Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Τα Final Liberation: Warhammer Epic 40,000 και Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War δωρεάν

[img][/img]


Κατεβάστε τα γρήγορα και κρατήστε τα μόνιμα στο PC σας!

Δύο Warhammer 40.000 Strategy games είναι διαθέσιμα δωρεάν, αρκεί να τα κατεβάσετε έγκαιρα στο λογαριασμό σας!

Τα Final Liberation: Warhammer Epic 40,000 είναι δωρεάν στο GOG. Η προσφορά λήγει σήμερα στις 20:00 επομένως βιαστείτε.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε .

Κλασικά κάντε ένα scroll προς τα κάτω και μετά πατήστε στο πράσινο κουμπί "Add to library".

Επίσης, το νεότερο Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War διατίθεται δωρεάν στο Steam, αρκεί να το κατεβάσετε μέχρι και την 1η Ιουνίου. Έχει πολύ θετικές κριτικές και αξίζει να το παίξετε.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε .

Το τζάμπα είναι το καλύτερο και αν είναι και Warhammer τότε ακόμα καλύτερα.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Super People' in the forum. 7 hours 18 minutes ago

Τέλος το Battle Royale Super People

super-people-2-battle-royale-closing-24-1685264239.jpg


Από 4 εκατομμύρια παίκτες το έπαιζαν μόλις...100!

Τα online games δεν σταματάνε να κλείνουν το 2023 και το Super People προστίθεται σε μία ήδη μεγάλη λίστα.

Το Battle Royale που προσπάθησε να κλέψει λίγη από την δόξα του PUBG, έχοντας σούπερ δυνάμεις, δεν τα κατάφερε. Με ελάχιστους ενεργούς παίκτες δεν έβγαζε καν τα έξοδά του κι έτσι θα κλείσει στις 21 Αυγούστου.

Εν τω μεταξύ από τα τέλη της περυσινής χρονιάς μετονομάστηκε σε "Super People 2" . Δηλαδή καλά καλά δεν προλάβαμε να γνωρίσουμε το πρώτο και οι developers αποφάσισαν να το αναβαθμίσουν και να το παρουσιάσουν ως μια νέα έκδοση, τακτική σίγουρης αποτυχίας που συνηθίζουν να κάνουν πολλές εταιρείες στα live as service games αντί να κρατήσουν το ίδιο όνομα και απλά να αναβαθμίζουν το παιχνίδι.

www.youtube.com/watch?v=FNzIQQ5d1Tg

Το Super People 2 είναι πλέον διαθέσιμο για download μόνο για όσους το εγκατέστησαν έστω μία φορά στο παρελθόν. Κάποτε, το Super People, είχε φτάσει τους 4 εκατομμύρια παίκτες, αλλά στην πορεία οι developers δεν ενθουσίασαν το κοινό τους και έφτασαν να το παίζουν...100 άτομα! Για να συμπληρωθούν αγώνες οι developers έβαζαν bots, ενώ υπήρχαν και cheaters για τους οποίους δεν έκαναν τίποτα.

Read More...

Νέο single-player game από την Naughty Dog

naughty-dog-new-single-player-game-2-1685184111.jpg


Σύμφωνα με επίσημη δήλωση.

Η Naughty Dog ετοιμάζει ένα νέο single-player game, σύμφωνα με δήλωσή της στο Twitter.

O δημοσιογράφος Jason Schreier του Bloomberg έγραψε πριν από μερικές ώρες ότι έχει πληροφορίες που αναφέρουν ότι developers της Naughty Dog που δούλευαν στο The Last of Us: Part 2 multiplayer game έχουν φύγει σε άλλα projects. Η Naughty Dog επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή και έγραψε παράλληλα ότι ετοιμάζει ένα νέο single-player game.


pic.twitter.com/DOeO8ZHSlh

— Naughty Dog (@Naughty_Dog) May 26, 2023

Η Naughty Dog είπε συγκεκριμένα: "Η ομάδα μας θα συνεχίσει να δουλεύει πάνω στο The Last of Us: Part 2 multiplayer αλλά και σε άλλα projects, όπως μία νέα single-player εμπειρία.

Read More...

Χρειάζεται περισσότερο χρόνο

naughty-dog-multiplayer-game-45-1654808142.jpg

Η εταιρεία ανάπτυξης Naughty Dog δήλωσε όσον αφορά το The Last of Us multiplayer game: "Αντιληφθήκαμε ότι θα ήταν σωστό να δώσουμε στο παιχνίδι περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξή του".
Ο δημοσιογράφος Jason Schreier του Bloomberg, δήλωσε ότι το παιχνίδι θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο ανάπτυξης επειδή η Naughty Dog συμβουλεύτηκε την Bungie (εταιρεία ανάπτυξης του Destiny), η οποία της είπε ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά. Η Bungie έχει εξαγοραστεί από την Sony, ως γνωστόν. Είπε στην Naughty Dog ότι θα πρέπει να γίνουν ενέργειες "για να μπορούν οι gamers να παραμείνουν στο παιχνίδι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα". Η αλήθεια είναι ότι αν το multiplayer του έμοιαζε π.χ. με αυτό των Uncharted τότε σίγουρα οι gamers θα σταματούσαν μετά από μερικές ώρες.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι η Naughty Dog μείωσε τον χρόνο που αφιερώνει στο παιχνίδι και έχει αφήσει πίσω μόνο μια «μικρή ομάδα», ενώ η Sony επαναξιολογεί το τι θα γίνει. Οι πηγές του Bloomberg λένε ότι το παιχνίδι δεν ακυρώνεται, αλλά ότι πολλοί από τους developers του έχουν πλέον μεταφερθεί σε άλλα έργα. Άρα ίσως χρειαστούμε αρκετό καιρό για να δούμε κάτι. Ελπίζουμε μετά από τόσα χρόνια να κυκλοφορήσει -έστω και σε χαμηλή τιμή- για να μην πάει χαμένος ο κόπος των developers και να μην μείνουμε με την περιέργεια (ήδη κουβαλάμε την περιέργεια και την στεναχώρια με το P.T. του Hideo Kojima).

Το The Last of Us: Part II κυκλοφόρησε το 2018. Από τότε μέχρι σήμερα η Naughty Dog είχε αρκετά χρόνια. Αν και στο ενδιάμεσο κυκλοφόρησε και το The Last of Us: Part I.

Read More...

Το Lord of the Rings: Gollum έχει χαμηλά reviews (4/10) αλλά η Daedalic πήρε χρηματοδότηση για sequel

lord-of-the-rings-gollum-3-70-1685180797.jpg


Από την κυβέρνηση της Γερμανίας.

Το Lord of the Rings: Gollum έχει πολύ χαμηλά review scores (3.6/10 στο PS5 και 4.1/10 στα PC σύμφωνα με το Metacritic) αλλά η Daedalic Entertainment ετοιμάζει sequel.

Ο λόγος είναι ότι έλαβε 2 εκατομμύρια ευρώ  χρηματοδότηση από το Γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών για αυτό τον σκοπό. Επομένως ουσιαστικά θα πληρωθεί ένα σημαντικό μέρος του development .

Το sequel του Lord of the Rings: Gollum έχει προσωρινό όνομα "It's Magic" σύμφωνα με το site του Υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας .

Εν τω μεταξύ η Daedalic απάντησε στην κριτική που της ασκήθηκε από τους fans για την ποιότητα του παιχνιδιού και  ανακοίνωσε ότι θα βελτιώσει το παιχνίδι με patches.

Read More...

Νέο gameplay trailer

warhammer-40k-space-marine-2-gameplay-video-16-1670601048.jpg

Στο νέο gameplay trailer για το Warhammer: Space Marine 2 βλέπουμε τον Titus σε μερικά αποσπάσματα δράσης όπου πυροβολάει τις ορδές των εξωγήινων Tyranids. Υπάρχει σαφέστατη αναβάθμιση στα γραφικά και ένας καλοσχεδιασμένος ήρωας.
www.youtube.com/watch?v=T_K5-wAWAKU

Το Warhammer 40.000: Space Marine 2 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2023 σε PlayStation 5, Xbox Series X και S και PC.

Read More...

1,25 δις έσοδα

super-mario-bros-movie-record-box-office-92-1681156811.jpg

Η ταινία Super Mario Bros. έχει σημειώσει 1,25 δις δολάρια. Πέρασε και το The Incredibles 2 και πλέον είναι η Νο. 21 ταινία όλων των εποχών σε εισπράξεις και η Νο. 4 animated ταινία σε έσοδα στην αντίστοιχη λίστα.
1. The Lion King -- $1.66 δις
2. Frozen 2 -- $1.45 δις
3. Frozen -- $1.28 δις
4. The Super Mario Bros. Movie -- $1.249 δις
5. Incredibles 2 -- $1.24 δις
6. Minions -- $1.16 δις
7. Toy Story 4 -- $1.073 δις
8. Toy Story 3 -- $1.067 δις
9. Despicable Me 3 -- $1.034 δις
10. Finding Dory -- $1.029 δις

Read More...

Μεγάλες παντόφλες Mega Man

mega-man-slippers-12-1685122088.jpg


Σε μέγεθος μπότας και αθλητικών παπουτσιών. Έρχονται το καλοκαίρι.

Η Fun.com θα κυκλοφορήσει παντόφλες Mega Man σε μέγεθος μπότας, με κόστος 30 και 60 δολάρια στις 23 Ιουνίου.

Οι παντόφλες θα κυκλοφορήσουν όπως βλέπετε σε μεγάλο μέγεθος (μπότας) και μικρότερο (αθλητικών παπουτσιών). Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε  το μέγεθος αθλητικών παπουτσιών και εδώ για το μέγεθος μπότας που έχει την διπλή τιμή.

Έχουν το λογότυπο του Mega Man και μία 8-bit αισθητική.

Read More...

John Wick 5 και νέα video games

john-wick-5-and-new-games-20-1685117670.jpg


Ο Keanu θα...πετσοκόψει κόσμο και πάλι.

Η εταιρεία ανάπτυξης Lionsgate δήλωσε ότι ξεκινάει την διαδικασία προ-παραγωγής του John Wick 5, μιας και έμεινε ικανοποιημένη από τα έσοδα του John Wick 4.

Πέρα από την βασική νέα έκδοση θα υπάρξουν και spin-offs . "Το Ballerina είναι το πρώτο spin-off που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Βρισκόμαστε σε ανάπτυξη τριών άλλων, συμπεριλαμβανομένου του John Wick 5 και της τηλεοπτικής σειράς, The Continental, που θα προβληθεί σύντομα. 

Το Ballerina είναι ένα spin-off στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ana de Armas ως δολοφόνος. Το The Continental είναι μια τηλεοπτική σειρά που αποτελεί prequel των ταινιών.

Ο Drake είπε επίσης ότι η Lionsgate «συνεχίζει να συνομιλεί και για νέα John Wick games». Πρόσθεσε ότι υπάρχει «πολύ ενέργεια» γύρω από την προοπτική δημιουργίας ενός John Wick game.

Τον Νοέμβριο, η Lionsgate είπε ότι η εταιρεία πιστεύει ότι "υπάρχει ένα triple-A game για τον John Wick" και ότι η εταιρεία έχει υποβάλει προτάσεις για αυτό.

Read More...

BenQ Mobiuz EX2710Q review

BenQ-Mobiuz-EX2710Q-review-83-1685117210.jpg


Υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Οθόνη: 27"
Panel Type: IPS
Backlight Technology: LED backlight
Ανάλυση: 2560x1440
Brightness 250 nits (peak 400 HDR )
HDR: HDR10, VESA DisplayHDR 400
Native Contrast: 1000:1
Viewing Angle (L/R) (CR>=10): 178°/178°
Response Time (GtG): 2 ms
Response Time (MPRT): 1 ms
Refresh Rate : 165Hz
Color Gamut: 95% P3
Color Mode: Cinema HDRi, Custom, DisplayHDR, ePaper, FPS, Game HDRi, HDR, M-Book, Racing game, RPG, sRGB
Display Colors: 1.07 billion colors: PPI 109
Display Screen Coating: Anti-Glare
Color Temperature: Bluish, Normal, Reddish, User Define
Gamma: 1.8 - 2.6
HDCP: 2.2
Ηχεία: 2 x 2.1 Channel και 5 Woofer
Voltage Rating: 100 - 240V
Power Supply: Adapter
Power Consumption (normal): 29 W
Power Consumption (max): 70 W
Power Consumption (sleep mode): <0.5 W
Βάρος: 7,4 κιλά
VESA Wall mount : 10x10 εκατοστά
Καλώδια: DisplayPort, HDMI, USB Type-B

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε στο στούντιο του GameWorld μία δυνατή gaming οθόνη από την BenQ. Η Mobiuz EX2710Q της BenQ είναι 27 ιντσών. Έχει ανάλυση 1440p και 2560x1440 pixels.

Η συσκευασία έχει την οθόνη, την βάση στήριξης, τον βραχίονα, καλώδια HDMI, Display- port και USB type-B και manual οδηγιών. Επίσης στο πίσω μέρος υπάρχουν αυτές οι θύρες, 2 HDMI συν υποδοχή audiojack για ακουστικά, συν 2 USB θύρες.

Ο βραχίονας είναι ο κλασικός που βιδώνει στο κάτω μέρος και είναι ο πιο βολικός που έχω δει σε monitor. Είναι ένα από τα highlights της οθόνης. Ανεβοκατεβάζετε την οθόνη πάνω στον βραχίονα μέσω ενός πολύ ευέλικτου μηχανισμού, ενώ υπάρχει και κλήση της οθόνης προς αριστερά-δεξιά και προς τα πάνω.

Το monitor είναι ιδανικό για PC Gaming και χρησιμοποιείται σε όλες τις κονσόλες, αν και επειδή δεν είναι 4K δεν θα έχετε την maximum απόδοση σε PS5 και Xbox Series X/S. Επίσης στο πίσω μέρος έχει πορτάκι για να καλύψετε τα καλώδια και τοποθετείται και στον τοίχο με 10x10 cm VESA mount. Υπάρχει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, κάτι πολύ θετικό για εμάς τους gamers αλλά και για όσους ασχολείστε και με γραφιστικά.

www.youtube.com/watch?v=SOuB5CrCjn4

Στο πίσω μέρος έχουμε: Στο κάτω μέρος το power button, στη μέση το menu button και στο πάνω μέρος το Input button για να αλλάξετε ανάμεσα π.χ. σε HDMI και Display port. 

Στο μπροστινό μέρος της οθόνης εχουμε κουμπί ρύθμισης του HDR mode. Η οθόνη έχει 165Hz, 109 ppi (pixels per inch) και 42 ppcm (pixels per centimeter). Επίσης έχει Flat IPS panel που ελαχιστοποιεί το ghosting, το lag και το frame tearing .

Δοκιμάσαμε την οθόνη σε διάφορα games. Καταρχήν παρατηρήσαμε ότι το brightness δεν φτάνει στα επίπεδα άλλων οθονών. Για παράδειγμα στο Alan Wake που είναι σκοτεινό παιχνίδι, θα έπρεπε να βάλω Light Tuner +10, την μέγιστη ρύθμιση και την επιλογή Game HDRi. Μόνο έτσι είχα σωστό brightness σε σχέση με μια απλή και φθηνή οθόνη όπου έτρεχα ταυτόχρονα το παιχνίδι με duplicate display.

Η οθόνη έχει FreeSync Premium, μείωση του Motion Blur , Brightness στα 250 nits που δεν είναι κι ότι καλύτερο αλλά υποστηρίζει HDRi (HDR intelligence). Αν ενεργοποιήσετε το HDR, το Brightness φτάνει τα 400 nits. Έτσι το HDR προσαρμόζεται ανάλογα με την φωτεινότητα του δωματίου σας. Διαθέτει 2ms response. Τα response time settings δεν αλλάζουν.

Η οθόνη έχει επίση 2 ενσωματωμένα ηχεία 2.1 των 2 Watt στο κάτω μέρος συν Woofer των 5Watt στο πίσω μέρος. Έχει καλή ποιότητα ήχου και απόδοση της μουσικής και των ηχητικών εφέ στα games, αν και οι πιο απαιτητικοί σίγουρα θα προτιμήσετε τα ηχοσύστημα ή κάποιο καλό headset.

Ο σχεδιασμός και η εμφάνιση της οθόνης είναι δύο πανέμορφα στοιχεία ,. Εχουμε τον κλασικό σχεδιασμό των Mobius monitors της BenQ, για όσους νοιάζονται και για το design.

Η κατανάλωση ρεύματος της οθόνης είναι από 29 Watt έως 70 Watt και ζυγίζει 7,4 κιλά.

Η τιμή του BenQ Mobiuz EX2710Q ξεκινάει από τα 438 ευρώ και πραγματικά προσφέρει πολλά, όπως μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και επιλογών και άριστη ποιότητα κατασκευής.

Θετικά:
- Η ποιότητα κατασκευής
- Μεγάλη γκάμα χρωμάτων
- Ένας από τους καλύτερους βραχίονες της αγοράς για αλλαγή ύψους και περιστροφή

Αρνητικά:
- Χαμηλό Brightness για τα δεδομένα της
- Με το συγκεκριμένο κόστος θα μπορούσε να υποστηρίζει ακόμα και 4K

Read More...

Alone in the Dark gameplay video

alone-in-the-dark-gameplay-49-1685113999.jpg


Μαζί με developer diary. Παίξτε το demo!

Η εταιρεία ανάπτυξης Pieces Interactive σε συνεργασία με τον publisher THQ δημοσίευσαν ένα gameplay video για το Alone in the Dark remake .

Το βίντεο κάνει επίδειξη της μηχανής γραφικών και της κάμερας στον ώμο του ήρωα, μηχανισμούς μάχης που δεν υπήρχαν στην αρχική έκδοση και περιέχει σχόλια από τους develepers.

Συγγραφέας είναι ο Mikael Hedberg (SOMS και Amnesia: The Dark Descent). Στο επίκεντρο της ιστορίας του παιχνιδιού βρίσκονται δύο χαρακτήρες, η Emily Hartwood και ο ντετέκτιβ Edward Carnby, τους οποίους υποδύονται η Jodie Comer του Free Guy και ο David Harbour του Stranger Things, αντίστοιχα. Τα ρεαλιστικά μοντέλα αυτών των χαρακτήρων, που δεν εκφράζονται μόνο από τους ομολόγους τους στο Χόλιγουντ, αλλά έχουν επίσης σχεδιαστεί για να μοιάζουν ακριβώς με αυτούς, είναι μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.

www.youtube.com/watch?v=gQOwARnF-zA

Η ιστορία θα είναι Gothic με στοιχεία τρόμου. Θα βρεθείτε σε στοιχειωμένη έπαυλη, θα λύσετε γρίφους και θα δώσετε μάχες με τις οντότητες που κατοικούν εκεί. Τα γνωστά πρόσωπα ηθοποιών στους πρωταγωνιστές θα συνδυαστούν με μια τρομακτική ιστορία και "πινελιές χιούμορ" σύμφωνα με την THQ.

Το αρχικό παιχνίδι είχε μάχες, αλλά ελάχιστες. Οι παίκτες μπορούσαν να πολεμήσουν τα τέρατα με τις γροθιές τους και ακόμη και να βρουν και να χρησιμοποιήσουν όπλα, αλλά ως ένα από τα πρώτα games με τα 3D πολύγωνα της τότε εποχής, η τεχνολογία δεν επέτρεπε πολλές αλλαγές. Ως reboot της σειράς η νέα έκδοση θα έχει όντως ένα νόημα.

Για όσους θέλουν να παίξουν το νέο Alone in the Dark, υπάρχει ένα demo το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε για PC, PS5 και Xbox Series X/S. Περιέχει το prequel του βασικού παιχνιδιού. Πρωταγωνιστεί η Grace Saunders, ένα νεαρό κορίτσι από τη σειρά, αν και η ομάδα τόνισε ότι αυτό το demo δεν θα περιλαμβάνει στοιχεία μάχης, καθώς δεν ήθελε να βάλει την Grace σε δύσκολες καταστάσεις. Απλά θα πάρετε μια γεύση από τον χειρισμό, την ατμόσφαιρα και την στοιχειωμένη έπαυλη.

Το Alone in the Dark remake θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Read More...

Διαθέσιμο για pre-order

metal-gear-board-game-27-1544638013.jpg

Δύο χρόνια μετά την ακύρωσή του, το επιτραπέζιο Metal Gear Solid είναι διαθέσιμο για pre-order.
Το Integral Edition, όπως ονομάζεται, θα κοστίζει 100 δολάρια, συν τα μεταφορικά. Κάντε κλικ εδώ για να το προπαραγγείλετε .

Το έχει σχεδιάσει ο Emerson Matsuuchi και βασίζεται κυρίως στην αρχική έκδοση του Meta Gear Solid για το PS1. Έχει αποστολές με Co-op που ενθαρρύνουν το stealth. Έχει διάφορα όπλα και αντικείμενα τα οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως το infinite ammo bandana της Meryl. Επίσης, θα έχει και boss fights, με εχθρούς όπως οι Ocelot, Sniper Wolf, Liquid Snake και άλλοι.

Τα pre-order bonus περιλαμβάνουν μια μινιατούρα Metal Gear Rex και μια νουβέλα με όμορφο art 109 σελίδων. Το παιχνίδι υποστηρίζει έναν έως τέσσερις παίκτες και χρειάζεται περίπου μία ώρα έως 90 λεπτά για να παίξετε μια παρτίδα Το επιτραπέζιο παιχνίδι Metal Gear Solid αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2021, αλλά ακυρώθηκε από τον εκδότη IDW μετά από αρκετές καθυστερήσεις. Publisher είναι η CMON και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2024.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Homeworld 3' in the forum. 7 hours 23 minutes ago

Καθυστερεί για το 2024

homeworld-3-release-date-42-1654893960.jpg

Τελικά η Blackbird Interactive θα κυκλοφορήσει το Homeworld 3 το 2023. Σύμφωνα με ένα tweet οι developers είπαν: «Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε μια εμπειρία Homeworld που να ανταποκρίνεται στα πρότυπα που έθεσαν οι προκάτοχοί της και να είναι αντάξια της απίστευτης κληρονομιάς της σειράς».

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Diablo 4' in the forum. 7 hours 23 minutes ago

Live Action trailer

diablo-4-classes-balance-42-1679498966.jpg

Η Blizzard παρουσίασε ένα live action trailer για το Diablo 4. Οι ηθοποιοί, με στολές cosplay, κάνουν μια ενδιαφέρουσα απεικόνιση των in-game χαρακτήρων.
Το βίντεο σκηνοθέτησε η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτρια, Chloé Zhao. Έχει τον τίτλο "Saviors Wanted" και έχει NPCs από το σύμπαν του Diablo να καλούν τον πρωταγωνιστή (σ.σ. εσάς δηλαδή) για βοήθεια. Η Zhao δήλωσε ότι είχε μια εξαιρετική ευκαιρία να αναβιώσει τον κόσμο του Diablo IV και ότι οι fans του Diablo έχουν πάθος με το παιχνίδι καθώς το παίζουν για πάνω από δύο δεκαετίες. Ήθελε να φτιάξει το βίντεο όπως πρέπει για τους fans και να τιμήσει το πλούσιο lore του παιχνιδιού και τον κόσμο του, αλλά και να μας χαρίσει συναισθήματα.

www.youtube.com/watch?v=fPQF-f2HZ8U

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Read More...

Τι συμβολίζει το Δ

metal-gear-solid-3-remake-43-1684769491.jpg

Η Konami ανακοίνωσε ότι το Δ σημαίνει "αλλαγή" ή "διαφορά" όσον αφορά την δομή του Metal Gear Solid 3 remake.


The Delta symbol (Δ) was chosen because its meaning fits the concept of the remake project.

Delta means "change" or "difference" without changing structure. #MetalGearSolid #MGSDelta pic.twitter.com/LRWrNzg3he

— METAL GEAR OFFICIAL (@Metalgear) May 25, 2023

Με αυτό η Konami εξηγεί ότι πρόκειται για ένα "πιστό remake" το οποίο διατηρεί την αρχική ιστορία και τον ηχο, αλλά προσφέρει βελτιωμένα γραφικά, εξελιγμένο gameplay και μια "seamless εμπειρία χρήστη". Τέλος, θυμίζουμε ότι στα Metal Gear Solid δεν συμμετεχει πλέον ο Hideo Kojima, αφού έχει διακόψει την συνεργασία του με αυτή από το 2015. Πέρασαν 8 χρόνια ήδη ε;

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Undawn' in the forum. 7 hours 24 minutes ago

Undawn με τον Will Smith

Undawn-x-will-smith-71-1685049272.jpg


Ο δημοφιλής ηθοποιός σε Free-to-play open world Survival Shooter.

Ο ηθοποιός Will Smith παρουσιάστηκε από το free-to-play open world Survival Shooter Undawn.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί σε Android και iOS και έρχεται και στο Steam . Σε αυτό ο Will Smith θα υποδυθεί τον ρόλο του survivor Trey Jones, ο οποίος θα βοηθάει άλλους επιζώντες. Στο Undawn θα πυροβολάτε και θα σκοτώνετε τέρατα, θα μαζεύετε resources, θα οδηγείτε οχήματα και θα χτίζετε βάσεις.

Δείτε το τρέιλερ.

www.youtube.com/watch?v=-6wh24Qw-gw

Το Undawn κυκλοφόρησε τον Απρίλιο για κινητά και θα έρθει στο Steam στις 15 Ιουνίου.

Read More...

Notification