Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PS5: Γενική συζήτηση

16 Aug 2023 09:03 #272523 by Nikos Georgopoulos
Βίντεο με το PS5 Slim



Ένα βίντεο έκανε την εμφάνισή του στο Twitter και δείχνει το PS5 Slim. Το βίντεο έχει απλά την περιγραφή CFI-2016 PS5 Case και σε αυτό η κονσόλα δεν μπαίνει σε λειτουργία. Αυτό ανάβει τις φήμες για ένα PlayStation Slim, μιας και η κονσόλα φαίνεται σαν να είναι αυθεντική, τουλάχιστον από την εξωτερική της εμφάνιση, τόσο στο χρώμα και το layout, όσο και στις θύρες.


CFI-2016 PS5 Case pic.twitter.com/udFyQbVpz8

— BwE (@BwE_Dev) August 11, 2023

Το PS5 Slim ή τέλος πάντων η κονσόλα που βλέπουμε στο βίντεο, διαθέτει το λογότυπο PlayStation, έχει άσπρο χρώμα, υπάρχει ένα διαχωριστικό κοντά στη μέση, ενώ αν προσέξετε τις θύρες του στο μπροστινό μέρος, θα παρατηρήσετε ότι δεν μοιάζουν με τις κλασικές θύρες USB, με ότι κι αν αυτό σημαίνει για την αυθεντικότητα ή μη του βίντεο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Aug 2023 22:06 #272607 by Nikos Georgopoulos
Επίσημη αποκάλυψη του ονόματος και της τιμής



Η Sony αποκάλυψε το τελικό όνομα του Project Q, το οποίο θα ονομάζεται PlayStation Portal και θα κοστίζει 200 δολάρια.
Με το Portal θα μπορείτε μόνο να κάνετε stream τα games του PS5 και δεν θα είναι ανεξάρτητη φορητή κονσόλαμ όπως το PSP και το PS Vita. Η συσκευή θα διαθέτει τις δυνατότητες του Dualsense, όπως τα adaptive triggers και το haptic feedback , ενώ η LCD οθόνη του θα είναι 8 ίντσες και θα φτάνει τα 1080 / 60fps (ανάλογα με την ποιότητα της σύνδεσης στο internet).



Σύμφωνα με την Sony το Portal προορίζεται για όσους ζουν σε σπίτια όπου η τηλεόραση είναι πάντα κατειλημμένη ή απλά θέλουν να παίζουν games σε διαφορετικά δωμάτια. Όλα τα games του PS5 εκτός από του PSVR 2 θα είναι συμβατά με το Portal. Παρότι θα υπάρχει θύρα ακουστικών audio jack 3.5mm, η συσκευή δεν θα διαθέτει Bluetooth, αλλά την δική της αποκλειστική σύνδεση PlayStation Link, η οποία υποστηρίζεται, προς το παρόν, μόνο από τα ακουστικά Pulse Elite και τα επερχόμενα Pulse Explore earbuds της Sony. Σύμφωνα με την Sony το PlayStation Link έχει χαμηλή καθυστέρηση και άμεσο ήχo.

Τα Pulse Explore και τα Pulse Explore θα μπορούν να συνδεθούν στο PS5 ή το PS Portal μέσω του PlayStation Link και ταυτόχρονα μέσω Bluetooth με οποιαδήποτε άλλη συσκευή όπως κινητό. Η Sony επιβεβαίωσε ότι θα μπορείτε να απαντήσετε σε κλήσεις ενώ παίζετε games. Το Pulse Elite θα κοστίζει 150 δολάρια και τα Pulse Explore 200.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2023 23:08 #272839 by Nikos Georgopoulos
Arachnoplates: Spider-Man 2 PS5 faceplates από την Dbrand




Άλλη μία ανακοίνωση-ειρωνεία προς την Sony.

Η εταιρεία Dbrand, η οποία είχε δεχτεί μήνυση από την Sony, επιστρέφει για άλλη μια φορά για να πουλήσει PS5 faceplates.

Μπορεί η επίσημη κονσόλα PS5 spider-man να έχει εξαντληθεί από την Sony, αλλά η εταιρεία Dbrand έχει πλέον...την λύση. Πουλάει custom faceplates για το PS5 στα χρώματα του Spider-Man. Τα faceplates αυτά ονομάζονται...Arachnoplates (σ.σ. για να δυσκολευτεί η Sony να κάνει μήνυση) και μπορείτε να τα βρείτε εδώ .

Μάλιστα η Dbrand συνεχίζει την ειρωνεία της προς την Sony, καθώς αφού πρώτα της είπε "Να πάει να γ@μηθεί", τώρα αναγράφει στην περιγραφή κάθε faceplate: "Η κατασκευάστρια εταιρεία [δημοφιλούς video game κονσόλας] απέτυχε στο να κατασκευάσει αρκετό stock για τα [LICENSED VIDEO GAME] side panels". Το μήνυμα τελειώνει ως εξής: "Ευχαριστούμε που μας ρίξατε την μπάλα".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Sep 2023 14:44 #272880 by Nikos Georgopoulos
Το update είναι live



Το firmware update του PS5 με το οποίο ένα δεύτερο χειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βοήθεια στον πρώτο παίκτη (στον ίδιο λογριασμό), είναι πλέον έτοιμο. Δείτε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που έχει. Μπορείτε μέχρι και να απενεργοποιήσετε το haptic feedback προσωρινά ενώ βρίσκεστε στα μενού της κονσόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Sep 2023 14:47 #272896 by Nikos Georgopoulos
PS5 Deep Earth Collection: Καλύμματα PS5 και χειριστήρια σε τρία χρώματα




Κόκκινο, μπλε και λευκό μεταλλικό χρώμα.

Η Sony ανακοίνωσε τρία νέα χειριστήρια DualSense για το PS5 αλλά και τρία νέα καλύμματα PS5 στα χρώματα κόκκινο μεταλλικό, μπλε μεταλλικό και λευκό μεταλλικό. Δίνουν μία ξεχωριστή gradient αίσθηση. Ονομάζεται Deep Earth Collection.

Το κάθε κάλυμμα θα κοστίζει 60 δολάρια και το κάθε χειριστήριο 75 δολάρια. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 4 Οκτωβρίου. Τα Volcanic Red και Cobalt Blue θα κυκλοφορήσουν στις 3 Νοεμβρίου και το Sterling Silver στις 26 Ιανουαρίου.



Η Sony δήλωσε ότι τα χρώματα είναι εμπνευσμένα "από τα βάθη του πλανήτη μας και το μεταλλικό φινίρισμα δίνει μια πολύπλοκη αίσθηση του προϊόντος".

 Εν τω μεταξύ έχουν μείνει στην αγορά και ελάχιστα κομμάτια από την Marvel's Spider-Man 2 PS5 Limited Edition.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Sep 2023 14:47 #272897 by Nikos Georgopoulos
Όλα τα games που παρουσιάστηκαν



Η Sony έδειξε στην παρουσίασή της κυρίως games τρίτων εταιρειών, αλλά και ένα δείγμα από δικά της προϊόντα.
Δείτε το gameplay video του Adventure Baby Steps.



Τρέιλερ του Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord.



Η Capcom αποκάλυψε DLC για το Resident Evil 4.



Story trailer του Avatar: Frontiers of Pandora.



Demo τραιλερ του Ghostrunner 2.



H Sony αποκάλυψε τρία καλύμματα και τρία χειριστήρια σε κόκκινο, μπλε και λευκό μεταλλικό χρώμα. Δείτε τιμές και ημερομηνίες κυκλοφορίας.



Gameplay video για το Helldivers 2.



Νέο gameplay video για το Marvel's Spider-Man 2.

Ο χάρτης του παιχνιδιού θα έχει διπλάσιο μέγεθος σε σχέση με την πρώτη έκδοση, με την προσθήκη του Queens και του Brooklyn στη Νέα Υόρκη. Θα υπάρχει ένα νέο σύστημα fast travel, που θα ξεκλειδώνει μέσω του συστήματος district progress. Επίσης, θα υπάρχει πολύ μικρό downtime στο fast travel.



Το HUD (το περιβάλλον χρήσης) έχει αναβαθμιστεί ως προς τα activities και quests. Θα γίνεται customization στα Spider-Suits, ενώ κάποιοι πολίτες μπορεί να ζητήσουν έναν συγκεκριμένο Spider-Man από τους δύο ήρωες για ένα quest. Κάποια quests θα ολοκληρώνονται μόνο με τον Peter ή τον Miles. Θα υπάρχουν 65 στολές από κόμικς, ταινίες ή original designs και 200 διαφορετικές παραλλαγές εμφάνισης για τους Spider-Man. Η εναλλαγή ανάμεσα σε Peter και Miles θα είναι άμεση. Τέλος, θα υπάρχει και Digital Deluxe Edition με διάφορες στολές, αντικείμενα για το photo modle και δύο skill points από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Η Digital Deluxe έκδοση έχει και τα pre-order bonuses μέσα της, δηλαδή Web Grabber gadget από την αρχή, μία στολή για τον Peter, μία με τον Miles και τρία επιπλέον skill points, σύνολο πέντε.

Η Insomniac Games δημοσίευσε επίσης ένα ακόμη τρέιλερ για το παιχνίδι, το οποίο θα δείτε παρακάτω. Το Marvel's Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου για το PS5.



Η Bandai Namco ανακοίνωσε το Tales of Arise - Beyond the Dawn.



Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Honkai: Star Rail.



Ανακοινώθηκε το Foamstars - Open Beta Party.



Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Final Fantasy VII Rebirth μαζί με τρέιλερ.



Ανακοινώθηκε το Unicorn Overlord.



Τρέιλερ για το Destiny 2: The Final Shape - The Pale Heart of the Traveler.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2023 09:19 #273048 by Nikos Georgopoulos
Ο Jim Ryan, CEO του PlayStation, βγαίνει στη σύνταξη το 2024




Ποιος θα τον αντικαταστήσει και τι δήλωσε ο Phil Spencer.

Η Sony ανακοίνωσε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του PlayStation Jim Ryan θα παραιτηθεί από τον ρόλο του και θα συνταξιοδοτηθεί τον Μάρτιο του 2024. Ο Hiroki Totoki θα γίνει Πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment τον Οκτώβριο του 2023 και στη συνέχεια θα αναλάβει ως προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας την 1η Απριλίου, όταν ο Ryan αποσυρθεί επίσημα.

«Μετά από 30 χρόνια, πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από το Sony Interactive Entertainment τον Μάρτιο του 2024. Απόλαυσα την ευκαιρία να έχω μια δουλειά που αγαπώ σε μια πολύ ιδιαίτερη εταιρεία, δουλεύοντας με σπουδαίους ανθρώπους και απίστευτους συνεργάτες», είπε ο Ryan σε δήλωση.

Ο Totoki πρόσθεσε, "Θα ήθελα να εκφράσω την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μου στον Jim Ryan για τα εξαιρετικά επιτεύγματα και τη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της 30χρονης καριέρας του στη Sony, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης επιτυχίας της κυκλοφορίας του PlayStation 5."

Ο Ryan βρέθηκε στο επίκεντρο πρόσφατα για τη συμμετοχή του στην προσπάθεια να αποτρέψει την Microsoft από την εξαγορά της Activision Blizzard. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι το να γίνει το Call of Duty Microsoft exclusive θα ήταν επιζήμιο για το gaming community και ότι η εξαγορά στο σύνολό της προωθεί το μονοπώλιο.

Ο Jim Ryan επέβλεψε επίσης την κυκλοφορία του PS5, ενώ η Sony απολάμβανε τα πιο κυρίαρχα χρόνια της στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών με το εξαιρετικά επιτυχημένο PS4.

Phil Spencer: "Μεγάλη η συνεισφορά του"
Ο Phil Spencer, ομόλογός του στο Xbox, δήλωσε στο Twitter: "Ο Jim Ryan έχει συνεισφέρει πολλά στη βιομηχανία μας και ένας σημαντικός ηγέτης για το PlayStation. Του εύχομαι ότι καλύτερο θα κάνει στη συνέχεια. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει για την κοινότητα τα τελευταία 30 χρόνια, Τζιμ".


Jim Ryan has been a great contributor to our industry and a fierce leader for PlayStation. I wish him the best in what he does next. Thank you for all you’ve done for the community over the last 30 years, Jim.

— Phil Spencer (@XboxP3) September 28, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2023 20:00 #273058 by Απόστολος Μητσακούλης
Καιρός να αποσηρθεί μπας και δούμε κάτι καλύτερο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Oct 2023 10:04 #273215 by Nikos Georgopoulos
PS5 Slim




Επίσημη αποκάλυψη των νέων μοντέλων από την Sony.

Η Sony αποκάλυψε επίσημα τα νέα PS5 slim, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στην αγορά την επερχόμενη εορταστική περίοδο.

Τα νέα μοντέλα θα είναι πάλι ένα με Blu-ray disc drive και ένα αποκλειστικά Digital, ένω θα έχουν 30% λιγότερο όγκο και 18% και 24% λιγότερο βάρος αντίστοιχα. Επιπλέον θα έχουν και τα δύο 1TB SSD. Η βασική κονσόλα με το disc drive θα έχει την ίδια τιμή, δηλαδή 550€, ενώ η Digital θα ανέβει κατά 50, φτάνοντας τα 450€. Για την Digital θα υπάρχει και η επιλογή να αγοράσετε ξεχωριστά ένα Blu-ray Disc drive με κόστος 70€. Το stand θα πωλείται ξεχωριστά στα 30€.



Η Sony επιβεβαίωσε ότι μόλις το stock των τωρινών κονσολών τελειώσει, οι slim εκδόσεις θα είναι οι μοναδικές επιλογές στην αγορά. Τα νέα PS5 θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο στην Αμερική και σταδιακά σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Oct 2023 19:34 - 11 Oct 2023 19:37 #273218 by Blood Prince
Εγώ θα περιμένω να κυκλοφορήσει το PS5 PRO , τα τέλη του 2024 να δω πως θα είναι, άλλωστε δεν παίζω φανατικά ώστε να βιαστώ και είμαι περίεργος και για την επερχόμενη κονσόλα της Nintendo .

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification