Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Drug Dealer Simulator 2' στο φόρουμ. 1 year ago

Οι κακοποιοί δεν γεννιούνται, γίνονται.



Το DDS2 παρουσιάζει ένα Open World εμφανώς μεγαλύτερο από το Ghetto και το Drug Dealer Simulator. Επισκεφθείτε πολλές πόλεις και χωριά γεμάτα ζωή. Ξεκλειδώστε πολυάριθμα quick travel options, μπείτε σε νέο τύπου κτίρια και δοκιμάστε τον καιρού σε τροπικές συνθήκες. Καλώς ήλθατε στο 2000. Είστε ο Eddie και ο τρόπος ζωής από κακές επιλογές σας έκαναν παράνομο που ψάχνει καταφύγιο. Μην ανησυχείτε όμως, το Isla Sombra είναι το τέλειο μέρος για φυγάδες σαν και εσάς. Ποιά είναι η γνώμη σας? 'Εχετε παίξει μήπως το Drug Dealer Simulator? Αφήστε τα σχόλιά σας να το συζητήσουμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης απάντησε στο θέμα 'WWF SmackDown! 2: Know Your Role' στο φόρουμ. 1 year ago

WWF SmackDown! 2: Know Your Role είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς WWF SmackDown! και του σημερινού WWE 2k22

Διαβάστε το review Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια wrestling όλων των εποχών και πολύ μπροστά για την εποχή του. Ακολούθησαν εξίσου μεγάλες επιτυχίες και με τους υπόλοιπους τίτλους της σειράς και σήμερα είναι η κορυφαία σειρά wrestling στον κόσμο. Ένα από τα λίγα παιχνίδια που μπορεί να παίξει όλη η παρέα, με βάθος στην ιστορία, με δημιουργία χαρακτήρων και ομάδας και παράλληλα να έχεις και παρέα. Δοκιμάζεις τις ικανότητες σου και προσπαθείς να κάνεις καριέρα σαν παλαιστής, ενώ είναι από τα πρώτα παιχνίδια που εξελίσσεσαι ως ένα σημείο σε μία χρονιά ή season με την επιλογή του Superstar που επιθυμείς. Έχετε δοκιμάσει ποτέ να παίξετε κάποιο παιχνίδι της σειράς? Είστε λάτρεις αυτού του είδους? Περιμένουμε τα σχόλιά σας και να μοιραστείτε την εμπειρία σας με κάποιο τίτλο της σειράς μαζί μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' WWF SmackDown! 2: Know Your Role' στο φόρουμ. 2 years ago

Έχω αναλάβει το review για το WWF SmackDown! 2: Know Your Role

 
Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς WWF SmackDown! που αργότερα μετονομάστηκε σε SmackDown VS Raw και σήμερα ονομάζετε WWE 2K23. Μία άκρως επιτυχημένη σειρά που μετράει 23 χρόνια. Το WWF SmackDown! 2: Know Your Role είναι ένα από τα καλύτερα της σειράς και πολύ πρωτοποριακό για την εποχή του και το PlayStation ειδικότερα. Έχει μεγάλη ποικιλία σε χαρακτήρες, κινήσεις, μουσική, video και πολλά ακόμα. Οι λάτρες της σειράς αυτής (όπως και εγώ) έχουμε περάσει ώρες παίζοντας με παρέα ή και μόνοι μας. Μετά το ηλεκτρονικό παιχνίδι πηγαίναμε και τα κάναμε και εμείς όπου βρίσκαμε όλα αυτά τα κόλπα, τις κινήσεις, το ξύλο, στην πραγματικότητα. Σαν παιδιά και εμείς. Εσείς παίζατε SmackDown..!?

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Romancelvania' στο φόρουμ. 2 years ago

Το Romance Platform που θα κλέψει τις καρδιές σας.

 



Το Romancelvania ξεκίνησε σαν Kickstarter project από την εταιρεία ανάπτυξης The Deep End Games, που εργάστηκε στο πρωτότυπο Bioshock, οπότε δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Το Romancelvania είναι ένα σκοτεινό κωμικό genre, αναμειγμένο με το παραδοσιακό τύπο gameplay του Metroidvania, με στοιχεία Dating Simulation, όπου ως Dracula πρωταγωνιστείτε σε ένα reality dating show γεμάτο υπερφυσικούς διαγωνιζόμενους. Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι θα λέγαμε, με στοιχεία Castlevania, Count Dracula και Platform games, σε συνδιασμό με ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ των χαρακτήρων. Τι λέτε? Το βρίσκετε ενδιαφέρον? Θα το παίζατε? Θα το παίρνατε? Άργησε και η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Earth From Another Sun' στο φόρουμ. 2 years ago

To Space MMO θυμίζει το Halo και το Starfield.



Το παιχνίδι είναι σε ανάπτυξη από την Multiverse studio και θα μάθουμε λίαν συντόμως αν όλος αυτός ο ενθουσιασμός αξίζει. Υπήρξε και ένα demo διαθέσιμο στο Steam Next Fest στις 3-10 Οκτωβρίου που έφερνε διάφορα cosmetic bonuses για να δοκιμάσετε. Με πληθώρα επιλογών σε ένα MMO-FPS-RPG μπορείτε να ταξιδέψετε στον κόσμο, να δημιουργήσετε, να πολεμήσετε και πολλά ακόμα. Είστε έτοιμοι για το μεγάλο ταξίδι; Πάμε!

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Tibia' στο φόρουμ. 2 years ago

Ένα MMO 25 αποκτάει ήχο επιτέλους.

Με τα τελευταία νέα για το Tibia οι παίκτες ενημερώνονται ότι το παιχνίδι εμπλουτίζεται με ήχο.

 
Το 1997, τέσσερις μαθητές από την Γερμανία ανέβασαν online το hobby project τους, το 2D Fantasy MMO Tibia. Στα χρόνια που ακολούθησαν, εκατομμύρια παίκτες σε εκατοντάδες χώρες θα συνδεθούν στο Tibia, οι περισσότεροι σε Βραζιλία και Πολωνία που ήταν πιο διάσημο. Οι δημιουργοί του θα βρουν για την ανάπτυξή του το studio της CipSoft. Το Tibia θα γίνει διάσημο για το βάθος του και τα μυστικά του, με μυστήρια όπως αυτό της πόρτας που δεν έχει ανοίξει για 12 χρόνια, συνεισφέροντας στο να είναι ελκυστικό. Ακόμα ενημερώνεται σήμερα. Ακόμα ένα παιχνίδι από τα παλιά ΜΜΟRPG. Ποια είναι η γνώμη σας; Αρέσκεστε σε τέτοιου είδους παιχνίδια ή προτιμάτε τα πιο σύγχρονα με τα νέα γραφικά; 
 

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Octopath Traveler 2' στο φόρουμ. 2 years ago

Το εξαιρετικό αυτό JRPG έρχεται με ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο κόσμος του Octopath Traveler 2 απέχει παρασάγγας από το πρώτο με τα μεσαιωνικά στοιχεία. 

 



Το Octopath Traveler 2 τοποθετείται σε έναν νέο κόσμο με βιομηχανική επανάσταση, όπου ατμόπλοια πλέουν στις θάλασσες. Στο trailer φαίνονται μερικά μέρη, μερικές πόλεις και τονίζονται το soundtrack, τα visuals και η εναλλαγή μέρας και νύκτας. 
Ποιά είναι η γνώμη σας; Σας αρέσουν τα "παλιάς σχολής" RPG; Θα του δίνατε μία ευκαιρία;

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Little Nightmares σε κινητά' στο φόρουμ. 2 years ago

Βγαίνει σε Android και iOS τον χειμώνα.

Το Little Nightmares – το πρώτο μέρος της μοχθηρής Horror Platform σειράς της Tarsier Studio – κάνει launch σε Android και iOS τον χειμώνα.

Το original Little Nightmares πρωτοεμφανίστηκε για PC και consoles το 2017, διηγώντας την ιστορία ενός παιδιού με κίτρινο αδιάβροχο της Six, καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από το The Maw – ένα παράξενο υποβρύχιο σκάφος που κατοικείται από ένα πλήθος περίεργων κατοίκων. Μία τρομακτικά αξιολάτρευτη σειρά, η οποία έρχετε σε κινητά. Το έχετε παίξει σε κάποια κονσόλα: Στο PC; Γράψτε την γνώμη και τα σχόλιά σας παρακάτω.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' King of Retail' στο φόρουμ. 2 years ago

Θέλατε να κάνετε την δική σας επιχείρηση; 
Σχεδιάστε ένα shop theme και store design και ξεκινήστε την δική σας επιχείρηση. Το κατάστημα είναι το βασίλειό σας και αν το διαχειριστείτε σωστά θα μπορέσετε να επεκτείνετε την εταιρεία. Αν αποτύχετε, κατηγορείστε την οικονομία. Θέλατε ποτέ να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα; Έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την τύχη σας.

 



Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Ripout' στο φόρουμ. 2 years ago

Κάνε το όπλο σου pet.
Τα όπλα σήμερα είναι κάτι συνηθισμένο στα games όμως, τα ζωντανά όπλα του Ripout που έχεις σαν pet, είναι κάτι το ξεχωριστό.



Τα ξεχωριστά feature του Ripout δεν είναι η αισθητική retro-future των 80’s. Δεν είναι το εξαιρετικό gunplay του ή ο τρόπος που μικροί εξωγήινοι τριγυρνούν σε βιομηχανικά διαστημόπλοια πριν προσκολληθούν σε μεγαλύτερους και πάνε να σας σκοτώσουν. Δεν είναι το φιλόδοξο looter shooter του, ούτε το rogue-like setup στα επίπεδά του. Όχι, είναι το όπλο του. Το όπλο σας. Το όπλο pet σας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Capes' στο φόρουμ. 2 years ago

Ένα Superhero Tactical RPG που οι καλοί έχουν χάσει.



Οι developers του Hand of Fate επιστρέφουν και ρωτάνε "Τι θα γινόταν αν οι κακοί νικούσαν;
Πώς θα ήταν οι κόσμοι των υπερηρώων αν οι υπερήρωες έχαναν;" Είναι ένας δρόμος που έχει δοκιμαστεί και άλλες φορές και είναι αυτό που θέλει να κάνει και η εταιρεία του Deckbuilder, Hand of Fate, με το νέο της παιχνίδι, Capes. Το Tactical RPG εξετάζει τον ζοφερό κόσμο της κυριαρχίας των super-villains, όπου εξαφάνισαν τους καλούς δύο δεκαετίες νωρίτερα και προκάλεσαν πολλές καταστροφές. Τώρα, μία νέα γενιά υπερηρώων αφού ενηλικιώθηκε, θέλει να ανακτήσει την πόλη από τους κακούς και τα μαγαζιά τους. Είναι μία διασκεδαστική υπόθεση και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως μία ομάδα πράσινων ηρώων, θα τα βάλει με βετεράνους κακούς. Πώς σας φαίνεται η ιδέα; Πιστεύετε ότι είναι κάτι πρωτότυπο;

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης απάντησε στο θέμα 'Temtem' στο φόρουμ. 2 years ago

Temtem anti-Pokemon σε MMORPG

Διαβάστε το review

 



Ένα παιχνίδι anti-Pokemon για να μπορείτε να το παίξετε σε όλα τα format. Χωρίς να έχει πολλές διαφορές και ίσως θα λέγαμε ότι είναι ακόμα πιο παιδικό από τον προκάτοχό του. Είναι κάτι ξεχωριστό γιατί μπορείτε να το αγοράσετε και να παίξετε σε όλες τις πλατφόρμες, χωρίς να σας περιορίζει, όπως γίνεται με τα exclusive της Nintendo και το Pokemon. Επίσης, είναι ένα παιχνίδι συλλογής και εκπαίδευσης που αν έχετε βαρεθεί τα προαναφερθέντα, καλό είναι να το δοκιμάσετε, χωρίς να περιμένετε μεγάλες συγκινήσεις βέβαια. Έχει διάφορα ξεχωριστά χαρακτηριστικά όπως η δημιουργία χαρακτήρα και μία πληθώρα επιλογών σε αμφιέσεις, αντικείμενα, ενδυμασίες που μπορείτε ακόμα και να είστε non-binary. Τα Temtem σας περιμένουν να τα δαμάσετε και να τα εκπαιδεύσετε. Ποιά είναι η γνώμη σας? Θα σας ενδιέφερε να ασχολθείτε με ένα ακόμα παρόμοιο είδος? Περιμένω τα σχόλιά σας. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης απάντησε στο θέμα 'Temtem' στο φόρουμ. 2 years ago

Έχω αναλάβει το review για το Temtem.

Μία ακόμα αντιγραφή του Πόκεμον θα λέγαμε, με κάποιες προσθήκες και αλλαγές σε ήρωες, μέρη, τοπία, πλάσματα, σενάριο. Το πολύ καλό και θετικό είναι ότι εν αντιθέσει με το Πόκεμον, το Τεμτεμ κυκλοφορεί σε όλες τις πλατφόρμες και μπορεί ο καθένας να το αποκτήσει χωρίς περιορισμούς. Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας πλέον ως θηριοδαμαστής και όχι σαν εκπαιδευτής, σας δίνετε η δυνατότητα σε όλους. Ποια είναι η γνώμη σας; Θα χαρούμε πολύ να την ακούσουμε και να συζητήσουμε εκτενέστερα περί του τίτλου που ακούει στο όνομα «ΤΕΜΤΕΜ».   
 

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Deliver Us Mars' στο φόρουμ. 2 years ago

Αναβλήθηκε για το 2023



Εάν ψάχνετε να εξερευνήσετε τον Άρη, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι του χρόνου.

Το Deliver Us Mars, ένα adventure game από την εταιρεία ανάπτυξης Keoken Interactive, είναι το τελευταίο που αναβλήθηκε φέτος. Ο τίτλος ήταν να κυκλοφορήσει 27 Σεπτεμβρίου, αλλά εν τέλει θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2023.

Ο developer σε δήλωσή του αναφέρει «Ενώ καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα νέα είναι δυσάρεστα, είμαστε ενθουσιασμένοι για τα challenges που θα σας περιμένουν στον Άρη, ενώ διασχίζετε εχθρικά περιβάλλοντα και ανακαλύπτετε τα μυστήρια των ARKs. Η υπομονή σας θα μας επιτρέψει να παραδώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε.»

Μπορείτε να διαβάσετε την δήλωση παρακάτω:

Το Deliver Us Mars εκτυλίσσεται στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη, βάζοντας τους παίκτες στην θέση της Kathy Johnson, η οποία είναι με μία ομάδα αστροναυτών για να ανακτήσει την τεχνολογία που μπορεί να ξαναδώσει ζωή στην Γη. Η Kathy φαινομενικά είναι σε αναζήτηση απαντήσεων για την εξαφάνιση του πατέρα της και πιστεύει ότι θα τις βρει στον Άρη. Η Keoken ευελπιστεί να παραδώσει μία  «βαθιά αστροναυτική εμπειρία» όσο η Kathy σκαρφαλώνει σε τοπία και σπηλιές του Άρη, προχωρεί μέσα από αμμοθύελλες και λύνει puzzles σε εγκαταλελειμμένους σταθμούς. 

Το Deliver Us Mars θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Θα περιμένουμε λίγο ακόμα για όσους ανυπομονούν και το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει. Δεν νομίζετε..!?

Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννης Μαρκαντώνης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Tower of Fantasy' στο φόρουμ. 2 years ago

Το Tower of Fantasy είναι ένα anime-style MMO σε έναν post-apocalyptic κόσμο.



Τα MMOs πάντα είναι πολλά υποσχόμενα – ατελείωτες περιπέτειες σε διαρκώς εξελισσόμενα με κόσμο περιβάλλοντα, φιλίες και αντιπαλότητες με άλλους παίκτες και ομάδες και ελευθερία να παίξετε όπως σας βολεύει. Καθώς τα παιχνίδια του είδους ξέρουν πώς να κρατούν τις υποσχέσεις τους, το εξαιρετικό scale και η φιλοδοξία κάποιες φορές έχουν τίμημα στο να δείχνουν όλα τόσο καλά.

Για αυτό κοιτώντας το Tower of Fantasy σε κάνει διπλά να το αποκτήσεις. Το νέο MMORPG της Hotta Studio και της Level Infinite είναι εμπνευσμένο από anime art style που δείχνει εντυπωσιακό - όπως ένα επικό open-world game συνδυασμένο  με sci-fi anime απεικονίζοντας έναν κόσμο ανάμεσα στην καταστροφή και την δημιουργία - επικίνδυνο και μεγαλειώδες.

Το Tower of Fantasy βρίσκεται στον μακρινό κόσμο της Aida, τον οποίο η ανθρωπότητα κατοικεί, αφότου απογύμνωσε την Γη και την άφησε. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά στην Aida, μέχρι που οι άνθρωποι πάλι να τα θαλασσώσουν προσπαθώντας να πιάσουν το κομήτη Mara και να αφαιρέσουν την πολύτιμη πηγή ενέργειας που ονομάζεται Omnium. Αφού πιάσουν τον κομήτη Mara δια μέσου ενός πύργου που ονομάζεται Omnium Tower, η ανθρωπότητα επηρεάζεται από την ακτινοβολία του Omnium και προκαλείται πλανητική καταστροφή. 

Δεν είναι όλα τόσα κακά γιατί η Aida είναι γεμάτη από λάφυρα και περιπέτειες για αυτούς που είναι αρκετά θαρραλέοι για να τα ανακαλύψουν. Τα εκπληκτικά τοπία σας προκαλούν με απίστευτα σκηνικά, μακρινά αερόπλοια, μυστήρια και απομακρυσμένα κτίρια να εξερευνήσετε, ενώ μεταλλικές γεμάτες neon πόλεις περιλαμβάνουν quests, mini-games και ευκαιρία να τρέξετε και να επιδείξετε τα cyber-bikes σας. Προσοχή όμως γιατί περιφερόμενοι στις ερημιές και φρουρώντας τους θησαυρούς του κόσμου υπάρχουν όλων των ειδών τα τερατουργήματα που θα δοκιμάσουν και τους ποιο έμπειρους παίκτες MMO.
Το λεπτομερές σύστημα δημιουργίας χαρακτήρα σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τον ήρωά σας και να τον φτιάξετε κατ’ εικόνα ή την εικόνα του χαρακτήρα που θέλετε να υποδυθείτε. Μακριά μαλλιά, κοντά μαλλιά, 3 τόνοι χρώματος από μπλε σε ροζ, αυτιά κουνελιού ή μάτια γάτας, αναλόγως τι σας ταιριάζει και όλα παρουσιάζονται όμορφα από το ιδιαίτερο anime style του παιχνιδιού.
Δημιουργείτε χαρακτήρα και όταν βγείτε έξω στον κόσμο θα χρειαστείτε να καλέσετε ένα πανίσχυρο Simulacra για να σας βοηθήσει στην μάχη. Όταν παίρνετε ένα νέο όπλο, δεν παίρνετε μόνο αυτό, αλλά αυτόματα κάνετε summon ένα legendary ήρωα για να το κρατήσει για σας. Κάνετε summon αυτούς τους ήρωες στην μάχη, κάνετε master τα skills τους και τα χρησιμοποιείτε για να πολεμήσουν τους κινδύνους αυτού του κόσμου. Με ένα δυνατό σύστημα PvP και PvE με dungeons και raids.
Τα Simulacra ποικίλουν. Η Echo για παράδειγμα είναι μία ορφανή γυναίκα που κρατάει ένα αξιοθαύμαστο Thunderous Halberd στην μάχη, ο King είναι ένας κοκκινομάλλης brawler και master of the flaming scythe και ο Crow είναι ένας assassin με εξειδίκευση στο να τρυπάει τους εχθρούς του με τα duel-wielded Thunderblades. Ο καθένας από αυτούς τους χαρακτήρες είναι φίλος σας και πρέπει να μάθετε τι χαρίσματα επιθυμούν για να χτίσουν την πίστη τους και να γίνουν πιο θανατηφόροι στην μάχη. 
Το γεγονός ότι πολεμάτε πολλούς χαρακτήρες γίνεται για μία απίστευτη ποικιλία σε moves και play styles, όσο εσείς μαθαίνετε πώς να αλλάζετε όπλα (και χαρακτήρες) στην μάχη. Αντιθέτως με τα συνηθισμένα staid combat MMOs, το Tower of Fantasy παίζεται περισσότερο με τον παραδοσιακό τρόπο των δυναμικών MMOs, με εκρηκτικό ρυθμό που θυμίζει τις legendary μάχες από τα anime. 
Είτε είστε ένας μοναχικός περιπλανώμενος, είτε ψάχνετε για συντροφιά, είτε θέλετε να εξερευνήσετε τις ερημιές, είτε να εμπλακείτε σε περίπλοκα quests και storylines με τους ανθρώπους της Aida, το Tower of Fantasy είναι ένας κόσμος που προσκαλεί όλους τους παίκτες να συμμετέχουν. Από τα PvE raids στα ανταγωνιστικά PvP, φαίνεται να είναι ένας κόσμος επικίνδυνος και με ευκαιρίες, πάνω σε πανέμορφη αισθητική με τα μάτια σας να σαρώνουν την όλη την οθόνη με επιφωνήματα θαυμασμού. 
Το Tower of Fantasy κυκλοφόρησε στις 16 Δεκεμβρίου 2021, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του και είναι διαθέσιμο για PC, Android και iOS.
Ακόμα ένα πρωτότυπο MMORPG κυκλοφορεί για τους λάτρεις του είδους. Έχει πολύ ωραία άνιμε αισθητική, με ωραίους χαρακτήρες και φωτεινά περιβάλλοντα. Τι γνώμη έχετε; Είναι και δωρεάν!

Διαβάστε περισσότερα...

Notification