Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

GWShop: Γενική συζήτηση

26 Sep 2021 18:44 #255783 by Stathis Moose Stathopoulos
Το FIFA 22 στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με δωρεάν μεταφορικά



Προσφορά μόνο για το Σαββατοκύριακο!

Φέτος παίζεις μπάλα μόνο στο GWShop καθώς μπορείς να αποκτήσεις το FIFA 22 στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Αν το παραγγείλεις όμως αυτό το Σαββατοκύριακο τότε θα το έχεις και με δωρεάν μεταφορικά στην πόρτα σου!

Κάνε κλικ εδώ για να το αποκτήσεις .

- Η προσφορά ισχύει μόνο με προεξόφληση του FIFA 22.
- Η ειδική προσφορά για τα δωρεάν μεταφορικά ισχύει με πληρωμή μέχρι τα μεσάνυκτα της Δευτέρας.
- Θα παραλάβετε το FIFA 22 το διάστημα 4-8 Σεπτεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2021 01:31 #257277 by Blood Prince
'Εστειλα email για εκπτωτικό κωδικό και σκέφτομαι να αγοράσω ένα εκ των Resi Village,Elden Ring και Gow Ragnarok για το PS4 αν και το πιο πιθανό είναι να αγοράσω το Elden Ring τώρα (σκέφτομαι και preorder) και το Resi Village του χρόνου αν το έχετε ακόμα. 

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Nov 2021 15:26 - 14 Nov 2021 15:27 #257302 by Blood Prince
Ανυπομονώ να ανέβει το Elden Ring στο GWShop ώστε να δώ τιμή και να αποφασίσω αν θα το προπαραγγείλω και πότε.

Μια τιμή μέχρι 60 € βάση skroutz είναι ικανοποιητική αλλά περιμένω και το GWShop καθώς κάνει καλές τιμές όπως το Resi Village από ότι έχω δεί, που το πουλάει πιο φτηνά από οπουδήποτε στο τρέχον διάστημα.

Για το Resi Village μάλλον θα περιμένω μέχρι 2023 μήπως το πετύχω φτηνότερα στο GWShop. 

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2022 23:28 #261173 by Μάνος Γρυπάρης
Το ανεβάσαμε! Όπως πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
gwshop.gr/index.php?route=product/search&search=elden%20ring

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2023 16:24 #270142 by Μάνος Γρυπάρης
Εκπτώσεις στο GW Shop για τα μέλη του GameWorld

Το GameWorld είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από σήμερα οι πιστοί αναγνώστες μας που στηρίζετε το site θα έχετε εκπτώσεις και πολλά ακόμη προνόμια στο GWShop!

 Όπως ήδη γνωρίζετε, στο GWShop.gr  έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε games, PC hardware και συλλεκτικά και μάλιστα στην συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων μας (90-95%). Δεν σταματάμε όμως εδώ. Θα προσφέρουμε ακόμη πιο χαμηλές τιμές!

 Το GameWorld ξεκίνησε από το 2005 και μέχρι σήμερα πολλοί από εσάς έχετε κάνει κατάθεση ψυχής στο site. Έχετε συμμετάσχει γράφοντας την άποψή σας σε ειδήσεις, reviews , άρθρα στήλης  και φυσικά στο Forum όπου ανταλλάσσουμε απόψεις για τα αγαπημένα μας games. 

 Όλοι εσείς θα πρέπει να ανταμειφθείτε για την στήριξή σας. Γι' αυτό και στο GameWorld προσφέρουμε έκπτωση στις ήδη χαμηλές τιμές του GWShop  σε όλους εσάς τους πιστούς μας αναγνώστες, ώστε να επιβραβεύσουμε την στήριξή σας. Καταρχήν εδώ και χρόνια όσο συμμετέχετε στο GameWorld σχολιάζοντας σε άρθρα και στο Forum τόσο κερδίζετε πόντους xp  και ανεβαίνετε level. Το level που έχετε στο προφίλ σας παίζει ρόλο στην έκπτωση

 Τι κέρδος έχετε:
Δείτε αναλυτικά τα προνόμια όσων συμμετέχουν ενεργά στο GameWorld.

 1) Έκπτωση ανάλογα με το level σας: Το level σας στο GameWorld καθορίζει και το ποσοστό έκπτωσης που θα έχετε. Η έκπτωση ισούνται με το level σας διά 10 και ισχύει σε όλα τα προϊόντα του GWShop.
Για παράδειγμα: Ένας αναγνώστης με level 10 θα έχει 1% έκπτωση. Χρήστης με level 31 θα έχει 3,1% έκπτωση κ.ο.κ. Το ποσοστό μπορεί να ακούγεται μικρό, ωστόσο αναλογιστείτε ότι έχουμε ήδη τις καλύτερες τιμές της αγοράς σχεδόν σε όλα τα προϊόντα!



2) Δωρεάν μεταφορικά ανάλογα με το level σας: 
Αναγνώστες με level 20 και πάνω: Δωρεάν μεταφορικά για προϊόντα μέχρι 2 κιλά.
Αναγνώστες με level 30 και πάνω: Δωρεάν μεταφορικά για όλα τα προϊόντα.
 * Η προσφορά δεν ισχύει για όσους αναγνώστες έχουν χρησιμοποιήσει scripts/bots για να ανέβουν level στο προφίλ τους.
** Η προσφορά ισχύει με μέγιστο όριο έκπτωσης το καθαρό κέρδος του GWShop ανά προϊόν. Δεδομένου του ότι έχουμε ήδη τις καλύτερες τιμές, το κέρδος μας είναι ήδη ελάχιστα ευρώ ανά προϊόν. Συνεπώς, αν π.χ. σε ένα προϊόν το κέρδος μας είναι 4% και στο μέλλον υπάρξει αναγνώστης με level 42, τότε αντί για 4,2%, το κέρδος του θα είναι 4% (δηλαδή το GWShop σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχει καθαρό κέρδος).
*** Για να λάβετε τον εκπτωτικό κωδικό σας στείλτε email στο info [ατ] gwshop.gr με screenshot το προφίλ σας στο GameWorld.

 3) Gameplay videos μαζί σας στα livestreams:
Όσοι αναγνώστες έχετε αγοράσει games ή κονσόλες από το GWShop.gr , μπορείτε αν θέλετε να παίξετε μαζί μας όταν θα διοργανώνουμε livestreams. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Την ώρα που έχουμε livestream στο κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube ένα παιχνίδι το οποίο έχετε αγοράσει από εμάς, τότε μπορείτε να γράψετε στο chat: "Θα ήθελα να παίξουμε. Έχω τον αριθμό παραγγελίας: ___ (και εκεί γράφετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στο GWShop). Όσοι έχετε αγοράσει κονσόλες από εμάς έχετε μπαλαντέρ, δηλαδή μπορείτε να παίξετε μαζί μας όποιο παιχνίδι παίζουμε κάθε φορά, αρκεί να το έχετε. Στα livestreams θα παίζουμε επίσης στο εξής και με όσους έχουν συνδρομή στο GameWorld.gr (για συνδρομή κάνετε κλικ στο Join Now, με κόστος 4,99 δολάρια ανά μήνα).Ελπίζουμε οι προσφορές αυτές να σας αρέσουν. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να σας ανταμείψουμε για την συμμετοχή σας στο GameWorld.Με εκτίμηση,
Η συντακτική ομάδα του GameWorld και το προσωπικό του GWShop.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2023 19:39 #270146 by Nikos Georgopoulos
Το GW Shop στο Skroutz.gr




Στην μεγαλύτερη ελληνική μηχανή αναζήτησης.

Το GameWorld είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το GW Shop μπήκε και επίσημα στο Skroutz.gr!

Από σήμερα βρισκόμαστε στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης καλύτερων τιμών. Όπως ήδη γνωρίζετε, το GW Shop θέλει να έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στη μέχρι τώρα πορεία των 2 χρόνων μας το έχουμε πετύχει στα περισσότερα προϊόντα. Τώρα ήρθε ο καιρός να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό!

Το GW Shop ξεκινάει από σήμερα στο Skroutz.gr  στην κατηγορία με τις gaming φιγούρες, ενώ όταν προσθέσουμε όλα τα προϊόντα της συγκεκριμένης κατηγορίας τότε θα επεκταθούμε και σε άλλες κατηγορίες.



Όπως γνωρίζετε, το GameWorld από το 2005 μέχρι σήμερα είναι στο πλευρό κάθε gamer, τόσο με αυστηρά Reviews για να ξέρετε που να επενδύσετε τα χρήματά σας, όσο και επειδή προσπαθεί να βρει για εσάς τις καλύτερες τιμές για να αγοράζετε τα games σας φθηνότερα. Γι' αυτό άλλωστε συνεργαζόμαστε με το  AllKeyShop , που έχει τις καλύτερες τιμές στα digital games. Όσοι όμως θέλετε retail , κονσόλες, PC hardware και συλλεκτικά, ξέρουμε ότι συχνάζετε περισσότερο στο  Skroutz.gr .

Τώρα με την ένταξη του GW Shop, οι τιμές στα παραπάνω προϊόντα θα αρχίσουν να πέφτουν, αφού πάντοτε έχουμε ως στόχο την καλύτερη τιμή. Ακόμα κι αν δεν αγοράσετε από το GW Shop, δεν μας πειράζει. Σημασία έχει οι gamers να βρίσκουν τις καλύτερες τιμές και ότι βοηθάμε το ελληνικό gaming community στην πράξη!

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Aug 2023 10:31 #272365 by Nikos Georgopoulos
Κονσόλα PS5 Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition και Spider-Man 2 DualSense




Ελάχιστα κομμάτια στο GW Shop

Το GW Shop, το online shop του GameWorld, έχει ελάχιστα κομμάτια από την κονσόλα PS5 Marvel's Spider-Man 2 και το χειριστήριο Marvel's Spider-Man 2 DualSense.

Θυμίζουμε ότι τόσο η κονσόλα, όσο και το χειριστήριο, είναι limited edition. Συνεπώς αν εξαντληθούν τότε δεν θα υπάρχουν άλλα στην αγορά. Ευκαιρία να κάνετε την προπαραγγελία σας για να είστε βέβαιοι ότι θα εξαντληθούν τον Οκτώβριο.

Αποκτήστε την κονσόλα PS5 Marvel's Spider-Man 2 .

Αποκτήστε το PS5 DualSense Marvel's Spider-Man 2 .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification