Οι συντάκτες του GameWorld Όνομα: Μάνος Γρυπάρης [Ιδρυτής/Αρχισυντάκτης/General Manager για την Κύπρο]
Email:manos [αt] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Twitter:Follow
Κατηγορίες: Sports, Strategy, RPG
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One, Wii U, PS3, Xbox 360, Wii, PS Vita, 3DS
Άλλα Media: Συντάκτης στο περιοδικό Games επί έξι συναπτά έτη μέχρι και το κλείσιμο του εντύπου. Ραδιοφωνικός παραγωγός απ' το 2003 σε Champions 89.2 Sportime 89.2, Sentra 103.3, Sport24 103.3.
Background: Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Προφίλ κειμένων: Υποστηρικτής των επιμέρους βαθμολογιών μέχρι και σήμερα, τις θεωρεί ένα σημαντικό όπλο για να καταλάβει ο αναγνώστης καλύτερα το παιχνίδι που θέλει να αγοράσει. Θεωρεί ότι κάθε δυνατό game οφείλει να έχει προσεγμένο gameplay, σενάριο, τούμπανα γραφικά και καλό voice acting ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Παίρνει θέση πάντοτε υπέρ των Users και σέβεται τα χρήματά τους. Θεωρεί τις βαθμολογίες του περισσότερο "ρεαλιστικές" παρά "αυστηρές". Άλλωστε, δεν υπάρχουν "10άρια" κάθε χρόνο γιατί δεν υπάρχουν τέλεια games.

Προσωπικό αντικείμενο:
Amiga Tomahawk Joystick
Θα τον βρείτε: Σε τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό στούντιο
Αγαπημένα είδη μουσικής: Rock, Brit. Pop, R&B
Αγαπημένο καρτούν: Garfield
Favorite website:Gameworld.gr
Favorite Games: Οι σειρές The Elder Scrolls, Street Fighter, Command & Conquer, Uncharted, Football Manager, Fifa, Mass Effect, Metal Gear Solid, Pro Evolution Soccer, και πολλές ακόμη.
Favorite Retro Games: Pirates! (Amstrad), Sensible World of Soccer (Amiga), Super Street Fighter 2 (Arcade) και εκατοντάδες ακόμη retro «διαμάντια”.
Τρέφεται με: Data
Στόχος: Να ξεμπερδέψει με τα games και περιφερειακά που πρέπει να κάνει review.
Αγαπημένες ατάκες: "Γατάκια", “Εκτός εκκλησίας”, "100 κιλά lag", "Καμένος", “Τερμάτισε”, "Ο σωστός ο gamer...", "Δε σε χάλασε", "Τον δίκασε".

Όνομα: Χριστιάνα Θάνου (Glamorous) [General Manager για την Ελλάδα]
Email: christiana [αt] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Facebook:Προφίλ
Instagram:Follow
Twitter:Follow
Κατηγορίες: MMORPG, FPS, Racing, Adventures, Strategy/MOBA
Πλατφόρμες: PC, PS4, PS3, PS Vita
Άλλα ΜΜΕ: Υπήρξε συνεργάτης στο OneMan.gr και ραδιοφωνική παραγωγός στην εκπομπή Users, απ' την εποχή του SentraFM 103.3 και μετέπειτα Sport24 Radio 103.3.
Background: Το 1997 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας της έφερε σπίτι μία Amiga 500 και ένα NES. Τις δύο επόμενες χρονιές την σκυτάλη πήραν το SNES και το PlayStation 1. Από τότε μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει όλες τις κονσόλες της Sony, τιμώντας τις δεόντως. Την ενδιαφέρουν όλα τα games, με εξαίρεση τα Sports, ενώ έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε Fighting, FPS, Action, RPG και MMORPG. Της αρέσει να χειρίζεται δυναμικές γυναίκες στα games που παίζει, με χαρακτηριστικότερη την Bayonetta.
Προφίλ κειμένων: Θεωρεί πως το σενάριο είναι αυτό που κάνει τα games μοναδικά, διαφορετικά και διαχρονικά. Ως fan των Action RPG, αυτό που την κάνει να δένεται με τους χαρακτήρες είναι το πόσο βαθύ νόημα έχει το σενάριο. Από την άλλη, εκτιμάει τα ωραία γραφικά στα games. Δεν ακολουθεί την κοινή γνώμη των gamers για κάποιον τίτλο και πάντοτε προσπαθεί να κρίνει αντικειμενικά σύμφωνα με την δική της εμπειρία. Όταν παίζει games, προσπαθεί να βρει τι ξεχωρίζει έναν τίτλο και όχι τι τον κάνει αδύναμο. Γενικά είναι ενάντια στην συνεχή γκρίνια των gamers περί frame rate, resolution, console/pc wars κτλ. Τέλος, ανυπομονεί να σας ταξιδέψει στον κόσμο του επόμενου μεγάλου MMORPG που θα δοκιμάσει, μέσα από την μόνιμη στήλη της, Critical Hit.

Προσωπικό αντικείμενο: Τσίχλες
Θα την βρείτε: Αγκαλιά με το Razer Blade
Αγαπημένα είδη μουσικής: Gothic, Heavy Metal, Opera, Epic Metal
Αγαπημένο καρτούν: Dexter
Favorite website:YouTube.com
Favorite Games: Call of Duty series, World of Warcraft, League of Legends, Resistance series
Favorite Retro Games: Sonic
Τρέφεται με: Kills
Στόχος: Να δει WWE ξανά στην ελληνική τηλεόραση
Αγαπημένες ατάκες: “Πως σου φάνηκε;”, “Ούτε καν!”, "Σοβαρα μιλας;", "Blizzard φίλε μου!”, "Well...", "Τι λες τώρα!"
Όνομα:Γιάννης Μοσχονάς (Blood King) [Διευθυντής σύνταξης]
Email: giannis [αt] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Facebook:Προφίλ
Κατηγορίες: RPG, Action, MMO, Strategy, Puzzle
Πλατφόρμες: PC, Xbox 360
Άλλα MΜΕ: Περιοδικό PC Master, Ελευθεροτυπία, Cinefan.
Background: Αρχές δεκαετίας '80 πήρε μια πρώτη γεύση από τα games παίζοντας μια μαύρη κονσόλα που είχε το κλασικό Pong και ένα παιχνίδι όπου πυροβολούσε με light gun μια μπίλια! Το 1981 σε ηλικία 6 ετών είχε την ευτυχία να του αγοράσει ο πατέρας του το Atari 2600, χειρονομία που οδήγησε τον ίδιο και τον αδερφό του σε βαρβάτα ξενύχτια και κοκκινισμένα μάτια από τις αμέτρητες ώρες ενασχόλησης. Ακολούθησε το 1983 ο βρετανικός υπολογιστής Lynx που αποτέλεσε και την πρώτη του επαφή με τον κόσμο των υπολογιστών, η εποποιία συνεχίστηκε με τον Amstrad 6128 και το αποκορύφωμα ήρθε με την αγορά της Amiga 500. Έχοντας αποκτήσει πολλές από τις κονσόλες στην πάροδο των ετών, το Super NES και το PS2 παραμένουν οι αγαπημένες του, με το Dreamcast να ακολουθεί σε μικρή απόσταση. Λατρεύει το old school gaming και κυρίως τα κλασικά Shoot ' em up και Beat em' up όπως το Final Fight ενώ σήμερα δεν παραλείπει να τερματίζει στο PC του κάθε αξιόλογο Adventure, RPG και Strategy που κυκλοφορεί στην αγορά.
Προφίλ κειμένων: Το ποσοστό βίας και αίματος σε ένα video game αποτελεί την βασική αναζήτησή του. Παράλληλα επιζητά διαρκώς τα games που θα προκαλέσουν τις πνευματικές του δυνατότητες, βαθμολογώντας αρνητικά τα μονότονα στοιχεία. Ουδέποτε διανοείται να γράψει review αν δεν έχει συντρίψει προηγουμένως το παιχνίδι.

Προσωπικό αντικείμενο: Βάρη
Θα τον βρείτε: Μπροστά σε μια κινηματογραφική οθόνη ή στο γυμναστήριο
Αγαπημένα είδη μουσικής: Metal, Classic Rock, Dance, New Age
Αγαπημένο καρτούν: The Road Runner Show
Favorite website:pro.imdb.com
Favorite Games: Mass Effect Trilogy, Elder Scrolls, Warhammer 40.000: Dawn of War
Favorite Retro Games: It Came From The Desert, Target Renegade, Combat School, Cabal
Τρέφεται με: Serious Mass, Compress B.I.G., Νιτρικά οξέα, Αίμα
Στόχος: Να γίνει Υπεράνθρωπος
Αγαπημένες ατάκες: "Επικό", "Αιματοκύλισμα".Όνομα: Γιάννης Σιδηρόπουλος (JaGuAr) [Βοηθός αρχισυντάκτη]
Email: johnsid [ατ] gameworld.gr
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Twitter: Follow
Κατηγορίες: Action, Adventures, RPG, MOBA, Platform, Puzzle, Sports, Racing, Strategy, FPS, Shooters
Πλατφόρμες: PS4, PS3, PC, Xbox 360
Background:
Γεννημένος το 1998 και σε ηλικία μόλις τριών ετών, έλαβε το 2001 το PS2 σαν δώρο ενός θείου του, κονσόλα που ήταν και η πρώτη του. Έκτοτε έχει παίξει σχεδόν κάθε PlayStation exclusive, ακόμα και games που βγήκαν πριν καν γεννηθεί ο ίδιος. Λατρεύει σειρές όπως αυτές των Uncharted, God Of War, Crash Bandicoot και τίτλους όπως το The Last of us και το Shadow Of The Colossus. Σήμερα, έχει αποκτήσει και εμπειρία και από eSports games όπως τα League Of Legends και Overwatch. Προφίλ κειμένων: Αρέσκεται στο να κρίνει και να αξιολογεί συνεχώς και αυστηρά τους τίτλους που περνούν από τα χέρια του. Είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και αυστηρός απέναντι στις νέες ιδέες. Πολεμάει τους φανατικούς και ανένδοτους υποστηρικτές μεγάλων τίτλων, ενώ κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να πείσει με την άποψη του.

Προσωπικό αντικείμενο: Coca-Cola
Θα τον βρείτε: Σε καφετέρια με τον Nathan Drake ή σε γυμναστήριο με τον Kratos
Αγαπημένα είδη μουσικής: Alternative Rock, Pop-Rock, R&B, Rap,
Αγαπημένο καρτούν: One Piece
Favorite website: Facebook
Favorite Games: Uncharted, The Last Of Us, Shadow Of The Colossus, Crash Bandicoot, Ratchet & Clank, God Of War, Sly Cooper, Jak & Daxter,
Favorite Retro Games: Pacman, Bubble Bobble
Τρέφεται με: Coca-Cola
Στόχος: Να παρουσιάσει games στην E3.Όνομα: Γιώργος Τζίτζιφας (Lithras)
Email: georgetz [ατ] gameworld.gr
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Twitter: Follow
Κατηγορίες: Strategy, FPS, RPG, Simulator, Action
Πλατφόρμες: PC
Background:
To 1989 ήταν το έτος που γνώρισε τον κόσμο του gaming, όταν ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128 Plus. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε ένα Game Boy και το 1994 ζήτησε απ’ τον Άη Βασίλη ένα SNES που είχε δώρο το Street Fighter II. Αντ’ αυτού, του έφερε το πακέτο με το Donkey Kong Country και έκλαψε λίγο, αλλά του άρεσε. Μέσα από το SNES λάτρεψε την σειρά Mortal Kombat και το UN Squadron, καθώς επίσης ήρθε σε επαφή με το Wing Commander που του άλλαξε τη ζωή. Λίγα χρόνια αργότερα ζήτησε PlayStation 1, αλλά ήταν κακό παιδί και ο Άη Βασίλης έφερε, αντί για κονσόλα, ένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι. Τότε καταράστηκε τις κονσόλες και αφιερώθηκε στο PC gaming. Στα γυμνασιακά χρόνια ερωτεύτηκε τα Fighter Jet Sims και Space Combat Sims, ενώ μέσω της εισόδου του στο βασίλειο των επιτραπέζιων War Games & RPGs έγινε λάτρης των αντίστοιχων genres στα PC.
Προφίλ κειμένων: Αν και περνάει τις “competitive” φάσεις του, πιστεύει πως το immersion και το σενάριο είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα video game. Θα θεωρήσει επιτυχημένα τα games που καταφέρνουν να σας κάνετε να ονειρευτείτε πως ζείτε στον κόσμο τους και «μπαίνετε στη θέση» των χαρακτήρων σας.

Προσωπικό αντικείμενο:Energy Drinks
Θα τον βρείτε:Μπροστά από το PC, πίσω από τα drums, πίσω από κανένα DM screen ή μέσα σε καμιά παλαίστρα.
Αγαπημένα είδη μουσικής:Metal, Orchestral/Soundtracks, Ambient
Αγαπημένο καρτούν: Family Guy
Favorite website: d20pfsrd.com
Favorite Games:Star Citizen, World of Warcraft, Warhammer 40.000: Dawn of War
Favorite Retro Games:Doom, U.N. Squadron, Mortal Kombat II, Metal Slug
Τρέφεται με:Κρέατα, αυγά, σπανάκια, πρωτεΐνη, καφεΐνη και σούσι.
Στόχος:
Να βάλει το πρόγραμμά του σε μια τάξη.
Αγαπημένες ατάκες:
“Σατανάς”, “Anyway...”, “Στην τύχη, ό,τι να ‘ναι”Όνομα: Γιώργος Δρίτσας (Afetus)
Email: georgedr [ατ] gameworld.gr
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Προφίλ
Twitter: Follow
Κατηγορίες: Action-Adventures, RPG, Roguelike/Roguelite, FPS, 2D Platform
Πλατφόρμες: PS4, PS3, PS Vita
Background:Γεννημένος το 1997, βρήκε την πρώτη του gaming εμπειρία στην παλία κονσόλα Sega Mega Drive ενός θείου, όπου γνώρισε τον κόσμο του Sonic και του Street Fighter. Με συστηματική πίεση σε συνεργασία με τον αδερφό του, έπεισε αργότερα τους γονείς του να αγοράσουν την πρώτη του φορητή Nintendo κονσόλα, το Gameboy Advance SP, που σύντομα έγινε μια αποκλειστικά Pokemon παιχνιδομηχανή. Συνέχισε από το PS2 μέχρι και σήμερα, παίρνοντας αμπάριζα όλες τις κονσόλες της Sony.
Προφίλ κειμένων:Πιστεύει ότι τα video games οφείλουν να είναι διασκεδαστικά, αλλά μπορούν να είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Η αυστηρότητα της κριτικής είναι δείγμα σεβασμού στο πορτοφόλι του παίκτη. Το μεγαλύτερο προσόν ενός έργου είναι το καθαρό όραμα των δημιουργών του, που δεν επηρεάζεται από τις εκάστοτε τάσεις και μόδες.

Προσωπικό αντικείμενο: Σαξόφωνο
Θα τον βρείτε: Εκεί που σας λέω κάθε φορά και τουλάχιστον ένα τέταρτο μετά απ' την ώρα που σας είπα.
Αγαπημένα είδη μουσικής: Blues, Jazz, Country Rock, Traditional Pop
Αγαπημένο καρτούν: Batman:The Animated Series
Favorite website: Kojima Productions official site
Favorite Games: Metal Gear Solid 3: Snake Eater, Shadow of the Colossus, The Witcher 3: Wild Hunt και The Binding of Isaac: Rebirth
Favorite Retro Games: Super Mario Bros.
Τρέφεται με: Debate για οποιοδήποτε θέμα
Στόχος: Συνέντευξη από τον Hideo Kojima.Όνομα: Μάρκος Ασκανιάν (Mr.Dododi)
Email: markos [ατ] gameworld.gr
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Κατηγορίες: FPS, Fighting, Action Adventure, Shoot’em up, Racing
Πλατφόρμες: Wii U, 3DS, PS TV, PS4, Xbox One
Background:
Από την ημέρα που έπιασε στα χέρια του το Game Boy άρχισε ξαφνικά να περικυκλώνεται με διάφορα gaming καλούδια. Έχει χαρακτηριστεί ως ενεργητικός, ανυπόμονος, που και που βλάσφημος (ειδικά όταν χάνει σε κάποιο game) αλλά συνήθως επικρατεί ο όρος “καλό παιδί”. Βασικά για να μη μακρηγορούμε είναι απλά ένα τυπάκι με ένα μη φυσιολογικό πάθος για τα video games…αλλά και για την Heavy Metal και Techno μουσική. Και για τα comics. A, και για τις ταινίες. Δεν είναι πολύ βολικός; Προφίλ κειμένων: H ενημέρωση του αναγνώστη πρέπει να γίνεται με ακρίβεια αλλά ταυτόχρονα και να τον διασκεδάζει. Ποτέ όμως δε βάζει σάλτσες. Αν του αρέσει κάτι ή όχι θα το αναφέρει.

Προσωπικό αντικείμενο: Fidget spinner
Θα τον βρείτε: Σε κάποιο retailer να ψάχνει για games.
Αγαπημένα είδη μουσικής: Heavy Metal, Techno, Hard Rock
Αγαπημένο καρτούν: Family Guy
Favorite website: YouTube
Favorite Games: Σειρές Super Mario, Resident Evil, Silent Hill, Call of Duty, Halo, Gears of War, Uncharted, God of War, Killzone, Tekken, Killer Instinct, Burnout και φυσικά Bloody Roar (το ακούς Χριστιάνα;).
Favorite Retro Games: Robocop vs Terminator, Captain Tsubasa Vol. II: Super Striker, Super Mario Bros, Sonic The Hedgehog και Crash Bandicoot.
Τρέφεται με: Video games
Στόχος: Να αποκτήσει κάθε κονσόλα και game που του αρέσει έτσι ώστε να μη χωράει πλέον στο ίδιο του το σπίτι.Όνομα: Βασίλης Καψάλης
Email: vasilis [ατ] gameworld.gr
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Twitter: Follow
Κατηγορίες: Action-Adventure, First Person Shooter
Πλατφόρμες: PS2/PS3/PS4/PC
Background:
Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος να παίζει games είναι να έχει γεννηθεί στην εποχή του PS2. Με το PlayStation 2 σαν πρώτη κονσόλα και το Jack 3 σαν πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο να μην αγαπήσει τα games. Παίζει τα πάντα, αρκεί να μην είναι επαναλαμβανόμενα ενώ αυτό που θεωρεί ότι κάνει τα games να ξεχωρίζουν είναι το voice acting και το soundtrack. Προφίλ κειμένων: Αυστηρός κριτής που δεν βάζει βαθμολογία άνω του 8 με ευκολία. Τα κείμενα του θέλει να δείχνουν στον αναγνώστη τόσο τα καλά όσο και τα κακά του παιχνιδιού. Κύρια έμφαση δίνεται στο gameplay και μετά στα υπόλοιπα.

Προσωπικό αντικείμενο: Μία κούπα καφέ
Θα τον βρείτε: Να κάνει story στο instagram, όπου και θα βρείτε που βρίσκεται στην πραγματικότητα.
Αγαπημένα είδη μουσικής: Alternative Rock, Jazz
Αγαπημένο καρτούν:Duck Dodgers
Favorite website: www.instagram.com
Favorite Games: Bioshock Infinite, Call of Duty: Black Ops, The Last of Us, God of War II
Favorite Retro Games: Super Mario Kart
Τρέφεται με: Mακαρόνια
Στόχος: Να είναι στην E3 στην ανακοίνωση του The Last of Us: Part 3
Αγαπημένες ατάκες: “Πάλι τρόλαρα…”, “Mistakes were made” 


Όνομα: Γιώργος Λόλας (geololj) [Community Strategist]
Email: george [ατ] gameworld.gr
GameWorld Profile:Add Friend
Facebook:Προφίλ
Twitter:Follow
Κατηγορίες: FPS, Racing, RPG, MMO, Sports, Simulation, Action Adventure
Πλατφόρμες: PC, Xbox 360
Background:
Ξεκίνησε την "σταδιοδρομία" του στο gaming κυρίως από τα Arcade στις αρχές τις δεκαετίας του '90, στα γνωστά για την εποχή εκείνη "ουφάδικα". Η εισαγωγή του σε αυτό τον θαυμαστό κόσμο έγινε με τα Green Beret, Rastan, Snow Bros, Pole Position και αργότερα με τίτλους σταθμούς όπως Final Fight, Cadillacs and Dinosaurs, NBA Jam, Sega Rally, Cruise 'n' World και φυσικά Tetris και Pac-Man. Οι πρώτες του κονσόλες ήταν κλώνοι του Atari, το NES, το Master System II με το αξέχαστο Alex Kidd in Miracle World και αργότερα τα SNES με Donkey Kong και Mega Drive με το Mortal Kombat.

Μεταξύ των υπόλοιπων κονσολών που πέρασαν από τα χέρια του είναι τα 3DO, Jaguar, PS1, N64, Dreamcast, Xbox, Xbox 360, GB, GBC, Game Gear, Atari Lynx, SuperVision, Virtual Boy και ένα Neo Geo. Αγαπημένα του είδη από games είναι τα Racing κάθε λογής και τα MMORPG, ενώ μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έχουν επίσης τα RPG, FPS, Action Adventures και οτιδήποτε περιλαμβάνει Co-op, ενώ παίζει και Strategy, αλλά και sports. Μερικές ακόμη αναπημένες σειρές είναι τα πρώτα Resident Evil, το Deep Fear και τα Alone in the Dark.Τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο με το PC gaming, κυρίως λόγω των Racing Simulators και των MMORPG.
Προφίλ κειμένων: Θεωρεί την διασκέδαση που προσφέρει ένας τίτλος το σημαντικότερο στοιχείο. Κρίνει με αντικειμενικότητα χωρίς να επηρεάζεται από το Hype, εκτός και αν στο παιχνίδι υπάρχουν όμορφες κυρίες. Επευφημεί τον εαυτό του την ώρα που γράφει με διάφορους χαρακτηρισμούς, για να σβήσει δύο λεπτά αργότερα όλο το κείμενο και να αρχίσει πάλι από την αρχή. Δεν θα διστάσει να βγάλει το φτυάρι όταν κρίνει ότι είναι απαραίτητο.

Προσωπικό αντικείμενο: Μια τεράστια κούπα του καφέ
Θα τον βρείτε: Σε όλα τα Super Market
Αγαπημένα είδη μουσικής: Pop, Dance, Chill out, Alternative/Post Rock
Αγαπημένο καρτούν: Road Runner
Favorite website: Facebook.com
Favorite Games: Max Payne series, Battlefield series, Clive Barker's Undying, Warcraft 3, Rift, The Legend of Zelda: The Wind Waker, Mario Kart 64, Borderlands, Assetto Corsa, ArcheAge,
Favorite Retro Games: Cadillac and Dinosaurs (Arcade), Wonder Boy (Master System), Virtua Striker (Arcade)
Τρέφεται με: Την αγάπη των θαυμαστών του
Στόχος: Να έχει την κυριαρχία του τηλεκοντρόλ όταν (και αν) παντρευτεί
Όνομα:Γιάννης Αρβανίτης
Email: johnarva10 [ατ] gmail.com
GameWorld Profile: Add Friend
Facebook: Προφίλ
Instagram: Follow
Twitter: Follow
Κατηγορίες: Adventure, RPG, Sports, Racing
Πλατφόρμες: PC, PS3, Xbox 360, Wii
Background: Όλα ξεκίνησαν το 1998, σε ηλικία 5 ετών, όταν πήρε το Playstation του θείου του μαζί με τα Colin Mcrae Rally, Crash Bandicoot 3 και Riven: The Sequel to Myst. Από τότε δεν υπήρχε γυρισμός. Την ίδια χρονιά πρόσθεσε και το Game Boy Color στην συλλογή του μαζί με Pokemon Red και Super Mario Bros Deluxe, πράγμα που τον έκανε να αγαπήσει την 2D retro αισθητική. Έχει λιώσει ότι υπάρχει σε PS1, PS2 και PSP, το 2006 με την αγορά υπολογιστή στράφηκε μόνιμα στο PC Gaming με ιδιαίτερη αγάπη σε RPG's, Adventures, Racing Simulators και FPS καθώς και σε emulation παλαιότερων κονσολών (κυρίως SNES, Genesis, N64, Dreamcast) που πάντα ήθελε να παίξει αλλά δεν είχε ποτέ στην κατοχή του. To 2017 απέκτησε PS3 και Xbox 360 με σκοπό να παίξει τα exclusives στα οποία δεν είχε πρόσβαση τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι υπέρμαχος καμίας πλατφόρμας, είναι υπέρμαχος των καλών παιχνιδιών σε όποια πλατφόρμα και αν είναι αυτά και πιστεύει ότι ο proper gamer οφείλει να έχει σφαιρική γνώση τις ιστορίας του gaming και να δοκιμάζει κάθε πλατφόρμα χωρίς να είναι fanboy.
Προφίλ κειμένων: Θεωρεί το immersion και την διασκέδαση τα σημαντικότερα factors για οποιοδήποτε παιχνίδι και κρίνει αυστηρά και αντικειμενικά με βάση τους παραπάνω παράγοντες κάθε τομέα του παιχνιδιού που προσδίδει σε αυτούς. Κάνει focus στην συνολική εμπειρία και στο feeling που δημιουργεί στον παίκτη το κάθε παιχνίδι παρά σε ξερή περιγραφή του τεχνικού τομέα.

Προσωπικό αντικείμενο: Razer Deathadder Elite
Θα τον βρείτε: Να βλέπει Pro Wrestling ή να παίζει Counter-Strike: Global Offensive
Αγαπημένα είδη μουσικής: Progressive (από όποιο είδος και αν προέρχεται)
Αγαπημένο καρτούν:Dexter's Laboratory
Favorite website: www.spotify.com
Favorite Games:Counter-Strike: Global Offensive, Virtual Pool 4, Legacy Of Kain: Soul Reaver, Gothic 2, Grand Theft Auto: San Andreas, Tomb Raider IV: The Last Revelation, Burnout 3, Riven: The Sequel to MYST, Red Dead Redemption, Fire Pro Wrestling Returns, Gran Turismo 4, Silent Hill 2
Favorite Retro Games:Sensible Soccer, Super Mario Bros 3, Contra
Τρέφεται με:Καφέ
Στόχος: Global Elite στο Counter-Strike: Global Offensive.Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέλος της συντακτικής μας ομάδας, τότε στείλτε τα Email σας στο info [ατ] gameworld.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Notification