Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PS4 Pro: Γενική συζήτηση

13 May 2016 13:14 - 14 May 2016 17:11 #181280 by Grigoris
Απο τη στιγμη που μπαινεις σε συγκριση pc ή κοσνολα απλα το χανεις γιατι δεν υφιστατε καν σαν συγκριση και εχω εξηγησει στα vs topic π.χ. αλλο 400 ευρω και αλλο 800 και ανω ευρω δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση ενα μηχανημα των 400 ευρω να βγαλει το αποτελεσμα ενος μηχανηματος 800 και βαλε μηχανηματος ασχετως αν με το uncharted4 εχει γινει μια εξαιρεση.

Οσο αφορα για τις αναλυσεις που λες μεταξυ κονσολων απλα θα σου πω να δεις συγκριτικό.
Ειναι λιγα ναι αλλα υπαρχουν.

Εκει θα δεις οτι μια χαρα μπορουν οι νεες κονσολες να βγαλουν παιχνιδια 1080p 60fps αρκει οι προγραμματισες να ασχοληθουν με αυτο γιατι αν απλα βγαλουν ενα παιχνιδι για να τα αρπαξουν ναι δεν προκειτε ποτε να βγαλουν ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 May 2016 16:18 #181287 by Tony

και αρκέστηκε απλά να αρπάξει μερικά εκατομμύρια από την αγορά των ανίδεων και ανενημέρωτων κατόχων κονσόλας.

Είπε ο pcάκιας που αναγκάζεται να αλλάζει κάθε 3 και λίγο specs για να τρέχει προβληματικά ports.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 May 2016 21:30 #181294 by Myrmidon

tonyler wrote:

και αρκέστηκε απλά να αρπάξει μερικά εκατομμύρια από την αγορά των ανίδεων και ανενημέρωτων κατόχων κονσόλας.

Είπε ο pcάκιας που αναγκάζεται να αλλάζει κάθε 3 και λίγο specs για να τρέχει προβληματικά ports.


Δεν παίζω προβληματικά ports.....sorry. :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 May 2016 22:53 #181302 by Παντελής Δασκαλέλος
Φίλε Myrmidon δε νομίζεις ότι είναι λίγο βαρύ να χαρακτηρίσεις τους κατόχους κονσόλας ως ανίδεους και ανενημέρωτους; Προσωπικά θεωρώ τον ευατό μου κατά βάση console gamer αφού παίζω εδώ και 25 περίπου χρόνια στις κονσόλες και πάντα ήξερα τι παίρνω. Όχι μόνο εγώ αλλά και εκατομμύρια ακόμη παίκτες.

Η κλειστή αρχιτεκτονική των κονσολών έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, σαφώς και δεν μπορείς να κάνεις κάποια αναβάθμιση, αλλά από την στιγμή που οι developers γνωρίζουν ποιες είναι οι δυνατότητες της φροντίζουν και κάνουν το καλύτερο δυνατό optimization. Αντίθετα στα PC ο κάθε developer θα πρέπει να βγάλει ένα game που να είναι συμβατό με δεκάδες διαφορετικές κάρτες γραφικών. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω παίξει ελάχιστα games στο PC μου, το Dying Light, το Assassin's Creed Unity, το Grand Theft Auto V, το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, το The Crew και το Killer Instinct. Τα μόνα που μου άφησαν θετικές εντυπώσεις ήταν το Dying Light και το Grand Theft Auto V, τα υπόλοιπα είτε δεν έτρεχαν λόγω των παράλογων απαιτήσεων τους ή είχαν κάκιστη απόδοση.

Το Uncharted 4 έχει κορυφαία γραφικά και αξιοποιεί ένα μεγάλο, αν όχι το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό του hardware της κονσόλας. Ας μην το υποβαθμίζουμε. Αν κυκλοφορούσε στα PC θα χρειαζόσουν 16GB RAM, μια GTX 970 και ένα i5 τουλάχιστον τέταρτης γενιάς για να δεις κάτι καλύτερο από ότι στο PS4. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό δηλαδή τα διπλάσια λεφτά από το να αγοράσεις ένα PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2016 10:46 #181308 by Tony
Χωρίς να θελω να υποβαθμίσω το uncharted 4 , γιατί είναι πολυ καλο παιχνίδι , θεωρώ ότι τα γραφικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο για 2016.
Τα γραφικά ειναι σχεδόν καρτουνιστικα και τη μεγάλη διαφορα στο οπτικό αποτέλεσμα την κάνουν τα χρώματα.
Τα γραφικά του gow3 στο ps3 με είχαν ενθουσιάσει περισσότερο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2016 10:49 - 14 May 2016 11:18 #181309 by Myrmidon

Lordwinter wrote: Φίλε Myrmidon .................... PS4.


Σωστά τα όσα γράφεις μέχρι ενός σημείου όμως. Το έχουμε γράψει/αναλύσει αρκετές φορές όμως ότι το gaming στις κονσόλες κοστίζει περισσότερο από ότι στο PC. Αυτό είναι κάτι που ισχύει πολλά χρόνια τώρα, δεκαετίες ολόκληρες και το κόστος είναι ο βασικότερος παράγοντας που δεν έγινα console gamer. Το χειριστήριο είναι ένας άλλος, αλλά δεν θα αναφερθώ μιας και πρόκειται για καθαρά υποκειμενικό λόγο. Ο όρος ανίδεος έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην συντριπτική πλειοψηφία οι κάτοχοι παιχνιδομηχανών είναι παιδιά, που τις απόκτησαν με τα λεφτά του μπαμπά και συνεχίζουν έτσι να αποκτούν και τα παιχνίδια. Κατά συνέπεια αποκλείεται να κάθισαν να αναρωτηθούν τι τους συμφέρει οικονομικά περισσότερο. Είπαμε οι κονσόλες είναι η εύκολη λύση, και για αυτό ποιο ακριβή. Σίγουρα υπάρχουν και συνειδητοποιημένοι hardcore κάτοχοι και δεν αναφέρομαι σε αυτούς. Επέλεξαν συνειδητά για τους δικούς τους λόγους.

Αυτό που θέλω να τονίσω κυρίως είναι το γεγονός ότι λόγω έλλειψης υπολογιστικής δύναμης οι κονσόλες απέτυχαν να δώσουν επιδώσεις που υποσχέθηκαν από την αρχή, μια "Αχίλλειο πτέρνα" που οι developers ανάδειξαν τα τελευταία 2 χρόνια, τονίζοντας παράλληλα το γεγονός ότι PC gaming > console gaming. Αρκεί να σου υπενθυμίσω το εξής, υπάρχουν περισσότερα συγκριτικά videos επιδόσεων PC/Consoles για πάρα πολλά παιχνίδια που συνηγορούν σε αυτό το συμπέρασμα, παρά εκείνα που το καταρρίπτουν. Το πολύ πολύ να βρει κανείς κάποια που να δείχνουν απλά ότι η ποιότητα και οι επιδόσεις του παιχνιδιού είναι το πολύ πολύ εφάμιλλες. Και επειδή στην τελική τα παιχνίδια τα χρυσοπληρώνεις, μα την πίστη μου, δεν θα ήθελες να δείχνουν και καλύτερα στο μηχάνημα που επέλεξες; όλες μα όλες οι εκδόσεις παιχνιδιών ΠΑΝΤΑ είναι ποιο ακριβές από τα PC. Και μην πεταχτεί κανείς και πει το παραμύθι ότι με λίγη υπομονή οι τιμές πέφτουν. Και βέβαια πέφτουν αλλά το ίδιο γίνεται αντίστοιχα και στα PC, οπότε την PC έκδοση πάλι ποιο φτηνά την αγοράζεις.

Το θέμα του port το προσπερνάω. Είναι ένας μηχανισμός που από την φύση του τελικά δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε και είναι καταδικασμένος. Πάντως καλύτερα παίζουν τα ports από PC σε κονσόλες παρά το αντίθετο. Δεν θεωρώ ότι είναι και το σωστό, απλά γίνεται ποιο σωστά, άρα πετυχημένα. Απλά δες πως κινείται η αγορά και σκέψου. Έχει κάποιος μια κονσόλα που βγήκε πριν 2-3 χρόνια και δεν αποδίδει πια όπως πρέπει και θα αναγκαστεί να αγοράσει καλύτερη στο τέλος της χρονιάς. Αν είχε PC ας δεχτούμε ότι θα άλλαζε μια κάρτα γραφικών στον ίδιο χρόνο. Αν αγόραζε μια ακριβή πριν 3 χρόνια μια τέτοια κίνηση δεν ειναι απαραίτητο να γίνει, ανάλογα και το τι παίζει. Επιπλέον το PC έχει και ένα σωρό άλλες χρήσεις που η κονσόλα δεν θα αποκτήσει ποτέ.Είναι multirole, κάνει περισσότερα άρα στοιχίζει λιγότερο. Αν έχεις κονσόλα και PC ξοδεύεις περισσότερα για να κάνεις τα ίδια αν είχες μόνο PC. Βάλε τώρα και το κόστος του κάθε παιχνιδιού και φαντάζομαι θα καταλάβεις.

Χρησιμοποιώ καμιά φορά βαριές εκφράσεις, αλλά ποτέ δεν έχω σκοπώ να προσβάλλω.Στόχος μου είναι η αφύπνιση. Όπως το ξυπνητήρι μας σπάει τα νεύρα το πρωί, που όμως έχει σκοπό να μας αφυπνίσει για να πάμε στην δουλειά μας και να κερδίσουμε τα προς το ζην. Υπάρχει ένα γνωμικό που λέει "Είναι καλύτερα να μάθεις τον άλλον να κυνηγάει για να φάει παρά να του δώσεις την τροφή έτοιμη στο χέρι." Τον κάνεις ποιο σκεπτόμενο, δυνατό και ανεξάρτητο. Ναι πρέπει να σκεφτεί πως θα το κάνει και να μάθει, πρέπει να προσπαθήσει και να "πονέσει", αλλά στο τέλος θα κερδίσει. Παίζουμε για να ξεχαστούμε να χαλαρώσουμε και να περάσουμε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μας με κάτι που αγαπάμε, αλλά με κόστος φυσικά. Και ιδίως σήμερα το κόστος είναι μεγάλο θέμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2016 11:46 - 14 May 2016 11:51 #181310 by Grigoris

tonyler wrote: Χωρίς να θελω να υποβαθμίσω το uncharted 4 , γιατί είναι πολυ καλο παιχνίδι , θεωρώ ότι τα γραφικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο για 2016.
Τα γραφικά ειναι σχεδόν καρτουνιστικα και τη μεγάλη διαφορα στο οπτικό αποτέλεσμα την κάνουν τα χρώματα.
Τα γραφικά του gow3 στο ps3 με είχαν ενθουσιάσει περισσότερο.

Πραγματικα δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο εσενα.
Να πεις οτι σε ενα παιχνιδι που ολα τα gaming sites και οχι μονο του δινουν 10 στα 10 κοινως η τελεια βαθμολογια εσενα δεν σου αρεσει.

Λογικα μιας και ξερουμε ολοι τι εισαι και απο που προερχεσαι.

Και για ν σου αποδειξω ποσο τρομερα δυσκολο ειναι σε ενα παιχνιδι ανεξαρτητως κονσολας να παρει 10 στα 10 πες μου ενα αλλο παιχνιδι που εχει παρει 10 στα 10 ανεξαρτητως κονσολας(Ποσο μαλλον στο πολυαγαπημενο σου xbox one) σε παραπανω απο ενα gaming site γιατι αν ηταν μονο σε ενα gaming site θα μπορουσαμε να πουμε για αυτο το gaming site οτι ειναι "πληρωμενο" να δωσει αυτη τη βαθμολογια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2016 11:56 - 14 May 2016 12:01 #181311 by Tony
Fallout 4, Witcher 3 ,Arkham Knight console edition , arkham city , Halo 5 , Forza 6,metal gear solid phantom pain , ROTR ,tlou , tomb raider 2013 , GTA V , ac 2 κλπ κλπ
Σε ποιο site πήρε 10 το uncharted? Να υποθέσω σε κανα ελληνικό ( όνομα σε pm αν θες) που είναι όλοι προκατειλημμένοι και πετάνε σε παιχνίδια όπως fallout , uncharted , doom τα 10αρια ανελέητα ή σε κάποιο διεθνές (απ'αυτά τα γνωστά που όλοι ξέρουν ότι λαδώνονται).Ελληνικό site έδωσε 7 στο Arkham Knight console edition και 10 στο Uncharted 4. Έγραψε review για το Halo 5 τόσο ελεεινό που απλά κλαις από την ανικανότητα του reviewer.
Καλύτερα να μην κοιτάς μόνο τα review που θεοποιούν το παιχνίδι , γιατί σε κανένα review που δίνει 10 στο παιχνίδι δεν αναφέρει το απαίσιο shooting όλης της σειράς uncharted ή ότι το παράκαναν με το Platform στο νέο Uncharted Και το παιχνίδι έγινε πιο πολύ assassin's creed...
Και btw τι έγιναν τα 1080p 60fps που τρέχει "native" το ps4?? Η μαρμάγκα τα φαγε?
Αν το πρώτο uncharted που βγαίνει στο ps4 φαίρνει το μηχάνημα στα όριά του , ποιός ξέρει τι θα κάνει το 2ο ή το 3ο (που δεν βλέπω να βγαίνουν μιας και πρόκειται να αρμέξει καλά η Σονυ με ps4 Neo)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2016 12:22 - 14 May 2016 12:28 #181312 by Grigoris
Εγω δεν βλεπω να εχει παρει κανενα απο αυτα τα παιχνιδια που λες το απολυτο 10 σε παραπανω απο ενα sitte μην πω ουτε σε ενα site.
Ναι ολα ειναι παρα πολυ καλα παιχνιδια με βαθμολογιες 9 και αλα οχι το απολυτο 10.

Ναι εχεις δικιο σε κανεναν ελληνικο εδωσαν το απολυτο 10 στο uncharted 4 οπως αυτα . Ναι δεν λεω δεν του εδωσαν ολα τα gaming sites του κοσμου 10 αλλα προσεξε λιγο ποσα gaming site του εδωσαν 10 και πες μου στα παιχνιδια που ειπες εσυ σε ποσα gaming site εχουν δωσει 10.

Οτι εγιναν και τα 1080p 60fps που τρεχουν τα περισσοτερα παιχνιδια στο xbox one.
Ουπς συγνωμη 900p 30fps που τρεχουν τα περισσοτερα παιχνιδια στο xbox one ηθελα να πω.

Μην το κανουμε vs και αυτο το τοπικ μιας και ειμαστε oftopic.
Συνεχεια αν θελουμε στο καταλληλο τοπικ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2016 13:09 #181313 by Tony

fits79 wrote: Εγω δεν βλεπω να εχει παρει κανενα απο αυτα τα παιχνιδια που λες το απολυτο 10 σε παραπανω απο ενα sitte μην πω ουτε σε ενα site.
Ναι ολα ειναι παρα πολυ καλα παιχνιδια με βαθμολογιες 9 και αλα οχι το απολυτο 10.

Ναι εχεις δικιο σε κανεναν ελληνικο εδωσαν το απολυτο 10 στο uncharted 4 οπως αυτα . Ναι δεν λεω δεν του εδωσαν ολα τα gaming sites του κοσμου 10 αλλα προσεξε λιγο ποσα gaming site του εδωσαν 10 και πες μου στα παιχνιδια που ειπες εσυ σε ποσα gaming site εχουν δωσει 10.

Οτι εγιναν και τα 1080p 60fps που τρεχουν τα περισσοτερα παιχνιδια στο xbox one.
Ουπς συγνωμη 900p 30fps που τρεχουν τα περισσοτερα παιχνιδια στο xbox one ηθελα να πω.

Μην το κανουμε vs και αυτο το τοπικ μιας και ειμαστε oftopic.
Συνεχεια αν θελουμε στο καταλληλο τοπικ.


Άμα βρεις παιχνίδι που έχει περισσότερα απόλυτα 10αρια από το Arkham City πάρε με τηλεφωνο...
Δεν έχω ιδέα γιατί βάζεις στη συζητηση το one . Παντως , από το link που έστειλες , το 95% των παιχνιδιών έχουν τις ίδιες αναλύσεις και στις δυο κονσόλες. Με τη μόνη διάφορα ότι το one δεν βγάζει καπνούς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification