Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Amazon: Γενική συζήτηση

01 Feb 2021 20:01 #245521 by Giorgos Tsolaridis
Η Amazon ξοδεύει 500 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για την ανάπτυξη των games της
Αλλά δεν έχει σημειώσει ακόμη επιτυχία.


Η Amazon Game Studios στη Ουάσινγκτον έχει κόστος 500 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για την Amazon, η οποία ωστόσο δεν έχει δει ακόμη κάποια αξιοσημείωτη απόσβεση.

Σύμφωνα με το Bloomberg, δύο άτομα τα οποία έχουν στενές σχέσεις με την εταιρεία, επιβεβαίωσαν το παραπάνω ποσό, το οποίο περιλαμβάνει μόνο την ανάπτυξη των games και όχι το Twitch, το οποίο η Amazon αγόρασε το 2014 (σ.σ. για να πίνει το αίμα των streamers βγάζοντας χρήματα μόνη της από διαφημίσεις μέχρι να τους βάλει ένα subscribe button).

Παρότι οι developers της Amazon Game Studios είχαν δουλέψει σε σημαντικά games, όπως ο Kim Swift στο Portal και ο Clint Hocking (director του Far Cry 2), εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να σημειώσουν ένα παιχνίδι που θα πουλήσει. Σε αυτό οφείλεται τόσο η ποιότητα των games, όσο και το γεγονός ότι η εταιρεία έχει ανύπαρκτο Marketing. Ακολουθεί την λογική της Valve, δηλαδή "Δεν στέλνουμε δελτίο τύπου και περιμένουμε οι δημοσιογράφοι να μυρίσουν τα νύχια τους και να γράψουν άρθρα από μόνοι τους".

Κατά τα άλλα, εντός του Amazon αναπτύσσεται και η Lumberyard game engine, η οποία δεν έχει κανένα νόημα μπροστά στη Unity και την Unreal Engine, ενώ σύμφωνα με το Bloomberg, υπάρχουν διακρίσεις απέναντι στις γυναίκες υπαλλήλους, έναντι των ανδρών, καθώς επικρατεί μία "bro culture" όπως την ονομάζουν. Τέλος, η Amazon είχε ακυρώσει και το Fantasy Sports game Breakaway και πρόσφατα το Hero Shooter Crucible. Το MMORPG New World πάντως αναμένεται μέσα στην άνοιξη του 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2021 19:17 #245691 by Giorgos Tsolaridis
Ο Jeff Bezos αποχωρεί από την θέση του διευθύνοντα σύμβουλου της Amazon
Θα αναλάβει την θέση του εκτελεστικού προέδρου.


Ο Jeff Bezos, 25 χρόνια μετά από την ίδρυση της Amazon αποχωρεί από την θέση του διευθύνοντα σύμβουλου και θα αναλάβει τα κατά καθήκοντα του εκτελεστικού προέδρου.

Την θέση του θα πάρει ο Andy Jassy, υπεύθυνος ως τώρα για τις διαδικτυακές υπηρεσίες της Amazon. Η αλλαγές αυτές θα γίνουν προς το τέλος του 2021 όπως δήλωσε ο Bezos σε ένα γράμμα προς τους υπαλλήλους του: "Από την θέση του εκτελεστικού προέδρου, έχω σκοπό να επικεντρώνομαι στα νέα προϊόντα και πρωτοβουλίες. Ο Andy είναι αρκετά γνωστός στην εταιρεία και βρίσκεται εδώ σχεδόν όσο και εγώ. Θα είναι ένας εξαιρετικός ηγέτης και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ως εκτελεστικός πρόεδρος θα μπορώ να ασχολούμαι με τα σημαντικά θέματα της Amazon, όμως θα έχω το χρόνο και την ενέργεια να ασχοληθώ και με τα ιδρύματα Day 1, Bezos Earth, την Washington Post και τα άλλα ενδιαφέροντά μου".

Υπό την ηγεσία του Bezos η Amazon ίδρυσε την Amazon Game Studios η οποία αναπτύσσει το ΜΜΟ New World και αγόρασε το Twitch το 2014. Ο Bezos επίσης πρωταγωνιστεί στην διαδραστική ταινία You Are Jeff Bezos. Η Amazon Game Studios από την ίδρυση της το 2012 δυσκολεύεται να κυκλοφορήσει πολλούς τίτλους, σύμφωνα με το Bloomberg, λόγω εσωτερικών προβλημάτων και έλλειψης εμπειρίας στο gaming από τον υπεύθυνό της Mike Frazzini.

Η Amazon εκτός από τις συγκεκριμένες ανακατατάξεις, ανακοίνωσε επίσης τα έσοδα του τελευταίου τριμήνου του 2020 δηλαδή 125.56 δισεκατομμύρια δολάρια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2021 10:06 #245775 by Giorgos Tsolaridis
Ο νέος CEO του Amazon θέλει η εταιρεία να βγάλει ένα μεγάλο video game
O Andy Jassy πιστεύει ότι η Amazon Game Studios θα τα καταφέρει.


Η Αμερικάνικη εταιρεία Amazon έχει στη διάθεσή της όλους τους πόρους για να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε, αλλά ακόμη δεν τα έχει καταφέρει όσον αφορά τα games. Το δωρεάν FPS Crucible απέτυχε παταγωδώς, με την εταιρεία ανάπτυξής του, Amazon Game Studios, να το αποσύρει από την κυκλοφορία και να τερματίζει το όλο project. Το Fantasy MMO New World, το οποίο η Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης έχει στα σκαριά, αναβάλει διαρκώς την κυκλοφορία του.

Υπάρχουν επίσης και πολλά προβλήματα στην εσωτερική διοίκηση της Αμερικανικής εταιρείας ανάπτυξης. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Amazon Game Studios υιοθέτησε μια πιο χαλαρή εργασιακή πολιτική και τα ανώτερα στελέχη της δεν είχαν την κατάλληλη εμπειρία. Στα στελέχη αυτά συγκαταλέγεται και ο επικεφαλής του Αμερικάνικου studio, Mike Frazzini, ο οποίος αρχικά ήταν στο παράρτημα βιβλίων στην Amazon.

Δείτε το τρέιλερ του Crucible:


Παρ’ όλα αυτά, ο επερχόμενος CEO του Amazon, Andy Jassy, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Jeff Bezos το καλοκαίρι, εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον Frazzini σε ένα email που έστειλε στους υπαλλήλους του, και δήλωσε ότι η Αμερικάνικη εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στον τομέα του gaming.

"Κάποιες επιχειρήσεις τα καταφέρνουν στον πρώτο χρόνο, και άλλες χρειάζονται κάμποσα χρόνια", έγραψε ο Jassy. "Παρ’ όλο που δεν έχουμε δει συνεχείς επιτυχίες με την Amazon Game Studios, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε εάν παλέψουμε. Εάν πετύχει εξ’ αρχής όλα είναι πιο εύκολα, αλλά αν χρειαστεί κόπο η επιτυχία είναι πιο γλυκιά. Πιστεύω ότι η ομάδα του studio θα τα καταφέρει αν επικεντρωθούμε σε αυτά που χρειάζεται."

Η δήλωση του νέου CEO έρχεται σε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονική περίοδο. Μόλις πριν λίγες ημέρες, η Google ανακοίνωσε ότι κλείνει της εταιρείες ανάπτυξης του Google Stadia.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2021 12:54 - 14 Apr 2021 12:55 #249381 by Giorgos Tsolaridis
Τρομοκράτης με το ψευδώνυμο "Διόνυσος ήθελε να ανατινάξει τους servers της Amazon με C4" Για να "απαλλάξει τον κόσμο από την ολιγαρχία".Ο Seth Aaron Pendley από το Τέξας εμφανίστηκε στο δικαστήριο αυτό το Σαββατοκύριακο αφού συνελήφθη από το FBI καθώς είχε σχεδιάσει "να ανατινάξει το διαδίκτυο". Η βασική του ιδέα ήταν να ρίξει ένα κέντρο δεδομένων της Amazon (AWS) προκειμένου όπως ισχυρίζεται να απελευθερώσει τις ΗΠΑ από την ολιγαρχία που πιστεύει ότι ελέγχει επί του παρόντος τον κόσμο.

Τα σχέδια του Pendley επισημάνθηκαν στην κρυπτογραφημένη υπηρεσία επικοινωνίας Signal, όπου άρχισε να περιγράφει την πλοκή του να «σκοτώσει [περίπου] το 70 τοις εκατό του Διαδικτύου» με το όνομα "Διόνυσος" - ο διπλός Έλληνας Θεός της γονιμότητας και του κρασιού, και προστάτης του οι τέχνες.

Μια δήλωση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών  λέει ότι όταν πλησίασε ένας χρήστης που ρώτησε για ποιο αποτέλεσμα επιθυμούσε ο ίδιος, "ο θάνατος" ήταν η απάντηση του Pendley.Ένας χρήστης που εμφανίστηκε για να ειδοποιήσει τις αρχές κατέληξε να συνεργάζεται με το FBI ως μυστικός πράκτορας. Ο πράκτορας του FBI εμφανίστηκε ως έμπορος όπλων σε μια συνάντηση με τον ένοχο και, σύμφωνα με τις πηγές της Conan Daily, του έδειξε ακόμη και πώς να οπλίζει και να πυροδοτεί τα πλαστικά εκρηκτικά C-4 που μόλις αγόρασε.
Ο Pendley τα τοποθέτησε στο όχημά του, συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε επί τόπου. Ο Pendley αντιμετωπίζει έως και 20 χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή, εάν καταδικαστεί.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 13:56 #261581 by Nikos Georgopoulos
Η Amazon υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής των σειρών Life is Strange και Disco Elysium




Η ίδια ήταν και συμπαραγωγός της ταινίας Sonic the Hedgehog.

Η Amazon υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Dj2 Entertainment, η οποία ετοιμάζει τις σειρές Life is Strange και Disco Elysium.

Η Dj2 Entertainment ήταν συμπαραγωγός της ταινίας Sonic the Hedgehog ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι συνεργάζεται με την Hazelight Studios για κάποια ταινία ή σειρά It Takes Two. Ο ιδρυτής της Dj2 Entertainment, Dmitri M.Johnson δήλωσε: "Είναι πραγματικά μεγάλη μας τιμή να έχουμε το Prime Video ως πλατφόρμα συνεργάτη μας. Είναι ένας συνεργάτης που μας υποστηρίζει πραγματικά, καθώς και τις φιλοδοξίες που έχουμε να πούμε τις καλύτερες διεθνείς gaming ιστορίες, χωρίς περιορισμούς".



Η Dj2 Entertainment βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης των τηλεοπτικών σειρών Life is Strange και Disco Elysium, όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι θα προβληθούν στο Amazon Prime Video.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jun 2022 09:08 - 24 Jun 2022 09:10 #265192 by Frazzle
Το Amazon προωθεί τη λειτουργία Alexa Voice που μπορεί να μιμηθεί τους νεκρούς αγαπημένους σας

Η νέα δυνατότητα Alexa της Amazon θα μπορούσε να ακούγεται σαν την αγαπημένη σας γιαγιά και να σας πείσει ότι δεν τρώτε αρκετό φαγητό.

Η Amazon παρουσίασε μια νέα πειραματική λειτουργία για τον βοηθό της AI Alexa, η οποία επιτρέπει στη συσκευή να μιμείται τη φωνή ενός αποθανόντος συγγενή.

Εμφανιζόμενο στο ετήσιο συνέδριο του MARS, ένα βίντεο έδειξε την Alexa να διαβάζει μια ιστορία πριν τον ύπνο με τη φωνή μιας νεκρής γιαγιάς.

«Όπως είδατε σε αυτήν την εμπειρία, αντί η φωνή της Alexa να διαβάζει το βιβλίο, είναι η φωνή της γιαγιάς του παιδιού», δήλωσε ο επικεφαλής επιστήμονας της Amazon για το Alexa AI Rohit Prasad (μέσω The Verge ). «Ενώ η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να εξαλείψει αυτόν τον πόνο της απώλειας, μπορεί σίγουρα να κάνει τις αναμνήσεις τους να διαρκέσουν».



Amazon ισχυρίζεται ότι το σύστημά της μπορεί να μιμηθεί μια φωνή με ένα μόνο λεπτό ηχογραφημένου ήχου, προσθέτοντας ένα στρώμα ανθρώπινου στοιχείου στα συστήματα AI.

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει εάν αυτή η δυνατότητα θα δημοσιοποιηθεί ποτέ, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που χρησιμοποιούνται σήμερα στη βιομηχανία ταινιών και τηλεόρασης που είναι γνωστές ως audio deepfakes. Για παράδειγμα, τα μικρά λεκτικά κενά στα podcast μπορούν να διορθωθούν με λογισμικό που επιτρέπει σε έναν μηχανικό ήχου να κλωνοποιήσει μια φωνή και να επεξεργαστεί τη γραμμή με μια αντικατάσταση που δημιουργείται από AI.

Ο Prasad πρόσθεσε ότι η δυνατότητα θα μπορούσε να επιτρέψει στους πελάτες να έχουν «μόνιμες προσωπικές σχέσεις» με τα αποθανόντα μέλη της οικογένειας και όταν συνδυάζεται με chatbots AI και avatar βίντεο, είναι μια ιδέα που είναι εφικτή.

Το αν οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να έχουν συνομιλίες ένας προς έναν με εικονικές εκδόσεις μελών της οικογένειας που έχουν αναχωρήσει, είναι ένα άλλο ερώτημα. Τα προϊόντα που συζητούνται εδώ επιλέχθηκαν ανεξάρτητα από τους εκδότες μας. Το GameSpot μπορεί να λάβει μερίδιο από τα έσοδα εάν αγοράσετε οτιδήποτε εμφανίζεται στον ιστότοπό μας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Aug 2022 14:10 #266328 by Μάνος Γρυπάρης
Η Amazon έχει κάνει μια επίσημη προσφορά, σύμφωνα με το USA Today, ενώ η EA αναζητά εξαγορά από μεγαλύτερη εταιρεία εδώ και καιρό.
Τελικά η Amazon δεν κατέθεσε προσφορά στην EA, σύμφωνα με το CNBC κι έτσι η είδηση θεωρείται ως αναληθής.

Amazon is not going to make a bid for Electronic Arts, sources tell CNBC's @DavidFaber . Shares of $EA surged earlier on a report citing a "rumor." pic.twitter.com/k7wk0Fy7xv — CNBC Now (@CNBCnow) August 26, 2022

Επίσης οι Comcast-NBC Universal προσεγγίστηκαν από την EA για να έρθουν σε συμφωνία, η οποία όμως απέτυχε.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Sep 2022 11:08 #266501 by Nikos Georgopoulos
Amazon Games: "Θα γίνουν πολλές ακόμη εξαγορές εταιρειών"




"Ποιος έμεινε; Η Take-Two και η EA".

Ο επικεφαλής της Amazon Games, Christoph Hartmann, είπε την άποψή του για την ενοποίηση στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών και πιστεύει ότι θα δούμε όλο και περισσότερες εξαγορές και συγχωνεύσεις στο μέλλον.

Οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών έχουν γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια, με την Take-Two να αγοράζει τη Zynga για 12,7 δισεκατομμύρια δολάρια και τη Microsoft να έχει ηδη αγοράσει την Bethesda για 7,5 δις δολάρια και να περιμένει να ολοκληρώσει την εξαγορά της Activision Blizzard για 75 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Χάρτμαν είπε ότι αυτή η τάση μπορεί να συνεχιστεί («Σήμερα, το μικρότερο κατάστημα έχει τραπεζίτη», λέει). Κοιτάζοντας το παρελθόν, ο Hartmann πιστεύει ότι η ενοποίηση θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο, σε σημείο όπου μόνο λίγες πολύτιμες εταιρείες στον χώρο των games θα μείνουν όρθιες.

Ο Hartmann: "Μακροπρόθεσμα, είμαστε όλοι νεκροί. Κάθε επιχείρηση, εφόσον το κράτος δεν παρεμβαίνει, θα καταλήξει ως μονοπώλιο με κάποια μορφή", είπε. "Δεν λέω ότι αυτός είναι ο στόχος μας στην Amazon. Αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν όλο και λιγότεροι παίκτες. Δουλεύω στη βιομηχανία εδώ και 25 χρόνια και ο αριθμός των εταιρειών παιχνιδιών που έχω δει ξανά σε σχέση με τον σημερινό αριθμό...(σ.σ. εννοεί ότι έχει μειωθεί). Τώρα η Activision πωλείται. Ποιος έμεινε; Take-Two και EA. Η Take-Two, δεν ξέρω, νομίζω ότι με το GTA όλοι απομακρύνονται γιατί είναι ένα παιχνίδι μεγάλος μπελάς. Όσο για την EA, υπάρχουν μουρμούρες εκεί έξω».

Ύπήρξε μια πρόσφατη φήμη που υποστήριξε ότι η Amazon μπορεί να κάνει μια προσφορά για την εξαγορά της Electronic Arts. Ωστόσο, αυτό δεν υλοποιήθηκε. Ο Hartmann ήταν στις συζητήσεις. Επίσης Amazon Games άνοιξε πρόσφατα ένα νέο γραφείο στο Μόντρεαλ με έμπειρους developers του Rainbow Six της Ubisoft. Όπως λέει ο Χάρτμαν, η βασική ομάδα πίσω από το Rainbow Six Siege επρόκειτο να υπογράψει με την Electronic Arts προτού ο Χάρτμαν προλάβει μια επερχόμενη συμφωνία και τους έπεισε να έρθουν στην Amazon.

"Η EA επρόκειτο να τους πάρει. [Τηλεφώνησαν] στην EA και είπαν, "Θα πάω με την Amazon γιατί ο Hartmann φαίνεται ότι παίρνει games", είπε ο Χάρτμαν. Όσον αφορά άλλα μελλοντικά projects, η Amazon Games ετοιμάζει νέες και δικές της σειρές, ενώ δεν κλείνει την πόρτα σε πιθανές εξαγορές στο μέλλον - αλλά η δική της ανάπτυξη είναι πιο ελκυστική για τον Hartmann. "Από την εμπειρία μου, όταν αγοράζετε μια εταιρεία παιχνιδιών, οι μισές από αυτές δεν λειτουργούν σωστά. Έχει πολύ δουλειά. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε από το μηδέν" είπε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jan 2023 09:39 #269245 by Nikos Georgopoulos
Η Amazon θα κάνει 18.000 απολύσεις, σπάζοντας κάθε ρεκόρ




Οι 10.000 αυτή την εβδομάδα.

Το 2023 δεν ξεκίνησε καθόλου καλά αφού η Amazon ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει 18.000 απολύσεις, αριθμός ο οποίος σπάει όλα τα ρεκόρ απολύσεων σε οποιαδήποτε βιομηχανία.

Για τις απολύσεις, ο Andy Jassy, CEO της Amazon, είχε προειδοποιήσει τους εργαζόμενους στις αρχές της χρονιάς. Οι απολύσεις ξεκίνησαν από τις 18 Ιανουαρίου, ενώ ο CEO της Αμερικάνικης εταιρείας δήλωσε: «Η Amazon αντιμετώπισε αβέβαιες και δύσκολες οικονομικές καταστάσεις στο παρελθόν και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αυτές οι αλλαγές θα μας βοηθήσουν να επιδιώξουμε τις μακροπρόθεσμες ευκαιρίες μας με μια ισχυρότερη δομή σε θέμα κόστους».

Η Amazon απασχολεί 1.500.000 εργαζόμενους ανά τον κόσμο, συνεπώς οι απολύσεις της θεωρούνται μικρό σε ποσοστό αριθμός. Όλα αυτά ενώ η Microsoft απασχολεί 200.000 εργαζόμενους. Οι απολύσεις θα επηρεάσουν κυρίως το τμήμα των Amazon Stores της εταιρείας — το οποίο περιλαμβάνει τις δραστηριότητές της στο ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και τα καταστήματα της εταιρείας και τους οργανισμούς, οι οποίοι χειρίζονται ανθρώπινους πόρους και άλλες λειτουργίες.

Σύμφωνα με το Fox Business, από τις 18.000 απολύσεις, οι 10.000 θα γίνουν αυτή την εβδομάδα.

Η Microsoft ανακοίνωσε 10.000 απολύσεις, συνεπώς έρχεται...δεύτερη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 00:59 #273593 by Nikos Georgopoulos
Η Amazon απολύει 180 υπαλλήλους της από το gaming τμήμα της




Δεν ξέφυγε ούτε αυτό από το κύμα των απολύσεων.

Η Amazon απέλυσε 180 υπαλλήλους της από το gaming τμήμα της, που περιλάμβανε όλους τους εργαζόμενους από το Crown Channel στο Twitch και μερικούς από την ομάδα Game Growth.

Ο στόχος της εταιρίας είναι να εστιάσει τις προσπάθειες της γύρω από το Prime Gaming, το οποίο προσφέρει δωρεάν games και in-game περιεχόμενο ως μέρος της Amazon Prime συνδρομής. Ο αντιπρόεδρος της Amazon Games σε ένα email του έγραψε ότι:’’ Ακούσαμε τους καταναλωτές και ξέρουμε ότι αυτό που θέλουν πιο πολύ είναι να τους προσφέρουμε δωρεάν games κάθε εβδομάδα, οπότε κάνουμε ότι μπορούμε και εστιάζουμε στο Prime Gaming. Μετά από αυτές τις αλλαγές στην επιχειρηματική μας στρατηγική αναγκαστήκαμε να απολύσουμε 180 υπαλλήλους μας. Πότε δεν είναι εύκολο να αποχαιρετάς συναδέλφους. Αυτή δεν ήταν μία απόφαση που πάρθηκε εύκολα, ήταν το αποτέλεσμα του συνολικού επανασχεδιασμού του επιχειρηματικού μας πλάνου. Είμαστε ευγνώμονες και περήφανοι για την δουλειά που έκαναν οι ομάδες μας στο Crown Channel και για το εβδομαδιαίο περιεχόμενο που έφτιαχναν. Μετά από την επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων μας, έγινε ξεκάθαρο ότι πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να παραδώσουμε στους καταναλωτές πολλά και καλά games.’’

Tα Amazon games studios δεν επηρεάστηκαν από αυτές τις απολύσεις. Το Crown Channel ήταν ένα κανάλι στο Twitch το οποίο είχε την υποστήριξη της Amazon. Προσέφερε εβδομαδιαία gaming shows με γνωστούς streamers και content creators. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που απολύει εργαζόμενους φέτος η Amazon, καθώς τον Απρίλιο είχε απολύσει άλλους 100 από τις ομάδες του Game Growth και του Prime Gaming.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification