Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Asmeros έγραψε: Τώρα με τον Corona (*Οχι την Μπύρα )μόνο Games Λιωστε το Guys.. Επειδή Μπορείτε !!


Μεγιά...απλά μια παρατήρηση...και να μην είχαμε corona πάλι θα λιώναμε στα games..

Διαβάστε περισσότερα...

Καλη Χρόνια και Υγεία σε όλα τα μέλη του gameworld.gr !
Βρέθηκα πολύ τυχερός και κέρδισα Ps4 Pro 1Tb στο διαγωνισμό game of the year 2020!
Πραγματικά δεν το πίστευα κοίταζα live την κλήρωση τυχαία και αυτό μου ρθε ειδοποίηση και το είδα . Έπαθα ένα μικρό σοκ στο άκουσμα μόνο ότι κέρδισα πόσο μάλλον για ένα φοβερό Ps4 και Pro Bro μου πάρε και ένα 1Tb γιατί έτσι !!! Πραγματικά πρώτη φορά κερδίζω ένα τέτοιο δώρο τέτοιας αξίας και από ένα site που Πραγματικά αξίζει και το έχει αποδείξει Χρόνια Τώρα.. Δεν μπορώ να ξεχάσω βέβαια και την Sony για το Δώρο και στηρίζει Αυτό το Site ..Τώρα με τον Corona (*Οχι την Μπύρα )μόνο Games Λιωστε το Guys.. Επειδή Μπορείτε !!

Read More...

Ευχαριστώ πολύ Gameworld για το δώρο από τον Διαγωνισμό Ps4 Pro 1Tb !

Read More...

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?' στο φόρουμ. 5 hours 52 minutes ago

Μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά είμαι στο orphanage και έχω περίπου άλλες δύο ώρες για το S Rank :P

Διαβάστε περισσότερα...

6 hours 38 minutes ago
Ένα κουτί με κάρτες Pokemon πουλήθηκε για πάνω από 400.000 δολάρια 6 hours 38 minutes ago

Ήθελε να πιάσει τα πιο σπάνια.

Η εταιρεία δημοπρασιών Heritage Auctions, πούλησε στις 15 Ιανουαρίου ένα κουτί με κάρτες Pokémon για πελάτη της στην τιμή των 408.000 δολαρίων.

Η ίδια εταιρεία είχε σπάσει ρεκόρ πώλησης Pokémon και τον Νοέμβριο. Το The Pokémon Trading Card Game κυκλοφόρησε αρχικά το 1996 από την Wizards of the Coast (γνωστή από το Magic: The Gathering). 

Θυμίζουμε ότι τον Οκτώβριο ο ράπερ Logic πλήρωσε 183.000 δολάρια για μία κάρτα Pokemon του Charizard. Πριν από λίγες μέρες, μία σπάνια κάρτα του Blastoise πουλήθηκε για 360.000 δολάρια.

Θυμίζουμε ότι ένας μαθητής μάζεψε πρόσφατα 80.000 δολάρια για τα δίδακτρα του Πανεπιστημίου του. Συζητήστε για το Pokemon Trading Card game στο παρακάτω forum topic.

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Press Start' στο φόρουμ. 6 hours 53 minutes ago

Press Start: Σε ποια αποστολή παρατήσατε τα games που δεν τερματίσατε;
Η στιγμή που το υψηλό επίπεδο δυσκολίας σας έφερε στα όριά σας.

gta-san-andreas-55-1611516288.jpg
Για κάποιον που δεν ασχολείται με το gaming, η δυσκολία των video games της παλαιότερης γενιάς, ενδεχομένως να φαντάζει παιχνιδάκι συγκριτικά με τα επίπεδα δυσκολίας εναντίον υψηλού επιπέδου A.I. τα οποία αναπτύσσονται σήμερα. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό δεν ισχύει απόλυτα καθώς τα games τα οποία απαιτούν πολύ υπομονή υπάρχουν από τις απαρχές της βιομηχανίας. Σημαντικό είναι να αναγνωρίσουμε ότι η δυσκολία στα video games και οι διαβαθμίσεις της είναι αυτή που έχει φέρει την βιομηχανία και το competitive στοιχείο της, σε σημείο να πορευθούν μαζί επιτυχώς, μέσα στις δεκαετίες που μας πέρασαν.

Βασικός παράγοντας σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι ένα video game, είναι σαφώς ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να παίξετε. Για παράδειγμα το επίπεδο δυσκολίας του Tetris σε ένα κινητό τηλέφωνο, διαφέρει σίγουρα σε σχέση με την δυσκολία του χρησιμοποιώντας ένα controller. Φυσικά σε πολλά video games η δυσκολία μπορεί να χαμηλώσει ή να αυξηθεί κατά την διάρκεια του gameplay, όμως υπάρχουν άλλα στα οποία δεν υπάρχει η εν λόγω δυνατότητα. Αυτό σημαίνει ότι αν επιλέξετε την υψηλότερη δυσκολία στην αρχή, θα χρειαστεί να παίξετε μέχρι το τέλος με αυτή την επιλογή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που θυμάμαι να χρειάζομαι διάλειμμα από ένα video game, επειδή δεν μπορούσα να βρω τον τρόπο να περάσω κάποιο επίπεδο. Η συγκεκριμένη ανάμνηση βέβαια, έρχεται από περίπου 15 χρόνια πίσω, όταν δεν υπήρχε η δυνατότητα να πληκτρολογήσει κανείς "walkthrough" στο YouTube και να βρει έτοιμη την λύση για το σημείο που έχει κολλήσει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το GTA: San Andreas και την τελευταία του αποστολή, στην οποία έπρεπε να σκοτώσεις ένα σωρό αντιπάλους, συμπεριλαμβανομένου του Smoke ενώ υπήρχε και η πίεση του χρόνου. Η αποστολή που προανέφερα θυμάμαι ότι είχε εξαντλήσει την υπομονή μου σαν παιδί, σε σημείο να τα παρατήσω λίγο πριν το τερματίσω τελικά. Μπορεί μερικά χρόνια αργότερα να το τερμάτισα, όμως δεν θα ξεχάσω τις ατελείωτες αποτυχημένες απόπειρες λίγο πριν από το τέλος. Εσείς σε ποια αποστολή παρατήσατε τα games που δεν τερματίσατε;

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Xbox Game Pass' στο φόρουμ. 6 hours 56 minutes ago

Η Microsoft μπορεί να κυκλοφορήσει δύο Xbox games το 2021 τα οποία δεν έχει ανακοινώσει
Σύμφωνα με διάφορες πηγές.

forza-horizon-5-4-1611521567.jpg
Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η Microsoft ενδέχεται μέσα στο 2021 να κυκλοφορήσει δύο μεγάλα games για Xbox Series X, Xbox One και PC.

Σύμφωνα με τον Jez Corden του Windows Central, "Το Xbox έχει τουλάχιστον δύο μεγάλα games τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021 και δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί".

Οι προβλέψεις των Xbox gamers είναι το Forza Horizon 5 και ίσως το Wolfenstein III, με το πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Το τρίτο Wolfenstein πάντως θα κλείσει την ομώνυμη τριλογία και αναπτύσσεται από την MachineGames με publisher την Bethesda.

Συν τις άλλοις, ο Dave Morgan, Xbox Narrative Director, αποκάλυψε στο προφίλ του στο LinkedIn ότι ετοιμάζεται ένα μεγάλο AAA open world game, το οποίο βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη. Άραγε το ένα από τα δύο games που θα βγουν μέσα στο 2021 θα είναι το συγκεκριμένο ή πρόκειται να το δούμε μελλοντικά;

Από την πλευρά της Microsoft περιμένουμε τα Halo Infinite, Psychonauts, Age of Empires IV, As Dusk Falls, Everwild, Fable 4, Hellblade 2, Forza Motorsport 8, Perfect Dark, Project Mara, State of Decay και βέβαια τα games της Bethesda, όπως π.χ. τα The Elder Scrolls VI και Starfield. Υπάρχουν ακόμη φήμες για νέο Perfect Dark. Επίσης, η Compulsion Games δουλεύει και αυτή για ένα νέο παιχνίδι και η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι της αρέσει να φτιάχνει games που συνδυάζουν σκοτεινά σενάρια με κωμωδία.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Hitman 3' στο φόρουμ. 6 hours 57 minutes ago

Το Dubai level του Hitman 3 τερματίζεται σε 9 δευτερόλεπτα
"Μπάι, μπάι, μπάι, σε αφήνω για το επόμενο!"

hitman-3-dubai-speedrun-89-1611511041.jpg
Η IO Interactive κυκλοφόρησε το Hitman 3, ωστόσο οι developers άφησαν το level του Dubai εκτεθειμένο σε μηχανισμό που σας επιτρέπει να το τερματίσετε μέσα σε 9 δευτερόλεπτα.

Το διάστημα αυτό είναι και το μεγαλύτερο που έχουμε δει να τερματίζεται level σε οποιοδήποτε παιχνίδι με 3D γραφικά. Ο Agent 47 απλά θα πρέπει να περπατήσει λίγα μέτρα, να πυροβολήσει γρήγορα και σωστά τους στόχους του και μετά να βγει αμέσως από εκεί που μπήκε!
youtu.be/z79KoH3FmPE

Η πλάκα είναι ότι την συγκεκριμένη λειτουργία την έχουν ανακαλύψει άτομα τα οποία έχουν κανάλι στο YouTube με διψήφιο αριθμό συνδρομητών και δεν είναι καν speedrunners.
youtu.be/f8g4jYxnSag

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Νέο Star Wars: Knights of the Old Republic' στο φόρουμ. 6 hours 59 minutes ago

Φήμη: Νέο Star Wars: Knights of the Old Republic
Δεν θα υλοποιηθεί από την BioWare.

new-star-wars-knights-of-the-old-republic-bioware-54-1491861304.jpg
Τελικά σύμφωνα με νέα φήμη, το νέο Star Wars: Knights of the Old Republic δεν θα αναπτυχθεί από την BioWare.

Ο Star Wars insider Bespin Bulletin δήλωσε ότι το νέο Action RPG βρίσκεται σε ανάπτυξη, αλλά το έχει αναλάβει εταιρεία ανάπτυξης, η οποία δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί. Θυμίζουμε ότι η EA δεν έχει πλέον τα δικαιώματα των games για την σειρά Star Wars και πως η Lucasarts και η Ubisoft ετοιμάζουν από κοινού ένα νέο Star Wars game. Άραγε θα πρόκειται για το Star Wars: Knights of the Old Republic;

Επίσης, το Bloomberg αναφέρει ότι το νέο Star Wars: Knights of the Old Republic βρίσκεται σε ανάπτυξη από μια εταιρεία την οποία δεν περιμένουμε, αλλά δεν είναι η Electronic Arts. Πάντως, η Electronic Arts ετοιμάζει ένα ακόμη Star Wars game το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί και ο δημοσιογράφος δεν γνωρίζει τι αφορά (και δεν πιστεύει ότι είναι κάποιο Star Wars: Battlefront 3).

Συν τις άλλοις, ο Nate Najda της Wushu Studios, συμφώνησε και αυτός ότι υπάρχει ένα νέο Star Wars: Knights of the Old Republic, το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Dying Light 2' στο φόρουμ. 6 hours 59 minutes ago

Dying Light 2 Collector's Edition
Διέρρευσε από ευρωπαϊκό κατάστημα.

dying-light-2-collectors-edition-10-1611507429.jpg
Η Collector's Edition του Dying Light 2 διέρρευσε από ένα κατάστημα στην Τσεχία.

Η συλλεκτική έκδοση θα έχει το steelbook με το παιχνίδι, ένα artbook, έναν φακό, ορισμένα αυτοκόλλητα και φιγούρα με τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού να σκοτώνει έναν εχθρό. Η Collector's Edition δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή online και η Techland δεν έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξή της, όμως η εικόνα που βλέπετε είναι η κλασική που συναντάμε σε κάθε παρουσίαση συλλεκτικής.

Το Dying Light 2 αναμένεται μέσα στο 2021 για PC, PS4 και Xbox One. Θα μπορείτε να το παίξετε και σε PS4 και Xbox Series X/S.

Διαβάστε περισσότερα...

megistos έγραψε: Υγεία σε όλα τα μέλη του gameworld.gr !
Βρέθηκα αρκετά τυχερός και κέρδισα την Anda gaming chair στο διαγωνισμό game of the year 2020!
Πραγματικά ακόμη και τώρα που κάθομαι στην καρέκλα δε μπορώ να το πιστέψω!!! Παθαινοντας σοκ μόλις άκουσα το όνομα μου στο live της κλήρωσης, αφού με ενημέρωσε για τις διαδικασίες το Gameworld, αφού παρέλαβα, συναρμολόγησα σε 20 λεπτά και τώρα απολαμβάνω ώρες παιχνιδιού με άνεση και ποιότητα!
Εγώ προσωπικά δεν έχω ξανακάτσει σε καλύτερη καρέκλα! Δεμένη και κατασκευασμένη με καταπληκτικά υλικά και πολύ βαριά ( είδα και έπαθα να την ανεβάσω στον δεύτερο όροφο χωρίς ασανσέρ) κοντά στα 30 κιλά σε ένα πολύ μεγάλο κουτί!
Η συναρμολόγηση είναι πολύ εύκολη, οι βίδες είναι σύνολο 8 οι οποίες βρίσκονται ήδη στα σημεία που πρέπει να νιώθουν, τις βγάζεις, βάζεις το εξάρτημα που πρέπει να τοποθετηθεί στην θέση αυτή και ξαναβιδώνεις, συνεπώς δε γίνεται να κάνεις λάθος!
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ όλους εκεί στα άδυτα του gameworld.gr και του προμηθευτή msystems.gr για την προσφορά του στον διαγωνισμό! Εύχομαι σε όλους τους νικητές καλή διασκέδαση και καλή απόλαυση σε ότι κέρδισε! Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξαναπάρουμε μέρος στον διαγωνισμό με τα πλούσια δώρα!


Πραγματικά φαίνεται υπέροχη! Με γεια σου και να έχεις καλό και άνετο gaming!

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Netflix: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 7 hours 2 minutes ago

Σειρές και ταινίες του Netflix: Φεβρουάριος 2021
Ο Βορράς της Σουηδίας, η Ιταλία του '50, ο Pele κ.α.

strip-down-rise-up-73-1611502680.jpg
Επιτέλους τα μέτρα κατά του κορωνοϊού χαλάρωσαν και o κόσμος μπορεί να βγει λίγο έξω στα μαγαζιά, έστω με την αποστολή SMS που διαρκεί για δύο ώρες. Όμως το τσουχτερό κρύο παραμένει και είμαστε κι εμείς που δε θέλουμε να αποχωριστούμε τη ζέστη του σπιτιού μας.

Όπως και να έχει, για αυτούς που βγαίνουν αλλά και για αυτούς που μένουν στο σπίτι, το Netflix θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μήνα του έτους νέο αλλά και κλασικό υλικό από ταινίες και σειρές.

Κάνοντας κλικ εδώ θα δείτε ολόκληρη την λίστα με τις σειρές και τις ταινίες του Netflix για αυτόν τον μήνα

Διαβάστε περισσότερα...

7 hours 20 minutes ago
Η Microsoft μπορεί να κυκλοφορήσει δύο Xbox games το 2021 τα οποία δεν έχει ανακοινώσει 7 hours 20 minutes ago

Σύμφωνα με διάφορες πηγές.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η Microsoft ενδέχεται μέσα στο 2021 να κυκλοφορήσει δύο μεγάλα games για Xbox Series X, Xbox One και PC.

Σύμφωνα με τον Jez Corden του Windows Central, "Το Xbox έχει τουλάχιστον δύο μεγάλα games τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021 και δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί".

Οι προβλέψεις των Xbox gamers είναι το Forza Horizon 5 και ίσως το Wolfenstein III, με το πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Το τρίτο Wolfenstein πάντως θα κλείσει την ομώνυμη τριλογία και αναπτύσσεται από την MachineGames με publisher την Bethesda.

Συν τις άλλοις, ο Dave Morgan, Xbox Narrative Director, αποκάλυψε στο προφίλ του στο LinkedIn ότι ετοιμάζεται ένα μεγάλο AAA open world game, το οποίο βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη. Άραγε το ένα από τα δύο games που θα βγουν μέσα στο 2021 θα είναι το συγκεκριμένο ή πρόκειται να το δούμε μελλοντικά;

Από την πλευρά της Microsoft περιμένουμε τα Halo Infinite, Psychonauts, Age of Empires IV, As Dusk Falls, Everwild, Fable 4, Hellblade 2, Forza Motorsport 8, Perfect Dark, Project Mara, State of Decay και βέβαια τα games της Bethesda, όπως π.χ. τα The Elder Scrolls VI και Starfield. Υπάρχουν ακόμη φήμες για νέο Perfect Dark. Επίσης, η Compulsion Games δουλεύει και αυτή για ένα νέο παιχνίδι και η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι της αρέσει να φτιάχνει games που συνδυάζουν σκοτεινά σενάρια με κωμωδία.

Διαβάστε περισσότερα για την αναίρεση της αύξησης τιμής του Xbox Live Gold και συζητήστε για την Microsoft στο σχετικό forum topic.

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?' στο φόρουμ. 7 hours 41 minutes ago

Blood Prince έγραψε: Πραγματικά είμαι πεπεισμένος πως η πλατίνα στα soulsborne ήταν πολύ πιο εύκολη από του Resi Evil 2 Remake.

Ξεκίνησα στο standard difficulty με Claire για speedrun.Σε 30 λεπτά ολοκλήρωσα το police station.Ολα καλά,μέχρι που έφτασα στο πρώτο boss...δεν μπορώ να το κερδισω με τίποτα,πόσο μάλλον γρήγορα.Δεν έχω το auto aim και είναι πολύ σπαστικό.


10 λεπτά μου πήρε το πρώτο boss και θα συνεχίσω το speedrun,πάντως στο Hardcore θα ήταν πολύ πιο δύσκολο.

Διαβάστε περισσότερα...

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!' στο φόρουμ. 8 hours 7 minutes ago

Μιλάμε κόπηκε το ρεύμα σήμερα κατά διαστήματα και είχα το Playstation ανοιχτό .Φάση θα είχε να πάθαινε βλάβη και να έπρεπε να αγοράσω κι Playstation από τώρα.

Ναι,προτίμησα τις computer based γιατί γίνονται περισσότερες φορές το χρόνο σε περίπτωση που κοπώ και δεν θα εξεταστώ στον ίδιο χώρο με παιδιά δημοτικού.Εγώ μάλιστα πίστευα πως θα εξεταστώ από το σπίτι μου αλλά η εξέταση από το σπίτι θα γίνει εαν δεν δημιουργηθεί τμήμα στην περιοχή μου.

Δεν ήξερα πως υπάρχουν wireless πληκτρολόγια για χρήση σε laptops.Πληκτρολόγιο θα πάρω αναγκαστικά γιατί μου χάλασε αυτό που έχω.

Διαβάστε περισσότερα...

Παντελάκης Ευάγγελος απάντησε στο θέμα 'Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?' στο φόρουμ. 8 hours 22 minutes ago

Πραγματικά είμαι πεπεισμένος πως η πλατίνα στα soulsborne ήταν πολύ πιο εύκολη από του Resi Evil 2 Remake.

Ξεκίνησα στο standard diffiulty με Clair για speedrun.Σε 30 λεπτά ολοκλήρωσα το police station.Ολα καλά,μέχρι που έφτασα στο πρώτο boss...δεν μπορώ να το κερδισω με τίποτα,ποσο μάλλον γρήγορα.Δεν έχω το auto aim και είναι πολύ σπαστικό.

Διαβάστε περισσότερα...

8 hours 48 minutes ago
Notification