Ύστερα από 3 μήνες προσπάθειας κατάφερα να νικήσω το final boss που λέγεται certification της Microsoft...το Gleaner Heights βγαίνει στο Xbox One στις 10 Απριλίου. Υπόψιν βγαίνει ως officially curated τίτλος και όχι self-published στο indie store τους.

Δεν έχω ιδέα πώς θα τα πάει στην κονσόλα, έχω ακούσει και καλά σενάρια, πχ ένας συνάδελφος από εξωτερικό μου είπε ότι το δικό τους παιχνίδι είχε πουλήσει περίπου το 50% από ότι στο Steam που αν ισχύει ακόμα δεν είναι καθόλου άσχημα.

Πιστεύω μετά από κάποιο καιρό θα έχω μια καλύτερη εικόνα να σας δώσω, γενικά σαν διαδικασία είναι αρκετά μπελάς να γίνεις επίσημος τίτλος σε κονσόλα και δεν έχω ιδέα αν θα αξίζει τον κόπο ή απλώς θα έπρεπε να το πετάξω στο indie store τους και να τελειώνω (ή και να μην ασχολούμουν καθόλου -για το Xbox One μιλάμε, είναι η τελευταία επιλογή των indies μέχρι στιγμής).

Read More...

Γεια σε όλους,

Θα ήθελα να παρουσιάσω το επερχόμενο στο Steam παιχνίδι μου. Λέγεται Gleaner Heights και είναι στην ουσία ένα farming sim στο πνεύμα των παλιότερων Harvest Moon με την προσθήκη πιο επικαιροποιημένων στοιχείων όπως crafting, συνδυασμένο με μια "υποδόρια" ατμόσφαιρα μυστηρίου.

Οι παίκτες ασχολούνται με την φάρμα τους, φυτεύουν καρπούς, φροντίζουν ζώα και κάνουν φίλους τους συγχωριανούς τους. Όσοι...νυχτοπερπατούν θα ανακαλύψουν διπλές ζωές, αποτρόπαια εγκλήματα, μυστήρια σκηνικά και μια ζοφερή παρουσία που απειλεί το ειρηνικό χωριό...

Trailer
[video]

Steam Page: store.steampowered.com/app/786580/Gleaner_Heights/

Το παιχνίδι θα βγει (λογικά) στα τέλη Φεβρουαρίου. Για άλλη μια φορά, έκανα τα πάντα: Προγραμματισμός, γραφικά, Game Design, μουσική...

Μέσα στους στόχους μου είναι και η υποστήριξη ελληνικής γλώσσας!

Read More...

Notification