Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'Super Mario Bros 1-3 (NES)' στο φόρουμ. 2 hours 21 minutes ago

Δείτε εδώ ένα ψεύτικο speedrun του Super Mario Bros.:

www.youtube.com/watch?v=AFrQ1_2bbsI

Διαβάστε περισσότερα...

Μάνος Γρυπάρης απάντησε στο θέμα 'Διεθνής επικαιρότητα' στο φόρουμ. 2 hours 24 minutes ago

Πυρκαγιές στην Αυστραλία: Ο απολογισμός

australia--2-thumb-large.jpg

Οι δασικές πυρκαγιές στην Αυστραλία έχουν αποτεφρώσει περισσότερο από τον μισό βιότοπο 100 απειλούμενων φυτών και ζώων, περιλαμβανομένων 32 υπό εξαφάνιση ειδών, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Ειδικοί της άγριας ζωής εκφράζουν ανησυχίες ότι περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο ζώα έχουν πεθάνει στις άνευ προηγουμένου αυτές πυρκαγιές που πλήττουν την ανατολική και νότια Αυστραλία επί σειρά μηνών.

Από τις φωτιές, που έχουν καταστρέψει μια περιοχή μεγαλύτερη από την Πορτογαλία, έχουν χάσει τη ζωή τους 28 άνθρωποι.

Αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι θα χρειαστούν εβδομάδες για να εκτιμηθεί ο ακριβής απολογισμός καθώς ορισμένες περιοχές που έχουν πληγεί παραμένουν πολύ επικίνδυνες για να επιθεωρηθούν.

www.youtube.com/watch?v=7eoQIpcyqag

Αλλά το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε σήμερα έναν αρχικό κατάλογο με τα απειλούμενα είδη φυτών, ζώων και εντόμων, των οποίων περισσότερο από το 10% του βιοτόπου τους έχει επηρεαστεί.

Πάνω από το 80% των γνωστών ή πιθανών βιοτόπων 49 ειδών βρίσκονται μέσα στις ζώνες πυρός, ενώ άλλα 65 είδη είδαν το 50-80% των περιοχών εξαπλώσεώς τους να επηρεάζεται.

Η Σάλι Μποξ, η Επίτροπος Απειλούμενων Ειδών του υπουργείου, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι μόλις ένα βήμα προς την κατανόηση των πιθανών επιπτώσεων των πυρκαγιών στην άγρια ζωή της Αυστραλίας.

"Ορισμένα είδη είναι περισσότερο ευάλωτα στη φωτιά σε σχέση με άλλα και κάποιες περιοχές σφοδρότερα καμμένες από άλλες, επομένως θα χρειαστεί περαιτέρω ανάλυση πριν μπορέσουμε να αξιολογήσουμε πλήρως τον αντίκτυπο των πυρκαγιών επί του εδάφους".

Ανάμεσα στα απειλούμενα είδη που βρίσκονταν στις περιοχές που κάηκαν περιλαμβάνονται 272 είδη φυτών, 16 θηλαστικών, 14 βατράχων, εννέα πτηνών, επτά ερπετών, τέσσερα εντόμων, τέσσερα ψαριών και ένα είδος αράχνης, ανακοίνωσε το υπουργείο.

Από τα 32 σοβαρά απειλούμενα είδη που επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές τα περισσότερα ήταν φυτά παρότι σε αυτά περιλαμβάνονται βάτραχοι, χελώνες και τρία είδη πουλιών.
Οι καταιγίδες, που ξέσπασαν την Παρασκευή έσβησαν τις περισσότερες από τις πυρκαγιές που μαίνονταν στο ανατολικό τμήμα της Αυστραλίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές, επισημαίνοντας ωστόσο ότι εξακολουθούν να μαίνονται άλλες φωτιές στο νότιο και το νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.

Σήμερα εξακολουθούν να μαίνονται 75 πυρκαγιές έναντι 100 πριν από μερικές ημέρες, διευκρίνισε η πυροσβεστική υπηρεσία της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, που είναι η πολυπληθέστερη στην Αυστραλία και η χειρότερα πληγείσα από την περιβαλλοντική αυτή κρίση.

"Βροχή εξακολουθεί να πέφτει σε έναν αριθμό ζωνών με πυρκαγιές", πρόσθεσε η υπηρεσία αυτή σε ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία επισήμανε ότι οι "ευνοϊκές συνθήκες" που προκλήθηκαν από τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες και τη βροχή βοηθούν στον περιορισμό των πυρκαγιών που εξακολουθούν να μαίνονται.

Την ίδια ώρα στο βόρειο τμήμα της χώρας, σφοδρές καταιγίδες ξέσπασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε στην πολιτεία Κουίνσλαντ, προκαλώντας ξαφνικά πλημμύρες και τον αποκλεισμό δρόμων. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο ξηρασίας και εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, χθες σημειώθηκαν οι πιο σημαντικές βροχοπτώσεις εδώ και σχεδόν 10 χρόνια σε ορισμένες περιοχές που βρίσκονται κοντά στις πιο μεγάλες πυρκαγιές.

Ωστόσο δύο πυρκαγιές που μαίνονταν εκτός ελέγχου συνεχίζουν και σήμερα την καταστροφική τους πορεία στο νότιο τμήμα της Νέας Νότιας Ουαλίας και της γειτονικής της Βικτόρια, αλλά οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προβλέπουν και για εκεί καταρρακτώδεις βροχές για αύριο Κυριακή και μεθαύριο Δευτέρα, κάτι το οποίο δημιουργεί την ελπίδα ότι και αυτές οι πυρκαγιές θα μπορέσουν επίσης να τεθούν υπό έλεγχο.

Την ίδια ώρα πυρκαγιά συνεχίζει να μαίνεται στο εθνικό πάρκο του νησιού Καγκουρό, ένα πραγματικό καταφύγιο μοναδικής χλωρίδας και πανίδας. Οι φλόγες έχουν ήδη προκαλέσει τον θάνατο μεγάλου αριθμού κοάλα, πουλιών και μαρσιποφόρων που ανήκουν σε είδη που υπάρχουν μόνον σε αυτό το νησί, το οποίο βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Αυστραλίας.

Η κρίση αυτή με τις δασικές πυρκαγιές στην Αυστραλία, η οποία επιδεινώθηκε από την κλιματική αλλαγή, έχει ήδη προκαλέσει τον θάνατο 28 ανθρώπων. Αυτή τροφοδοτήθηκε από τον ιδιαίτερα ζεστό καιρό και την ξηρασία στη διάρκεια των τελευταίων μηνών στην Αυστραλία.

Οι πυρκαγιές αυτές κατέστρεψαν τεράστιες επιφάνειες παρθένων δασών στο ανατολικό και το νότιο τμήμα της χώρας, αποδεκάτισαν την κτηνοτροφία και κατέστρεψαν περίπου 2.000 σπίτια.

Οι αρχές προειδοποίησαν ωστόσο ότι η κρίση μπορεί να επιδεινωθεί εκ νέου, καθώς η Αυστραλία βρίσκεται μόνον στο μέσον της θερινής της περιόδου.

Μετά τις πυρκαγιές έντονη κακοκαιρία πλήττει την Αυστραλία

australia-storm.jpg

Η νύχτα μέρα έγινε στην Αυστραλία με μεγάλα σύννεφα σκόνης να καλύπτουν τον ουρανό και την μετεωρολογική υπηρεσία να εκδίδει έκτακτη προειδοποίηση για σφοδρές καταιγίδες και κεραυνούς. 

Μετά τις φονικές πυρκαγιές, από έντονη κακοκαιρία πλήττεται η Αυστραλία, με αμμοθύελλες και σφοδρές χαλαζοπτώσεις. Οι εικόνες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκλονίζουν.

Δέντρα ξεριζώθηκαν, ενώ πολλαπλές ήταν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με τις ριπές των ανέμων να φτάνουν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Επί ποδός βρίσκονται οι Αρχές, ζητώντας από τους πολίτες να μην πραγματοποιούν μετακινήσεις, εφόσον αυτό δεν είναι απαραίτητο, και παροτρύνοντάς τους να σταθμεύουν τα οχήματά τους σε ασφαλές σημείο. 

Διαβάστε περισσότερα...

2 hours 47 minutes ago
5 hours 15 minutes ago
Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Grand Theft Auto 6' στο φόρουμ. 5 hours 58 minutes ago

Αυτή η Rockstar έχει καταντήσει χειρότερη από την Bethesda. Την ίδια απογοήτευση που νιώθουν οι φάν του Grand Theft Auto νιώθω και εγώ ως φάν των Elder Scrolls.

Διαβάστε περισσότερα...

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Dying Light 2' στο φόρουμ. 6 hours 3 minutes ago

Efane έγραψε: Δεν είναι αυτός ο λόγος παράτασης, εξάλλου και το πρώτο κυκλοφόρησε στης κονσόλες. Καλύτερα που θα καθυστερήσει, θέλουμε ένα ολοκληρωμένο game που θα προσφέρει κάτι καινούργιο παρά να βγει μια κόπια του πρώτου μέρους.


Δεν ισχυρίζομαι πως δεν θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς.Θα κυκλοφορήσει αλλά πιστεύω πως θα είναι ένας Cross Gen τίτλος όπως και άλλα παιχνίδια του 2020.

Διαβάστε περισσότερα...

7 hours 2 minutes ago
O σεναριογράφος του Rogue One θέλει να γράψει ταινία Control και η Remedy μοιάζει να ενδιαφέρεται 7 hours 3 minutes ago

Τα νέα έρχονται από το Twitter.

Σε post του στο Τwitter ο συγγραφέας του Rogue One, Gary Whitta ρωτήθηκε ποιο video game θα ήθελε περισσότερο να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη. Ο ίδιος απάντησε πως θα ήθελε να γράψει μια ταινία Control. Στη συνέχεια ο Thomas Puha της Remedy του απάντησε ότι πρέπει να μιλήσουν οι δύο τους και από ότι φαίνεται η συζήτηση έγινε πριβέ.

 

 

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι θα συμβεί, αλλά ότι υπάρχει καλή θέληση και από της δύο μεριές και ότι έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα για τον Garry Whitta. Διαβάστε το review του Control και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Βασίλης Κτενίδης απάντησε στο θέμα 'Control' στο φόρουμ. 7 hours 6 minutes ago

Σε post του στο Τwitter ο συγγραφέας του Rogue One, Gary Whitta ρωτήθηκε ποιο video game θα ήθελε περισσότερο να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη. Ο ίδιος απάντησε πως θα ήθελε να γράψει μια ταινία Control. Στη συνέχεια ο Thomas Puha της Remedy του απάντησε ότι πρέπει να μιλήσουν οι δύο τους και από ότι φαίνεται η συζήτηση έγινε πριβέ.



Lets talk @garywhitta

— Thomas Puha (@RiotRMD) January 21, 2020




Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι θα συμβεί, αλλά ότι υπάρχει καλή θέληση και από της δύο μεριές και ότι έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα...

7 hours 29 minutes ago
Νέα απόφαση ακυρώνει το πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ εναντίων της Nintendo 7 hours 29 minutes ago

Σύμφωνα με το δικαστήριο η πατέντα δεν είναι έγκυρη.

Ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Ντάλας ανάτρεψε την απόφαση εναντίων της Nintendo, στην οποία η εταιρεία αντιμετώπιζε κατηγορίες κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων όσον αφορά τα ασύρματα controllers του Wii.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η πατέντα για την οποία κατηγορήθηκε η Nintendo δεν ήταν έγκυρη καθώς η ενάγουσα iLife Technologies Inc. προσπαθούσε να καλύψει το γενικό concept της χρήσης των αισθητήρων κίνησης για τον εντοπισμό της. Η απόφαση ακυρώνει την αποζημίωση ύψους 10.1 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Nintendo.

Η διαδικασία είχε ξεκινήσει από το 2013 όταν η iLife Technologies Inc. κατηγόρησε την Nintendo ότι έκλεψε την πατέντα από την ίδια.

Διαβάστε για το θεματικό πάρκο της Nintendo και συζητήστε για την Ιαπωνική εταιρεία στο σχετικό forum topic.

Βασίλης Κτενίδης απάντησε στο θέμα 'Nintendo: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 7 hours 40 minutes ago

Ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Ντάλας ανάτρεψε την απόφαση εναντίων της Nintendo, στην οποία η εταιρεία αντιμετώπιζε κατηγορίες κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων όσον αφορά τα ασύρματα controllers του Wii.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η πατέντα για την οποία κατηγορήθηκε η Nintendo δεν ήταν έγκυρη καθώς η ενάγουσα iLife Technologies Inc. προσπαθούσε να καλύψει το γενικό concept της χρήσης των αισθητήρων κίνησης για τον εντοπισμό κίνησης. Η απόφαση ακυρώνει την αποζημίωση ύψους 10.1 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Nintendo.

Η διαδικασία είχε ξεκινήσει από το 2013 όταν η iLife Technologies Inc. κατηγόρησε την Nintendo ότι έκλεψε την πατέντα από την ίδια.

Διαβάστε περισσότερα...

Δημήτρης αγγελοπουλος has a new avatar. 7 hours 46 minutes ago
8 hours 15 minutes ago
Ninja Tag Team: Slash n’ Dash 8 hours 16 minutes ago

Ένα ελληνικό endless runner.

Η μονομελής εταιρεία ανάπτυξης με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης Gortyn Code, έχει κυκλοφορήσει από τις 12 Μαΐου 2019 τον endless runner τίτλο Ninja Tag Team: Slash n’ Dash, για συσκευές Android. Το παιχνίδι δοκιμάζει στο έπακρο τα αντανακλαστικά των παικτών, καθώς καλούνται να αξιοποιήσουν τον μηχανισμό tag team running, για την έγκαιρη εναλλαγή μεταξύ των δύο playable χαρακτήρων (εκ των οποίων ο ένας εκτελεί αποκλειστικά και μόνο άλματα, ενώ ο άλλος μπορεί μόνο να εξολοθρεύει τις ορδές των εχθρικών Νίντζα με την λεπίδα του σπαθιού του), ώστε να εξερευνήσουν 6 μοναδικά levels εμπνευσμένα από την Ιαπωνική Φεουδαρχία. Στόχος των παικτών είναι να μαζέψουν όσα περισσότερα χρυσά νομίσματα μπορούν, επιχειρώντας να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται, ώστε να αγοράσουν μια ποικιλία από power ups και να ανοικοδομήσουν το χωριό του Clan τους. Περαιτέρω, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να ξεκλειδώσουν, και να αντιμετωπίσουν συναρπαστικά boss battles, τα οποία θα προκαλέσουν την εφευρετικότητα και τα αντανακλαστικά τους.

http://www.youtube.com/watch?v=1QyOb9emMjM

Παρά τον ανεβασμένο βαθμό δυσκολίας το Ninja Tag Team: Slash n’ Dash προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία, αφού ουσιαστικά δεν αναγκάζει τον παίκτη να κάνει back-tracking (κάθε πίστα δημιουργείται εξ’ ολοκλήρου μέσα από μηχανισμό procedural generation, που εγγυάται ότι ποτέ δύο διαφορετικά playthroughs δεν θα είναι τα ίδια, με τα χάσματα, τα νομίσματα και τους εχθρούς να τοποθετούνται σε παντελώς τυχαίες θέσεις κάθε φορά.), τα νομίσματα που συλλέγουν οι παίκτες αποθηκεύονται στην μπάνκα τους, ενώ όσα boss battles ανακαλυφθούν, ξεκλειδώνουν το αντίστοιχοo Boss Mode από το αρχικό μενού, επιτρέποντας στον παίκτη να εξασκηθεί και να αποκωδικοποιήσει την στρατηγική που χρειάζεται ώστε να επικρατήσει. Ουσιαστικά ο θάνατος του παίκτη δεν επηρεάζει την πρόοδο του, καθώς, μπορεί να χρειαστεί να ξαναχτίσει το σερί από kills που χρειάζεται για να ξεκλειδώσει το boss battle, από την άλλη όμως, με τα νομίσματα που έχει συλλέξει μπορεί να αγοράσει πληθώρα από power ups που θα κάνουν την εξουδετέρωση των εχθρών πολύ πιο εύκολη υπόθεση.

θα συναντήσετε long range bosses, άφθαρτα bosses, πλατφόρμες που βυθίζονται και slowing power-downs, σχεδιασμένα ώστε ο παίκτης να εξοπλιστεί με όλη την εμπειρία που έχει αποκομίσει παίζοντας και χρησιμοποιώντας το switch mechanic, και να την εφαρμόσει με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά ούτως ώστε να επικρατήσει στο εκάστοτε boss battle.

Διαβάστε για το Secrets of the Past: DionSecrets of the Past: Dion το ελληνικό simulation ανασκαφών και συζητήστε για το Ninja Tag Team: Slash n’ Dash στο σχετικό forum topic.

Βασίλης Κτενίδης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Ninja Tag Team: Slash n’ Dash' στο φόρουμ. 8 hours 25 minutes ago

Το single-person game development studio με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης Gortyn Code, έχει κυκλοφορήσει από τις 12 Μαΐου 2019 τον endless runner τίτλο Ninja Tag Team: Slash n’ Dash, για συσκευές Android. Το παιχνίδι δοκιμάζει στο έπακρο τα αντανακλαστικά των παικτών, καθώς καλούνται να αξιοποιήσουν τον μηχανισμό tag team running, για την έγκαιρη εναλλαγή μεταξύ των δύο playable χαρακτήρων (εκ των οποίων ο ένας εκτελεί αποκλειστικά και μόνο άλματα, ενώ ο άλλος μπορεί μόνο να εξολοθρεύει τις ορδές των εχθρικών Νίντζα με την λεπίδα του σπαθιού του), ώστε να εξερευνήσουν 6 μοναδικά levels εμπνευσμένα από την Ιαπωνική Φεουδαρχία. Στόχος των παικτών είναι να μαζέψουν όσα περισσότερα χρυσά νομίσματα μπορούν, επιχειρώντας να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται, ώστε να αγοράσουν μια ποικιλία από power ups και να ανοικοδομήσουν το χωριό του Clan τους. Περαιτέρω, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να ξεκλειδώσουν, και να αντιμετωπίσουν συναρπαστικά boss battles, τα οποία θα προκαλέσουν την εφευρετικότητα και τα αντανακλαστικά τους.


Παρά τον ανεβασμένο βαθμό δυσκολίας το Ninja Tag Team: Slash n’ Dash προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία, αφού ουσιαστικά δεν αναγκάζει τον παίκτη να κάνει back-tracking (κάθε πίστα δημιουργείται εξ’ ολοκλήρου μέσα από μηχανισμό procedural generation, που εγγυάται ότι ποτέ δύο διαφορετικά playthroughs δεν θα είναι τα ίδια, με τα χάσματα, τα νομίσματα και τους εχθρούς να τοποθετούνται σε παντελώς τυχαίες θέσεις κάθε φορά.), τα νομίσματα που συλλέγουν οι παίκτες αποθηκεύονται στην μπάνκα τους, ενώ όσα boss battles ανακαλυφθούν, ξεκλειδώνουν το αντίστοιχοo Boss Mode από το αρχικό μενού, επιτρέποντας στον παίκτη να εξασκηθεί και να αποκωδικοποιήσει την στρατηγική που χρειάζεται ώστε να επικρατήσει. Ουσιαστικά ο θάνατος του παίκτη δεν επηρεάζει την πρόοδο του, καθώς, μπορεί να χρειαστεί να ξαναχτίσει το σερί από kills που χρειάζεται για να ξεκλειδώσει το boss battle, από την άλλη όμως, με τα νομίσματα που έχει συλλέξει μπορεί να αγοράσει πληθώρα από power ups που θα κάνουν την εξουδετέρωση των εχθρών πολύ πιο εύκολη υπόθεση.

θα συναντήσετε long range bosses, άφθαρτα bosses, πλατφόρμες που βυθίζονται και slowing power-downs, σχεδιασμένα ώστε ο παίκτης να εξοπλιστεί με όλη την εμπειρία που έχει αποκομίσει παίζοντας και χρησιμοποιώντας το switch mechanic, και να την εφαρμόσει με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά ούτως ώστε να επικρατήσει στο εκάστοτε boss battle.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Fortnite κάνει μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς των επίσημων διοργανώσεων 8 hours 50 minutes ago

Ο streamer Ninja εκφράζει την άποψη του.

 

Το φημισμένο battle royale της Epic Games ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή για τα competitive τουρνουά του 2020. Η εταιρεία προσπαθεί να καταπολεμήσει τους cheaters θέτοντας κανονισμό που απαγορεύει στους παίκτες να επικοινωνούν με οποιονδήποτε τρόπο μεταξύ τους κατά την διάρκεια των επίσημων διοργανώσεων.

Σε blog post εταιρία αναφέρει ότι ανακάλυψε cheaters που χρησιμοποιούσαν απλά σήματα για να συνεννοούνται και να παίρνουν το προβάδισμα. Παίκτες σε αντίπαλες ομάδες μπορεί να έκαναν κάποιο emote η απλά ένα jump για να δώσουν το σήμα στον αντίπαλο ως κώδικα επικοινωνίας. Φέτος η Epic Games λαμβάνει δράση εναντίων οποιασδήποτε in game επικοινωνίας. Αυτό συμπεριλαμβάνει τα jumps και τα emotes αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Όσοι πιαστούν να κάνουν σήμα προσπαθώντας να επικοινωνήσουν θα δέχονται πρώτα μια προειδοποίηση ενώ όσοι επιχειρήσουν ξανά να αγνοήσουν τους κανόνες θα δέχονται αυστηρότερες ποινές σύμφωνα με την Epic Games.

Η εταιρεία αναφέρει ότι θεωρεί την ακεραιότητα των competitive διοργανώσεων ζωτικής σημασίας και θύμισε στους παίκτες ότι μπορούν να αναφέρουν ύποπτες συμπεριφορές μέσα στο Fortnite. Επιπλέον υπενθύμισε ότι οι παίκτες μπορούν να έρθουν σε επαφή με την εταιρεία μέσω της ομάδας υποστήριξης παικτών.

Ένας από τους διασημότερους παίκτες και streamers για το Fortnite, ο Ninja αναφέρει σε tweet του ότι καταλαβαίνει την θέση της Epic Games, όμως υπογραμμίζει ότι το νέο σύστημα πιθανότατα είναι προβληματικό. Άξια αναφοράς είναι επίσης η δήλωση της Epic Games για να ξεκαθαρίσει ότι απλά και μόνο το να χοροπηδάς πέρα δώθε αν δε κάνει κακό και δεν συσχετίζεται με την επικοινωνία με αντιπάλους για σκοπούς cheating τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

 

 

 

Διαβάστε για το τελευταίο update του Fortnite και συζητήστε για το battle royale στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

 

Βασίλης Κτενίδης απάντησε στο θέμα 'Fortnite' στο φόρουμ. 8 hours 51 minutes ago

Το φημισμένο battle royale της Epic Games ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή για τα competitive τουρνουά του 2020. Η εταιρεία προσπαθεί να καταπολεμήσει τους cheaters θέτοντας κανονισμό που απαγορεύει στους παίκτες να επικοινωνούν με οποιονδήποτε τρόπο μεταξύ τους κατά την διάρκεια των επίσημων διοργανώσεων.

Σε blog post εταιρία αναφέρει ότι ανακάλυψε cheaters που χρησιμοποιούσαν απλά σήματα για να συνεννοούνται και να παίρνουν το προβάδισμα. Παίκτες σε αντίπαλες ομάδες μπορεί να έκαναν κάποιο emote η απλά ένα jump για να δώσουν το σήμα στον αντίπαλο ως κώδικα επικοινωνίας. Φέτος η Epic Games λαμβάνει δράση εναντίων οποιασδήποτε in game επικοινωνίας. Αυτό συμπεριλαμβάνει τα jumps και τα emotes αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Όσοι πιαστούν να κάνουν σήμα προσπαθώντας να επικοινωνήσουν θα δέχονται πρώτα μια προειδοποίηση ενώ όσοι επιχειρήσουν ξανά να αγνοήσουν τους κανόνες θα δέχονται αυστηρότερες ποινές σύμφωνα με την Epic Games.

Η εταιρεία αναφέρει ότι θεωρεί την ακεραιότητα των competitive διοργανώσεων ζωτικής σημασίας και θύμισε στους παίκτες ότι μπορούν να αναφέρουν ύποπτες συμπεριφορές μέσα στο Fortnite. Επιπλέον υπενθύμισε ότι οι παίκτες μπορούν να έρθουν σε επαφή με την εταιρεία μέσω της ομάδας υποστήριξης παικτών.

Ένας από τους διασημότερους παίκτες και streamers για το Fortnite, ο Ninja αναφέρει σε tweet του ότι καταλαβαίνει την θέση της Epic Games, όμως υπογραμμίζει ότι το νέο σύστημα πιθανότατα είναι προβληματικό. Άξια αναφοράς είναι επίσης η δήλωση της Epic Games για να ξεκαθαρίσει ότι απλά και μόνο το να χοροπηδάς πέρα δώθε αν δε κάνει κακό και δεν συσχετίζεται με την επικοινωνία με αντιπάλους για σκοπούς cheating τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα...

Thomas Kotsalos replied to the topic 'Grand Theft Auto 6' in the forum. 9 hours 8 minutes ago

Διάβασα καλά; Τεράστιο ποσό εσόδων μόνο από ένα game, το οποίο πουλάει ακόμα. Έχει όλο το χρόνο και το κεφάλαιο να προσφέρει ένα έκτο GTA πιο.... ώριμο.

Read More...

Thomas Kotsalos replied to the topic 'Dying Light 2' in the forum. 9 hours 15 minutes ago

Δεν είναι αυτός ο λόγος παράτασης, εξάλλου και το πρώτο κυκλοφόρησε στης κονσόλες. Καλύτερα που θα καθυστερήσει, θέλουμε ένα ολοκληρωμένο game που θα προσφέρει κάτι καινούργιο παρά να βγει μια κόπια του πρώτου μέρους.

Read More...

Notification