Παναγιώτης Πολυδεύκης

Παναγιώτης Πολυδεύκης (Shikabane_Hime7)
Experience: 14112 (2252 points to next level)

 
600

Νομίζω μπορείς να ξανά πας σε εκείνο το σημείο, δοκίμασε το. Κρίμα να χάθηκε έτσι και εγώ αυτό το armor είχα μέχρι την μέση του παιχνιδιού. Έχει 3 τερματισμούς το παιχνίδι και ένα 4ο που δεν δίνει όμως achievement όπως οι άλλοι.

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Dark Souls III' in the forum. yesterday

Καλά έκανες και πήγες με Sorcerer. Υπάρχει ένα απίστευτο spell, λέγεται Pestilence Mist, ψάξε το πως να το πάρεις, είναι boss killer. STR μην το ανεβάσεις πολύ, κάπου στο 19-20 είναι αρκετά για hybrid build. DEX οπωδήποτε για να κάνει πιο γρήγορα casts. Παιχνιδάρα το 3, αλλά η ιστορία λίγο αχταρμάς σε κάποια σημεία. Το 2 για μένα ήταν το καλύτερο και το αγαπημένο μου.

Read More...

Blood Prince wrote: Κέρδισα και το τρίτο boss σήμερα στην τοποθεσία Undead Settlement το οποίο ήταν τρομερά εύκολο.

Διάβασα όμως στο Wiki πως έχασα ένα Armour του Lucatiel το οποίο μου αρέσει πολύ και θα πρέπει να περιμένω να πάω NG Plus.

Διαπίστωσα πως δεν το απολαμβάνω όπως πρέπει όταν ψάχνω να βρώ την κάθε λεπτομέρεια.Θα κάνω loot αλλά και να χάσω κάτι δεν πειράζει.

Επίσης με τα NPCs Quests παίζει μπέρδεμα καθώς υπάρχει αλληλοεξάρτηση μεταξύ τους.


Εννοείς το armor ΤΗΣ Lucatiel, είναι αυτή από το 2 με την μάσκα άμα θυμάσαι. Δεν το έχασες, μπορείς να το πάρεις ακόμα τσέκαρε στο google Mirrah Set Dark Souls 3, σου λέει που είναι. Τσέκαρε βίντεο στο youtube να δεις το σημείο.

Όπως σου είπε και ο Sephiroth γίνεται και offline να κάνεις τα covenant, φαρμάρεις τα αντικείμενα τους από εχθρούς, απλά θέλει πολύ πολύ grinding...Πολύ υπομονή θα χρειαστείς. Τσέκαρε πάλι στο google, έχει σημεία που φαρμάρεις και τα αντικείμενα που χρειάζεσαι που αυξάνουν το item discovery. Έχει πολύ ψάξιμο γενικά το παιχνίδι, ακολούθα με προσοχή τα quest line γιατί μπορούν έυκολα να χαθούν, έχουν αρκετά βήματα.

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Resident Evil 3 HD Remake' in the forum. 3 days ago

Τέλεια νέα, ανυπομονώ να ανακοινωθεί επίσημα! Ο Νέμεσις δεν μου αρέσει τόσο το πρόσωπο, αλλά λογικά θα είναι αλλιώς υποθέτω στο release, αυτά πρέπει να είναι αρχικά concept arts.

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Dark Souls III' in the forum. 3 days ago

Ναι το Crown of the Iron King είχε τα δυσκολότερα bosses. Lud & Zallen είναι δύσκολοι, αλλά τίποτα αδύνατο να το κάνεις. Το δύσκολο ήταν να φτάσεις σε αυτούς, απίστευτα εκνευριστική περιοχή αυτή με τη χιονοθύελλα. Ισχύει και στα DLC του 3 αυτό, καλό είναι να είσαι περίπου level 125+ εγώ ήμουν 140 και πάλι ήταν δύσκολο. Παίζει ρόλο και το πως παίζεις βέβαια, εγώ έπαιζα dexterity build με sellsword daggers.

Read More...

Οι παραπάνω ψήφοι που είχε το Πόκεμον τι έγιναν; Τις ρούφηξαν τα BTs του Death Stranding;

Read More...

Δεν είναι σκύλος αυτός, υπάρχει λόγος που ήταν έτσι σαν άγριο κτήνος, θα δεις αργότερα το γιατί, υπάρχουν και άλλοι σαν αυτόν, λέει σε κάποια description σε ψυχές ή αντικείμενα τι είναι αυτοί και τι έπαθαν.

Read More...

Υπήρχαν κάποιες ψήφοι για το Pokemon, γιατί διαγράφτηκαν;

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Dark Souls III' in the forum. 4 days ago

Blood Prince wrote: Με βάση το παρακάτω άρθρο :

Dark Souls: 10 Hardest Bosses In The Series, Ranked

1490816151_1.jpg

Το πιο δύσκολο πρέπει να είναι το πρώτο Dark Souls καθώς στα 10 bosses τα 7 είναι από το πρώτο.

Εντωμεταξύ αναφέρεται και ο Fume Knight από το Dark Souls 2 Softs .

Από το Dark Souls 3 αναφέρεται η Sister Friede και ο Darkeater Midir ο οποίος είναι προαιρετικός διαβάζω.


Μεγάλη χαζομάρα η λίστα. Όταν αντιμετωπίσεις Darkeater Midir θα το καταλάβεις, 100 φορές πιο δύσκολος από Kalameet.. Sister Friede εφιάλτης μεγάλος αλλά εγώ την έβγαλα σχετικά εύκολα. Το πιο δύσκολο για μένα είναι οι Twin Princes, ούτε και ξέρω πόσες προσπάθειες έκανα. Ornstein & Smough τους είχα βγάλει μόνος με την 2η σε τυφλό μάλιστα playthrough, δεν ήξερα τίποτα. Ο Manus ήταν όντως παλούκι. Από το 2 Fume Knight, Sir Alonne και γενικά σχεδόν όλα τα DLC boss είχαν δυσκολίες.

Read More...

Λένε ότι το πιο δύσκολο Dark Souls είναι αυτό που θα παίξεις πρώτο. Τα υπόλοιπα θα τα βλέπεις ευκολότερα σε γενικές γραμμές και πιστεύω ισχύει. Εγώ τον είχα βγάλει με την 2η προσπάθεια, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αν και στο 2nd phase τα χρειάστηκα

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Νέο Saints Row' in the forum. 2 weeks ago

Το 4ο ήταν από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που έχω παίξει, μου αρέσει πολύ η σειρά. Μακάρι η συνέχεια να είναι εξίσου καλή.

Read More...

Pokémon Sword and Shield για μένα, απίστευτα διασκεδαστικό.

Read More...

Notification