Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Cyberpunk 2077 sequel

08 Oct 2023 23:01 #273159 by Μάνος Γρυπάρης
Το sequel του Cyberpunk 2077 βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά από χρόνια.


Η CD Projekt Red ανακοίνωσε την είδηση αυτή σε μια παρουσίαση που έκανε σε επενδυτές, δίνοντας την ονομασία Project Orion για το project.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2023 09:45 #273169 by Nikos Georgopoulos
Cyberpunk 2077 sequel




Θα κυκλοφορήσει μετά από χρόνια.

Το sequel του Cyberpunk 2077 βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά από χρόνια.

Η CD Projekt Red ανακοίνωσε την είδηση αυτή σε μια παρουσίαση που έκανε σε επενδυτές, δίνοντας την ονομασία Project Orion για το project.

Ο Chief Creative Officer, Adam Badowski, δήλωσε ότι: "Το νέο Cyberpunk βρίσκεται σε στάδιο σχεδιασμού του concept art", άρα απαιτούνται αρκετά χρόνια για να κυκλοφορήσει. Σχεδιάζεται από μία ομάδα έμπειρων developers που ήταν υπεύθυνοι για την τελειοποίηση των χαρακτηριστικών του πρώτου μέρους (σ.σ. ελπίζουμε να τους προσέλαβαν όμως μετά την κυκλοφορία και όχι πριν).



Το Project Orion αναπτύσσεται από τις ομάδες της CDPR στο Βανκούβερ της Βοστώνης και της Πολωνίας.

Εν τω μεταξύ, η CD Projekt Red ξόδεψε 60 εκατομμύρια δολάρια για το Cyberpunk 2077 - Phantom Liberty expansion και 21 εκατομμύρια δολάρια για να το διαφημίσει. Σύνολο... 81 εκατομμύρια δολάρια , προκειμένου να ανεβάσει την φήμη του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2024 21:43 #274764 by Nikos Georgopoulos
Ενδεχόμενο για Multiplayer mode



Η CD Projekt Red εξετάζει το ενδεχόμενο να εισάγει Multiplayer mode στο sequel.
Την δήλωση έκανε ο CEO Adam Badowski, μαζί με την ανακοίνωση ότι η παραγωγή του επόμενου Witcher θα ξεκινήσει μέσα στο 2024. Παρόλα αυτά ο Badowski τόνισε ότι δεν θα συζητήσει κάποια άλλη λεπτομέρεια για το πιθανό multiplayer πέρα από το ότι συζητιέται στην Πολωνική εταιρεία.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η CD Projekt είχε σκοπό να εισάγει και multiplayer στοιχεία και στο αρχικό Cyberpunk 2077, τα οποία τελικά ακυρώθηκαν. Ακόμα παραμένει άγνωστο το πότε θα δούμε το sequel. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2024 10:38 #274973 by Nikos Georgopoulos
Πρώιμο στάδιο ανάπτυξης



Η CD Projekt Red δήλωσε ότι το sequel του Cyberpunk 2077 βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Έχει προσωρινή ονομασία "Project Orion". Η ομάδα που δουλεύει σε αυτό περιλαμβάνει άτομα από το αρχικό παιχνίδι, όπως οι Gabriel Amatangelo (game director), Paweł Sasko (associate game director), Igor Sarzyński (creative director), Andrzej Stopa (cinematic director), Kacper Niepokólczycki (environment art director), Sarah Grümmer (acting lead quest designer) και Kacper Kościeński (engineering director).
Η κύρια ομάδα δουλεύει στα γραφεία της CDPR στο Boston της Μασαχουσέτης. Σε αυτούς έχουν ενταχθεί και ο πρώην product manager της Blizzard, Dan Hernberg, ως επικεφαλής παραγωγής, o Ryan Barnard με προϋπηρεσία στις IO Interactive και Massive Entertainment ως design director και ο Mortal Kombat technical director Alan Villani ως engineering director.

Στους σεναριογράφους έχουμε την Anna Megill (Control, Dishonored: Death of The Outsider, Guild Wars 2, Avatar : Frontiers of Pandora), η οποία πρόλαβε να δουλέψει και στο νέο Fable που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει και τον νοβελίστα και συγγραφέα βιβλίων κόμικ Alexander Freed, ο οποίος δούλευε στην BioWare στο Star Wars: The Old Republic και δούλεψε ως σύμβουλος σε DICE, Obsidian και Wizards of the Coast.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Apr 2024 09:32 #275654 by Nikos Georgopoulos
Θα έχει το "DNA" του Cyberpunk 2077



Η CD Projekt Red δήλωσε ότι το sequel του Cyberpunk 2077 θα έχει "ολόκληρο το DNA" του πρώτου παιχνιδιού
Γνωστό εσωτερικά ως Project Orion, το σίκουελ του Cyberpunk βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμα στάδια ανάπτυξης, με μια σχετικά μικρή ομάδα να απλώνεται σε στούντιο στη Βοστώνη, την Πολωνία και το Βανκούβερ. Ο Pawel Sasko,Αssociate director, εξήγησε ότι πολλοί από τους προϊσταμένους και τους directors που εργάστηκαν στο Cyberpunk 2077 και στο Phantom Liberty είναι επίσης στο νέο παιχνίδι, καθώς και μερικοί από τους επικεφαλής. «Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι ολόκληρο το DNA διατηρείται και παραμένει στο παιχνίδι», εξήγησε.

Με το sequel σε πρώιμη ανάπτυξη, δεν είναι ακόμα σαφές πώς θα είναι, αλλά ο Sasko λέει ότι ενδιαφέρεται να επεκταθεί στην έννοια της έντονης αντίδρασης στα όσα συμβαίνουν (σ.σ. από πλευράς χρήστη) που ήταν περισσότερο επίκεντρο στο Phantom Liberty, στο οποίο εργάστηκε ως quest director.

"Στο Phantom Liberty, υπάρχει αυτή η στιγμή όπου η ιστορία χωρίζεται σχεδόν και αυτή είναι η δομή που χρησιμοποιήσαμε με το Witcher 2 και το The Witcher 3: Blood and Wine -- όπου είχατε μια διάσπαση στη μέση [που οδηγεί σε διαφορετικά φινάλε]».

Ωστόσο, ο Sasko λέει ότι υπάρχει ακόμα μια ισορροπία που πρέπει να επιτευχθεί. "Επειδή στο τέλος της ημέρας, οι περισσότεροι παίκτες παίζουν το παιχνίδι μία φορά. Είναι φοβερό να γνωρίζεις ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα, αλλά πιθανότατα δεν θα τα δουν...επομένως, είναι θέμα να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία. Επίσης αν εσείς στην ιστορία σας έχετε κάνει μια συγκεκριμένη επιλογή και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αποφασίσατε να ακολουθήσετε τον V σας (σ.σ. τον χαρακτήρα σας) και τους συνεργάτες σας και όποιον άλλον γνωρίσατε στο παιχνίδι, αυτή είναι η ιστορία σας. Είναι σημαντικό όταν παίρνετε αυτές τις αποφάσεις να μην ακυρώνετε τους παίκτες που το έκαναν γιατί είναι η ιστορία τους και οι αποφάσεις που πήραν».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification