Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Baldur's Gate 3

10 Apr 2024 10:38 #275575 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Baldur's Gate 3
Publishing director, Larian Studios: "Οι μαζικές απολύσεις μπορούσαν να αποφευχθούν. Οι εταιρείες τις έκαναν επειδή τις έκαναν και οι άλλοι"




Θεωρεί ότι καμία από αυτές τις εταιρίες δεν κινδυνεύει οικονομικά.

Ο publishing director της Larian Studios, Michael Douse, μίλησε για τα πρόσφατα κύματα απολύσεων στην βιομηχανία του gaming, δηλώνοντας ότι μπορούσαν να αποφευχθούν και ότι "καμία από αυτές τις εταιρίες δεν κινδυνεύει να χρεοκοπήσει".

Συγκεκριμένα ο Douse πιστεύει ότι αυτές οι εταιρίες έκαναν μαζικές απολύσεις, επειδή το έκαναν και οι όλοι: "Οι απολύσεις είναι ένα λάθος που αποφεύγεται. Αυτό είναι στην πραγματικότητα. Για αυτό βλέπετε την μία μετά την άλλη. Επειδή αυτές οι εταιρίες σκέφτονται: "Επιτέλους. Τώρα μπορούμε και εμείς. Το θέλαμε καιρό. Όλοι το κάνουν. Οπότε γιατί να μην το κάνουμε και εμείς;" Είναι αρρωστημένο. Καμία από αυτές τις εταιρίες δεν κινδυνεύει να χρεοκοπήσει. Απλά κινδυνεύουν να εκνευρίσουν τους μετόχους. Και αυτό είναι δεκτό. Έτσι δουλεύουν. Η δουλειά μίας ανώνυμης εταιρείας είναι να δημιουργεί κέρδος για τους μετόχους της. Δεν είναι να έχει ένα χαρούμενο κλίμα για τους εργαζομένους της."



Ο Douse επίσης παραδέχθηκε ότι δεν είναι στο χέρι του αν η Larian μπει στο χρηματιστήριο, αλλά πιστεύει ότι η επιτυχία του Baldur’s Gate 3 οφείλεται ως ένα σημείο στο ότι η εταιρία δεν περιοριζόταν από μετόχους: "Το να μπαίναμε στο χρηματιστήριο θα μας έδινε περισσότερα χρήματα, αλλά θα ήταν αντίθετο με την ποιότητα που προσπαθούμε να πετύχουμε. Οπότε δεν θα έκανε τα games μας καλύτερα. Απλά θα μας έκανε να βιαζόμαστε περισσότερο."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2024 04:31 #275623 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Baldur's Gate 3
Το Baldur’s Gate 3 είναι το πρώτο video game που κερδίζει κάθε σημαντικό Game of the Year Award




Την πεντάδα των GOTY συμπληρώνουν τα British Academy Film Awards.

To Baldur’s Gate 3 δεν σταμάτησε να κερδίζει Game of the Year Awards . Το Dungeons and Dragons RPG της Larian Studios ακόμα και 4 μήνες μετά την έναρξη του 2024 συνεχίζει να κερδίζει βραβεία. Πρόσφατα το Baldur’s Gate 3 κέρδισε τα British Academy Film Awards (BAFTAs) και συμπλήρωσε την πεντάδα των σημαντικών Game of the Year Awards.

Το Baldur’s Gate 3 έχει κερδίσει Game of the Year Awards στα:
Golden Joystick Awards (2023)
The Game Awards (2023)
D.I.C.E. Awards (2024)
Game Developer Choice Awards (2024)
British Academy Film Awards (2024)

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Baldur’s Gate 3 κέρδισε και την πρώτη θέση στο Game of the Year 2023 στο GameWorld.gr.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Apr 2024 09:57 #275667 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Baldur's Gate 3
"Τα δύο επόμενα θα είναι τα καλύτερα που έχουμε φτιάξει"



Ο Swen Vincke, CEO της Larian Studios, δήλωσε ότι τα δύο επόμενα games της εταιρείας θα είναι τα καλύτερα που έχουν φτιάξει ποτέ: «Ως ανεξάρτητο στούντιο από το 1996, εκτιμούμε την ελευθερία να ακολουθούμε τη δημιουργικότητά μας όπου κι αν οδηγεί. Σε αυτήν την περίπτωση, μετά από έξι χρόνια στο Forgotten Realms και πολλές συζητήσεις και συλλογισμούς, αποφασίσαμε να αδράξουμε αυτήν την ευκαιρία για να αναπτύξουμε τις δικές μας σειρές. Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε σε δύο νέα games και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Τα πράγματα που σας έφεραν το Baldur's Gate 3 θα αναβιώσουν και τα games αυτά θα είναι καθηλωτικές εμπειρίες στις οποίες θα διαμορφώνετε τις επιλογές σας».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Larian, Swen Vincke, είπε επίσης οτι εξετάζει τα διάφορα σχέδια που έχει το στούντιο για τα επόμενα games όσον αφορά τα γραφικά, το gameplay και την αφήγηση και πιστεύει ότι θα είναι "τα καλύτερα games που έχουμε φτιάξει ποτέ κι αυτό με κάνει να ενθουσιάζομαι σαν παιδί».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification