Crash Bandicoot και Spyro που ακυρώθηκαν!

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
6
Crash Bandicoot και Spyro που ακυρώθηκαν!

Crash Bandicoot και Spyro που ακυρώθηκαν!

Δείτε εικόνες από games που επρόκειτο να κυκλοφορήσουν απ' την Activision το 2013.

Ενας χρήστης με το username RhartDesign στο DeviantArt ανέβασε στο προφίλ του artwork με τους χαρακτήρες Crash Bandicoot και Spyro, που αφορούσαν δύο ομώνυμα games που επρόκειτο να κυκλοφορήσουν στην αγορά!

Το site JunkieMonkeys.com ανέβασε τα σχετικά screenshots, μαθαίνοντας παράλληλα από τον γραφίστα ότι τα games αυτά ήταν σε ανάπτυξη τον Απρίλιο του 2012 και ακυρώθηκαν τον Μάιο του 2013. Ο Ryan Harrison δεσμεύεται με NDA για να μην μιλήσει προς τα έξω. Το μόνο που μπόρεσε να πει είναι ότι "Τα δύο games επρόκειτο να κυκλοφορήσουν από γνωστό indie developer, ο οποίος όμως δεν το προχώρησε για κάποιο λόγο.

Έτσι ακυρώθηκαν και τα δύο" προσθέτοντας ότι το Spyro project είχε προηγηθεί από αυτό του Crash Bandicoot. Publisher σύμφωνα με τα λεγόμενα μεταξύ JunkieMonkeys και Ryan Harrison ήταν η Activision, η οποία θυμίζουμε ότι διατηρεί τα δικαιώματα της σειράς!

Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει τελικά πώληση των δικαιωμάτων στη Sony, άρα και νέο επεισόδιο στο σήριαλ των νέων Crash Bandicoot και Spyro; Θα αναμένουμε την συνέχεια με ενδιαφέρον.

Συζητήστε το σχετικό θέμα στο ολοκαίνουργιο Forum του GameWorld.gr.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Mouse (Level 13) 22/08/2014 15:18
Τα screenshots μου κάνουν για Ps2 game περισσότερο αν και artwork είναι οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι θα έβγαινε.Πάντως με hd remake έδειχνε πιο πολύ.
#2 +1 Tas13 (Level 14) 22/08/2014 17:47
Ενδιαφέρον.Εκατ σα και ειδα ολη τη δουλεια του τυπου.Πάντως αν το αγόραζε η Sony και το εδινε στη Naughty Dog θα εβγαινε κατι το εξαιρετικο.Απο την αλλη η Activision αναρωτιεμαι με ποιον να συνεργαστηκε.

Αλλο ενα project στον καδο.
#3 +1 MASTERSOT (Level 8) 22/08/2014 18:20
παλιά ήταν να βγει και μια ταινία με τον Spyro με το όνομα The Legend Of Spyro 3D που θα βασιζόταν στην σειρά παιχνιδιών The Legend Of Spyro άλλα δυστυχώς την ακύρωσαν :cry:
#4 DoUzOs (Level 27) 22/08/2014 22:44
Μία λέξη ταιριάζει με την είδηση: Μακάρι. Τα παιχνίδια αυτά είναι κομμάτια των παιδικών μου αναμνήσεων, όπως και πολλών ακόμα ανθρώπων (gamers και μη), και ελπίζω να βγουν καινούρια για τις 2 σειρές, έτσι ώστε και τα σημερινά παιδιά να πάρουν μία γεύση της επικής αυτής μανίας!
#5 Mr.Dododi (Level 25) 22/08/2014 23:32
Παιδιά εγώ το μόνο που θέλω να δω είναι ένα Crash Bandicoot game που να είναι ''φρέσκο'' αλλά ταυτόχρονα να μας θυμίζει πόσο όμορφη ήταν η σειρά μέχρι και το 3ο επεισόδιο στο PSOne.
#6 Big Boss (Level 11) 23/08/2014 15:31
απλα να το αναλάβει η naughty dog γιατί με την activision δεν θα δούμε ποτε εναν αξιόλογο crash bandigoot τιτλο..
Notification