Το ακυρωμένο prototype Green Lantern για το SNES

Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
Το ακυρωμένο prototype Green Lantern για το SNES

Το ακυρωμένο prototype Green Lantern για το SNES

Βίντεο από το Game History Secrets.

Το Game History Secrets δημοσίευσε βίντεο με gameplay από το prototype Green Lantern για το SNES, το οποίο εν τέλει ακυρώθηκε.

Πολλά games έχουν ακυρωθεί πριν ακόμα ολοκληρωθούν και κάποια είναι πιο γνωστά από τα υπόλοιπα. Ακόμα και τώρα υπάρχουν κάποια games τα οποία ήταν άγνωστο ότι αναπτύσσονταν και κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά. Ο Liam Robertson, ο οποίος ασχολείται με την ιστορία των video games αποκάλυψε για πρώτη φορά αποσπάσματα από το Green Lantern game που ήταν να κυκλοφορήσει το 1994 για SNES από την Ocean Software.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω βίντεο, γίνεται αναφορά και στις πολλές αλλαγές για το ακυρωμένο prototype, οι οποίες ήταν αποτέλεσμα λαθών της Ocean ή διαφόρων συμβάντων στην DC Comics την περίοδο εκείνη. Για παράδειγμα ο Hal Jordan ήταν αρχικά ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού αλλά αυτό άλλαξε αφού συνέβη κάτι αντίστοιχο και στην ιστορία του κόμικ.

Αρχικά ήταν σχεδιασμένο ως Platform με Puzzle αποσπάσματα, εν τέλει το gameplay κατέληξε με στοιχεία side-scrolling Shoot em’ up σαν τα Contra και Gunstar Heroes, όταν ασχολήθηκε με αυτό ένας προγραμματιστής και αυτή είναι η έκδοση που βλέπουμε και στο βίντεο. Τελικά το Green Lantern game απορρίφθηκε και με την έλευση του αρχικού PlayStation και την μεταστροφή των games σε 3D.

Δείτε για το πως ένας modder μετέφερε το Sonic the Hedgehog στο SNES και συζητήστε για το ακυρωμένο Green Lantern στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 24/11/2020 16:22
Είναι κρίμα που το συγκεκριμένο δεν κυκλοφόρησε.Δεί χνει πολύ όμορφο.
Notification