Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Silent Hill 2

05 Sep 2022 20:17 #266469 by Nikos Georgopoulos
Φήμη: Silent Hill 2 remake




Screenshots διέρρευσαν online.

Τρία screenshots ενός υποτιθέμενου Silent Hill 2 remake διέρρευσαν online στο Twitter. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αν είναι αληθινά ή ψεύτικα, καθώς τα προφίλ από όπου προέρχονται δεν έχουν μεγάλο αριθμό από followers.


Supposedly more images of this remake: Credit @alej135 pic.twitter.com/mifC9ucJ4D

— Andrew Marmo (@the_marmolade) September 4, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jan 2023 01:20 #268901 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Silent Hill 2
Θα είναι πιστό στην αρχική έκδοση



Το Silent Hill 2 remake θα είναι πιστό στην αρχική έκδοση.
Οι developers θα κρατήσουν τον βασικό κορμό της ιστορίας και θα ασχοληθούν με ένα remake στο gameplay και στην ανάπτυξη των γραφικών από το μηδέν. Θα υπάρχει κάμερα πάνω από τον ώμο και διορθώσεις στο σύστημα μάχης, ώστε το παιχνίδι να μπορεί να παιχτεί από κάθε είδους gamer. Θα γίνει προσεκτική ανάπτυξη δηλαδή σε τομείς όπου επιβάλλεται κάτι το μοντέρνο, με σεβασμό στην αρχική έκδοση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2023 00:50 #270380 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Silent Hill 2
Η ανάπτυξη βρίσκεται κοντά στο τέλος



Ο διευθύνων σύμβουλος της Bloober Team, Piotr Babieno, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η ανάπτυξη του Silent Hill 2 remake βρίσκεται κοντά στο τέλος,
Τόνισε όμως η ημερομηνία κυκλοφορίας θα εξαρτηθεί από την Konami. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Το Silent Hill 2 είναι ουσιαστικά έτοιμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει, όμως είμαστε κοντά. Το θέμα της κυκλοφορίας αφορά τους συνεργάτες μας. Το πώς θα γίνει το marketing και το πότε θα κυκλοφορήσει ο τίτλος δεν στα χέρια μας."

Στη συνέχεα της συνέντευξης, ο Babieno δήλωσε ότι η φιλοδοξία της Bloober Team είναι να φτάσει να είναι τόσο μεγάλη και σεβαστή όπως η Naughty Dog. Επίσης ανέφερε ότι η Πολωνική εταιρεία σκοπεύει να αναπτύξει games για το VR, πράγμα που πιστεύει ότι θα έχει γίνει πριν το 2027.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2024 22:35 #275287 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Silent Hill 2
Με αξιολόγηση "M" for Mature για την βία του



Το Silent HIll 2 remake έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση στην Κορέα και συγκεκριμένα "M" for mature, δηλαδή 18+ διότι έχει: "υπερβολική βία, υπερβολικό αίμα από τα χτυπήματα (και υπάρχει σωματική ζημιά, όπως ακρωτηριασμοί πλασμάτων) και υπερβολικές απεικονίσεις, τρομακτικές ή/και αηδιαστικές, συμπεριλαμβανομένων "πλασμάτων με παράξενα σχηματισμένα μέλη". Κλασικό Silent Hill δηλαδή.
Προς το παρόν δεν διέρρευσε όμως η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Apr 2024 01:35 #275531 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Silent Hill 2
Φήμη: PlayStation Showcase τον Μάιο με το Silent Hill 2 remake




Μετά την ηλικιακή του αξιολόγηση.

Πρόσφατα το Silent Hill 2 remake έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση και ο γνωστός leaker Jeff Grub δήλωσε ότι ενδέχεται να υπάρχει επίσημη παρουσίαση από την Sony και το PlayStation.

Συγκεκριμένα ο Grubb δήλωσε στο Giant Bomb podcast: Άκουσα ότι θα υπάρξει κάτι με το PlayStation, είτε State of Play, είτε μεγάλο showcase, την επόμενο μήνα, τον Μάιο. Ο Grubb επίσης υποθέτει ότι το Silent Hill 2 θα παρευρεθεί στο event και ότι έστω η περίοδος κυκλοφορίας του θα ανακοινωθεί.



Στο πιο πρόσφατο State of Play τον περασμένο Ιανουάριο, παρουσιάστηκε το Combat Reveal Trailer του Silent Hill 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 May 2024 10:05 #275769 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Silent Hill 2
Η Bloober Team ετοιμάζει 2 νέα projects, μετά το Silent Hill 2 remake




Το ένα σε συνεργασία με την Take-Two και το άλλο με την Skybound (The Walking Dead, Invincible).

Η Bloober Team ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει δύο νέα projects.

Το ένα έχει τον προσωρινή ονομασία Project C και πρόκειται για μία νέα σειρά, όπου publisher θα είναι η Take-Two Interactive. Το δεύτερο ονομάζεται Project R και αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Skybound Entertainment, η οποία ανήκει στον Robert Kirkman, δημιουργό των The Walking Dead και Invincible. Το Project R συγκεκριμένα, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025.

Η Bloober Team δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τα 2 projects, αλλά δήλωσε στους επενδυτές της: "Το Project C, στο οποίο δουλεύουμε με την Private Division (Take-Two Interactive) έχει προχωρήσει αρκετά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο ως τώρα. Αυτό θα είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για την Bloober Team για να ξεκινήσουμε μία μακροχρόνια στρατηγική. Επιπλέον θα είναι και η πρώτη νέα σειρά που θα ανήκει στην Bloober Team, ως μέρος της νέας στρατηγικής. Θα ανακοινωθεί μέσα στο 2024 και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας σε αυτόν τον μοναδικό τίτλο."


In an official letter to shareholders, Bloober Team confirmed that their new game "Project C" will be announced this year. #BlooberTeam #Game pic.twitter.com/RUIJMUBhTV

— Projekt Parasol (@pl_evil) April 26, 2024

Για το Project R η Bloober δήλωσε: "Στις 20 Δεκεμβρίου 2023 φτάσαμε σε συμφωνία με την Skybound Game Studios, όπου μας δόθηκε η άδεια για να δημιουργήσουμε ένα video game, βασισμένο σε σειρά που ανήκει στην Skybound, το οποίο θα αποτελέσει μέρος του νέου project με την ονομασία Project R.
Το Silent Hill 2 remake αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας."


A game "Project R" by Bloober Team and Skybound Entertainment based on their IP is scheduled for release in 2025. #BlooberTeam #SkyboundEntertainment pic.twitter.com/4uYuN7ZYrG

— Projekt Parasol (@pl_evil) April 26, 2024

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification