Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fortnite

22 Mar 2018 16:34 #213625 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fortnite Replay System


Η Epic Games θα προσθέσει στο Fortnite ένα αναλυτικό σύστημα για τα Replays, το οποίο θα σας επιτρέπει να καταγράψετε gameplay videos.

Το Replay System θα έχει εργαλεία τα οποία θα επιτρέπουν τόσο στους YouTubers να δημιουργήσουν βίντεο με κάθε λεπτομέρεια, όσο και στους υπόλοιπους παίκτες να δουν ξανά αγώνες που έπαιξαν και να εντοπίσουν τα λάθη τους. Το replay system θα κυκλοφορήσει σύντομα ως μέρος της έκδοσης 4.20 της Unreal Engine.

Κατά την διάρκεια του Game Developers Conference, ο YouTuber Ali-A έδειξε πως λειτουργεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και πως θα μπορείτε να επεξεργαστείτε τα replays και να ορίσετε την θέση της κάμερας, σε ένα περιβάλλον το οποίο θα είναι συμβατό και με gamepad. Στα replays θα εμφανίζεται το health κάθε παίκτη και το όνομά του, ενώ οι επιλογές της κάμερας θα σας επιτρέπουν να καθορίσετε τα exposure, aperture, focal length, την αυτόματη εστίαση και την απόσταση εστίασης.

Η Epic Games είχε αναπτύξει ένα Replay Theater mode για το Action/MOBA της Paragon και απ' ότι φαίνεται η δουλειά της μεταφέρεται πλέον και στο Fortnite ώστε να μην πάει χαμένη. Τα παραπάνω εργαλεία διαχείρισης θα προστεθούν στις εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One, ενώ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί το πότε θα τα δούμε στις εκδόσεις για iOS και Android που θα κυκλοφορήσει τελευταία.

Δείτε τα δύο νέα όπλα του Fortnite.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Mar 2018 16:39 #213627 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Fortnite Battle Royale δεν είχε προοριστεί να γίνει free-to-play


Ο παραγωγός του Fortnite, Ed Zobrist, δήλωσε στα πλαίσια του Game Developers Conference 2018 ότι η Epic Games δεν σκόπευε να διαθέσει δωρεάν το Battle Royale mode του Fortnite.

Η ανάπτυξη κράτησε δύο μήνες και ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017, όταν κυκλοφόρησε το Save the World mode (σ.σ. το story mode του παιχνιδιού που λανσαρίστηκε στις 21 Ιουλίου). Το Battle Royale mode βγήκε στις 26 Σεπτεμβρίου. Αρχικά η Epic Games σκόπευε να το προσθέσει μέσα στο Save the World mode, αλλά λόγω του κόστος των 40 ευρώ στο Save the World mode, ίσως πολλοί να μην το έπαιζαν. Τελικά, στις δύο τελευταίες εβδομάδες ανάπτυξης του Battle Royale mode οι developers αποφάσισαν να το κάνουν free-to-play.

Το Battle Royale mode χρειάστηκε μόλις δύο μήνες για να αναπτυχθεί αφού το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς που περιλαμβάνει την μηχανή γραφικών, τους ήρωες και τα όπλα είχε ήδη γίνει. Το Fortnite άλλωστε άρχισε να αναπτύσσεται το 2011. Τελικά η Epic Games δικαιώθηκε για την επιλογή του free-to-play, μιας και έβγαλε χρήματα από τις μικροσυναλλαγές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2018 17:55 #213652 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Pub στην Αγγλία προσφέρει δωρεάν ποτά σε όσους κερδίσουν στο Fortnite
Μια pub στην Αγγλία προσφέρει προσφέρει δωρεάν ποτά όσους καταφέρουν να κερδίσουν ένα παιχνίδι Fortnite εντός του μαγαζιού.

Το Fortnite αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο διαδεδομένο είναι, αφού μία pub στο Huddersfield προσφέρει ποτά αξίας 30 λιρών (περίπου 35 ευρώ) σε όποιον παίξει Fortnite ζωντανά στην μεγάλη οθόνη του μαγαζιού και κερδίσει. Το μαγαζί ονομάζεται Warehouse και τρέχει αυτή την ιδέα εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ο Alex Coe, υπεύθυνος του μαγαζιού, μίλησε για αυτή του την πρωτοβουλία: “Είναι αρκετά πιο δημοφιλές απ’ όσο νόμιζα. Είδαμε περισσότερα από 300 games αλλά μόλις δύο νίκες. Το προβάλουμε μέσα από τον προτζέκτορα επομένως είναι λιγάκι πιο δύσκολο. Το αρχικό πλάνο ήταν να προσφέρει ποτά αξίας 30 λιρών στον πρώτο νικητή κάθε εβδομάδας, ωστόσο με βάση την τωρινή συχνότητα σκοπεύει να προσφέρει το έπαθλο σε όποιον απλά κερδίζει.

Το Warehouse επιτρέπει στους πελάτες να παίξουν και FIFA 18 και το Rocket League, ωστόσο δεν προβλέπεται έπαθλο για κανένα από τα δύο games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2018 09:43 #213710 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Fortnite ξεπέρασε σε έσοδα το PUBG

Η Epic Games ξεπέρασε την Bluehole σε έσοδα, καθώς το Fortnite κατάφερε να απογειωθεί μέσα στον Φεβρουάριο έναντι του PlayerUnknown's Battlegrounds.

Σύμφωνα με στοιχεία της SuperData, παρότι το PlayerUnknown's Battlegrounds έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα σε PC και Xbox One, εδώ και ένα μήνα το free-to-play Fortnite κυριαρχεί σε έσοδα από αγορές του Story Mode και μικροσυναλλαγές.

Σε PC και κονσόλες τα έσοδα της Epic Games ανέρχονται σε 102 εκατομμύρια ευρώ έναντι 83 εκατομμυρίων ευρώ για την Bluehole. Το peak του PUBG έγινε τον Δεκέμβριο του 2017 με την επίσημη κυκλοφορία του και το λανσάρισμα της early access στο Xbox One.

Στο μέλλον publishers όπως οι Activision Blizzard, Electronic Arts και Ubisoft έχουν δηλώσει ότι "Βλέπουν με καλό μάτι το Battle Royale genre", επομένως ετοιμαστείτε για μεγάλο ανταγωνισμό. Δεν αποκλείεται επίσης να δούμε Battle Royale modes και σε άλλα genres, όπως τα MOBA. Ήδη το βλέπουμε και σε Action games, όπως το Dying Light.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Mar 2018 09:51 #213760 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Epic Games: Οι περισσότεροι από τους 700 developers δουλεύουν για το Fortnite


Ο ιδρυτής της Epic Games, Tim Sweeney, δήλωσε ότι οι περισσότεροι από τους 700 developers της εταιρείας δουλεύουν για το Fortnite.

Η Epic Games κυκλοφόρησε την πρώιμη έκδοση του Fortnite το καλοκαίρι του 2017 με 25 developers και ελάχιστοι περίμεναν ότι θα είχε τεράστια άνοδο, γεγονός που οφείλεται στο Battle Royale mode το οποίο αναπτύχθηκε μέσα σε δύο μήνες. Οι υπόλοιποι developers δουλεύουν για τα Spyjinx και Battlebreakers, ενώ υπάρχουν και οι software developers της Unreal Engine 4.

Οι developers του Fortnite πραγματοποιούν ελέγχους ώστε το παιχνίδι να τρέχει σταθερά στα 60 frames, ακόμα και στις κονσόλες, ενώ παράλληλα προσθέτουν συχνά νέο περιεχόμενο. Όπως θα έχετε διαπιστώσει, υπάρχουν νέα αντικείμενα και modes, ορισμένες φορές ακόμα και κάθε εβδομάδα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Mar 2018 10:44 #213772 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αναπόφευκτο το Cross play PS4- Xbox One

Σύμφωνα με τονTim Sweeney, head developer του Fortnite, το cross-play μεταξύ PS4 και Xbox One είναι κάτι που αργά ή γρήγορα θα γίνει καθώς θα επιτρέψει σε gamers να παίζουν μαζί. Ο Sweeney δηλώνει πως είναι κάτι που συμφέρει την βιομηχανία των games και το να παίζουν μαζί ή απέναντι παίκτες από διαφορετικές κονσόλες, αποτελεί το επόμενο λογικό βήμα. Επίσης ανέφερε πως αν η Sony και η Microsoft δεν επιτρέψουν το cross-play, θα ρισκάρουν να δημιουργήσουν "στρατόπεδα", κάτι που θα μπορούσε να αποδειχθεί κανό για την βιομηχανία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2018 17:52 #213808 by Αργυρώ Σουμπάκα
Ωραίο το cross play σαν ιδέα, αλλά αν κάποια στιγμή με το Xbox μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ποντίκι-πληκτρολόγιο δεν ξέρω πόσο δίκαιο θα είναι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Mar 2018 20:16 #213833 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Teaser trailer με το Guided Missile Launcher

Η Epic Games κυκλοφόρησε το παρακάτω teaser trailer για το Guided Missile Launcher.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Apr 2018 15:58 #214390 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Διάσημοι ποδοσφαιριστές πανηγυρίζουν όπως τα emotes στο Fortnite
Διάφοροι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν τα γκολ τους χορεύοντας όπως τα emotes του Fortnite.

Το Fortnite έχει γίνει πασίγνωστο παγκοσμίως, τόσο που ακόμα και μεγάλοι αστέρες της στρογγυλής θεάς επιλέγουν να πανηγυρίσουν τα γκολ που πετυχαίνουν με τις ομάδες τους χορεύοντας όπως στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, στον χθεσινοβραδινό αγώνα ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Europa League, ο Γάλλος Antoine Griezmann, που έχει εκφράσει πολλάκις την αγάπη του για τα video games, πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κάνοντας το L emote του Fortnite.
Βέβαια δεν είναι ο πρώτος που το έκανε. Άλλοι ποδοσφαιριστές μικρότερης φήμης όπως ο Yassin Ayoub της Ουτρέχτης ή ο Callum Paterson της Cardiff City είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο όπως θα διαπιστώσετε και από τα παρακάτω βίντεο.

Με όλο αυτό τον χαμό που γίνεται γύρω από το Fortnite, δεν αποκλείεται να δούμε τους παραπάνω πανηγυρισμούς στο FIFA 19.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2018 13:53 #214441 by Αργυρώ Σουμπάκα
Fortnite: To port-a-fort έρχεται σε επόμενο update

Χειροβομβίδα-Οχυρό που βοηθά στην άμυνα.



Ένα νέο ιδιαίτερο αντικείμενο θα κάνει την εμφάνισή του στο Fortnite σε επόμενο update. Πρόκειται για το port-a-fort, ένα αντικείμενο με τη μορφή χειροβομβίδας που αγγίζοντας το έδαφος δημιουργεί καταφύγιο. Δε γνωρίζουμε ακόμα τι είδους καταφύγιο θα δημιουργεί το port-a-fort όμως πιο πιθανό είναι να προσφέρει ένα απλό οχυρό για να σας προστατεύσει τη στιγμή που το ρίχνετε.

Αν και δε γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία που θα προστεθεί το port-a-fort στο παιχνίδι η Epic Games μας έχει συνηθίσει σε σύντομα updates. Το port-a-fort σίγουρα θα βοηθήσει τους νέους παίκτες, αλλά και όσους δεν τα πάνε τόσο καλά με το χτίσιμο και θα προσφέρει ένα νέο τρόπο άμυνας στο παιχνίδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification