Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fortnite

13 Dec 2018 14:21 #221089 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Ο Αυστραλός Fortnite streamer MrDeadmoth επιτέθηκε στη γυναίκα του και συνελήφθη
Μπροστά στα δύο του παιδιά.



Ο MrDeadmoth, ένας 26χρονος Αυστραλός streamer που συνήθως παίζει Fortnite, επιτέθηκε στη γυναίκα του κατά την διάρκεια ενός livestream.

Το βίντεο, το οποίο έγινε viral στα social media, ακούγεται η γυναίκα του MrDeathmoth εκτός κάμερας. Ο καυγάς μεταξύ του ζευγαριού ξεκίνησε καθώς η γυναίκα του τον παρενοχλούσε την ώρα του livestream, λέγοντάς του να το σταματήσει. Προφανώς ο νεαρός ήθελε να συνεχίζει να παίζει Fortnite και η γυναίκα του ήθελε να διακόψει, προφανώς λόγω...οικογενειακών υποχρεώσεων τις οποίες θεωρεί ότι παραμελούσε. Στη συνέχεια καθώς η παρενόχλησε συνέχισε, ο ίδιος της επιτέθηκε με σκοπό να φύγει και να σταματήσει.

Τα δύο του παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι την στιγμή της επίθεσης. Το live διεξήχθη στο Twitch το βράδυ της Κυριακής. Το απόσπασμα με τα ουρλιαχτά της κοπέλας έπαιξε και στο Twitter. Την στιγμή εκείνη ο streamer φωνάζει αρχικά στη γυναίκα του "Είπα ότι θα τελειώσω σύντομα" ενώ σηκώνεται από την καρέκλα του και χτυπάει την 21 ετών γυναίκα του η οποία λέει κιόλας "με χτύπησες στο πρόσωπο, το ακούτε εκεί έξω; Με χτύπησε ενώ είμαι έγκυος" ώστε όσοι βλέπουν το livestream να γνωρίζουν τι συμβαίνει.


Η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας της Αυστραλίας διερεύνησε την υπόθεση βλέποντας ότι η γυναίκα του streamer δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά. Απλά είχε σοκαριστεί από το γεγονός. Τα δύο παιδιά που είδαν το συμβάν ήταν ηλικίας 3 ετών και 20 μηνών αντίστοιχα. Ευτυχώς βέβαια ο streamer ξέχασε το μικρόφωνό του ανοιχτό.

Το βίντεο σηκώνει τεράστια συζήτηση καθώς πλέον οι άντρες σε μεγαλύτερη ηλικία και έχοντας οικογένεια επιθυμούν να παίζουν games για αρκετές ώρες. Από την άλλη, οι γυναίκες τους χρειάζεται να έχουν μεγάλη υπομονή και να κατανόηση. Ο συγκεκριμένος streamer δεν γνωρίζουμε πόσες ώρες έπαιζε και αν παραμελούσε ή όχι τα συζυγικά του καθήκοντα, αν εργαζόταν ή αν ήταν άνεργος και ποια ήταν η συμπεριφορά της γυναίκας τους γενικότερα. Το ότι την χτύπησε ήταν σίγουρα απαράδεκτο. Πάντως το θέμα του gaming εντός της οικογένειας έχει πάρα πολλές πτυχές και παραμέτρους όπως το να το παρακάνει ο άντρας από την μία πλευρά ή το να μην υπάρχει υπομονή από την πλευρά της γυναίκας από την άλλη πλευρά. Αν αυτοί οι δύο παράμετροι βρίσκονται στο maximum τότε τέτοιες σκηνές ίσως να επαναλαμβάνονται και σε άλλες οικογένειες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Dec 2018 14:05 #221197 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
H Epic Games δίνει δωρεάν τις cross-platform υπηρεσίες του Fortnite
Διαθέσιμες για developers σε όλες τις πλατφόρμες.


Η Epic Games ανακοινώνει την δωρεάν διάθεση των cross-platform υπηρεσιών του Fortnite μέσα στο 2019.

''Το Fortnite είναι ένα τεράστιο online cross-platform επιχείρημα το οποίο υποστηρίζει εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες, τα συστήματα που κάνουν εφικτή αυτή την λειτουργία κοστίζουν πολύ για να δημιουργηθούν, δοκιμαστούν και να λειτουργούν σταθερά σε καθημερινή βάση.'' δηλώνει η Epic Games. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας και κέρδους που έχουν αποφέρει τα εν λόγω συστήματα λογισμικού η Epic Games αποφάσισε να τα διαθέσει δωρεάν στους developers ανά τον κόσμο. ''Κατά την διάρκεια του 2019, θα διαθέσουμε ένα μεγάλο μέρος cross-platform υπηρεσιών του Fortnite οι οποίες έχουν ήδη δοκιμαστεί σε 7 διαφορετικές πλατφόρμες από 200.000.000 παίκτες. Οι υπηρεσίες αυτές θα είναι δωρεάν για όλους τους developers και συμβατές με κάθε πλατφόρμα, engine και online κατάστημα. Όντας developer θα μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε όποια από αυτές θέλετε.''

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα διατεθούν εδώ.

Η διάθεση των υπηρεσιών θα ξεκινήσει στα μέσα του 2019, αρχικά για PC και στην συνέχεια για όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες. Τα παραπάνω αποτελούν πολύ καλά νέα για τους developers που θέλουν να εισάγουν cross-platform play στα games τους ενώ βοηθά παράλληλα στην διατήρηση της καλής φήμης της Epic Games σε επίπεδο εταιρίας σε συνδυασμό με την ανακοίνωση για μεγαλύτερο ποσοστό απολαβών των εταιριών ανάπτυξης από το Epic Games Store. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω θα δωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Dec 2018 08:47 #221648 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
H Epic Games έστειλε εξώδικο στο FNBRLeaks
Κατέθεσε σχετική επιστολή για παύση παράνομης συμπεριφοράς.


Το FNBRLeaks είναι γνωστό site το οποίο διαρρέει πληροφορίες για το Fortnite στην κοινότητα του παιχνιδιού πρωτού ανακοινωθούν επίσημα.

Σύμφωνα με σχετικό άρθρο, ο χρήστης Scenario έκανε post εικόνα στο discord του FNBRLeaks η οποία δείχνει μια επιστολή παύσης παράνομης συμπεριφοράς προς τον κάτοχο του site Preston η οποία ισχυρίζεται ότι ο κάτοχος ''καταστρέφει το παιχνίδι για εκατομμύρια παίκτες’’ κάνοντας datamining στα αρχεία του παιχνιδιού μετά από κάθε update και διαρρέοντας όλες τις μελλοντικές προσθήκες στο παιχνίδι. Η επιστολή ισχυρίζεται επίσης ότι ο Preston επηρεάζει αρνητικά όσους δουλεύουν σκληρά για το παιχνίδι και πως το γεγονός ότι είναι έφηβος δεν επηρεάζει την αλήθεια της κατάστασης. Η επιστολή ζητά την άμεση αφαίρεση και καταστροφή περιεχομένου της Epic Games, που δεν έχει λάβει επίσημη εξουσιοδότηση, από όλους τους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων του Preston.

Η Epic Games είναι γνωστή για την νομική δράση της. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο έπραξε αντίστοιχα ενάντιον Youtuber ο οποίος πουλούσε cheats για το Fortnite ενώ έχει επίσης κινηθεί νομικά ενάντια σε 14χρονο παίκτη του Fortnite λόγω cheating. Προχώρησε επίσης σε bans λογαριασμών παικτών που έχουν κάνει datamine στα αρχεία του παιχνιδιού. Δείτε παρακάτω την σχετική επιστολή.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Dec 2018 09:21 #221660 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Fortnite
Παιδιά ουρλιάζουν επειδή οι γονείς τους έκλεισαν την τηλεόραση όσο έπαιζαν Fortnite
Ένα βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.




Ένα challenge που προέκυψε από το show του Jimmy Kimmel και σχετίζεται με το Fortnite δεν είχε καλά αποτελέσματα.

Ο Jimmy Kimmel, στον οποίο ανήκει η ομώνυμη εκπομπή, έθεσε στους γονείς ένα challenge που τους προκαλούσε να κλείσουν τις τηλεοράσεις τον παιδιών τους την ώρα που αυτά παίζουν Fortnite και να καταγράψουν τις αντιδράσεις τους. Οι gamers καμιά φορά ξεφεύγουν και το rage φτάνει στα ύψη, ωστόσο το θέαμα αυτών των παιδιών να ουρλιάζουν ή να επιτίθενται στους γονείς τους απλά και μόνο επειδή τους έκλεισαν την τηλεόραση όσο έπαιζαν είναι τρομακτικό.


Το παραπάνω βίντεο παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ίδιου, πράγμα που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, καθώς οι αντιδράσεις των παιδιών ήταν κάθε άλλο παρά αστείες για να φανερωθούν στο κωμικό, κατά τα άλλα, show του. Ο ίδιος φαίνεται να βρήκε ξεκαρδιστικές αυτές τις στιγμές, ωστόσο οποιοσδήποτε δει αυτό το βίντεο θα αντιληφθεί την τραγικότητα της κατάστασης. Τα σχόλια στο YouTube κάτω από το βίντεο έχουν απενεργοποιηθεί, πράγμα που σημαίνει πως αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Γνωρίζουμε πως ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών Fortnite είναι πιο χαμηλός από άλλα games, ωστόσο τέτοια θεάματα δεν είναι καθόλου όμορφα και η προώθησή τους από τον Jimmy Kimmel δεν είναι και η καλύτερη δυνατή κίνηση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Dec 2018 22:05 #221732 by Axilleas Loizidis
Replied by Axilleas Loizidis on topic Fortnite
Limited Time Event: 14 Days of Fortnite.

To patch 7.10 του Fortnite είναι ακριβώς αυτό που έλειπε απ’ το γιορτινό κλίμα του Δεκεμβρίου.

Το νέο patch φέρνει διάφορες αλλαγές και ρυθμίσεις στο Battle Royale της Epic Games, η σημαντικότερη των οποίων είναι σίγουρα το νέο Limited Time Event, 14 Days of Fortnite. Το χριστουγεννιάτικο event ξεκινά στις 19 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει πληθώρα modes.

"Το 14 Days of Fortnite θα περιλαμβάνει καινούρια αλλα και γνωστά LTMs (Limited Time Events)," εξηγεί η Epic. "Τα μεγάλα team modes θα αλλάζουν κάθε δύο μέρες και τα μικρά team modes κάθε 24 ώρες." Σε άλλα νέα, το Heavvy Assault Rifle δέχεται ένα nerf, καθώς η αποτελεσματικότητά του μειώθηκε όταν δεν κάνετε aim down the sights.

Επιπλέον, τα οχήματα εδάφους πλέον γλιστρούν στις παγωμένες επιφάνειες που έφερε ο χιονισμένος χάρτης της Season 7. Τα items που βρίσκονται κοντά σε Mounted Turrets θα σηκώνονται πιο εύκολα, τα Stormwings δέχονται 50% περισσότερο damage και επιτέλους δεν θα χάνετε HP όταν προσγειώνεστε από ψηλά με το όχημά σας και συναντά το έδαφος και με τους τέσσερις τροχούς. Δείτε τα patch notes αναλυτικά.



Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic. Θυμίζουμε ότι η Sony επιτρέπει πλέον το cross-platform μεταξύ PS4, Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Dec 2018 22:06 #221733 by Axilleas Loizidis
Replied by Axilleas Loizidis on topic Fortnite
Μετά τον Alfonso Ribeiro, σειρά έχει ο Backpack Kid. Ο 16χρονος Russell Horning είναι ένα ακόμη θύμα από το οποίο η Epic Games έκλεψε χορογραφία για να την εισάγει στο Fortnite και να την πουλήσει.

Λόγω του νεαρού της ηλικίας του, η μήνυση του Horning συμπληρώθηκε από την μητέρα του. Ο Russell βρίσκεται παράλληλα σε διαδικασία κατοχύρωσης των πνευματικών δικαιωμάτων του χορού. Ο δικηγόρος του Ribeiro, David Hecht, δήλωσε ότι η Epic Games δεν δέχθηκε να καταθέσει ποσοστό των εσόδων που αποκόμισε από την χορογραφία του πελάτη του, ούτε ζήτησε αρχικά την άδειά του για να την συμπεριλάβει στο παιχνίδι.


Οι δικηγόροι που έχουν κάνει την αγωγή στην Epic Games ανήκουν στο δικηγορικό γραφείο Pierce Bainbridge Beck Price & Hecht, το οποίο απ' ότι φαίνεται έχει πάρει εργολαβία την υπόθεση της Αμερικάνικης εταιρείας, ξεκινώντας από τον ράπερ 2 Milly.

Δείτε τι έχει το patch 6.3. Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic. Θυμίζουμε ότι η Sony επιτρέπει πλέον το cross-platform μεταξύ PS4, Xbox One και Switch.

Θέλετε να παίξετε Fortnite και ψάχνετε συμπαίκτες; Γράψτε το ID σας εδώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Dec 2018 16:12 #222026 by Άκης Ζαχαριάδης
Fortnite: "Χρυσωρυχείο" με κέρδη $3 δισ. για το 2018


Άκρως εντυπωσιακά τα κέρδη που έχει αποφέρει για την Epic Games. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της ιστοσελίδας TechCrunch, το Fortnite έχει αποφέρει κέρδος $3 δισ. μέσα στο 2018 για την εταιρεία!

Η τεράστια επιτυχία του οφείλεται στο γεγονός ότι η Epic Games έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο cross-platform gaming, με τους gamers να παίζουν μεταξύ τους από συσκευές Android, iOS, Mac, Windows PC και Nintendo Switch, ενώ ακόμη και η Sony δέχτηκε να συμμετέχει σε αυτό το πλαίσιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jan 2019 22:32 #222175 by Axilleas Loizidis
Replied by Axilleas Loizidis on topic Fortnite
Ο streamer DrLupo, γνωστός περισσότερο το τελευταίο διάστημα από το Fortnite, οργάνωσε μαραθώνιο για να συγκεντρώσει χρήματα για το ερευνητικό κέντρο καρκίνου παίδων και νοσοκομείο St. Jude. Τελικά μάζεψε 1.300.000 δολάρια και τα 611.000 εξ αυτών προήλθαν από τον 24ωρο μαραθώνιό του, ενώ μάζεψε 659.000 κατά την διάρκεια της εβδομάδας του στην GuardianCon τον περασμένο Ιούλιο και 140.000 από τα t-shirts του με την ονομασία "Build Against Cancer".

Ο Richard Shadyac Jr, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Associated Charities που διοργανώνει φιλανθρωπίες για την Αμερική, το Λίβανο και την Συρία, δήλωσε ότι "Οι fans του DrLupo και όλο το gaming community έχουν πραγματικά αγκαλιάσει την αποστολή που έχει αναλάβει το St. Jude με τον καλύτερο τρόπο. Το να συγκεντρωθεί ένα εκατομμύριο δολάρια για τα παιδιά του St. Jude μέσα σε ένα χρόνο είναι ένα απίστευτο επίτευγμα και ανάγει τον DrLupo σε πρωτοπόρο ανάμεσα στους gaming συναδέλφους του. Πρωτοπορώντας στη βοήθεια με τον καινοτόμο τρόπο της δωρεάς, τόσο ο ίδιος όσο και το community του, βάζουν τους εαυτούς τους σε ηγετική θέση στο fundraising βοηθώντας το ερευνητικό κέντρο να συνεχίσει να πολεμάει τον καρκίνο των παιδιών και άλλες επικίνδυνες για την ζωή ασθένειες". Ο οργανισμός Associated Charities ιδρύθηκε το 1957 και συλλέγει δωρεές για το νοσοκομείο.

Ο DrLupo ευχαρίστησε με την σειρά του τους fans του που ανταποκρίθηκαν μέσω του παρακάτω tweet, λέγοντας: "Ευχαριστώ που γίνεστε μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου απ' ότι ο εαυτός σας. Η αγάπη σαν αυτή που δείχνετε κινεί τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που κάνω streaming."

Το ερευνητικό κέντρο έχει ετήσια λειτουργικά έξοδα της τάξεως του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, συνεπώς τα 1,3 εκατομμύρια δολάρια είναι μόνο μια μικρή βοήθεια μπροστά σε όσα χρειάζονται για τις έρευνες. "Ένα από τα καλύτερα του να είσαι streamer είναι το να βλέπεις διάφορες κοινότητες ανθρώπων να διαμορφώνονται και να δουλεύουν με αυτές τις κοινότητες ώστε ο ένας να ωφελήσει τον άλλο θετικά. Το να μπορέσω να ωθήσω το gaming community στο έργο του ερενητικού κέντρου St. Jude ήταν κάτι που άλλαξε την ζωή μου και είμαι ευγνόμων στο να συνεχίσω να είμαι ένα μέρος αυτής της κληρονομιάς που δείχνει το καλό που κάνει το gaming στο να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jan 2019 22:52 #222185 by Axilleas Loizidis
Replied by Axilleas Loizidis on topic Fortnite
Το gaming για κάποιους είναι τόσο κερδοφόρο επάγγελμα που συναγωνίζονται τα κέρδη των εταιρειών που φτιάχνουν games.

Ο Ninja (Tyler Blevins) που αποτελεί τον πιο γνωστό Twitch streamer παγκοσμίως, κυρίως λόγω της δημοσιότητας που απέκτησε παίζοντας Fortnite, έβγαλε 10.000.000 δολάρια το 2018 παίζοντας games, απλά με τα subscriptions των viewers του.

Το μεγάλο "μπαμ" στη δημοσιότητά του ήρθε όταν έπαιξε Fortnite live με τον Drake. Ο ίδιος ήταν επαγγελματίας παίκτης του Halo επομένως κατέχει το shooting, κάτι που αποτελεί έναν απ' τους λόγους που μαζεύει πολύ κόσμο (πέρα από το στυλ του και τις περίεργες βαφές μαλλιών του). Ο Ninja έβγαλε το 70% του παραπάνω ποσού από έσοδα που προέρχονται από το Twitch και το YouTube, ενώ το 30% προήλθε από χορηγίες εταιρειών όπως οι Samsung, Uber Eats και Red Bull.


Τον Μάρτιο του 2018 ο Ninja θυμίζουμε ότι είχε δηλώσει πως βγάζει γύρω στα 500.000 δολάρια κάθε μήνα, επομένως το ποσό αυτό έχει πλέον αυξηθεί ξεπερνώντας τα 800.000 δολάρια. Ο Ninja ξοδεύει 12 ώρες την ημέρα σε streaming και έχει παίξει Fortnite πάνω από 4.000 ώρες, δηλαδή 140 ημέρες από την ζωή του. Βέβαια με τέτοια ποσά...οποιοσδήποτε άλλος θα το έκανε.

Το Fortnite έχει ακόμη πολλά περιθώρια ανάπτυξης σύμφωνα με τον Ninja.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jan 2019 00:09 #222487 by Axilleas Loizidis
Replied by Axilleas Loizidis on topic Fortnite
Η Epic Games δέχθηκε και τέταρτη μήνυση για χορευτική κίνηση του Fortnite, αυτή τη φορά από την μητέρα του Orange Shirt Kid.

Ωστόσο εδώ ισχύει ένα παράδοξο. Ο χορός του μικρού που ονομάζεται "Orange Justice", ήταν μέρος του διαγωνισμού BoogieDown της Epic Games, ο οποίος ανέφερε ότι η εταιρεία δεν θα πληρώσει τον δημιουργό του χορού, δεν θα τον πουλήσει (κάτι που όντως έγινε) και ότι έχει κάθε δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει στο Fortnite. Παρόλα αυτά, ο χορός δόθηκε στα πλαίσια του free battle pass, επομένως θα έπρεπε να τον ξεκλειδώσετε απλά παίζοντας, αλλά όχι μέσω αγοράς.

Το ίδιο το Community του Fortnite είχε ζητήσει από την Epic Games να τον συμπεριλάβει στο παιχνίδιμέσω ενός petition στο Change.org που υπεγράφη από 15.000 άτομα. Έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές και κάπως έτσι μένει να δούμε αν θα παύσει η χρήση του.


Η αγωγή κατατέθηκε από την μητέρα του νεαρού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification