Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Sorry, we currently have no events.
View All Events

+91-8437857317 matka sandhana specialist lottery Satta number specialist *astro maavaishnavi ji* IN RAJPURA +91-8437857317 matka sandhana specialist lottery Satta number specialist *astro maavaishnavi ji* IN RAJPURA +91-8437857317 matka sandhana specialist lottery Satta number specialist *astro maavaishnavi ji* IN RAJPURA +91-8437857317 matka sandhana specialist lottery Satta number specialist *astro maavaishnavi ji* IN RAJPURA +91-8437857317 matka sandhana specialist lottery Satta number specialist *astro maavaishnavi ji* IN RAJPURA

Read More...

+91-8437857317 matka sandhana specialist lottery Satta number specialist *astro maavaishnavi ji* IN RAJPURA +91-8437857317 matka sandhana specialist lottery Satta number specialist *astro maavaishnavi ji* IN RAJPURA +91-8437857317 matka sandhana specialist lottery Satta number specialist *astro maavaishnavi ji* IN RAJPURA +91-8437857317 matka sandhana specialist lottery Satta number specialist *astro maavaishnavi ji* IN RAJPURA +91-8437857317 matka sandhana specialist lottery Satta number specialist *astro maavaishnavi ji* IN RAJPURA

Read More...

+91-8437857317 lottery number specialist *astro maavaishnavi ji*IN RAJPURA +91-8437857317 lottery number specialist *astro maavaishnavi ji*IN RAJPURA +91-8437857317 lottery number specialist *astro maavaishnavi ji*IN RAJPURA +91-8437857317 lottery number specialist *astro maavaishnavi ji*IN RAJPURA +91-8437857317 lottery number specialist *astro maavaishnavi ji*IN RAJPURA +91-8437857317 lottery number specialist *astro maavaishnavi ji*IN RAJPURA

Read More...

Ποιος νέος άνθρωπος παίρνει στα σοβαρά τις ειδήσεις και την τηλεόραση;

Read More...

Παναγιώτης Μπόρος replied to the topic 'Super Seducer 2' in the forum. 10 hours 22 minutes ago

Ε ρε γέλια που θα πέσουν και με αυτο το game.

Read More...

Μάρκος Ασκανιάν απάντησε στο θέμα 'Earthfall' στο φόρουμ. 11 hours 6 minutes ago

EF3.jpg

Ξεκινώντας τη πρώτη μου αποστολή στο Earthfall ξύπνησαν αμέσως μνήμες από το θρυλικό Left 4 Dead με την διαφορά ότι αυτή τη φορά αντιμετωπίζετε εξωγήινους. Υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές με τον τίτλο της Valve αλλά σε γενικές γραμμές η Holospark ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι που χάραξε αυτός ο θρυλικός co-op FPS τίτλος. Άραγε καταφέρνει να προσφέρει μια παρόμοια ή και καλύτερη εμπειρία από το προαναφέρντα τίτλο ή δεν αποτελεί κάτι το ξεχωριστό; Σε λίγες μέρες θα μάθετε με το αναλυτικό review που θα ανεβάσω.

Διαβάστε περισσότερα...

Μαρίνος Τζώτζης created a new topic ' Παιχνίδι Evil Dead' in the forum. 16 hours 15 minutes ago

evil-dead-game-85-1534688605.jpg

Ο Bruce Campbell που πρόσφατα παραιτήθηκε από τον ρόλο του ως Ash Williams από τo Εvil Dead αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως ένα νέο video game που θα βασίζεται πάνω στον κόσμο του Evil Dead είναι καθοδόν. Ειδικότερα ανέφερε πως παρόλο που παραιτήθηκε από τον ρόλο έχει ακόμα κάποιες υποχρεώσεις σε άλλα media αποκαλύπτοντας την ύπαρξη του άγνωστου μέχρι στιγμής τίτλου.

Σύμφωνα με τον Cambell θα είναι ένα ''εμβυθιστικό'' video game χωρίς όμως να μας αποκαλύπτει τίποτα άλλο για αυτό. Αυτή η αναφορά ίσως να σημαίνει πως θα έχουμε στα χέρια μας την πρώτη VR εμπειρία με θέμα το Evil Dead.

Read More...

Γιώργος Λόλας δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Shattered State από τους δημιουργούς του Until Dawn' στο φόρουμ. 17 hours 30 minutes ago

shattered-state-supermassive-games-until-dawn-67-1534684110.jpg
Shattered State από τους δημιουργούς του Until Dawn

Σύμφωνα με καταχώρηση εμπορικού σήματος στην επιτροπή πνευματικής ιδιοκτησίας για τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Supermassive Games ετοιμάζει έναν νέο τίτλο με την ονομασία Shattered State. Έως αυτή την στιγμή, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Παρόλα αυτά, το νέο αυτό IP ανήκει στην ίδια την Supermassive και όχι στην Sony, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι το Shattered State δεν θα αποτελεί αποκλειστικότητα του PS4. Μάλιστα, στο trademark αναφέρονται και τα PC, οπότε πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με ένα multiplatform game.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην Gamescom 2018 η Bandai Namco αναμένεται να ανακοινώσει ένα νέο game για το οποίο θα αναλάβει τον ρόλο του εκδότη. Ταυτόχρονα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, η ίδια είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser για ένα Horror game , το οποίο έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί μέσα στον Αύγουστο. Λέτε οι Supermassive Games και Bandai Namco να συνεργαστούν για το Shattered State;

Διαβάστε περισσότερα...

Μαρίνος Τζώτζης created a new topic ' Sniper: Ghost Warrior Contracts' in the forum. 2 days ago

sniper-ghost-warrior-contracts-39-1534513888.jpg

Η CI Games ανακοίνωσε το Sniper: Ghost Warrior Contracts.

Το Contracts δεν θα είναι open world και επιστρέφει στον παλιό τρόπο οργάνωσης των Sniper, δηλαδή αποστολές που έχουν κάποια βασικά και δευτερεύοντα objectives τα οποία οδηγούνε στην περάτωση των αποστολών. Μεγάλη σημασία θα δίνεται πάντως και στην ελευθερία των παικτών.

Το Sniper: Ghost Warrior Contracts θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2019.

Read More...

Blood Prince απάντησε στο θέμα 'Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε' στο φόρουμ. 3 days ago

Αυτές τις μέρες έχω πωρωθεί πάλι όπως και παλιότερα με την τηλεοπτική σειρά Vikings.

Εχω αντιληφθεί πως η τηλεοπτική σειρά Vikings μου προσάπτει αρκετά το ενδιαφέρον και εξίσου με την Game of Thrones.Καμία άλλη τηλεοπτική σειρά δεν μου έχει τραβήξει σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον και μιας που περιμένουμε την τελευταία σεζόν του Game of Thrones ελπίζω η τηλεοπτική σειρά Vikings να συνεχιστεί για αρκετές σεζόν.Οι προηγούμενες σειρές που με πώρωσαν στον ίδιο βαθμό ήταν η Lost κυρίως και η Heroes πριν πολύ καιρό.....

Αυτές τις μέρες βλέπω την πέμπτη σεζόν,έχω δει 6 στα 10 επεισόδια επεισόδια που έχουν προβληθεί,και μπορώ να πω,πως είναι ίσως η καλύτερη σεζόν,παρά την απουσία του Ragnar Lothbrok.

Διαβάστε περισσότερα...

Blood Prince απάντησε στο θέμα 'Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?' στο φόρουμ. 3 days ago

Εχω γράψει και πιο πάνω διάφορες απόψεις για το Dragon Age Origins.

Θέλω να επαληθεύσω αλλά και να προσθέσω κάποια πράγματα.

Είναι το παιχνίδι το οποίο παίζω αυτές τις μέρες.

Οσον αφορά το σενάριο μου αρέσει πιο πολύ και από το Skyrim ακόμα και τα γραφικά μπορώ να πω πως ορισμένες φορές μου δίνουν την εντύπωση πως είναι καλύτερα από το Skyrim παρόλο που κυκλοφόρησε νωρίτερα.

Δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα με τα γραφικά ούτε μου δίνουν την εντύπωση πως παίζω ένα "παλιό"¨παιχνίδι.Βέβαια γούστα είναι. Οσοι παίζουν παιχνίδια του 2018 με σύγχρονα γραφικά φυσικά και το θεωρούν παλιό οι περισσότεροι.Εγώ δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα με τα γραφικά.Ειλικρινά μιλάω,μου αρέσουν αρκετά λές και παίζω παιχνίδι του 2018.

Ακόμα και στο easy με έχει δυσκολέψει αρκετά και επίσης τελικά αντιλήφθηκα πως είναι αρκετά μεγάλο.Ασχολούμαι κυρίως με το main quest καθώς βαριέμαι τα side quest και μετά από 40 + ώρες είμαι στο main quest Paragon's of her kind το οποίο πρέπει να το ολοκλρώσω για μπώ στο προτελευταίο και αρκετά ενδιαφέρον quest The Landsmeet.

Σκέφτομαι να αγοράσω και το The Witcher 2 μιας που έχω πολύ χρόνο αυτές τις μέρες αλλά στα Public είναι προσωρινά εξαντλημένο και δεν το βρίσκω.Για την ακρίβεια είμαι μεταξύ Dragon Age Inquisition και The Witcher 2 για καινούργιο παιχνίδι και θα αποφασίσω στο επόμενο διάστημα.

Ta παιχνίδια Skyrim και Dark Souls 2 Scholar of the first sin τα έχω τερματίσει και δεν μου προσάπτουν πλέον το ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα...

3 days ago
3 days ago
To Diablo III στο Switch 3 days ago

Έρχεται το φθινόπωρο.

Η Blizzard ανακοίνωση σήμερα την κυκλοφορία του Diablo III στο Switch.

Η έκδοση αυτή λέγεται “Diablo III: Eternal Collection” και θα περιέχει τα Reaper of Souls και Rise of the Necromancer expansion, καθώς επίσης και μερικά αντικείμενα αποκλειστικά για την κοσνόλα της Nintendo. Τα αντικείμενα αυτά είναι βασισμένα στην σειρά The Legend of Zelda και είναι μια πανοπλία εμπνευσμένη από τον Ganondorf, ένα ζευγάρι φτερά εμπνευσμένα από το Majora’s Mask, ένα character portrait εμπνευσμένο από το Triforce και ένα νέο pet “Cucco”, που είναι οι κότες της σειράς The Legend of Zelda.

Το Diablo III: Eternal Collection θα υποστηρίζει μέχρι τέσσερις παίκτες σε online και local wireless multiplayer mode. Επιπλέον, σύμφωνα με την Blizzard, μέχρι τέσσερις παίκτες θα μπορούν να παίξουν σε ένα και μόνο Switch.

Την ανακοίνωση συνόδευσε ένα τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=IXXqMyyeY0c

Το Diablo III: Eternal Collection θα κυκλοφορήσει για Switch σε άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία μέσα στο φθινόπωρο.

Διαβάστε επίσης το review του Diablo III: Ultimate Evil Edition και συζητήστε για το Diablo III: Eternal Collection στο αντίστοιχο forum topic.

3 days ago
Γιώργος Τζίτζιφας created a new topic ' Timesplitters' in the forum. 3 days ago

Η FPS τριλογία Timesplitters κυκλοφόρησε στις αρχές των 2000s και απέκτησε μεγάλο αριθμό fans λόγω του χιούμορ, του εικαστικού στιλ και των αναφορών του στο pop culture, ενώ παράλληλα ενθάρρυνε το customization ώστε ο κάθε παίκτης να έχει μια μοναδική ατομική εμπειρία.

Η σειρά αναπτύχθηκε από την Free Radical Design, η οποία αργότερα μετονομάστηκε σε Deep Silver Dambuster και έγινε μέρος του ομίλου THQ Nordic. Επιπλέον, η THQ Nordic απέκτησε και τα πνευματικά δικαιώματα του Action-Adventure επιστημονικής φαντασίας Second Sight. Και οι δύο αγορές έγιναν μέσω της Koch Media GmbH, η οποία είναι θυγατρική εταιρεία της THQ Nordic.

Το αν η THQ Nordic θα αναπτύξει κάποιο νέο game της σειράς ή remastred εκδόσεις της τριλογίας, παραμένει προς το παρόν άγνωστο.

Read More...

3 days ago
H ΤΗQ Nordic αγόρασε την τριλογία Timesplitters 3 days ago

Και τα δικαιώματα του Action-Adventure Second Sight.

Η FPS τριλογία Timesplitters κυκλοφόρησε στις αρχές των 2000s και απέκτησε μεγάλο αριθμό fans λόγω του χιούμορ, του εικαστικού στιλ και των αναφορών του στο pop culture, ενώ παράλληλα ενθάρρυνε το customization ώστε ο κάθε παίκτης να έχει μια μοναδική ατομική εμπειρία.

Η σειρά αναπτύχθηκε από την Free Radical Design, η οποία αργότερα μετονομάστηκε σε Deep Silver Dambuster και έγινε μέρος του ομίλου THQ Nordic. Επιπλέον, η THQ Nordic απέκτησε και τα πνευματικά δικαιώματα του Action-Adventure επιστημονικής φαντασίας Second Sight. Και οι δύο αγορές έγιναν μέσω της Koch Media GmbH, η οποία είναι θυγατρική εταιρεία της THQ Nordic.

Το αν η THQ Nordic θα αναπτύξει κάποιο νέο game της σειράς ή remastred εκδόσεις της τριλογίας, παραμένει προς το παρόν άγνωστο.

Συζητήστε για το Timesplitters στο αντίστοιχο forum topic.

Άκης Ζαχαριάδης shared 3 photos in the year 2018 album 3 days ago

Photos are being loaded.
Γιώργος Τζίτζιφας created a new topic ' Gloomhaven' in the forum. 3 days ago

Η εταιρεία επιτραπέζιων παιχνιδιών Cephalofair στρέφεται στα video games.

Η εκδότρια εταιρεία Flaming Fowl Studios δημοσίευσε ένα τρέιλερ για την video game εκδοχή του Gloomhaven, ενός επιτραπέζιου στο οποίο οι παίκτες περιπλανώνται σε μια σκοτεινή γωνιά του κόσμου, πολεμώντας εχθρούς μέσα σε ερείπια και dungeons. H Asmodee Digital έχει αναλάβει την ανάπτυξή του και θα πρόκειται περισσότερο για διασκευή του παιχνιδιού, παρά αυτούσια μεταφορά. Το Gloomhaven θα είναι ένα RPG με ποικιλία από classes, του οποίου οι μάχες θα γίνονται σε turn-based mode, ενώ τα dungeons του θα είναι randomly generated.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:
[video]

To Gloomhaven είναι δρομολογημένο να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2019.

Read More...

Notification