Little Nightmares σε Android και iOS

Little Nightmares σε Android και iOS

Little Nightmares σε Android και iOS

Έρχεται στα κινητά τον χειμώνα.

Το Little Nightmares, το πρώτο μέρος της μοχθηρής Horror Platform σειράς της Tarsier Studio, κάνει launch σε Android και iOS τον χειμώνα.

Το original Little Nightmares πρωτοεμφανίστηκε για PC και κονσόλες το 2017. Αφηγείται την ιστορία ενός παιδιού με κίτρινο αδιάβροχο, της Six, καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από το The Maw – ένα παράξενο υποβρύχιο σκάφος που κατοικείται από ένα πλήθος περίεργων κατοίκων.

Το Little Nightmares ακολούθησε ένα δυνατό sequel το 2021, ενώ και οι χρήστες κινητών μπορούν επίσης να έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με την σειρά του τρομερού αυτού κόσμου – και το παρελθόν της Six στην μυστήρια έπαυλη γνωστή ως The Nest – σε ένα isometric prequel που κυκλοφόρησε το 2019. Δεν υπάρχουν πολλά να αναφέρουμε για το πρώτο release του Little Nightmares σε Android και iOS ακόμα, εκτός από το launch του χειμώνα. Μπορείτε ωστόσο να πάρετε μία γεύση για τα κινητά με το νέο τρέιλερ

Το Little Nightmares θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα για Android και iOS.

Διαβάστε περισσότερα στο review του Little Nightmares και συζητήστε για το Little Nightmares στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification