Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Microsoft: Γενική συζήτηση

10 Apr 2024 10:41 #275585 by Nikos Georgopoulos
Θα αποτελέσει "μεγάλο τεχνολογικό άλμα"



Η Sarah Bond, πρόεδρος του Xbox, δήλωσε ότι: "Η Microsoft προχωράει με φουλ ρυθμούς στην κατασκευή του επόμενου Xbox, το οποίο θα αποτελέσει ένα μεγάλο τεχνολογικό άλμα".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Apr 2024 11:07 #275745 by Nikos Georgopoulos
Ο CEO της Microsoft μίλησε για τα Xbox games που έρχονται στο PlayStation




7 από τα Top 25 games του PlayStation Store ανήκουν στη Microsoft!

Η Microsoft συνεχίζει να φέρνει περισσότερα Xbox games σε PlayStation και Nintendo Switch. Ο CEO της Microsoft, ο Satya Nadella δήλωσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ανακοίνωσης κερδών της εταιρείας ότι «θέλει να συναντήσει παίκτες όπου κι αν είναι» και θα το κάνει «φέρνοντας ωραία games σε περισσότερους ανθρώπους και σε περισσότερες συσκευές», σύμφωνα με το VGC .

Ο Nadella, ανέφερε επίσης ότι τον αυτόν τον μήνα η Microsoft είχε 7 από τα 25 games στη λίστα των top-seller στο PlayStation Store. Τα games της Microsoft ήταν τα: Overwatch 2, Call of Duty: Modern Warfare III, Sea of Thieves, Fallout 4, Minecraft, Fallout 76 και Grounded. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία ενός Xbox game σε PlayStation είναι το Sea of Thieves, το οποίο κυκλοφόρησε σε PlayStation στις 25 Απριλίου σε early access. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft είχε τα περισσότερα games στη λίστα από κάθε άλλον publisher .

Η Activision Blizzard αύξησε τα κέρδη στη Microsoft, αλλά οι κονσόλες Xbox δεν πουλάνε τόσο. Ίσως αυτό συμβαίνει διότι η Microsoft κάνει publish τα games της σε κονσόλες PlayStation, που είναι άμεσα ανταγωνιστικές προς τα Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification