Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Αιματηρό ξύλο και Fatalities...σε νέο σύμπαν. Read More

Ένα σπάνιο πωλείται στην τιμή των 1000 pounds από τον ιδιοκτήτη του που το βρήκε στη σοφίτα του, το οποίο του το είχαν κάνει δώρο στα 14α γενέθλια του. Αυτό το Foxdata N64 χειριστήριο, είναι ένα από τους τέσσερις διαφορετικούς σχεδιασμούς που είχε κυκλοφορήσει η Foxdata στα τέλη της δεκαετίας του 1990, η οποία συλλογή είχε τέσσερις διαφορετικούς σχεδιασμούς που ήταν το Desert Storm, το Red Rain, το Purple Forest και το Chrome Leopard.Ο ιδιοκτήτης αυτού του χειριστηρίου ο Liam Clousdale, είπε ότι ζήτησε το συγκεκριμένο μοντέλο χειριστηρίου για να πηγαίνει σπίτι των φίλων του και να παίζει διότι ο καθένας είχε το δικό του ξεχωριστό χειριστήριο για να αποφεύγεται το μπέρδεμα. Ο Clousdale δήλωσε επίσης: «Τα συγκεκριμένα χειριστήρια της Foxdata ήταν εκπληκτικά γιατί ήταν ναι μεν αυθεντικά αλλά είχαν πάνω τους και διαφορετικούς σχεδιασμούς». Πρόσθεσε επίσης: «Το χρησιμοποίησα αρκετά και ήταν εκπληκτικό που είχα αυτό το τρομερό χειριστήριο. Αν και πλέον έχει περάσει αρκετός καιρός από το Ν64, ακόμα ασχολούμαι ενεργά με τα video games». «Ένας από τους φίλους μου είπε ότι εντόπισε μία περίπτωση που ένα χειριστήριο από τη Foxdata σειρά πολώθηκε για αρκετά χρήματα και θυμήθηκα και εγώ ότι είχα ένα. Μου το ζήτησε και έτσι το βρήκα σε μία γωνιά του σπιτιού που ήταν καταχωνιασμένο . Στη συνέχεια επικοινώνησε με έναν οίκο δημοπρασιών όπου είχα βρεi ένα άρθρο για μία προηγούμενη πώληση που είχαν κάνει σχετιζόμενη με το gaming». Και συνέχισε: « Ήμουν πραγματικά έκπληκτος με την αξία που είχε το παρών χειριστήριο και χάρηκα που πλέον από μένα πέρασε σε έναν συλλέκτη retro»Ο επικεφαλής του Hansons' Toys and Video Games David Wilson-Turner είπε ότι: « Αν και οι πληροφορίες είναι περιορισμένες, πιστεύεται ότι η Foxdata κυκλοφόρησε κάπου στα 800 χειριστήρια με τον συγκεκριμένο σχεδιασμό όπου ήταν κάπου στα 200 ανά είδος από τους 4 συγκεκριμένους σχεδιασμούς, οπότε πρέπει να υπάρχουν κάπου γύρω στα 200 χειριστήρια σαν του Liam στον κόσμο» 

 

Read More...

Νέο tease από την Activision για περισσότερες αποκαλύψεις που έρχονται σύντομα. Read More

Γρηγόρης Ανδρεάδης has a new avatar. 11 hours 6 minutes ago

Τα aftermarket parts θα αλλάζουν ριζικά τις επιδόσεις των όπλων. Read More

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'ChatGPT' in the forum. 13 hours 12 minutes ago

Το ChatGPT κάνει αναζήτηση στο Internet για τους συνδρομητές του

chat-gpt-4-34-1696192357.jpg


Ορισμένα μεγάλα sites το έχουν μπλοκάρει.

Η νέα έκδοση του ChatGPT που κυκλοφόρησε στις 25 Σεπτεμβρίου, κάνει πλέον browse στο Internet για χάρη σας.

Η δωρεάν έκδοση του ChatGPT (v3.5) έχει ακόμη βάση δεδομένων μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021 και δεν κάνει browse το Internet. Αν όμως είστε συνδρομητής στο ChatGPT στο πακέτο Plus ή στο Enterprise (ChatGPT-4) τότε θα μπορείτε να του κάνετε ερωτήσεις του στυλ: "Ποια πιστεύεις ότι είναι τα καλύτερα games μέχρι τώρα για το 2023;" και να σας απαντήσει με την άποψή του ψάχνοντας στο Internet.

Η νέα λειτουργία ονομάζεται «Περιήγηση με το Bing» και μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο στο ChatGPT-4. Η OpenAI είπε ότι θα επεκτείνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες σύντομα.

www.youtube.com/watch?v=H5HIbjlQgmgΜία από τις πιο σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τη νέα πρόσβαση του ChatGPT στο Internet είναι ότι το bot θα αρχίσει να συλλέγει υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Υπάρχουν επίσης και ανησυχίες για hacking, αν και οι developers έχουν πει ότι έχουν αφαιρέσει τυχόν κακόβουλη χρήση του ChatGPT με τα τελευταία updates.

Τον Αύγουστο, το OpenAI κυκλοφόρησε το GBTbot, ένα εργαλείο που συγκεντρώνει ολόκληρο το Διαδίκτυο για ενσωμάτωση δεδομένων στο ChatGPT-4 και στα επερχόμενα language models ChatGPT-5. Περίπου το 25% των κορυφαίων 1.000 sites παγκοσμίως έχουν μπλοκάρει το GPTBot από το να κάνει τη δουλειά του!

Δείτε το...WormGPT που φτιάχνει malware για εσάς.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Oculus Rift' in the forum. 13 hours 12 minutes ago

Το 40-70% των gamers που παίζουν σε VR headset νιώθουν ναυτία

virtual-metaverse-augmented-reality-female-gamer-95-1696186687.jpg


Μέσα σε 15 λεπτά.

Σύμφωνα με το τεύχος 386 του περιοδικού PC Gamer που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2023, το 40-70% των gamers που παίζουν σε VR headset, κάποια στιγμή νιώθουν ναυτία.

Τα τελευταία στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το 2022 υπολογίζουν ότι μεταξύ 40-70% των χρηστών εμφανίζουν ναυτία εντός 15 λεπτών από την ώρα που θα φορέσουν ένα VR headset. Ειδικά για τις γυναίκες, το ποσοστό είναι ακόμη υψηλότερο, έως και 80%.

Η ναυτία που νιώθουμε με ένα VR headset είναι όντως μια μορφή ναυτίας. Απλά ο εγκέφαλος που παρακολουθεί την θέση και την κίνησή μας δίνει αυτό το σήμα. Όπως π.χ. όταν παίζετε VR games με...τρενάκι του λούνα παρκ και ανακατεύεστε. Τα δεδομένα που δίνουν τα μάτια μας είναι ότι βρισκόμαστε σε κίνηση, είτε βρισκόμαστε σε πλοίο σε ασταθή νερά, είτε σε αυτοκίνητο, είτε σε ΩΡ headset, αλλά σε κάθε περίπτωση το ίδιο το σώμα μας είναι ακίνητο. Η καλύτερη θεωρία που έχουμε για το γιατί αυτή η αποσύνδεση μεταξύ της αντιληπτής και της πραγματικής κίνησης προκαλεί ναυτία είναι ότι το σώμα μας νομίζει ότι έχουμε "δηλητηριαστεί".

Είναι απλώς μια θεωρία. Και μάλιστα, μια θεωρία από το 1977. Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε γιατί μερικοί άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους. Οι γυναίκες, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι πιο πιθανό από τους άνδρες να αισθανθούν ναυτία με VR. Οι Ασιάτες είναι πιο πιθανό από άλλες εθνότητες να εμφανίσουν ναυτία γενικά. Η ηλικία είναι ένας άλλος παράγοντας—είναι πιο πιθανό να τη βιώσουμε μεταξύ 12 και 21 ετών παρά στην ενήλικη ζωή μας... μέχρι να φτάσουμε στα 50 μας, οπότε η πιθανότητα αυξάνεται ξανά.

Ωστόσο, η Apple δεν αναφέρει αυτά τα στοιχεία όταν ανακοινώνει ένα VR headset. Ούτε φυσικά η Facebook με τα Oculus και Meta Quest. Επενδύουν δισεκατομμύρια και χρεώνουν τα προϊόντα τους πανάκριβα χωρίς να υπολογίζουν την πρακτική χρησιμότητα.

Read More...

Notification