• Ειδήσεις
  • Retro
  • Η απαγόρευση του GoldenEye 007 στο Nintendo 64 άρθηκε στη Γερμανία

Η απαγόρευση του GoldenEye 007 στο Nintendo 64 άρθηκε στη Γερμανία

Hot
Μαρία Μαλκέζη
Η απαγόρευση του GoldenEye 007 στο Nintendo 64 άρθηκε στη Γερμανία

Η απαγόρευση του GoldenEye 007 στο Nintendo 64 άρθηκε στη Γερμανία

24 χρόνια μετά.

Η απαγόρευση του GoldenEye 007 στην Γερμανία έχει αρθεί, με αποτέλεσμα ορισμένοι να πιστεύουν ότι το FPS θα φτάσει σύντομα στην υπηρεσία Nintendo Switch Online + Expansion Pack. 

Σύμφωνα με το Eurogamer Γερμανίας, το κλασικό FPS της Rare για το Nintendo 64 έχει αφαιρεθεί από τη γερμανική λίστα των games που δεν μπορούν να διαφημιστούν ή να πωληθούν σε παιδιά. Αυτή η άρση απαγόρευσης έρχεται πριν από μια αυτόματη αφαίρεση από την λίστα που θα συνέβαινε βάσει νόμου αν το GoldenEye 007 έμενε στην λίστα για πάνω από 25 χρόνια.  Αυτό σημαίνει ότι κάποιος έχει σκόπιμα μετακινήσει το παιχνίδι από τη λίστα των «απαγορευμένων». Δεδομένου του γεγονότος ότι η Nintendo αρχίζει να προσθέτει περιεχόμενο στο Switch Online + Expansion Pack, ορισμένοι αναρωτιούνται εάν το GoldenEye 007 θα μπορούσε να προστεθεί στην υπηρεσία κάποια στιγμή στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Δείτε το παγκόσμιο ρεκόρ speedrun του GoldenEye 007 σε δυσκολία 00 Agent:

Δεδομένου ότι δύο άλλοι τίτλοι που έχουν διαγραφεί από το ευρετήριο των απαγορευμένων της Γερμανίας (η αγγλική έκδοση του BloodRayne και η αμερικανική έκδοση του BloodRayne 2), θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα με τίτλο BloodRayne: ReVamped, είναι λογικό να περιμένουμε ότι το GoldenEye 007 μπορεί επίσης να γίνει και πάλι διαθέσιμο κάποια στιγμή. Αυτά είναι, φυσικά, απλώς εικασίες  αυτή τη στιγμή, καθώς ούτε η Nintendo ούτε η Rare έχουν πει τίποτα σχετικά με την επιστροφή του GoldenEye 007 στις κονσόλες σε οποιαδήποτε μορφή. Νωρίτερα φέτος, ένα playthrough του ακυρωμένου remaster GoldenEye HD για XBLA εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Λόγω προβλημάτων αδειοδότησης, το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Το GoldenEye 007 αντιμετωπίζει προβλήματα εν σχέσει με ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων εδώ και πολύ καιρό, οπότε αν έρθει στο Nintendo Switch Online, θα είναι μεγάλη επιτυχία για το FPS.

Διαβάστε το review του κλασικού GoldenEye 007 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 23) 01/11/2021 21:44
Νωρίς το θυμηθήκαν. Πάντος το GoldenEye 007 δν μου άρεσε ποτέ σαν παιχνίδι. προτιμούσα mission imposible.
Notification