Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Clash Quest, Clash Mini και Clash Heroes

05 Apr 2021 21:17 - 05 Apr 2021 21:22 #248939 by Γιάννης Παπαργυρίου
H Supercell ανακοίνωσε άλλα τρία games στο σύμπαν του Clash of Clans
Πρόκειται για ένα Strategy, ένα Auto Battler και ένα Dungeon Crawler.

Η Supercell, εταιρεία ανάπτυξης games για κινητά, αποκάλυψε τρία νέα spin-off του Clash of Clans τα οποία αναπτύσσει ενώ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα games της σειράς που ήδη κυκλοφορούν.

Η εταιρεία περιέγραψε τα τρία games σε ανάρτηση που έκανε στο blog της. To Clash Quest είναι ένα Adventure Strategy που εισάγει τεράστια bosses στην σειρά Clash. Τα άλλα δύο games είναι προϊόν της Supercell Shanghai, μιας νέας εταιρείας που ιδρύθηκε πριν μερικά χρόνια. Αυτά είναι το Clash Mini, ένα Auto Battler όπου τοποθετείτε μινιατούρες σε μια επιφάνεια που μοιάζει με σκακιέρα και το Clash Heroes, ένα Dungeon Crawler στο οποίο συγκεντρώνετε μια ομάδα από ήρωες.

Το blog σημειώνει ότι τα σχετικά σχέδια δεν επηρεάζουν την ανάπτυξη ή την υποστήριξη των υφιστάμενων games της σειράς Clash και ότι εάν στο τέλος τα τρία games δεν είναι ανάλογα των προδιαγραφών της εταιρείας, δεν αποκλείεται να ακυρωθούν. Η εταιρεία αναφέρει ότι συνήθως δεν μοιράζεται πληροφορίες για games που βρίσκονται σε τόσο πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, αλλά ότι ήθελε να ξεκινήσει να δέχεται σχόλια από την κοινότητα της σειράς Clash. Και με την ευκαιρία, σημείωσε ότι αναπτύσσει και άλλα games τα οποία δεν σχετίζονται με την σειρά αυτή.
Η Supercell αναφέρει: “Θέλουμε η κοινότητα να γνωρίσει τα διαφορετικά είδη Clash games πάνω στα οποία εργαζόμαστε. Αυτά δεν θα μοιάζουν σε τίποτα με τα προηγούμενα Clash games. Θέλουμε να εστιάσουμε στο να δημιουργήσουμε νέους τρόπους για να διασκεδάζετε και να παίζετε με τους αγαπημένους σας Clash χαρακτήρες καθώς εμβαθύνουμε στον κόσμο αυτόν μέσω από νέα περιβάλλοντα και εμπειρίες gameplay. Το τελευταίο αυτό σημείο είναι κομβικό, θέλουμε να προσφέρουμε νέους τρόπους για να παίξετε Clash και ελπίζουμε ότι αυτά τα games θα προσθέσουν στην gaming εμπειρία σας. Φυσικά, υπάρχει μια περίπτωση να μην σας αρέσουν, και αυτό δεν πειράζει, δεν είναι κακό. Καταλαβαίνουμε απολύτως ότι διαφέρουν πολύ από το Clash of Clans και το Clash Royale. Εκτός του ότι προσφέρουμε μια νέα Clash εμπειρία στους τωρινούς παίκτες, θέλουμε να διευρύνουμε την σειρά και σε νέα ακροατήρια που δεν έχουν ξαναπαίξει κάποιο παιχνίδι Clash.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification