Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Να απαγορεύσουμε τα Greeklish?

Poll: Να απαγορευτούν τα greeklish από το site; (was ended 2007-10-05 17:06:43)

ΝΑΙ
15 71.4%
ΟΧΙ
6 28.6%
Total number of voters: 3 ( John, Elena Asmani, Ilias Diamantopoulos )
Only registered users can participate to this poll
20 Aug 2007 12:53 #36321 by a Guest
Οι ελευθερίες σου φίλος όχι όμως και σε βάρος των άλλων. Το μύνημα σου το διάβασα σε 2 λεπτά τη στιγμή που θα το χα άνετα τελειώσει σε μισό, αν ήταν γραμμένο στα ελληνικά. Ναι, και γω θα θελα να χρησιμοποιώ greeklish αλλά σέβομαι τον τελικό παραλήπτη που θα βγάλει τα μάτια του μέχρι να καταλάβει τι γράφω.

Φιλικά
Δημήτρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Aug 2007 13:17 #36324 by a Guest

ToFonikoAgouri\ wrote: Οι ελευθερίες σου φίλος όχι όμως και σε βάρος των άλλων.


Akrivos file, h eleutheria enos stamata ekei pou den paraviazetai h eleutheria tou allou.Den mporeis esi na mou epivaleis na grafo ellinika an ego den thelo (eite epeidh den exo xrono, eite epeidh aplos den ksero kali orthografia ktl), aplos mi me diavaseis.

Alloste to minima mou exei ena vathitero noima pou osoi einai palioteroi tha katalavoun poli pio eukola....Den thelo na anoikso olokliro topic gia to thema tou shout box, aplos to anafero edo k perimeno mia kali apantish.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Aug 2007 13:26 #36325 by Esperos
Μια καλή απάντηση είναι ότι επειδή κάποτε το site δεν είχε πολύ κόσμο δε σημαίνει ότι θα μαζεύουμε και τα ανεγκέφαλα των άλλων! Δεν είμαστε σκουπιδιάρικο εδώ! Καλύτερα λίγοι και καλοί παρα το κάθε ζαβό να μας σπάει τα νεύρα! Ειδικά με το Shout κάθε 2 λεπτά έβλεπες απορίες για το lineage και για το πότε θα εκπέμπει ξανά ο σταθμός!Το λέγαμε συνέχεια επι καθημερινής βάσεως ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ TOPIC ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ε λοιπόν σε 2 λεπτά έβλεπες ξανά την ίδια ερώτηση! Δε νομίζω να σου άρεσε και εσένα αυτό! Για τα greeklish αν μη τι άλλο είμαι ο πρώτος που τα θέλει λόγο ορθογραφίας αλλα τι να κάνω?Πάω με τους κανόνες αφου το καταλαβαίνω και εγώ, είναι σπασαρχίδικο να βγάζεις τα μάτια σου για να καταλάβεις τι λέει ο άλλος.
Ανεβήκαμε πλέων σε ποιότητα κύριοι, έχουμε αρκετά μεγάλο δυναμικό απο συντάκτες και moderators, επειδή περάσαμε δύσκολες φάσεις και μας στηρίξατε και το εκτιμούμε, αντί να πάμε μπροστά θα πάμε πίσω?Εσείς δε θέλετε το καλύτερο για εμάς? Είμαστε όλοι μια ομάδα εσείς και εμείς...χωρίς εμάς δε θα υπήρχε κάτι πραγματικά αξιόλογο στο χώρο...και χωρίς εσάς δε θα υπήρχαμε εμείς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Aug 2007 16:51 #36327 by a Guest

aposperittis\ wrote: Μια καλή απάντηση είναι ότι επειδή κάποτε το site δεν είχε πολύ κόσμο δε σημαίνει ότι θα μαζεύουμε και τα ανεγκέφαλα των άλλων! Δεν είμαστε σκουπιδιάρικο εδώ! Καλύτερα λίγοι και καλοί παρα το κάθε ζαβό να μας σπάει τα νεύρα! Ειδικά με το Shout κάθε 2 λεπτά έβλεπες απορίες για το lineage και για το πότε θα εκπέμπει ξανά ο σταθμός!Το λέγαμε συνέχεια επι καθημερινής βάσεως ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ TOPIC ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ε λοιπόν σε 2 λεπτά έβλεπες ξανά την ίδια ερώτηση! Δε νομίζω να σου άρεσε και εσένα αυτό! Για τα greeklish αν μη τι άλλο είμαι ο πρώτος που τα θέλει λόγο ορθογραφίας αλλα τι να κάνω?Πάω με τους κανόνες αφου το καταλαβαίνω και εγώ, είναι σπασαρχίδικο να βγάζεις τα μάτια σου για να καταλάβεις τι λέει ο άλλος.
Ανεβήκαμε πλέων σε ποιότητα κύριοι, έχουμε αρκετά μεγάλο δυναμικό απο συντάκτες και moderators, επειδή περάσαμε δύσκολες φάσεις και μας στηρίξατε και το εκτιμούμε, αντί να πάμε μπροστά θα πάμε πίσω?Εσείς δε θέλετε το καλύτερο για εμάς? Είμαστε όλοι μια ομάδα εσείς και εμείς...χωρίς εμάς δε θα υπήρχε κάτι πραγματικά αξιόλογο στο χώρο...και χωρίς εσάς δε θα υπήρχαμε εμείς.


Auta ta anegkefala kai ta zava pou les, kapoioi, kapou, kapote ta eglifan isa-isa gia na mh fainetai adeio to site kai gia na exoun ena sthrigma.Loipon mathete na ektimatai auto pou exete giati exei o kairos gurismata kai se ligo sas vlepo pali na klaigeste.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Aug 2007 17:14 #36328 by Esperos
Για εμένα όλο το νόημα είναι αυτό που λέω στην τελευταία παράγραφο....αν δε το καταλαβαίνετε δε φταίω εγώ.....αν σας αρέσει η μετριότητα θα είσαστε μια ζωή μέτριοι και μαζί όσοι σας ακολουθούν...δε ξέρω ποιοι και τι έκαναν, εγώ είμαι στην ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια, όμως προτιμώ να διαλυθούν όλα και να μείνει μια ανάμνηση μιας ομάδας που έκανε ότι μπορούσε για το καλύτερο παρά με την εικόνα ότι κάντε ότι γουστάρετε αρκεί να μας διαβάζετε...όλα αυτά που βλέπετε  είναι από τον προσωπικό μόχθο του καθενός, αν μη τι άλλο σεβαστείτε το και τηρήστε κάποιους κανόνες.Εν ανάγκη ας φτιάξουμε ένα οργανομένο forum, όπου θα χωρίζεται σε 2 μέρη, το ένα για ελληνικά και το άλλο για greeklish ή έστω να μπουν κανόνες ώστε να διαβάζονται σωστά και καθαρά τα greeklish, ας πουμε όλα τα ι-η-οι-ει να είναι με i, όλα τα ο-ω με o και το κυριότερο όλα τα ξ που αυτά μας έχουν ταράξει να μην είναι την μια με ks και την άλλη με 3, να είναι όλα με ks και γενικότερα να μπει μια τάξη.Τα χύμα στο κύμα δε βοήθησε ποτέ κανέναν να προκόψει...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Aug 2007 22:28 #36333 by a Guest

aposperittis\ wrote: να μπουν κανόνες ώστε να διαβάζονται σωστά και καθαρά τα greeklish, ας πουμε όλα τα ι-η-οι-ει να είναι με i, όλα τα ο-ω με o και το κυριότερο όλα τα ξ που αυτά μας έχουν ταράξει να μην είναι την μια με ks και την άλλη με 3, να είναι όλα με ks και γενικότερα να μπει μια τάξη.


Nomizo auto tha itan i kaliteri lisi ap'oles....(ides, idi arxisa na efarmozo tous kanones)...

De diafono se tipota apo auta pou les, auto pou ithela kurios na peraso aforouse to ban sto shout box apla vrika tin aformi na to anafero se auto to topic.

Gia na po tin alithia perimena na paro apantisi apo kapion allon, alla telos panton...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Aug 2007 17:06 #36421 by Kostas Giagias

zero3854\ wrote:

beastie\ wrote: Επειδή όμως κάποιοι με συστάσεις δεν στρώνουν... τότε η λύση είναι η απαγόρευση .


O kathenas tha grafei opos goustarei...
An einai dinaton na iparxoun periorismoi kai apogoreuseis se tetoia themata.O aplos xristis mpainei sto forum gia na xalarosei kai na ekfrastei opos thelei....(episimothta sto site iparxei sta kentrika arthra)...

Prosekste min arxisete PALI tis idies malakies k adeiasete PALI ksafnika.Aposiopo to gegonos oti polla atoma eginan ban apo to shout box edo k ena mina tora gia asimanto logo....

Aplos sas efisto tin prosoxh!!!!Na seveste ton kosmo pou sas diavazei k sas anevazei psila...Min ksexnate oti otan hsastan ston pato filagate katourimenes podies gia na kanete mia nea arxi...


1. Tα forums είναι κάτι που έχουν κανόνες, είτε το θέλουμε είτε όχι. Τους κανόνες τους βάζει ο ιδιοκτήτης του και διαχειριστής του. Αν ο καθε ένας θέλει να εκφράζεται όπως θέλει, μπορεί να το κάνει στο δικό του προσωπικό του SITE!!!

2. Με την ίδια λογική μπορείς να πεις και το ο καθένας γράφει ΟΠΟΥ γουστάρει. Σε όποιο τόπικ θέλεις γράψε για όποιο θέμα θέλεις. Στο Racing γράψε για RPG!!! Στο κάτω κάτω "ο  aplos xristis mpainei sto forum gia na xalarosei kai na ekfrastei opos thelei...."

3. Τι μου τα λες εμένα (περι Shout box και τέτοια). Δικο μου είναι το site/forum? Απο την στιγμή που κάνεις quote το δικό μου ποστ σε εμένα απευθυνεσαι... Εγώ απλός χρήστης είμαι και η αποψη μου είναι ίδια. Θες να χαλαρώνεις στα forums>? Δώσε και σε αυτόν που σε διαβάζει την ίδια δυνατότητα, Χωρίς να κάθετε να "μεταφράζει" greeklish είτε σε μία μορφή, είτε σε άλλη!!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Aug 2007 17:31 #36423 by Esperos
:evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification