Η Intellivision κυκλοφορεί έκδοση της κονσόλας Amico σε mobile app

Σωτήρης Τσόπουλος

Σωτήρης Τσόπουλος  

Επιτυχία δεν είναι η απουσία αποτυχίας. είναι η επιμονή στην αποτυχία.
 
0.0 ()
1
Η Intellivision κυκλοφορεί έκδοση της κονσόλας Amico σε mobile app

Η Intellivision κυκλοφορεί έκδοση της κονσόλας Amico σε mobile app

Αναβίωση της παλιάς κονσόλας των 80's.

Η Intellivision κυκλοφόρησε το Amico Home, ένα mobile app για Android κινητά τηλέφωνα, με την εταιρία να αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες όσον αφορά την κυκλοφορία hardware.

Βέβαια θα χρειαστεί να έχετε δύο τηλέφωνα ώστε να μπορέσετε να παίξετε αυτή την εφαρμογή-ένα το οποίο θα λειτουργεί ως χειριστήριο και το άλλο θα πρέπει να έχει μέσα του εγκατεστημένη την εφαρμογή του Amico Controller και να είναι συνδεμένο στο ίδιο wireless δίκτυο. Ως εναλλακτική η Intellivision προτείνει να χρησιμοποιήσετε τα δικά της controller τα οποία είναι συμβατά με την εφαρμογή και συνδέονται μέσω Bluetooth. Βέβαια ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει και η εταιρία δεν είναι συγκεκριμένη σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

amico controller screenshot

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intellivision ο Phil Adam στην ανακοίνωση του Amico Home ανέφερε ότι:’’ Η κυκλοφορία των Amico controllers είναι ένα βασικό κομμάτι στην εμπορική μας στρατηγική.’’ Η εταιρία χρειάζεται επιπλέον επενδύσεις πριν μπορέσει να παράγει Amico controllers και κονσόλες. Ενώ η Amico Home και η Amico Controller app είναι δωρεάν, τα games δεν είναι. Η Intellivision έχει δύο games διαθέσιμα προς πώληση στο Google Play store με τιμή 11,99 ευρώ. Αυτά τα games είναι το Astrosmash και το Missile Command. Αυτοί που έχουν αγοράσει την collector’s edition των δύο games θα λάβουν ψηφιακά κωδικό που τα ξεκλειδώνει μέσα στο Amico Home.

amico home screenshot

 Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Intellivision Amico και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification