Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Red Dead Redemption 2

26 Jul 2017 02:04 - 26 Jul 2017 02:30 #202899 by Angel
Take-Two: "Το Red Dead Redemption 2 δεν θα είναι τόσο καλό όσο το GTA 5"



Ο Strauss Zelnick, διευθύνων σύμβουλος της Take-Two, εταιρείας που έχει στην ιδιοκτησία της τις Rockstar, 2K Games και άλλους developers και publishers, αλλά και ο David Ismailer, πρόεδρος της 2K, έκαναν πριν από λίγες ώρες δηλώσεις σχετικά με τα games της εταιρείας.

Αυτό που κρατάμε είναι καταρχήν ότι η Take-Two έχει ως στόχο τουλάχιστον ένα AAA game τον χρόνο. Από εκεί και πέρα, σχετικά με την ποιότητα του Red Dead Redemption 2, ο Zelnick δήλωσε: "Μην περιμένετε να είναι το ίδιο καλό με το GTA 5, το οποίο έχει πουλήσει τον εξωπραγματικό αριθμό των 80 εκατομμυρίων αντίτυπων. Το Red Dead Redemption 2 θα σημειώσει επιτυχία, εκτός κι αν κάτι πάει τελείως στραβά".

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2017 17:56 - 14 Aug 2017 19:11 #203442 by Angel
Red Dead Redemption 2 στα PC


"Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για PC port" δηλώνει η Take-Two.

Η Take-Two Interactive εκδότρια εταιρεία των παιχνιδιών της Rockstar δήλωσε πως είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε για το Red Dead Redemption 2 σε PC παρόλο που πιστεύει στις δυνατότητες της αγοράς.

Το PC σαν gaming πλατφόρμα είναι πολύ σημαντικό για την Take-Two Interactive. Σε meeting της εταιρείας συζητήθηκαν οι δυνατότητες της αγοράς των PC games, ενώ ο πρόεδρος της Take-Two, Karl Slatoff, δήλωσε πως κάποιοι τίτλοι πουλάνε καλύτερα σε κονσόλες ενώ κάποιοι άλλοι όχι, με την αγορά για PC games να είναι μεγάλη και με πολλές δυνατότητες.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν το Red Dead Redemption θα έρθει σε PC, o διευθύνων σύμβουλος της Take-Two Interactive Strauss Zelnick, είπε πως θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Rockstar για κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής όμως κανένα στέλεχος της Take-Two Interactive δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο του ερχομού του Red Dead Redemption 2 σε PC.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2017 19:03 #205840 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Teaser για σημαντική ανακοίνωση

Η Rockstar Games ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις της σύμφωνα με τις οποίες θα είχαμε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο Read Dead Redemption 2 μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα post στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Twitter που δεν είναι άλλο από μια εικόνα που καλεί τους fans του Read Dead Redemption να συντονιστούν την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 15:00 ώρα Ελλάδος για περισσότερα νέα γύρω από το sequel του Read Dead Redemption.


Οπότε δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο trailer, γιατί όχι και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Read Dead Redemption 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Sep 2017 18:51 #206189 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αποκαλύφθηκε το δεύτερο τρέιλερ

Το δεύτερο τρέιλερ του Red Dead Redemption 2 είναι γεγονός! Δείτε το παρακάτω:

Σύμφωνα με το σενάριο, θα ακολουθείτε την ιστορία του Arthur Morgan και της συμμορίας Van der Linge, καθώς θα κλέβουν και θα πολεμούν στην καρδιά της Αμερικής προκειμένου να επιβιώσουν.

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2018 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2017 13:35 #209502 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Private Division: Μια ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης από την Take-Two Interactive


Η Take-Two Interactive την Private Divison, μια μικρή εταιρεία ανάπτυξης indie τίτλων που θα δημοσιεύσει νέα games από πρώην developers των Assassin’s Creed, Fallout και Halo.

Η αμερικάνικη εταιρεία που κρύβεται πίσω από την δημιουργία των Grand Theft Auto και Read Dead Redemption ξεκινά ένα νέο σχέδιο που αφορά την δημιουργία μιας μικρής ανεξάρτητης εταιρείας ανάπτυξης indie παιχνιδιών που θα αναλάβει και των ρόλο του publisher σε πολυάριθμους τίτλους. Όπως περιγράφεται και στο παρακάτω βίντεο η εταιρεία θέλει “να ενισχύσει την προσπάθεια ανεξάρτητων εταιρειών που σκοπεύουν να αναπτύξουν τίτλους τους οποίους λατρεύουν. Η εταιρεία θα βοηθήσει την προσπάθεια τους καίρια και διαφημίζοντάς τα σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2017 13:44 #209506 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Βρέθηκε αποστολή του GTA Online που σχετίζεται με το Red Dead Redemption 2


Οι data miners της Team Guru αποκάλυψαν πως μια αποστολή του Red Dead Redemption 2 “κρύβεται” στο Grand Theft Auto Online.

Η Team Guru έχει αποκτήσει μεγάλο όνομα γύρω από την εξερεύνηση των δεδομένων των GTA τίτλων επιλύοντας κάθε μυστήριο που προκύπτει από τους τίτλους της Rockstar Games. Αυτή τη φορά αναφέρθηκαν σε ένα “headshot challenge” που βρέθηκε στα αρχεία του GTA Online, η ολοκλήρωση του οποίου θα ξεκλειδώσει για τους παίκτες ένα περίστροφο για το Red Dead Redemption 2. Επίσης ένα chest, ένα σημείωμα και 20 τοποθεσίες βρέθηκαν σε αυτά τα αρχεία, όλα σχετικά στο κυνήγι για αυτό το χρυσό όπλο.

Τα στοιχεία της Team Guru οδηγούν σε νέες ανακαλύψεις αφού σύμφωνα με τον κώδικα οι παίκτες μπορούν να ολοκληρώσουν μια αποστολή τραβώντας φωτογραφίες σε διάφορες τοποθεσίες. Μία από αυτές τις τοποθεσίες ωστόσο περιέχει έναν τάφο που με αναφορά στο πρώτο Red Dead Redemption. Παρόλα αυτά δεν είναι σαφές σε ποιον ανήκει ο τάφος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jan 2018 23:19 #211604 by Angel
Replied by Angel on topic Red Dead Redemption 2
Έρχεται τον Ιούλιο σύμφωνα με το Amazon


Σύμφωνα με το Μεξικάνικο παράρτημα του ηλεκτρονικού καταστήματος Amazon, το Red Dead Redemption θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου.

Μέχρι στιγμής κανένα άλλο κατάστημα του Amazon δεν έχει ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας στο επίσημο site του, οπότε μένει να δούμε εάν η συγκεκριμένη καταχώρηση ευσταθεί. Θυμίζουμε ότι ηRockstar είθισται να ανακοινώνει τις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας των games της τον Ιανουάριο, οπότε δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε επίσημη ανακοίνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Grand Theft Auto IV είχε κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου, ενώ τα L.A. Noire και Max Payne 3 μέσα στον Μάιο.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jan 2018 13:47 #211617 by Giannhs
Replied by Giannhs on topic Red Dead Redemption 2
Νομίζω αρκετά χρόνια περιμέναμε για αυτή την κυκλοφορία (προσωπικά από το XBox 360). Σίγουρα ένας από τους κορυφαίους τίτλους για φέτος και πολλά υποσχόμενος. Δώστε επιτέλους το game στο λαο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2018 12:33 #212351 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν θα υπάρξει άλλη καθυστέρηση

Η Rockstar μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της, Strauss Zelnick, ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να καθυστερήσει κι άλλο το Red Dead Redemption 2, πέρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας της 26ης Οκτωβρίου 2018. Ο λόγος καθυστέρησης ήταν διότι το παιχνίδι έπρεπε να τελειοποιηθεί σε πολλούς τομείς κι αυτό διότι "η εταιρεία εστιάζει πάντα στο να πουλάει games υψηλής ποιότητας" ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσο για την περίοδο κυκλοφορίας που έχει συνήθως ανταγωνισμό, ο Zelnick δήλωσε "Κυκλοφορούμε games οποιαδήποτε στιγμή του έτους. Το να κάνουμε κυκλοφορία κοντά στα Χριστούγεννα αυτό μας ωφελεί και ενώ υπάρχουν ανταγωνιστικές κυκλοφορίες, το πεδίο σήμερα είναι πολύ πιο ανοικτό παρότι πριν από 10 χρόνια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2018 15:01 #212358 by A
Περιμένω πως και πως την κυκλοφορία του, τέλεια.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification