Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Gaming keyboard: Προτάσεις αγοράς

26 May 2016 19:29 #181828 by trioborgsector
Γεια σας πριν 1 χρονο ειχα αγορασει το logiteck orion spark.. το θεμα μου εινε ισως να εινε και φαντασια μου αυτο οτι τα κουμπια δεν εχουν την ιδια αισθηση στο πατημα εννοω οπως ειχανε παλια πχ προσφατα κανω πιο πολλα ορθογραφικα λαθοι σε σχεση με παλια..


το πληκτρολογιο δουλευι κανονικα στους φωτισμους του και σε ολα δεν εχω καπιο προβλημα σε κατι
αλλα κατι με τα κουμπια δεν μου παει καλα.. δεν κολανε τα κουμπια απλα οταν τα πάταω δεν εινε το ιδιο οπως ειτανε παλια και απλα αυτον τον καιρο κανω πιο ευκολα ορθογραφικα λαθοι

λετε το πλήκτρολογιο εννοο τα κουμπια να εχουν καπια προβληματα;;;

θελω να πω οτι δεν εχουν το ιδιο σιναισθημα στο πατημα τους σε σχεση με τα παλια

εινε κατι το φυσιολογικο η λετε να εχουνε προβληματα;;;


ολα τα κουμπια δουλευουν κανονικα παντος... ουτε κολανε ουτε τιποτα απλα οταν τα παταο δεν εινε το ιδιο οπως ειτανε παλια..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2016 23:05 #181833 by Blood Prince
Warning: Spoiler!


Το G910 είναι μηχανικό πληκτρολόγιο. Τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι περισσότερο για gaming παρά για πληκτρολόγηση οπότε γι 'αυτό έχεις τα συγκεκριμένα θεματάκια. Θα μπορούσες να πας σε μια λύση όπως Roccat Isku που χρησιμοποιεί ο Μάνος. Είναι μεμβρανώδες και πολύ καλό για gaming. Απλα αν σου δοθεί η ευκαιρία πάντα τέσταρε κάτι πριν το αγοράσεις.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Nov 2018 19:57 #220251 by Axilleas Loizidis
Αναβαθμισμένη έκδοση, ιδανική και για την δουλειά σας.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια με RGB backlighting μπορεί να δείχνουν όμορφα στον προσωπικό σας χώρο, ωστόσο παραείναι φανταχτερά για χρήση σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Η Razer ανακοίνωσε το νέο πληκτρολόγιο της σειράς Blackwidow, το Blackwidow Lite. Ένα μηχανικό πληκτρολόγιο χωρίς τον γνωστό RGB φωτισμό για τον οποίο φημίζεται η εταιρία, αλλά με απλά άσπρα backlit πλήκτρα και κομψό σχεδιασμό ταιριαστό με το επαγγελματικό περιβάλλον σας. Υποστηρίζει επίσης τα Razer Mechanical Switches τα οποία μειώνουν κατά πολύ τον θόρυβο των πλήκτρων κατά την χρήση.

Ο Min-Liang Tan, συνιδρυτής και CEO της Razer αναφέρει για το Blackwidow Lite: “Παίζουμε σκληρά αλλά δουλεύουμε και εξίσου σκληρά. Περνάμε το 1/3 της ημέρας μας σε ένα γραφείο, για αυτό τον λόγο θέλουμε να σας προσφέρουμε ένα πληκτρολόγιο που κάνει το γράψιμο όμορφη εμπειρία. Το Blackwidow Lite έχει σχεδιαστεί ως το τέλειο περιφερειακό τόσο για χρήση στο γραφείο όσο και για gaming. “ Υποστηρίζει το λογισμικό Razer Synapse 3, λόγω του κομψού σχεδιασμού του δεν φέρει ξεχωριστό numpad και περιλαμβάνει αφαιρούμενο καλώδιο σύνδεσης για εύκολη χρήση και αποθήκευση.

Η τιμή του Razer Blackwidow Lite είναι στα 90 ευρώ και θα διατεθεί αυτές τις ημέρες στην αγορά.

Δείτε ακόμη για το Razer Blackwidow Elite και συζητήστε για την Razer στο παρακάτω forum topic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2023 10:16 #269721 by Nikos Georgopoulos
Cyberboard Terminal: Gaming πληκτρολόγιο αξίας 750 ευρώ!




Με οθόνη LED που θυμίζει Matrix.

Έχουμε δει τις τιμές σε hardware να ξεφεύγουν πολύ τα τελευταία χρόνια. Ειδικά όταν οι κάρτες γραφικών κοστίζουν μέχρι και τετραψήφιους αριθμούς και θεωρούνται πλέον...είδος πολυτελείας.

Το μηχανικό πληκτρολόγιο Cyberboard Terminal Mechanical ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. Είναι ένα από τα πιο ακριβά περιφερειακά στον κόσμο, καθώς κοστίζει...750 ευρώ! Όσο δηλαδή μια καλή κάρτα γραφικών. Βασικά για κάποιους όσο ένα ολόκληρο PC!



Αυτό το ασύρματο πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από "διαφανές, μαύρο πολυάνθρακα", κάτι που του δίνει μια απίθανη εμφάνιση που θυμίζει '90s. Προσφέρει μια στιβαρή εμπειρία πληκτρολόγησης. Υποστηρίζει επίσης Bluetooth 5.0 καθώς και συνδεσιμότητα USB-C.

Η οθόνη με LED panel ανεβάζει το κόστος. Έχει ένα πράσινο ψηφιακό εφέ βροχής που καθώς πληκτρολογείτε σας θυμίζει και λίγο...Matrix. Το εφέ αυτό είναι το μόνο που μπορεί να διαχειριστεί ο πίνακας LED. Ωστόσο, έχουν κυκλοφορήσει ορισμένα Cyberboard keyboards με custom οθόνες.

Υπάρχουν υποδοχές διακοπτών με δυνατότητα εναλλαγής θερμότητας με φωτισμό ανά πλήκτρο. Η βασική έκδοση κοστίζει 550 ευρώ, κάτι που περιλαμβάνει την θήκη του πληκτρολογίου, την πλακέτα, PCB και το toolkit. Αλλά το πακέτο των 750 ευρώ είναι αυτό που έχει τα επιπλέον πλήκτρα. Συγκεκριμένα υπάρχει ένα Icy Silver Switch, 80 Kiwi Switches και Ink Black keycaps. 

Όσοι είστε τρελοί μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification