Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Infinite Warfare

29 Feb 2016 21:55 - 01 May 2016 14:15 #177334 by Γιώργος Λόλας
Call of Duty: Infinite Warfare
Κυκλοφορεί τον Νοέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με φήμες, το COD: Ghosts 2 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2016. Η πληροφορία έρχεται από το αγγλικό περιοδικό Games TM, το οποίο αναφέρει σε άρθρο του για τα πολυαναμενόμενα games της χρονιάς ότι το επόμενο Call of Duty θα είναι το Ghosts 2. Όπως είναι ήδη γνωστό, το νέο Call of Duty θα αναπτυχθεί από την Infinity Ward, η οποία βρισκόταν πίσω από την ανάπτυξη του πρώτου Ghosts, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τελικά οι φήμες να βγουν αληθινές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Mar 2016 19:21 #178941 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Ο χρήστης του NeoGAF shinobi602 αναφέρει πως το επόμενος τίτλος της σειράς Call of Duty θα περιλαμβάνει μάχες στο διάστημα και αρκετά στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. Μέχρι στιγμής στα τελευταία Call of Duty βλέπουμε όλο και πιο σύγχρονα και “φανταστικά” όπλα και δεν είναι καθόλου απίθανο η εταιρεία να προχωρήσει ένα ακόμη βήμα παρακάτω. Ο συγκεκριμένος χρήστης του NeoGAF μάλιστα δεν είναι τυχαίος, καθώς στο παρελθόν είχε αναφέρει με ακρίβεια πως το Call of Duty: Black Ops 3 θα περιέχει specialists και την ικανότητα οι παίχτες να περπατούν πάνω στους τοίχους. Είχε αναφέρει επίσης πως τα ports για PS3 και Xbox 360 θα αναπτυχθούν από άλλη εταιρεία. Mπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Mar 2016 20:12 #178944 by 001
Replied by 001 on topic Call of Duty: Ghosts 2
Not really impressed, σαν άτομο που το αγάπησε αρχικά από τον 2ο τίτλο και στη συνέχεια από τον 4ο, η γνώμη μου είναι πως υπάρχει κίνδυνος να παιχτεί μαλακία (sic) καθώς πλέον υπάρχουν ΠΟΛΛΑ games με τέτοιο concept. Μπορεί κάλλιστα να φανεί outdated και βεβιασμένο (τα κέρδη είναι κέρδη πάντως), μπορεί και όχι. Λογικά θα ξέρουμε περισσότερα μετά το καλοκαίρι.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 May 2016 14:21 #180808 by Μάνος Γρυπάρης
Call of Duty: Infinite Warfare

Έσκασε το teaser τρέιλερ από την Activision.



Η Activision έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του Call of Duty: Infinite Warfare.

Το τρέιλερ που έχει τον τίτλο "Know your enemy" συνδέεται άμεσα με το easter egg που αφορά τον Nuk3town map του Call of Duty: Black Ops 3. Ο τύπος που θα παρακολουθήσετε και που εκτοξεύει διάφορες απειλές εναντίον σας, υποτίθεται ότι προέρχται απ' το Settlement Defense Front, που ενδέχεται να είναι το όνομα του ανταγωνιστικού προς εσάς στρατού στο Call of Duty: Infinite Warfare.


Για περίπου επτά δευτερόλεπτα οι λέξεις "Nuketown Offline" αναβοσβήνουν γρήγορα στην οθόνη. Μένει να δούμε σε τι θα σχετίζεται ο Nuk3town με το νέο CoD, όπως και η γνώριμη νεκροκεφαλή του Modern Warfare 3. Τέλος, μέσω Google images μπορεί οποιοσδήποτε από εσάς να κατεβάσει την εικόνα του τρέιλερ που έχει το όνομα αρχείου "GenesisReveal_SDF_YouTube_ChannelCover.png". Άραγε η ονομασία Genesis αφορά τον χαρακτήρα που μιλάει στο βίντεο, την γέννηση την ανθρωπότητας γενικότερα ή κάτι άλλο; Το SDF είναι συντομογραφία του Settlement Defense Force.



Έρχεται στις 4 Νοεμβρίου.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jun 2016 12:44 #182620 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Στην συνέντευξη Τύπου της Sony στην E3 2016 μάθαμε για μία ακόμη αποκλειστική συμφωνία της εταιρείας με την Activision, καθώς όσοι κάτοχοι PS4 κάνουν pre-order του Call of Duty: Infinite Warfare θα μπορούν να παίξουν το campaign του Call of Duty: Modern Warfare Remastered 30 μέρες νωρίτερα στο PS4 σε αντίθεση με τους κατόχους της έκδοσης για PC και Xbox One. Φυσικά, για να γίνει αυτό πρέπει να αγοράσετε την κατάλληλη Legacy Edition που περιέχει το Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Aug 2016 13:56 - 31 Aug 2016 13:57 #186968 by Marios Ntallaris
Την Παρασκευή 2/9 θα γίνει live stream που θα παρουσιαστεί το multiplayer του Call of Duty: Infinite Warfare. Το stream θα γίνει 20:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το δείτε στο Twitch από εδώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Sep 2016 11:29 #187328 by Πιέρρος Φουστέρης
Νέο gameplay video από το PS4 Pro!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Oct 2016 12:42 - 26 Oct 2016 13:23 #188971 by The Zexster
Τα σπάει πραγματικά το live action τρέιλερ που βγήκε για το Infinite Warfare. Τελείως απρόσμενα πρωταγωνιστεί ο Michael Phelps (της κολύμβησης) μεταξύ άλλων. Μικρό αλλά πραγματικά απολαυστικό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Nov 2016 12:59 - 11 Nov 2016 13:00 #189341 by Παντελής Δασκαλέλος
Call of Duty: Infinite Warfare review
Η 2α Μαίου 2016 θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη των απανταχού φίλων της σειράς Call of Duty ως μια αποφράδα μέρα. Η Activision τότε παρουσίασε το reveal τρέιλερ του Call of Duty: Infinite Warfare και το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει μερικά εκατομμύρια dislikes στο YouTube. Τα δεδομένα αυτά είναι αν μη τι άλλο πρωτόγνωρα για μια από τις πιο εμπορικές σειρές στην βιομηχανία των video games.

Τα πρώτα ψήγματα ενός διαστημικού Call of Duty τα είδαμε στο Ghosts και έκτοτε η σειρά πήρε έναν πιο φουτουριστικό χαρακτήρα, ο οποίος αποτυπώθηκε γλαφυρά στα Advanced Warfare και Black Ops III. H παλιά boots to the ground προσέγγιση έδωσε την θέση της σε double jumps, wallrunning και άλλους μηχανισμούς που παραπέμπουν εμμέσως πλην σαφώς στην σειρά Titanfall.

To Infinite Warfare με την σειρά του χωρίζεται σε τρία μέρη, στο campaign, στο multiplayer και στο Zombies. Σε ότι έχει να κάνει με το campaign έχουμε αρκετά νέα στοιχεία όπως την ύπαρξη προαιρετικών αποστολών, vehicular combat μηχανισμούς κ.α. Το τελικό αποτέλεσμα μου άφησε θετικές εντυπώσεις, εντούτοις θα ήθελα οι βασικές αποστολές να διαρκούν 2-3 ώρες παραπάνω. Στο multiplayer απογοητεύτηκα οικτρά. Dedicated servers δεν υπάρχουν, το lag δίνει και παίρνει και παράλληλα το map design είναι επιεικώς μέτριο. Όσον αφορά το Zombies τώρα είναι ότι ακριβώς μας έχει συνηθίσει η σειρά τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά αντιπαθώ το συγκεκριμένο mode και προτιμώ τα Aliens του Ghosts, στα οποία δεν υπήρχε αυτή η ακατάσχετη εμμονή με τα easter eggs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2016 16:35 #190994 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εορταστικά δώρα για όσους παίζουν τα δύο τελευταία Call of Duty από την Activision. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification