Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Βασίλης Κτενίδης απάντησε στο θέμα 'Retro City Rampage' στο φόρουμ. 21 minutes ago

Θετικές οι εντυπώσεις μετά το τέλος του Review, έχω ήδη βάλει να κατεβαίνει το sequel. Αν είναι μια βελτιωμένη έκδοση του συγκεκριμένου και έχουν καλύψει όλα τα λίγο ενοχλητικά σημεία, τότε το αποτέλεσμα θα είναι φοβερό.

Διαβάστε περισσότερα...

22 minutes ago
O streamer VonGarcon πούλησε 7 Call of Duty: Modern Warfare για 1750 δολάρια 22 minutes ago

Πως τους χρέωσες έτσι;

Συνήθως πριν από την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού, η εκάστοτε εταιρεία διανέμει αντίτυπά του προς δημοσιογράφους, YouTubers και streamers ώστε να αναλάβουν το review του εκάστοτε παιχνιδιού.

Ο VonGarcon κατάφερε να προμηθευτεί επτά αντίτυπα του Call of Duty: Modern Warfare (άγνωστο από πού) και να τα πουλήσει όλα για 250 δολάρια έκαστο. Συνολικά δηλαδή εισέπραξε 1.750 δολάρια, μείον τα χρήματα που ξόδεψε για να τα αγοράσει, αν τα βρήκε όντως από κατάστημα. Οι πωλήσεις του πραγματοποιήθηκαν μέσω Instagram και μάλιστα –όπως ομολόγησε λίγο αργότερα στο Twitter- ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες.

Αφού έγινε της κακομοίρας στα social media και πιθανόν κι εσωτερικά στην Activision καθώς πολλοί έψαχναν να βρουν από πού ο VonGarcon κατάφερε να βρει τα αντίτυπα αυτά, ο streamer διέγραψε τις δημοσιεύσεις του. Πάντως κοιτάζοντας τα αντίτυπα αυτά, κατά 90% μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν promos. Δηλαδή κάποιος από την Activision τα έδωσε στον streamer και γι' αυτό τα βλέπετε σε λεπτή θήκη και όχι στο κανονικό retail box των καταστημάτων. Βέβαια είναι περίεργο να αντιληφθούμε πως κατάφερε να προμηθευτεί...επτά αντίτυπα. Συνήθως τα μέσα παραλαμβάνουν 1-2 αντίτυπα το καθένα για τις ανάγκες μιας παρουσίασης.

call of duty mofern warfare 2019 copies sold

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Μέχρι να έρθει κατεβάστε το δωρεάν PS4 theme, διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

1 hour 10 minutes ago
Call of Duty: Modern Warfare PS4 theme 1 hour 10 minutes ago

Διαθέσιμο δωρεάν.

Στα πλαίσια κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare, η Activision παρέχει το PS4 theme του παιχνιδιού δωρεάν.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Open world RPG από τον Ken Levine!' στο φόρουμ. 2 hours 15 minutes ago

Ο Ken Levine ετοιμάζει Simulator
Ζητούνται developers με εμπειρία σε Shooters και RPG.

2125894-169-ken-levine-break-room-032013-47-1422528869.jpg
Η Take-Two Interactive, μέσω μιας αγγελίας για εργασία, αποκάλυψε το είδος του νέου παιχνιδιού του Ken Levine. Σύμφωνα με την αγγελία, πρόκειται για ένα επιβλητικό Simulator και η εταιρία αναζητά εργαζόμενους με εμπειρία σε Shooters και Action RPGs.

Παρόλο που τα Bioshock δεν ανήκουν ακριβώς σε αυτή την κατηγορία, φέρουν πολλά από τα χαρακτηριστικά της. Συνεπώς φαίνεται πολύ πιθανό το νέο αυτό παιχνίδι να είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα Bioshock.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Μικροσυναλλαγές: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 2 hours 15 minutes ago

H Βρετανική επιτροπή επιμένει για την στάση της ενάντια στα loot boxes

Σε μια αναφορά με τίτλο Gaming The System, μια επίτροπος στα θέματα παιδικών ζητημάτων αναφέρει πως οι εταιρίες θα περί να ζητούν αδεία από το κράτος για να συμπεριλαμβάνουν loot boxes στα παιχνίδια τους.

Συγκεκριμένα η Anne Longfield υποστηρίζει στην αναφορά της ότι τα loot boxes αποτελούν μια μορφή τζόγου και έτσι θα πρέπει να λαμβάνεται η σχετική αδεία από τις αρχές ώστε να συμπεριληφθούν σε ένα παιχνίδι. Επίσης πρότεινε την εφαρμογή ενός όριο χρημάτων το οποίο θα μπορούν να ξοδεύουν οι παίκτες σε μια ημέρα. Επίσης η αναφορά της λέει τα εξής:

" Πολλά παιδιά μας έχουν πει ότι ανησυχούν ότι πονταρουν λεφτά για την αφορά των loot boxes, κάτι που μας κάνει ξεκάθαρο το γεγονός ότι μερικά παιδιά ξοδεύουν εκατοντάδες λίρες για την αγορά τους. Απαιτώ η κυβέρνηση να κηρύξει τα loot boxes σε παιχνίδια όπως το Fifa, ως τζόγο."

Ωστόσο η ιδία η επίτροπος επισημαίνει ότι δεν συμμερίζεται της άποψης ότι τα games βλάπτουν τα παιδιά, ενώ διαφωνεί με την κήρυξη του gaming ως ψυχολογική ασθένεια. Επιπλέον στην αναφορά της επισημαίνει ότι τα παιχνίδια βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν πιο ισχυρό δέσιμο με την κοινωνία και γενικά βοηθά στην κοινωνικοποίηση τους. Έτσι η λογική της αναφοράς στηρίζεται στο γεγονός ότι παιχνίδια σαν το Fifa εκμεταλλεύονται τα παιδιά προσπαθώντας να τους αποσπάσουν χρήματα, ώστε να παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με τους φίλους τους. Η αναφορά περιέχει και μια σχετική δήλωση ενός 14χρονου παίκτη του Fifa ο οποίο δήλωσε: " Δεν παίρνω κάτι το ουσιαστικό από τα loot boxes του παιχνιδιού, ωστόσο συνεχίζω να ποντάρω".

Επιπλέον η Longfield επισημαίνει ότι παιχνίδια που περιέχουν loot boxes θα πρέπει να τηρούν και το όριο ηλικίας ανάλογα με το περιεχόμενο τους. Οπότε παιχνίδια που περιέχουν τζόγο θα πρέπει να λογίζονται ως άνω των 18 ετών, ενώ θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος ακόμα και στις ηλεκτρονικές αγορές.

Ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης απάντησε ήδη στην αναφορά δηλώνοντας:

Θα λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη τα θέματα που μας παρουσιάσατε στην αναφορά σας, με σκοπό την μείωση του εθισμού στον τζόγο και τον στοιχηματισμό".

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Microsoft: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 2 hours 16 minutes ago

Η Microsoft αποκαλύπτει το νέο σχέδιο ασφαλείας για τα Windows
Στα πρότυπα του Xbox.


Η Microsoft ανακοινώσε ένα νέο σύστημα ασφαλείας που θέλει να εφαρμόσει στα Windows PC της.

Η εταιρία επισημαίνει ότι η ανανέωση της στοχεύει κυρίως την αναβάθμιση του firmware level, καθώς οι hackers στρέφουν ολοένα και περισσότερο την προσοχή τους στο fireware system παρά στα υπόλοιπα κενά του συστήματος των Windows. Διεθνώς τα συστήματα firmware σχετίζονται με το BIOS. Ωστόσο η Microsoft αυτή την στιγμή χρησιμοποιεί το Unified Extensible Firmware Interface (UEFI), το οποίο τεχνικά είναι διαφορετικό από το BIOS, αλλά και τα δυο βασίζονται σε παρόμοιο σύστημα.

Οι επιθέσεις των hackers στο firmware έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να περνούν απαρατήρητες από το clean up του συστήματος ασφαλείας με αποτέλεσμα να τους δίνουν περαιτέρω πρόσβαση. Η Microsoft ανακοίνωσε πως τέτοιου είδους επιθέσεις έχουν πενταπλασιαστεί τα τελευταία τρία χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες που αποκόμισε από την Διεθνή Βάση Δεδομένων Ευπάθειας Συστημάτων. Η εταιρία επιβεβαίωσε ότι το νέο της σύστημα θα είναι συμβατό με Intel, AMD, Qualcomm και OEM, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη για την πλήρη υποστήριξη σε όλα τα συστήματα που συνεργάζεται. Η Microsoft δήλωσε τα εξής:

" Χρησιμοποιώντας ένα νέο σύστημα hardware για AMD, Intel και Quancomm, τα Windows 10 θα λάβουν ένα νέο System Guard Secure Launch ως λύση για την ασφάλεια των πυρήνων των συσκευών. Το System Guard χρησιμοποιεί Dynamic Root of Trust for Measurement (DRTM) δυνατότητες που έχει σχεδιαστεί για όλες τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε και τα νέα τους προϊόν. Το σύστημα θα ενεργοποιηθεί και στην συνεχεία θα εγκατασταθεί στο hardware με σκοπό τα συστήματα να ξεκινούν με έναν πιο ασφαλή τρόπο, με σκοπό τόσο ο επεξεργαστής όσο και το υπόλοιπο σύστημα να φτάνουν στο επιθυμητό επίπεδο λειτουργίας, ακολουθόντας έναν αξιόπιστο κώδικα."

Ωστόσο ο υπεύθυνος για τα συστήματα ασφαλείας της Microsoft, David Weston επιβεβαίωσε την προσπάθεια της εταιρίας με τις δηλώσεις του: "Το σύστημα θα περιέχεται στον CPU και όχι στο firmware του συστήματος. Εάν προκύψει κάποια καθυστέρηση του συστήματος με αυτό τον τρόπο, θα απενεργοποιήσουμε τα πάντα. Οπότε θέλουμε να φτιάξουμε ένα fireware σε συνεργασία με το σύστημα δημιουργώντας έναν κύκλο εμπιστοσύνης".

Η Microsoft φαίνεται να βασίζεται πάνω στο πολύ σκληρότερο σύστημα ασφαλείας που έχει το λογισμικό του Xbox, είπε ο Weston.

" Το Xbox εφαρμόζει ήδη ένα προηγμένο σύστημα ασφαλείας για πιθανές απειλές στο σύστημα του ακόμα και εκτός των παιχνιδιών. Δεν θέλουμε χρηστές να χακάρουν το Xbox και να παίζουν δικά τους παιχνίδια. Όταν μιλάμε για τον τομέα εκτός των παιχνιδιών, θέλουμε ακριβώς την ιδία ασφάλεια ώστε αυτός που επιτίθεται να μην έχει πρόσβαση στους κώδικες του συστήματος μας. Πήραμε το μάθημα μας και θα εφαρμόσουμε τα κατάλληλα μέτρα μαζί με τους προμηθευτές των επεξεργαστών και στα Windows".

Να σημειωθει ότι οι Secured-coresέχουν ήδη κυκλοφορήσει σε προϊόντα των Dell, Dunabook, Lenovo και Panasonic. Αντίθετα η κυκλοφορία τους για τους υπόλοιπους υπολογιστές δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Darksiders Genesis' στο φόρουμ. 2 hours 18 minutes ago

Darksiders Genesis: Ημερομηνία Κυκλοφορίας
Θα καθυστερήσει το PS4 release του.

darksiders-genesis-ps4-pc-googlestadia-15-1571741542.jpg
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Darksiders Genesis. Από ότι φαίνεται, όσοι έχετε κονσόλες θα πρέπει να περιμένετε λίγο παραπάνω από όσους έχουν PC ή κάποια streaming πλατφόρμα όπως το Google Stadia.

Το Darksiders Genesis θα κυκλοφορήσει για PC και Google Stadia, σε λιγότερο από δύο μήνες, στις 5 Δεκεμβρίου ενώ η PS4 έκδοσή του δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Με αυτόν τον τρόπο το PS4 release του γίνεται μία εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του The Last of Us: Part II, μια ιδέα, ίσως, όχι τόσο καλή. Επι του παρόντος, δεν έχει δοθεί από την εταιρία κάποιος συγκεκριμένος λόγος για τις διαφορετικές ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Microsoft: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 2 hours 19 minutes ago

Συνεχίζονται οι αλλαγές στο Xbox Live
Σειρά παίρνουν τα Gamertags.

xbox-live-gamertag-Gameworld-59-1571739279.jpg
Η συγκεκριμένη αλλαγή είχε ανακοινωθεί ότι είναι σε εξέλιξη από την Microsoft, στην E3 2019 και τώρα είναι πια διαθέσιμη.

Συγκεκριμένα η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι θα επιτρέπει σε όλους τους χρηστές να αλλάζουν τα Xbox Live Gamertags τους με οποιοδήποτε όνομα θέλουν, ακόμα και αν έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Σε περίπτωση που επιλέξετε ένα Gamertag που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί, το Xbox θα εκδίδει αυτόματα ένα ειδικό ID που συνοδεύει το όνομα σας μετά από το σύμβολο της δίεσης. Για παράδειγμα εάν επίλεξε το όνομα Halogamer και αυτό έχει ήδη χρησιμοποιηθεί, το δικό σας όνομα θα παρουσιάζεται ως Halogamer#154 ή κάτι παρόμοιο.

Η συγκεκριμένη αλλαγή φαίνεται να υιοθέτησε το σύστημα που χρησιμοποιήθηκε στα Battle.net και Discord. Tα χρώματα των κωδικών σε σχέση με το όνομα σας θα έχουν διαφορετικό χρώμα ώστε να αναδεικνύεται το δεύτερο. To πρώτο Gamertag είναι δωρεάν και εφαρμόζεται απευθείας στους νέους κανονισμούς ευγένειας που εφάρμοσε πρόσφατα η εταιρία. Πιθανότατα τα Gamertags θα υποστηρίζουν χαρακτήρες γραφής από ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Fortnite' στο φόρουμ. 2 hours 20 minutes ago

Fortnite Halloween Skins
Το Skull Trooper skin επιστρέφει στο Item Shop.

fortnite-ps4-xboxone-halloweenjpg-68-1571737008.jpg
Για περιορισμένο χρόνο, μπορείτε να αγοράσετε τα Skull Trooper και Skull Ranger skins από το Item Shop του Fortnite.

Διαθέσιμα είναι επίσης, ένα νέο pickaxe, ένα backbling και ένα glider ώστε να ολοκληρώσετε την Halloween εμφάνιση σας.Δύο νέα cosmetics, τα Ballsy και Grinning Ghoul, θα είναι σύντομα διαθέσιμα αν και δεν ξέρουμε ακόμα τι ακριβώς θα είναι. Το Skull Trooper skin υπάρχει στο shop μόνο μια φορά το χρόνο, οπότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να το αποκτήσετε.

Σε περίπτωση που δεν προτιμάτε κάτι από τα παραπάνω τότε μπορείτε να επιλέξετε το Ghoul Trooper skin.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Batman: Arkham Origins' στο φόρουμ. 2 hours 20 minutes ago

Έρχεται sequel του Batman: Arkham Origins

batman-arkham-origins-sequel-81-1569260930.jpg
Το επερχόμενο παιχνίδι του σκοτεινού ιππότη του Arham City θα ονομάζεται Batman: Arkham Legacy, σύμφωνα με το tweet του New_WabiSabi. Ο συγκεκριμένος είχε διαρρεύσει κάποιες φήμες για την Ε3 του 2019 με αποτέλεσμα να απειληθεί από την Nintendo με νομικά μέτρα, εξαιτίας των tweet του.

Δύο βασικά χαρακτηριστικά που φαίνεται να αποκομίζουμε από το σχετικό leak, είναι το όνομά του παιχνιδιού καθώς και η δυνατότητα να παίξετε με όλη ή τουλάχιστον με κάποια μέλη της οικογένειας του Batman.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Νέα Downloads' στο φόρουμ. 2 hours 23 minutes ago

Downloads 7/10/19 - 20/10/19
Πλησιάζει Halloween και το Epic Games Store μπαίνει στην ατμόσφαιρα.

downloads-7-20-10-39-1571688701.jpg

Ο Οκτώβριος έχει μπει για τα καλά και αν και το Surviving Mars δεν ήταν "για όλα τα γούστα", η Epic Games μπαίνει στο πνεύμα του επερχόμενου Halloween προσφέροντας τα Alan Wake's American Nightmare και >Observer_ δωρεάν για αυτή την εβδομάδα, ενώ επίσης συνεχίζονται οι δωρεάν περίοδοι του Battlefield V σε όλες τις πλατφόρμες, με το Grand Operations mode να γίνεται διαθέσιμο στις 24 του μήνα.

Δείτε αναλυτικά τα downloads αυτής της εβδομάδας παρακάτω:

PC Demos
Lost Island:Battle Royale
Admiral Stepinski
Forgotten Hill Disillusion
Il Sole e la Luna 2
Geometry Hero
Mars Power Industries Deluxe
Epic World
Infinitrap : Rehamstered Edition
The Black Masses
Dark Miasma Demo
三国时代2
KingSim
Shadows of Kepler
初恋日记
Derpy pirates!
Lovely Heroines
Summer Daze at Hero-U
Decent Icons 2
巨龙召唤
密闭之城 The Airtight City
ROMANCE OF THE THREE KINGDOMS XIV
The MISSING
VITAL
Troll Control
The Chains That Bound Me
Trajes Fatais: Suits of Fate
Hyper Gods
GameGuru
Alluris
The Devil's Calculator

Δωρεάν games για PC (Trials και μόνιμα)
Battlefield V (Single-Player campaign & Grand Operation mode 24-27/10)
Alan Wake's American Nightmare (Epic Games Store 17-24/10)
>Obsever_ (Epic Games Store 17-24/10)

PS Plus free games

The Last of Us Remastered
MLB the Show 19
Battlefield V (Single-Player campaign & Grand Operation mode 24-27/10)

PS Plus Demos
Disgaea 4
Monster Boy and the Cursed Kingdom
The MISSING J.J. Macfield and the Island of Memories
MISTOVER

Xbox Live Gold

Xbox One
Friday the 13th: The Game (16/10 - 15/11)
Battlefield V (Single-Player campaign & Grand Operation mode 24-27/10)
Ninja Gaiden 3: Razor's Edge (15/10 - 31/10)
TEMBO THE BADASS ELEPHANT (1 - 31/10)

Xbox Game Pass
Dead Cells
Felix the Reaper
Gears 5
Gears 5 Ultimate Edition
Kingdom Come: Deliverance
Saints Row IV: Re-Elected
Stellaris
DiRT Rally 2.0
Fallout: New Vegas
Panzer Dragoon Orta
Jump Force
Dishonored 2
World War Z
Blair Witch
GoNNER - BLuEBERRY EDiTION
The Bard's Tale IV: Director's Cut
Bad North: Jotunn Edition
METAL GEAR SOLID HD EDITION: 2 & 3
Bloodstained: Ritual of the Night
Creature in the Well

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Fallout 4' στο φόρουμ. 2 hours 25 minutes ago

Ο Sex speedrunner του Fallout "tomatoanus" άλλάξε όνομα
Προκειμένου να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό event GDQ.


To "sex speedrunning" είναι μια ανεπίσημη υπο-κατηγορία των speedruns, όπου ο παίκτης προσπαθεί να κάνει σεξ όσο πιο νωρίς μπορεί.

Ο sex speedrunner "tomatoanus" έχει το ρεκόρ του "αθλήματος" στην σειρά Fallout, αλλά το περίεργό του όνομα (σημαίνει "πρωκτός ντομάτας") του δημιούργησε πρόβλημα όταν θέλησε να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό speedrun event GDQ (Games Done Quick), του οποίου οι διοργανωτές είχαν θέμα με το συνθετικό "anus" που έχει το ψευδώνυμό του, καθώς το GDQ χαρακτηρίζεται ως ένα "φιλικό προς τις οικογένειες" event.

Σύμφωνα με τον tomatoanus, το GDQ έχει αρνηθεί να αναρτήσει το όνομά του στις τρεις από τις έξι προηγούμενες διοργανώσεις στις οποίες είχε καταχωρήσει runs. Μετά από επαφή με τους διοργανωτές, κατάφερε να επιτεύξει μια συμβιβαστική λύση, αλλάζοντας το όνομά του σε "tomatoangus", ώστε οι καταχωρήσεις του να αναρτώνται δημόσια.
youtu.be/2WhLkLD9P9w

Ο ίδιος δήλωσε ότι κατανοεί και συμφωνεί με την λογική των διοργανωτών. Ωστόσο, δεν προτίθεται να αλλάξει το όνομά του στο Twitch κι έτσι αποσύνδεσε το account του από αυτό του GDQ.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Magic: The Gathering Arena' στο φόρουμ. 2 hours 26 minutes ago


Επαγγελματίας παίκτης Magic: The Gathering στήριξε τις διαδηλώσεις στο Hong Kong
Κάλυψε το πρόσωπό του με ένα κόκκινο κασκόλ σε τουρνουά.

mtg-player-hong-kong-95-1571679341.jpg
Ο Lee Shi Tian, επαγγελματίας παίκτης του Magic: The Gathering, εμφανίστηκε στην σκηνή του Mythic Championship καλύπτοντας το πρόσωπό του με ένα κόκκινο κασκόλ, δείχνοντας την υποστήριξή του για τις διαδηλώσεις στο Hong Kong.

Αφού πέρασε στους οκτώ πρώτους, ο Tian μίλησε με μια παρουσιάστρια του τουρνουά, όπου είπε πως κατάγεται από το Hong Kong και η ζωή είναι πολύ δύσκολη εκεί. Στη συνέχεια, ενώ μιλούσε για την νίκη του, ανάφερε ότι "είναι ωραίο το συναίσθημα του να παίζεις ως ελεύθερος άνθρωπος".
<iframe src=" clips.twitch.tv/embed?autoplay=false&clip=JoyousDifficultSag...nt=embed&tt_medium=clips_embed " width="640" height="360" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="true"></iframe>
Στη συνέχεια, ο Tian ευχαρίστησε μέσω Twitter όλους όσους τον στήριξαν.

Κάντε κλικ για την σχετική ανάρτηση στο Twitter


Δεν υπήρξε καμία κύρωση ή αντίδραση από την Wizards of the Coast, κάτι το οποίο δεν θα πρεπε να αποτελεί έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Overwatch' στο φόρουμ. 2 hours 29 minutes ago

Φήμη: Το Overwatch 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη
Νέα φήμη για την BlizzCon.

3374409-ovr-retribution-016-75-1559905081.jpg
Το νέο artbook της Blizzard με τίτλο "The Art of Diablo", που διέρρευσε μέσω του Γερμανικού περιοδικού GameStar, έχει 500 artwork από την σειρά Diablo, μεταξύ των οποίων και κάποια για το Diablo IV, αλλά με αφορμή αυτό υπάρχουν νέες φήμες από τον Twitch streamer Metro, ο οποίος αναφέρει ότι το Diablo 4 και το Overwatch 2 θα αποκαλυφθούν στη BlizzCon.

Κάντε κλικ για την σχετική ανάρτηση στο Twitter

Την είδηση αυτή του την είπε κάποιος που έχει πολύ στενές σχέσεις με developer της Blizzard, ενώ του ανέφερε μάλιστα ότι η αποκάλυψη θα γίνει μετά από ένα σύντομο cinematic με τους ήρωες Mei, Tracer, Winston και μία νεαρή Genji. Το πιθανό sequel, ανέφερε ότι θα έχει τόσο PvP, όσο και PvE και ένα νέο σύστημα levelling που θα αλλάξει τα abilities σε κάθε ήρωα. Θα μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε upgrade ή να αλλάξετε το pulsebomb της Tracer, ώστε για παράδειγμα αν κολλήσει σε έναν αντίπαλο, τότε όλες οι μονάδες κοντά στον στόχο να κολλήσουν και αυτές με το pulsebomb.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Πωλήσεις σε games και κονσόλες' στο φόρουμ. 2 hours 33 minutes ago

UK Charts Top 10: 13-19/10/19
To FIFA 20 στην κορυφή.

The-Witcher-3-on-Nintendo-Switch-1139530-66-1571657305.jpg
Το The Witcher 3: Wild Hunt μπορεί να κυκλοφόρησε την εβδομάδα που πέρασε στο Nintendo Switch αλλά δεν κατάφερε να "εκθρονίσει" το FIFA 20. Όπως θα δείτε στην παρακάτω λίστα, το launch του Geralt και της παρέας του στην κονσόλα της Nintendo, δεν ήταν αρκετό για να φτάσει την πρώτη θέση την οποία κρατάει από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το FIFA 20. Δείτε αναλυτικά το Top 10:

1) ​​​​​​​​FIFA 2020
2) Mario Kart 8 Deluxe
3) Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
4) The Witcher III: Wild Hunt GOTY Edition
5) Ring Fit Adventure
6) Minecraft (Switch Edition)
7) Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
8) The Legend of Zelda: Link's Awakening
9) Grand Theft Auto V
10) Borderlands 3

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Pewdiepie: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 2 hours 34 minutes ago

Ο Pewdiepie έγινε ban στην Κίνα
Μετά από δηλώσεις του σχετικά με το Χονγκ Κονγκ.

pewdiepie-banned-in-china-67-1571654470.jpg
Ο Pewdiepie ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι έχει γίνει ban στην Κίνα.

Ο λόγος είναι ότι η κυβέρνηση της χώρας κατοχύρωσε μόνο για την Κίνα την ονομασία Pewdiepie το 2017 και ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τους σταματήσει.

Ο Pewdiepie αναφέρθηκε στις διαμαρτυρίες που γίνονται στο Χονγκ Κονγκ και αυτό δεν άρεσε στην κυβέρνηση, η οποία βρήκε την ευκαιρία να ενεργοποιήσει την κατοχύρωσή της και να θέσει το κανάλι του εκτός. Οτιδήπτοε κι αν ψάξουν οι Κινέζοι με την λέξη Pewdiepie, όπως βίντεο ή Reddit post, θα δουν μια κενή σελίδα.

Βέβαια κάποιος απάντησε στον Pewdiepie ότι τέτοιου είδους πρακτικές εφαρμόζονται και από ιδιώτες, οι οποίοι μετά προσπαθούν να μεταπουλήσουν τα δικαιώματα του ονόματος του YouTuber στην εκάστοτε χώρα, ακομα και στον ίδιο. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση, το timing των δηλώσεων για το Χονγκ Κονγκ δεν συμπίπτει τυχαία χρονικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Magic Brick Wars' στο φόρουμ. 2 hours 36 minutes ago

Magic Brick Wars
Από την Jetpack Joyride, δημιουργό του Fruit Ninja.

magic-brick-wars-fruit-ninja-android-iOS-halfbrickjpg202-54-1571651621.jpg
H Halfbrick Studios, δημιουργός του Jetpack Joyride, του Fruit Ninja και άλλων παρόμοιων games θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα ένα νέο παιχνίδι, κάτι που έχει να κάνει για τρία χρόνια.

Ονομάζεται Magic Brick Wars και είναι ένα multiplayer, deck-building strategy παιχνίδι. To Magic Brick Wars παρουσιάζει τους Raskulls, χαρακτήρες από το ομώνυμο Xbox Live Arcade παιχνίδι του 2010.Στο Magic Brick Wars, επιλέγετε επιθετική ή αμυντική στρατηγική, δημιουργείτε ένα deck σύμφωνα με αυτήν και χρησιμοποιείτε τα μαγικά τούβλα ως παγίδες ή ως αντίμετρα για τις παγίδες των αντιπάλων σας. Οι ξεχωριστές προσωπικότητες και ειδικότητες του κάθε Raskull παίρνουν την μορφή μοναδικών δυνατών καρτών στο Magic Brick Wars.Τέλος ο Barry Steakfries από το Jetpack Joyride κάνει την εμφάνισή του (όπως και σε άλλα παιχνίδια της Halfbrick Studios).

Το Magic Brick Wars θα είναι free to play για τα iOS και τα Android και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Diablo Immortal' στο φόρουμ. 2 hours 38 minutes ago

Diablo 4
Διέρρευσε μέσω artbook.

diablo-4-blizzard-2018-73-1528274995.jpg
Το γερμανικό site Gamestar αποκάλυψε ότι έρχεται artbook από την Blizzard, το οποίο θα έχει πάνω από 500 εικόνες για τα Diablo 1-4.
Η αποκάλυψη έγινε στο νέο τεύχος του ομώνυμου περιοδικού και μένει να δούμε αν το συγκεκριμένο artbook θα εμφανιστεί σε Collector's Edition.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification