Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Internet Explorer: Γενική συζήτηση

16 Jun 2022 00:44 #265034 by Nikos Georgopoulos
Ο Internet Explorer θα σταματήσει το 2022



Η Microsoft ανακοίνωσε μέσω ενός blog post ότι τελικά ο Internet Explorer 11 θα αποσυρθεί στις 25 Ιουνίου 2022.
Θα αντικατασταθεί από τον Microsoft Edge, ο οποίος θα έχει μεταξύ άλλων και τα old school χαρακτηριστικά του Internet Explorer, όπως το ActiveX. Επίσης, στις 17 Αυγούστου 2021, το Microsoft 365 και άλλα apps της Αμερικάνικης εταιρείας θα σταματήσουν να υποστηρίζουν τον Internet Explorer 2011. Επίσης, ο Edge θα σταματήσει να υποστηρίζει legacy Internet Explorer websites μέχρι το 2029.
Το παράδοξο είναι ότι σύμφωνα με στοιχεία του NetMarketShare, μέχρι το φθινόπωρο του 2020, το 5% των χρηστών Internet χρησιμοποιούσαν Internet Explorer. Οι χρήστες αυτοί θα αναγκαστούν να μεταφερθούν στον Edge. 
[UPDATE 2: 15/6/22 - Τέλος ο Internet Explorer] Επίσημα τέλος για τον Internet Explorer. H Microsoft συνεχίζει πλέον να υποστηρίζει μόνο τον Edge browser. Μάλιστα με μελλοντικό update των Windows, ο Internet Explorer θα απενεργοποιηθεί. Ωστόσο, το..."πνεύμα του θα συνεχίσει να υπάρχει", μέσω του "IE Mode" (Internet Explorer mode) του Edge browser, προκειμένου να υποστηριχθούν τα παλιά apps που χρειάζονται τον Internet Explorer για να τρέξουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification