Κωνσταντίνος Κουτσούμπας απάντησε στο θέμα 'Guild Wars 2' στο φόρουμ. 2 years ago

Τελικά ποιος θα περίμενε ότι η κυκλοφορία του θα καθυστερούσε για δύο χρόνια (και ΑΝ θα βγει μέσα στο 2010).

Σήμερα στην έκθεση Gamescom της Κολωνίας εμφανίστηκε και το πρώτο τρέιλερ

[youtube:34qenrgl]www.youtube.com/watch?v=JoLH2dVSCmo[/youtube:34qenrgl]

Σενάριο
Στο τρέιλερ που παρακολουθήσαμε είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα κομμάτι της ιστορίας του νέου αυτού παιχνιδιού, η οποία εκτυλίσσεται 250 χρόνια μετά το τέλος των γεγονότων του Guild Wars: Eye of the North. Η χώρα της Tyria θα έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό καθώς μια αρχαία φυλή πανίσχυρων δράκων θα αναστηθεί, κάνοντας έτσι μια δυναμική και απειλητική εμφάνιση. Ο πρώτος δράκος της φυλής αυτής ήταν ο Primordus (σ.σ. εμφανίστηκε στο Guild Wars: Eye of the North) και περιμέναμε να έχει ρόλο πρωταγωνιστή, αλλά μέσω του τρέιλερ μαθαίνουμε ότι ο μεγάλος δράκος θα ονομάζεται Zaitan. Όπως και να ‘χει, ο βασιλιάς των δράκων θα συνοδεύεται κι από δευτερεύοντες μεγάλους δράκους οι οποίοι θα εδρεύουν σε πολλές από τις περιοχές του παιχνιδιού.

Gameplay
Στο Guild Wars 2, οι χαρακτήρες σας θα μπορούν για πρώτη φορά να πραγματοποιούν άλματα (κάτι τέτοιο σαφώς και έπρεπε να είχε προστεθεί στην πρώτη κυκλοφορία του τίτλου). Επιπλέον, θα έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων εντός του κόσμου στον οποίο βρίσκεστε. Για παράδειγμα, αν μία πόλη βρεθεί υπό την πολιορκία διάφορων τεράτων, εσείς θα μπορείτε είτε να βοηθήσετε την πόλη, είτε να την αφήσετε στο έλεος των τεράτων. Ακόμη, αναμένεται να δούμε και ένα νέο σύστημα PvP στο οποίο θα συμμετέχουν ταυτόχρονα πολύ περισσότεροι παίκτες. Οι μάχες δεν θα είναι μόνο μεταξύ δύο guild αλλά και μεταξύ δύο…«κόσμων», στον καθένα από τους οποίους θα συμμετέχουν πολλαπλές guilds.

To leveling system εικάζεται ότι θα ξεπερνάει το Level 20 ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι δυνατότεροι παίκτες θα μπορούν να μεταβιβάζουν τις δυνάμεις τους σε ασθενέστερους χρήστες που βρίσκονται στην ομάδα τους. Ένα παρόμοιο σύστημα υπήρχε και στο MMORPG City of Heroes.

Κυκλοφορία
Το Guild Wars 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2010 με αρχές 2011 στα PC.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο χρήστης Κωνσταντίνος Κουτσούμπας με τον/την {target} είναι τώρα φίλοι 11 years ago

Ο χρήστης Konstantinos 7 με τον/την {target} είναι τώρα φίλοι 11 years ago

Ο χρήστης Μάνος Γρυπάρης με τον/την {target} είναι τώρα φίλοι 11 years ago

Notification