Ασύρματο χειριστήριο για PS1 και PS2

Hot
Ερμής Δερβίσης
Ασύρματο χειριστήριο για PS1 και PS2

Ασύρματο χειριστήριο για PS1 και PS2

Έχει ήδη ξεπεράσει το στόχο του στο Kickstarter.

Στο Kickstarter ξεκίνησε μία καμπάνια για ένα ασύρματο χειριστήριο για PS1 και PS2 και ξεπέρασε τον στόχο της μία εβδομάδα νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ο αρχικός στόχος ήταν να μαζευτούν 20.000 δολάρια και ως τώρα έχουν μαζευτεί 125.000. Το χειριστήριο ονομάζεται Wireless Defender και συνδέεται στο PS1 ή στο PS2 με ένα receiver στην υποδοχή που μπαίνει το κανονικό χειριστήριο. Αφού έχει ξεπεραστεί και το stretch goal των 120.000 δολαρίων, η εταιρεία που το κατασκευάζει, Retro Fighters ανακοίνωσε ότι το χειριστήριο θα είναι συμβατό και με PS1 Classic, Switch, PC και Mac μέσω USB. Το χειριστήριο θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, γκρι, διαφανές μπλε και διαφανές πράσινο. Σύμφωνα με την Retro Fighters, το πρωτότυπο είναι ήδη έτοιμο και απομένουν μερικές ακόμα δοκιμές μέχρι να ξεκινήσει η παραγωγή.

Η μπαταρία του χειριστηρίου θα διαρκεί περίπου 10 ώρες και η εμβέλειά του θα είναι 9 μέτρα. Το Wireless Defender αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022. Με το κόστος των 34 δολαρίων αποκτάτε το χειριστήριο, ένα καλώδιο φόρτισης USB και ένα user manual.

Διαβάστε επίσης για το Amiga 500 Mini και συζητήστε για το Wireless Defender στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification