Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PS5: Γενική συζήτηση

28 Feb 2024 09:56 #275165 by Nikos Georgopoulos
Η Sony έκανε 900 απολύσεις στο τμήμα του PlayStation και ακύρωσε games




Η μετοχή της έπεσε κατά 3,15%. Τέλος τα περισσότερα VR games.

Η Sony προχωράει σε 900 απολύσεις στο τμήμα του PlayStation και ακύρωσε games, ενώ επηρεάστηκαν γνωστές σειρές, όπως το Spider-Man, το The Last of Us και η Guerilla του Horizon.

Το 2024 έχουν γίνει περισσότερες από 7.000 απολύσεις στην gaming βιομηχανία και αυτή η είδηση αποτελεί μία ακόμη δυσάρεστη συνέχεια.. Ο δημοσιογράφος Jason Schreier του Bloomberg ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε τις περικοπές, οι οποίες στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν από τη Sony σε μια ανάρτηση στο blog  της.

Η PlayStation αναμένεται να κλείσει το στούντιο των games της στο Λονδίνο, το οποίο ήταν πιο πρόσφατα υπεύθυνο για την ανάπτυξη των PlayStation VR. Οι περικοπές έρχονται και στα άλλα στούντιο της Sony, όπως οι Firesprite, Insomniac Games, Naughty Dog και Guerrilla. Οι ομάδες τεχνολογίας, δημιουργικής και υποστήριξης του PlayStation επηρεάζονται επίσης από αυτά τα μέτρα.

Επιπλέον, η Sony ακυρώνει ορισμένα games. «Εξετάσαμε τα στούντιο και το χαρτοφυλάκιό μας, αξιολογώντας έργα σε διάφορα στάδια ανάπτυξης και αποφασίσαμε ότι ορισμένα από αυτά τα games δεν θα προχωρήσουν», είπε η εταιρεία, αν και δεν τα κατονόμασε.

Ένα από τα games που ακυρώθηκαν ήταν ένα Twisted Metal live service game, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Jason Schreier, αν και αυτό το παιχνίδι ήταν σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Ο Jim Ryan, απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος της Sony, είπε ότι η κίνηση αυτή να γίνουν αυτές οι περικοπές ήταν μια «εξαιρετικά δύσκολη απόφαση». Οι περικοπές ανέρχονται σε 900 άτομα ή περίπου το 8% του PlayStation. Ο Ryan θα συνταξιοδοτηθεί τον Μάρτιο και δήλωσε: «Πρόκειται για απίστευτα ταλαντούχους ανθρώπους που συμμετείχαν στην επιτυχία μας και είμαστε πολύ ευγνώμονες για τη συνεισφορά τους. Ωστόσο, ο κλάδος έχει αλλάξει πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο μέλλον για να στήσουμε την επιχείρηση για αυτό που βρίσκεται μπροστά», προστέθηκε. «Πρέπει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των developers και των παικτών και να συνεχίσουμε να προωθούμε τη μελλοντική τεχνολογία στο gaming, γι' αυτό κάναμε ένα βήμα πίσω για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να φέρνουμε τις καλύτερες εμπειρίες gaming στην κοινότητα.»

Ο Ryan είπε σε ένα email προς το προσωπικό ότι έρχονται απολύσεις σε κάθε χώρα που έχει η Sony, συμπεριλαμβανομένων της Αμερικής, της Ευρώπης, της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας. Επιβεβαίωσε επίσης ότι, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Sony ια κλείσει το στούντιο στο Λονδίνο «στο σύνολό του» και θα κάνει περικοπές στην εταιρεία ανάπτυξης Firesprite. Θα υπάρξουν επίσης "μειώσεις" σε "διάφορες λειτουργίες" σε όλες τις ομάδες της Sony στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Για όσους θα αποχωρήσουν από την Sony: Αποχωρείτε από αυτήν την εταιρεία με τον βαθύτατο σεβασμό και την εκτίμησή μας για όλες τις προσπάθειές σας κατά τη διάρκεια της θητείας σας», είπε ο Ryan. "Για όσους θα μείνουν στη Sony: Θα αποχαιρετήσουμε φίλους και συναδέλφους που αγαπάμε κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και αυτό θα είναι επώδυνο. Η ανθεκτικότητα, η ευαισθησία και η προσαρμοστικότητά σας θα είναι κρίσιμες τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. "

Ο επικεφαλής των PlayStation Studios, Hermen Hulst, δήλωσε στη δική του ανάρτηση στο blog, «Το PlayStation 5 διανύει τον τέταρτο χρόνο του και βρισκόμαστε σε ένα στάδιο όπου πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να δούμε τι χρειάζεται η επιχείρησή μας».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2024 13:13 #275198 by Απόστολος Μητσακούλης
Πολύ κακό αυτό με τις απολύσεις. Αν συνεχίσουν έτσι δεν νομίζω ότι θα δούμε άλλη κονσόλα της sony πέρα από το ps6, αν καταφέρουν και το βγάλουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2024 09:48 #275292 by Nikos Georgopoulos
Shawn Layden: "Τα exclusives είναι η «Αχίλλειος Πτέρνα» της gaming βιομηχανίας"




Τάδε έφη...πρώην επικεφαλής του PlayStation.

Ο Shawn Layden, πρώην επικεφαλής του PlayStation, δήλωσε ότι: «Τα exclusive games είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του σύγχρονου κύκλου ανάπτυξης των games.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο VentureBeat, ο Layden εξήγησε πώς πιστεύει ότι η βιομηχανία έχει αλλάξει από τότε που εντάχθηκε στη Sony στη δεκαετία του '80, φτάνοντας μέχρι να γίνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment America το 2014. Τώρα είναι σύμβουλος σε εταιρείες όπως η Tencent και η Web3 Ο Layden έσπευσε να αναφέρει λεπτομερώς τα προβλήματα που βλέπει στα exclusives σε κονσόλες, ειδικά καθώς το κόστος ανάπτυξης συνεχίζει να αυξάνεται.

Ο Layden δήλωσε: «Όταν το κόστος σου για ένα παιχνίδι ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια δολάρια, το exclusivity είναι η αχίλλειος πτέρνα σου. Μειώνει την αγορά στην οποία απευθύνεσαι. Ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε στα live service games ή στα free-to-play games. Σε αυτά, μια άλλη πλατφόρμα είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να ανοίξετε την κάνουλα και να προσελκύσετε περισσότερους ανθρώπους. Σε έναν κόσμο ελεύθερου παιχνιδιού, όπως ξέρουμε, το 95% αυτών των ανθρώπων δεν θα ξοδέψουν ποτέ τίποτα. Η δουλειά έχει να κάνει με τo conversion. Πρέπει να βελτιώσεις τις πιθανότητες σου ανοίγοντας το χωνί. Το Helldivers 2 το έδειξε αυτό για το PlayStation, αφού κυκλοφόρησε στα PC την ίδια στιγμή».

Ο Layden ανέλυσε περαιτέρω την πιθανή «ασφυξία» που βάζουν το PlayStation και άλλοι hardware developers κάνοντας τα games platform exclusives, ειδικά καθώς «τα μυαλά των καταναλωτών αλλάζουν» (σ.σ. εδώ ίσως υπονοεί την Nintendo, η οποία όμως είναι πρώτη σε πωλήσεις κονσολών, με κύριο λόγο...αυτό ακριβώς). Κατέληξε λέγοντας ότι: "Οι εταιρείες που κατασκευάζουν hardware δεν θα είναι σε θέση, νομίζω, να συνεχίσουν να πιέζουν για exclusives. Θα πρέπει να αποδεχτούν ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι φτιάχνουν πράγματα μόνοι τους ή έρχονται από άλλα μέρη. Το Android επέτρεψε το sideloading. Το iOS κάνει κάτι, ίσως στην Ευρώπη, αλλά θα πρέπει να γίνει πιο αποδεκτό. Είναι η φύση του θηρίου. Δεν μπορείς να το κρατήσεις ασφυκτικά στην αγορά για πάντα."

Το πρώην στέλεχος της EA και της Microsoft, Peter Moore, μίλησε επίσης πρόσφατα για τη βιομηχανία, δηλώνοντας ότι υπάρχουν "σοβαρές ερωτήσεις" που πρέπει να τεθούν σχετικά με το hardware των games και το εάν υπάρχει μέλλον για το παραδοσιακό σύστημα κονσολών.

Ο Moore – ο οποίος κατείχε ανώτερες θέσεις στην EA, τη Microsoft και τη Sega πριν εγκαταλείψει εντελώς το gaming για να ενταχθεί στην Liverpool FC το 2017 – σκέφτηκε τις απώλειες που σημειώθηκαν κάθε φορά που υπάρχει μια νέα γενιά κονσόλας, υποδηλώνοντας ότι τόσο οι εταιρείες όσο και οι παίκτες κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το εάν ή όχι οι παίκτες "πρέπει πραγματικά να ξοδέψουν 500 και 600 δολάρια σε ένα hardware για να games".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2024 07:30 #275328 by Nikos Georgopoulos
Το PS5 μπορεί να αποκτήσει PS2 emulator




Τα games όμως θα τρέχουν ψηφιακά.

Τα PS2 games μπορεί να είναι διαθέσιμα κάποια στιγμή για το PS5.

Η Implicit Conversions αναμένεται να συνεργαστεί με την Sony για να φέρει τα games PS1, PS2 και PSP στις σύγχρονες κονσόλες. Μετά από άρθρο του Eurogamer, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Implicit Conversions εξέδωσε μια σύντομη δήλωση στην Time Extension δηλώνοντας ότι δεν μπορούν να "αρνηθούν ούτε να επιβεβαιώσουν τίποτα για το PS2".

Φαίνεται ότι το PS5 μπορεί να αποκτήσει ένα κύμα κλασικών PS2 games. Η ίδια η Implicit Conversions, ισχυρίζεται στο site της ότι εργάζεται μαζί με την Sony για να φέρει retro games στις σύγχρονες κονσόλες της.

Η εταιρεία έχει ήδη φέρει διάφορα PS1 και PSP games στις σύγχρονες κονσόλες της Sony μέσω της συλλογής PlayStation Plus Premium Classics (συμπεριλαμβανομένων των Resistance: Retribution και Jet Moto 2 τον περασμένο μήνα). Ωστόσο, δηλώσεις που εμφανίστηκαν πρόσφατα στα social media της εταιρείας δείχνουν ότι το PS2 βρίσκεται τώρα στο στόχαστρο.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το εάν το PS5 θα μπορεί ή όχι να διαβάσει τα PS2 retail games. Άρα υπάρχει το ενδεχόμενο τα PS2 games να είναι διαθέσιμα ψηφιακά, μέσω π.χ. μιας συνδρομής PS Plus Premium.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Mar 2024 10:32 #275340 by Nikos Georgopoulos
PS5 firmware update που βελτιώνει το DualSense




Στο μικρόφωνο και το ηχείο του, αλλά και το screen share.

Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο update για το PlayStation 5 . Το update βελτιώνει το μικρόφωνο και το ηχείο του DualSense controller. Στην οθόνη το update προσθέτει νέα screen share interactions και την επιλογή να ρυθμίσετε την φωτεινότητα.

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για το update στο GameCross στο YouTube:



Μέσω ενός PlayStation Blog, γνωρίζουμε ότι το update θα βελτιώσει τα ηχεία του controller. Τώρα θα «παράγουν ήχο υψηλότερης έντασης», διευκολύνοντας την ακρόαση του ήχου και των in-game voice chats. Χάρη σε ένα νέο μοντέλο μηχανικής μάθησης AI, έχει βελτιωθεί το noise cancellation και πλέον είναι πιο ήσυχο το πάτημα των κουμπιών και ο ήχος του video game. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις έντασης από το control center.

Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν δείκτες και emoji κάθε φορά που παρακολουθούν κάποιον μέσω του Share Screen. Κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί έναν δείκτη, μπορεί να στείλει ένα ping ή να σχεδιάσει μια γραμμή που θα δείχνει περιοχές για τον host και τους viewers. Αυτή η δυνατότητα θα ενεργοποιηθεί αυτόματα, αλλά ο host μπορεί να την απενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις του Share Screen.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, οι χρήστες μπορούν πλέον να προσαρμόσουν τη φωτεινότητά τους. Για να γίνει αυτό, οι χρήστες πρέπει να μεταβούν στα tabs: Ρυθμίσεις (Settings), Σύστημα (System), Ήχος και Φως (Beep and Light) και να επιλέξουν την Φωτεινότητα (Brightness). Από εκεί, θα έχουν την επιλογή να επιλέξουν από σκοτεινή (dim), μεσαία (medium) ή φωτεινή (bright (standard)) φωτεινότητα στις ρυθμίσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Mar 2024 07:38 #275361 by Nikos Georgopoulos
Οι τεχνικές προδιαγραφές του PS5 Pro




Διέρρευσαν από YouTuber.

Η Sony ετοιμάζει ένα PS5 Pro όπως όλα δείχνουν και οι τεχνικές του προδιαγραφές διέρρευσαν από τον YouTuber Moore's Law Is Dead, ο οποίος έχει πληροφορίες από developers της Sony κι έτσι τις παρουσίασε σε βίντεο.

Τα specs του PS5 Pro περιλαμβάνουν αναβαθμίσεις στην κάρτα γραφικών και την RAM, ενώ η CPU έχει μία «Λειτουργία υψηλής συχνότητας», η οποία λέγεται ότι προσθέτει 10% αύξηση της ταχύτητας, αν και με μια ελαφρά μείωση κατά 1% στην απόδοση της κάρτας γραφικών.

Το PS5 Pro θα έχει ένα αποσπώμενο blu-ray drive, όπως και το PS5 Slim και θα προσφέρει ενσωματωμένo σκληρό δίσκο SSD του 1 TB. 

Οι προδιαγραφές του PS5 Pro που διέρρευσαν βρίσκονται παρακάτω:
RAM: 576 GB/s (18GT/s), αύξηση 28% από 448 GB/s (14GT/s)
CPU: 3,85 GHz, αύξηση 10% χρησιμοποιώντας τη λειτουργία υψηλής συχνότητας CPU
GPU: 33,5 teraflops



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι δυνατή η άμεση σύγκριση μεταξύ PS5 και PS5 Pro (το PS5 είχε 10,28 teraflops, αν και χρησιμοποιούσε διαφορετική μορφή αρχιτεκτονικής της AMD). Η εκτιμώμενη αύξηση εδώ είναι περίπου 45%.

Η GPU λέγεται επίσης ότι προσφέρει τεχνολογία αναβάθμισης και anti- aliasing PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution Upscaling), προσαρμοσμένη αρχιτεκτονική μηχανικής εκμάθησης και AI accelerator.

Η Sony δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το PS5 Pro.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Mar 2024 10:21 #275445 by Nikos Georgopoulos
Jim Ryan bobblehead collectable με αφορμή την συνταξιοδότησή του




Διατίθεται ψηφιακά μέσω του PlayStation Stars.

Η Sony κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή ένα Jim Ryan bobblehead με αφορμή την συνταξιοδότησή του, μετά από 30 χρόνια.

Το bobblehead είναι διαθέσιμο μέσω του PlayStation Stars και για να το κερδίσετε θα πρέπει να παίξετε ένα από τα games που ο Jim Ryan έκανε champion: Gran Turismo 7, Marvel's Spider-Man 2, God of War Ragnarök, The Last of Us: Part II, Ratchet and Clank: Rift Apart και Destiny 2.


21 days left to get a digital Jim Ryan bobblehead on PlayStation Stars pic.twitter.com/MUrm1aQGyQ

— Wario64 (@Wario64) March 24, 2024

Η περιγραφή του είναι η εξής: "Βοηθήστε μας να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του Jim Ryan στο PlayStation. Καλή συνταξιοδότηση Jim!"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Mar 2024 10:22 #275446 by Nikos Georgopoulos
Community Game Help στο PS5




Νέα έκδοση του PlayStation Game Help με περισσότερα hints και videos τραβηγμένα από παίκτες.

Η Sony ανακοίνωσε την νέα έκδοση του PlayStation Game Help, η οποία θα ονομάζεται Community Game Help και θα περιλαμβάνει περισσότερα hints και videos τραβηγμένα αυτόματα από τους παίκτες.

Οι εταιρείες της Sony, όπως η Naughty Dog και η Insomniac Games έχουν ήδη videos για τα games τους. Πλέον όμως όταν κάποιος παίκτης ολοκληρώνει ένα challenge ή όταν κερδίζει ένα trophy τα βίντεο που τραβιούνται αυτόματα θα μπορούν να γίνουν upload ως Game Hint, αφού όμως εγκριθούν από moderators.

Οι παίκτες δεν θα χρειάζεται να κάνετε κάποια επεξεργασία στα videos ή να τα ανεβάζετε οι ίδιοι καθώς οι διαδικασίες γίνονται αυτόματα. Επιπλέον ο ήχος από μικρόφωνο και το υλικό από κάποια camera δεν θα ανεβαίνουν μαζί με το βίντεο. Τα ονόματα όμως που μπορεί να φαίνεται στην εκάστοτε οθόνη θα εμφανίζονται κανονικά.
Παρακάτω είναι οι οδηγίες για να συμμετέχετε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα: [Captures & Broadcasts] >[Captures] > [Auto Captures] > [Community Game Help] > [Participate]

Το Community Game Help θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με την Sony σε επιλεγμένα games μέσα στο 2024 και ο σκοπός του είναι να επεκταθεί στο μέλλον σε όσα περισσότερα γίνεται.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2024 10:46 #275458 by Nikos Georgopoulos
Digital Foundry: "Το PS5 Pro ίσως δεν τρέχει το GTA 6 στα 60fps"




Θεωρεί ότι η επιδόσεις του δεν θα είναι πολύ ανώτερες από τις τωρινές εκδόσεις.

Το Digital Foundry μελέτησε τα specs του επερχόμενου, αλλά ακόμα μη ανακοινωμένου PS5 Pro, τα οποία έχουν διαρρεύσει εδώ και αρκετές μέρες.

Συγκεκριμένα στο DF Direct στις 19 Μαρτίου, ο ιδρυτής του καναλιού, Rick Leadbetter, ανέλυσε τα specs της κονσόλας: Ο επεξεργαστής θα είναι ίδιος με τις τωρινές εκδόσεις, δηλαδή 16 Thread Zen 2, οκτώ πυρήνων στα 3.5GHz. Η μόνη διαφορά που θα έχει το Pro θα είναι το High CPU Frequency Mode, το οποίο θα αυξάνει τις επιδόσεις κατά 10% στα 3.85Ghz. Σε άλλους τομείς θα υπάρχουν μεγαλύτερες διαφορές και το PS5 Pro θα προσφέρει 33.5 teraflops, σε αντίθεση με τα 10.28 του τωρινού.



Στο θέμα των διαφορών στο performance όμως, ο Leadbetter εξέφρασε τις αμφιβολίες του: "Τα games που στοχεύουν τα 30fps τώρα δεν θα στοχεύουν τα 60 στο PS5 Pro, αν περιορίζονται από τη CPU. Πολύς κόσμος ρωτάει αν θα είναι καλό για το Grand Theft Auto 6 και αν θα μπορεί να το τρέξει στα 60fps. Πιστεύω ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει, εκτός αν η Rockstar κάνει κάποιο μαγικό κόλπο με την CPU. 10% παραπάνω στην ταχύτητα δεν θα κάνει καμία διαφορά. Θα βοηθήσει τα χειρότερα frames αν εξαρτώνται από τη CPU, αλλά δεν είναι κάποια τεράστια αλλαγή. Θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο"

Συνοπτικά το Digital Foundry θεωρεί ότι οι δυνατότητες του PS5 Pro δεν είναι τόσο εντυπωσιακές. Πιστεύει ότι η κονσόλα ίσως εμποδίσει κάποιον από το να μεταβεί στα PC, αλλά οι επιδώσεις του δεν θα πείσουν τωρινούς ιδιοκτήτες να κάνουν την αναβάθμιση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2024 11:19 #275489 by Nikos Georgopoulos
Στο PS5 θα μπορείτε να δείξετε σε άλλους παίκτες πως να τερματίσουν games




Update που θα φέρει το Community Game Help.

Η Sony ανακοίνωσε ένα επερχόμενο expansion στο Game Help του PlayStation 5. Η δυνατότητα που επιτρέπει στους developers να φτιάχνουν hints για games στο PS5 που είναι διαθέσιμα μέσω του control center, θα αναβαθμιστεί και θα αποκτήσει μια μορφή ενός Community Game Help. Η νέα δυνατότητα θα κυκλοφορήσει φέτος και θα περιέχει user-generated content.

Σε ένα PlayStation Blog Post που ανακοινώνει αυτή τη δυνατότητα, οι παίκτες θα βλέπουν hints από το «Community Game Help». Αυτά τα hints θα δημιουργούνται από το gameplay άλλων παικτών. Το footage θα καταγράφεται αυτόματα όταν ολοκληρώνονται κάποιες δραστηριότητες σε ένα game. Αυτό το footage θα το ελέγχει ένας moderator, και αν το εγκρίνει, θα δημοσιεύεται ως ένα hint για άλλους παίκτες να το δουν και να χρησιμοποιήσουν σαν έναν οδηγό. Άλλοι χρήστες θα μπορούν να βαθμολογήσουν τη χρησιμότητα των hints για να υπολογιστεί πόσο χρήσιμες είναι οι πληροφορίες για άλλους παίκτες.

Για να μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτό το Community Game Help θα πρέπει να μεταβείτε στα Captures & Broadcasts, Captures, Auto Captures, Community Game Help και να επιλέξετε Participate. Αυτή η ρύθμιση θα εμφανιστεί σύντομα σε μερικούς μήνες. Μπορείτε να ελέγξετε το μηνιαίο όριο καταγραφής που το Community Game Help μπορεί να καταγράψει από το σύστημά σας. Όλο αυτό το footage θα διαγράφεται από τον αποθηκευτικό χώρο σας αφού δημοσιευτεί, για να μην χρειαστεί συνέχεια να τον «καθαρίζετε». Οι παίκτες θα μπορούν να διαγράψουν οποιοδήποτε δικό τους βίντεο ανεβαίνει στο Community Game Help.

Το PlayStation Blog post τελειώνει λέγοντας: «Ελπίζουμε να δούμε πολλούς παίκτες να συμμετέχουν στο Community Game Help και να μοιραστούν τα εκπληκτικά κατορθώματά τους στο gameplay». Το update θα γίνει φέτος στο PlayStation 5. Δεν έχει δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification