Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)' στο φόρουμ. 5 minutes ago

Κωμωδία δεν τη λες, απλά έχει περισσότερα κωμικά στοιχεία σε σχέση με άλλες ταινίες του MCU.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Κορωνοϊός/Kορονoϊός: H επικίνδυνη επιδημία' στο φόρουμ. 29 minutes ago

Εγώ εν τω μεταξύ, έχω την εντύπωση ότι μας λυπούνται και δεν ξαναβάζουν καραντίνα. Σου λέει, αρκετά λάλησε ο κόσμος την άνοιξη, αν τους κλείσουμε και τώρα καλοκαιριάτικα, κάποιος θα τον πιει.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Games: Ειδήσεις, φήμες, γενική κουβέντα' στο φόρουμ. 1 hour 17 minutes ago

To Dead by Daylight είναι πλέον και επισήμως crossplatform. Από χθες (13/8), δόθηκε επίσημα η λειτουργία και πλέον όσοι έχουν το παιχνίδι είτε σε κονσόλα, είτε αγορασμένο μέσω Steam ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποκτήσει, θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν με άτομα από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Για να είναι δυνατή η λειτουργία αυτή, πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα από τις ρυθμίσεις το cross-play.

Έχοντας παίξει ήδη μερικά παιχνίδια με άτομα που είχαν Xbox και έχοντας παρατηρήσει την κοινότητα αυτές τις λίγες μέρες που ασχολούμαι πριν την εν λόγω λειτουργία, έχω να σχολιάσω ότι είναι το ίδιο μαύρο χάλι. Ενδεχομένως να έγινε η κίνηση αυτή σε μια απόπειρα να διατηρηθεί το ενδιαφέρον για το παιχνίδι και να μειωθούν οι χρόνοι αναμονής.

Διαβάστε περισσότερα...

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Κορωνοϊός/Kορονoϊός: H επικίνδυνη επιδημία' στο φόρουμ. 1 hour 22 minutes ago

TheReaper έγραψε: Δε λένε να προσέξουν μερικοί... Είπαμε, καλοκαίρι, ζέστη, θάλασσα, αλλά ο κίνδυνος εξακολουθεί να υφίσταται. Τι πρέπει να γίνει για να προσέξουν λίγο παραπάνω;


Πραγματικά πολλοί δεν προσέχουν.Εβλεπα στις προάλλες στον Ισθμό να περνάει πλοίο γεμάτο κόσμο που έκανε mini κρουαζιέρα και όχι απλά υπήρχε συνωστισμός αλλά και δεν φορούσε κανείς μάσκα.

Διαβάστε περισσότερα...

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)' στο φόρουμ. 1 hour 29 minutes ago

Δεν έχω όρεξη να ξαναδώ ταινίες δεύτερη φορά (έτσι και αλλιώς στο κλίμα του Spiderman για το παιχνίδι μπήκα) οπότε ετοιμάζω να δω την Thor Ragnarok η οποία λένε πως είναι κωμωδία και την Midsommar που είναι horror.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Κορωνοϊός/Kορονoϊός: H επικίνδυνη επιδημία' στο φόρουμ. 2 hours 40 minutes ago

Δε λένε να προσέξουν μερικοί... Είπαμε, καλοκαίρι, ζέστη, θάλασσα, αλλά ο κίνδυνος εξακολουθεί να υφίσταται. Τι πρέπει να γίνει για να προσέξουν λίγο παραπάνω;

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'δεν ξεκινάει το pc' στο φόρουμ. 2 hours 59 minutes ago


Όποιος βλέπει στο Open NCIS, ξέρει τι ώρα ξεκινάει. Εδώ βλέπετε την ώρα και είναι ακόμη κολλημένο. Αυτό κάνει.

Όσον αφορά στο Hard Disk Sentinel, ποια καρτέλα ακριβώς θέλεις να τραβήξω screenshot; Στην κεντρική μου λέει ότι ο δίσκος είναι σε τέλεια κατάσταση, χωρίς προβληματικούς ή αδύναμους τομείς και δεν υπήρξε κάποιο σφάλμα.

Διαβάστε περισσότερα...

4 hours 2 minutes ago
Η Epic Games έκανε μήνυση στην Apple για "μονοπωλιακές πρακτικές" 4 hours 2 minutes ago

Επειδή η δεύτερη αφαίρεσε το Fortnite από το App Store.

Στα δικαστήρια θα οδηγηθούν Epic Games και Apple, με μήλον της έριδος το Fortnite.

Η Epic Games αποφάσισε σήμερα να τροποποιήσει το Fortnite στο App Store και να χρεώνει απευθείας τους χρήστες της, παρακάμπτοντας την προμήθεια 30% της Apple. Ωστόσο, τους επέτρεψε να συνεχίσουν να χρεώνονται και απευθείας μέσω του app, με την διαφορά ότι θα πλήρωναν 30% περισσότερα. Αντίστοιχα, η Apple αφαίρεσε το Fortnite από το App Store και ως αιτιολογία ανέφερε ότι "Η Epic Games παραβίασε τους όρους χρήσης περί ασφάλειας του App Store, καθώς τροποποίησε το app χωρίς να περάσει από τον έλεγχό μας".

Ως εκ τούτου, η Epic Games αποφάσισε να μηνύσει την Apple "για μονοπωλιακή πρακτική" και μάλιστα το ανακοίνωσε μέσω του Fortnite, στο οποίο έπαιξε την ταινια Nineteen Eighty Party Royale Short, την οποία είδαν όσοι χρήστες είχαν συνδεθεί στο παιχνίδι. Παραπέμπει στη διαφήμιση της Apple το 1984.

http://www.youtube.com/watch?v=fS3HpKONVxA

Διαβάστε αναλυτικά την μήνυση.

Η μήνυση της Epic Games παραπέμπει στη διαφήμιιση του 1984, η οποία δείχνει την Apple ως μία ευεργετική, επαναστατική δύναμη που σπάει το μονοπώλιο της IBM στην τεχνολογική αγορά των υπολογιστών. Τώρα, ωστόσο, η Epic Games αναφέρει ότι "Η Apple έχει γίνει αυτό που κάποτε αντιτάχθηκε: ο μεγάλος παίκτης που επιδιώκει τον έλεγχο των αγορών, τον αποκλεισμό του ανταγωνισμού και την καταστολή της καινοτομίας".

Συγκεκριμένα, η αγωγή κατηγορεί την Apple ότι χρησιμοποιεί "περιορισμούς κατά του ανταγωνισμού και μονοπωλιακές πρακτικές" τόσο στη διανομή λογισμικού όσο και στη διαδικασία πληρωμών σε συσκευές iOS. Ταυτόχρονα, σημειώνει, οι προγραμματιστές σε άλλο hardware της Apple, όπως Mac και Macbooks, είναι ελεύθεροι να λειτουργούν σε μια ανοιχτή αγορά, χρησιμοποιώντας εξωτερικά stores ή απευθείας downloads, με μια ποικιλία επιλογών πληρωμής και πιο ανταγωνιστικών χρεώσεων.

Στην αγωγή υπάρχουν δέκα ξεχωριστοί ισχυρισμοί, όπως παράνομη διατήρηση μονοπωλίου, άρνηση βασικής διευκόλυνσης και παράλογος περιορισμός του εμπορίου. Επίσης, διευκρινίζει ότι η Epic Games δεν θέλει χρηματική αποζημίωση, αλλά να διακόψει την πολιτική της Apple.

"Η Epic Games φέρνει αυτή την αγωγή για να τερματίσει τις άδικες και αντιανταγωνιστικές ενέργειες της Apple που αναλαμβάνει να διατηρήσει παράνομα το μονοπώλιό της σε δύο ξεχωριστές αγορές πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων: (i) την αγορά διανομής εφαρμογών iOS και (ii) την επεξεργασία πληρωμών εντός εφαρμογής iOS Αγορά, " αναφέρει η αγωγή.

"Η Epic δεν επιδιώκει χρηματική αποζημίωση από αυτό το Δικαστήριο για τις ζημιές που υπέστη. Δεν επιδιώκει ευνοϊκή μεταχείριση για τον εαυτό της ως εταιρεία. Αντ 'αυτού, ασφαλιστική ανακούφιση για να επιτρέψει δίκαιο ανταγωνισμό σε αυτές τις δύο βασικές αγορές που επηρεάζουν άμεσα εκατοντάδες εκατομμυρίων καταναλωτών και δεκάδων χιλιάδων, αν όχι περισσότερων, από τρίτους προγραμματιστές εφαρμογών. "

Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι την ημερομηνία του δικαστηρίου και αν θα υπάρξει απάντηση από πλευράς της Apple.

Δείτε γιατί η Apple αφαίρεσε το Fortnite από το App Store.

4 hours 25 minutes ago
Η Apple αφαιρεί το Fortnite από το App Store 4 hours 25 minutes ago

Επειδή η Epic Games θέλησε να παρακάμψει το 30% προμήθειας.

Η Epic Games μείωσε το κόστος αγοράς των V-Bucks σε ποσοστό 20% αρκεί να τα αγοράσετε από PC, Mac, PlayStation, Xbox ή Switch.

Σε Android και iOS η Epic Games εισήγαγε το direct payment, το οποίο θα παρακάμψει το ποσοστό 30% που λαμβάνει η Apple και η Google. Δεν θα υπάρξει ασφάλεια αγοράς, αλλά η Epic Games δήλωσε οτι: "Αν σστο μέλλον η Apple και η Google μειώσουν την προμήθειά τους τότε η Epicc Games θα αναλάβει την ασφάλεια αγοράς για εσάς". Επιπλέον, αν αγοράσατε V-Bucks τις τελευταίες 30 ημέρες, τότε η Epic Games θα σας δώσει επιστροφή 20% ως V-Bucks bonus.

Η Apple αφαίρεσε το Fortnite από το App Store
Μετά από την παραπάνω ανακοίνωση, η Apple αφαίρεσε τελείως το Fortnite από το App Store, επειδή η Epic Games αποφάσισε να την παρακάμψει.

Η Apple δήλωσε τα εξής: "Σήμερα η Epic Games έκανε το ατυχές βήμα να παραβιάσει τους κανόνες του App Store που αφορούν όλους τους developers και υλοποιήθηκαν για να κάνουν το store ασφαλές για τους χρήστες μας. Έτσι, το Fortnite app αφαιρέθηκε από το store. Η Epic Games ενεργοποίησε ένα χαρακτηριστικό στο app της το οποίο δεν διερευνήθηκε από την Apple, ούτε εγκρίθηκε κι έτσι παραβίασε τον κανόνα του App Store για τις in-app πληρωμές που αφορούν όλους τους developers που πουλάνε ψηφιακά αγαθά ή υπηρεσίες.

Η Epic είχε apps στο App Store για μια δεκαετία και έχει ωφεληθεί από το οικοσύστημα του App Store, που περιλαμβάνει τα εργαλεία, το testing και την διανομή στους developers. Η Epic συμφώνησε με τους όρους χρήσης. Το ότι επιχειρηματικά θέλει έναν ειδικό διακανονισμό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι κανόνες δημιουργούν ένα κοινό πεδίο δράσης για όλους τους developers και κάνουν το store ασφαλές για όλους τους χρήστες. Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να δουλέψουμε με την Epic για να λύσουμε αυτή την παραβίαση ώστε το Fortnite να επιστρέψει στο App Store".

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Tι κάνετε ΤΩΡΑ?' στο φόρουμ. 4 hours 37 minutes ago

Θα κάνω γυμναστική αν και βαριέμαι αρκετά.....αλλά επειδή το έχω βάλει πρόγραμμα θα κάνω και όταν δεν έχω διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα...

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Tι gear χρησιμοποιείτε?' στο φόρουμ. 4 hours 41 minutes ago

Εχει τύχει σε κανέναν να αλλάξει πληκτρολόγιο στο Laptop ;

Εγώ μάλλον θα αλλάξω γιατί εκτός του ότι κάποια αριθμητικά πλήκτρα δεν λειτουργούν καθόλου,τώρα τελευταία μου κάνει θέματα και το space και το enter και με έχει εκνευρίσει.

Διαβάστε περισσότερα...

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα '3 Out Of 10' στο φόρουμ. 4 hours 59 minutes ago

Brazhlias έγραψε: O,τι ειναι δωρεαν καλο ειναι.


Οχι απαραίτητα αλλά για το συγκεκριμένο επειδή έχει διάρκεια 30-40 λεπτά μπορεί να το δοκιμάσω και εγώ.

Διαβάστε περισσότερα...

Μιχάλης Χριστοφέλης replied to the topic '3 Out Of 10' in the forum. 5 hours 12 minutes ago

Διαβάστε το review για το 3 Out Of 10To 3 Out Of 10 είναι ένα νέο free-to-play Adventure, που μας δείχνει τα παρασκήνια σε μία indie εταιρεία ανάπτυξης, την Shovelworks Studios. Αν και κατά βάση έχει μορφή ταινίας (την περισσότερη ώρα παρακολουθούμε), υπάρχουν στιγμές που επεμβαίνουμε, χειριζόμενοι το νέο μέλος της εταιρείας, την Midge. Βλέπουμε με μία σατιρική προσέγγιση τα γεγονότα που συμβαίνουν στην gaming βιομηχανία, και από την πλευρά των εταιρειών και από την πλευρά του κοινού. Εύστοχοι διάλογοι που θα σας κάνουν να ταυτίσετε το παιχνίδι με την πραγματικότητα. Όμορφα γραφικά, και πολύ ωραία σχεδιασμένο περιβάλλον. Αρκετά σύντομο, ολοκληρώνεται σε 30-40 λεπτά. Μια πολύ καλή επιλογή για να ξεφύγει κανείς από την καθημερινότητά του.

Read More...

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Κορωνοϊός/Kορονoϊός: H επικίνδυνη επιδημία' στο φόρουμ. 5 hours 26 minutes ago

Αν προσθέσουμε όλα μαζί βγαίνουν 800 άτομα με Covid 19 τις τελευταίες 4 ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα...

5 hours 38 minutes ago
Το Fall Guys δίνει δωρεάν skin και currency επειδή οι servers ήταν πεσμένοι 5 hours 38 minutes ago

5.000 Kudos για πάρτη σας.

Η εταιρεία ανάπτυξης Mediatonic και η Devolver Digital θα δώσουν δωρεάν in-game αντικείμενα για να αναπληρώσουν για τους servers που ήταν offline.

Οι developers θα δώσουν δώρο 5.000 Kudos και ένα Legendary Pickles costume. Επίσης, όσοι παίζετε το Fall Guys στο Steam θα μπορείτε να αγοράσετε ένα Team Fortress 2 Scout skin από το in-game store, ενώ σειρά θα πάρουν και τα Metal Gear skins.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφορεί από τις 4 Αυγούστου για PC και PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Fall Guys: Ultimate Knockout και για τους cheaters του και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

7 hours 15 minutes ago
Τα Enter The Gungeon και God's Trigger δωρεάν στο Epic Games Store 7 hours 15 minutes ago

Το διάστημα 20-27 Αυγούστου.

Η Epic Games ανακοίνωσε ότι τα Enter The Gungeon και God's Trigger θα δοθούν δωρεάν στο Epic Games Store το διάστημα 20-27 Αυγούστου.

Τα δωρεάν games δίνονται κάθε Πέμπτη στις 18:00. Δείτε τα δωρεάν games αυτής της εβδομάδας. Θυμίζουμε ότι απομένουν λιγότερες από 24 ώρες για να κατεβάσετε το Total War Saga: Troy.

Το προφιλ του Enter the Gungeon

Το προφίλ του God's Trigger

Δείτε τις προσφορές που παίζουν και συζητήστε για τα νέα δωρεάν games στο παρακάτω forum topic.

Notification