Ξεκίνησε το The Mist του King στο Netflix. Μέτριο κατ'εμέ αλλά βλέπεται.

Read More...

Gerasimos Kontos replied to the topic 'World of Warcraft: Legion' in the forum. 7 years ago

Μπορεί να βγαίνει σε 3 μέρες αλλά πιστεύω οι πιο πολλοί περιμένουμε εναγωνίως την Blizzcon σε 2 μήνες για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο expansion :P

Read More...

Gerasimos Kontos replied to the topic 'Path of Exile' in the forum. 7 years ago

Zaratoth wrote: Το ξαναέπιασα αυτές τις μέρες με αφορμή το blog, τι Diablo 3 και μαλακίες... Ειδικά αν γουστάρεις να παίζεις summoner caster (Necromancer με εξτρά πραγματάκια δηλαδή) δεν νοείται άλλη εναλλακτική. 20+ minions ταυτόχρονα στην οθόνη.


Καλά εννοείται αυτό, το D3 σε σχέση με το POE είναι σαν την επιλογή arcade στα παλιά ραλλάκια για όσους θυμούνται. Παρ'ολο που τα builds είναι πάνω κάτω συγκεκριμένα, σου δίνει την δυνατότητα για αμέτρητες επιλογές. Τώρα με το Oriath και τις επιλογές στο Pantheon ακόμα περισσότερο.

Read More...

Gerasimos Kontos replied to the topic 'Subnautica' in the forum. 7 years ago

Να αναβιώσω το thread λέγοντας ότι από το τελευταίο εξαιρετικό preview του Παντελή το 2015, έχουν μπει φοβερά updates από την εταιρεία. Νέα εργαλεία, νέα ψάρια και κήτη, νέες κατασκεύες, νέα biomes (περιοχές), νέες εξελίξεις στην ιστορία με τα alien sites (δεν θα πω περισσότερα μην κάνω spoil). Παράλληλα τρέχει και η μετάφραση και στα ελληνικά από την κοινότητα αν και λίγο αργά.

Read More...

Το WoLoLo στην αρχή του βίντεο νομίζω ήταν όλα τα λεφτά :P Φέρνει πίσω memories...

Read More...

Gerasimos Kontos replied to the topic 'Age of Empires 4' in the forum. 7 years ago

Μένει να δούμε αν η εξέλιξη των πολιτισμών που δείχνει το trailer θα είναι τύπου Rise of Nations ή αν θα είναι με μορφή expansions.

Read More...

Notification