Σπάνιο Nintendo 64 controller αξίας 1150 ευρώ

Σωτήρης Τσόπουλος

Σωτήρης Τσόπουλος  

Επιτυχία δεν είναι η απουσία αποτυχίας. είναι η επιμονή στην αποτυχία.
 
0.0 ()
2
Σπάνιο Nintendo 64 controller αξίας 1150 ευρώ

Σπάνιο Nintendo 64 controller αξίας 1150 ευρώ

Πουλήθηκε τόσο λόγω της σπανιότητάς του.

Ένα σπάνιο χειριστήριο Nintendo 64 πωλείται στην τιμή των 1.000 λιρών (1.150 ευρώ) από τον ιδιοκτήτη του που το βρήκε στη σοφίτα του. Του το είχαν κάνει δώρο όταν έγινε 14 χρονών.

Αυτό το Foxdata N64 controller, είναι ένα από τα τέσσερα διαφορετικά σχέδια που είχε κυκλοφορήσει η Foxdata στα τέλη της δεκαετίας του '90. Τα άλλα σχέδια ήταν τα Desert Storm, το Red Rain, το Purple Forest και το Chrome Leopard.

Ο ιδιοκτήτης αυτού του χειριστηρίου, ο Liam Clousdale, είπε ότι ζήτησε το συγκεκριμένο μοντέλο χειριστηρίου για να πηγαίνει σπίτι των φίλων του και να παίζει διότι ο καθένας είχε το δικό του ξεχωριστό χειριστήριο για να αποφεύγεται το μπέρδεμα. Ο Clousdale δήλωσε επίσης: «Τα συγκεκριμένα χειριστήρια της Foxdata ήταν εκπληκτικά γιατί ήταν ναι μεν αυθεντικά αλλά είχαν πάνω τους και διαφορετικούς σχεδιασμούς». Πρόσθεσε επίσης: «Το χρησιμοποίησα αρκετά και ήταν εκπληκτικό που είχα αυτό το τρομερό χειριστήριο. Αν και πλέον έχει περάσει αρκετός καιρός από το Ν64, ακόμα ασχολούμαι ενεργά με τα video games».

 «Ένας από τους φίλους μου είπε ότι εντόπισε μία περίπτωση που ένα χειριστήριο από τη Foxdata σειρά πολώθηκε για αρκετά χρήματα και θυμήθηκα και εγώ ότι είχα ένα. Μου το ζήτησε και έτσι το βρήκα σε μία γωνιά του σπιτιού που ήταν καταχωνιασμένο . Στη συνέχεια επικοινώνησε με έναν οίκο δημοπρασιών όπου είχα βρεi ένα άρθρο για μία προηγούμενη πώληση που είχαν κάνει σχετιζόμενη με το gaming». Και συνέχισε: « Ήμουν πραγματικά έκπληκτος με την αξία που είχε το παρόν χειριστήριο και χάρηκα που πλέον από μένα πέρασε σε έναν retro συλλέκτη».

Ο επικεφαλής του Hansons' Toys and Video Games David Wilson-Turner είπε ότι: « Αν και οι πληροφορίες είναι περιορισμένες, πιστεύεται ότι η Foxdata κυκλοφόρησε κάπου στα 800 χειριστήρια με τον συγκεκριμένο σχεδιασμό όπου ήταν κάπου στα 200 ανά είδος από τους 4 συγκεκριμένους σχεδιασμούς, οπότε πρέπει να υπάρχουν κάπου γύρω στα 200 χειριστήρια σαν του Liam στον κόσμο»

Διαβάστε επίσης για έναν Αμερικανό που βρήκε ένα arcade στο δρόμο και συζητήστε για το Nintendo 64 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification