Endless Dungeon: Gameplay trailerH εταιρεία ανάπτυξης Amplitude παρουσίασε σήμερα στο  Summer Game Fest  το πρώτο gameplay trailer για το Endless Dungeon, τον διάδοχο του Dungeon of the Endless.Οι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιβιώσετε αναφέρονται αναλυτικά στο τρείλερ καθώς ναυαγείτε σε έναν μυστηριώδη διαστημικό σταθμό και σκοπός είναι να προστατέψετε τον κρύσταλλο σας από συνεχόμενα κύματα τεράτων. Στο τρέιλερ αναφέρεται ότι ορισμένα όπλα λειτουργούν καλύτερα ενάντια σε συγκεκριμένα τέρατα, ενώ η συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και η τοποθέτηση turrets θα βοηθήσουν σημαντικά όσον αφορά την προστασία του κρυστάλλου σας.www.youtube.com/watch?v=5ULCowcuM0U&feature=emb_logoΤο Endless Dungeon είναι ένα Roguelite Tactical Action και σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε μια ολόκληρη ομάδα μόνοι σας είτε και με άλλους μέσω multiplayer. O τίτλος θα κυκλοφορήσει από την Sega σε PC και σε κονσόλες το 2022.

Read More...

Γιώργος Σκένδρος replied to the topic 'Solar Ash' in the forum. yesterday

Solar Ash: Gameplay trailer
 


Η Annapurna Interactive δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το Solar Ash κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest.Το Solar Ash προέρχεται απο την Heart Machine την εταιρία ανάπτυξης του  Hyper Light Drifter . Tο Solar Ash είναι ένα action 3D Platform τρίτου προσώπου όπου αναλαμβάνετε το ρόλο μιας Voidrunner που ονομάζεται Rei και διασχίζει διάφορα biomes προσπαθώντας να σώσει τον κόσμο της από μια μαύρη τρύπα που καταπίνει ολόκληρους κόσμους.www.youtube.com/watch?v=ypP5H80fX5Y&feature=emb_logoΣτο τρέιλερ ο χαρακτήρας σας φαίνεται να κινείται με ταχύτητα, ενώ έχει τη δυνατότητα να μετακινείται μεταξύ των κενών στο έδαφος και να ανεβαίνει σε κατακόρυφους χώρους. Το Solar Ash καθώς προχωράτε, σας φέρνει αντιμέτωπους μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα πλάσματα, τα οποία θα κλιμακώνουν την πρόκληση όσο περισσότερο εξερευνάτε. Το Solar Ash θα κυκλοφορήσει φέτος για PlayStation 4 και PlayStation 5, καθώς και για PC μέσω του Epic Game Store.
 

Read More...

Μία αναλυτικότερη ματιά στον επερχόμενο τίτλο της Heart Machine. Read More

Κακόβουλό λογισμικό έκλεψε δεδομένα απο 3,2 εκατομμύρια υπολογιστές 

 


Ένας ιός trojan που μόλυνε εκατομμύρια υπολογιστές και έκλεψε 1,2 terabytes προσωπικών πληροφοριών εξαπλώθηκε σε μεγάλο βαθμό μέσω παράνομου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων πειρατικών games και μιας σπασμένης έκδοσης του Adobe Photoshop.Μέσα στα δεδομένα που εκλάπησαν βρίσκονται 1,1 εκατομμύρια emails και 26 εκατομμύρια διαπιστευτήρια σύνδεσης. Μια ομάδα χάκερ αποκάλυψε κατά λάθος τη θέση της βάσης δεδομένων που περιείχε τα κλεμμένα δεδομένα και η NordLocker συνεργάστηκε με μια εταιρεία που ειδικεύεται στην έρευνα παραβιάσεων δεδομένων για να αξιολογήσει το περιεχόμενο της βάσης δεδομένων. Ένα προσαρμοσμένο στέλεχος κακόβουλου λογισμικού διείσδυσε σε 3,2 εκατομμύρια υπολογιστές Windows μεταξύ 2018 και 2020. Η βάση δεδομένων περιείχε 2 δισεκατομμύρια cookies, εκ των οποίων πάνω από 400 εκατομμύρια (22%) ήταν ακόμη έγκυρα. Η βάση δεδομένων περιείχε επίσης έξι εκατομμύρια αρχεία που είχαν αποσπαστεί από τους φακέλους Desktop και Downloads των παραβιασμένων συστημάτων. Περίπου 900.000 αρχεία εικόνων, πάνω από 600.000 αρχεία Word και τρία εκατομμύρια αρχεία κειμένου αποτελούσαν την πλειονότητα του κλεμμένου περιεχομένου, αν και περιλάμβανε επίσης πάνω από 1.000 τύπους άλλων αρχείων. Το κακόβουλο λογισμικό ανέθεσε στα δεδομένα μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής για ευκολότερη ταξινόμηση.Η συγκεκριμένη εκστρατεία κακόβουλου λογισμικού δεν έχει όνομα, εν μέρει επειδή πέρασε απαρατήρηρτη όσο ήταν ενεργή και στη συνέχεια πιθανώς εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με τη  NordLocker , ανώνυμα (ή προσαρμοσμένα) trojans όπως αυτό πωλούνται στο dark web σε forum και ιδιωτικές συζητήσεις, μερικές φορές με τιμές να ξεκινούν από 100 δολάρια. Η NordLocker ανέφερε επίσης την ανοιχτή βάση δεδομένων στην US-CERT (Ομάδα ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης για ηλεκτρονικούς υπολογιστές των Ηνωμένων Πολιτειών) και αναφέρει ότι οι 1,1 εκατομμύρια μοναδικές διευθύνσεις email έχουν μεταφορτωθεί στο Have I Been Pwned, μια έξυπνη πηγή για να ελέγξετε αν κάποιος από τους λογαριασμούς σας έχει γίνει ποτέ μέρος μιας γνωστής παραβίασης ασφαλείας.Το εργαλείο πρόκειται να γίνει ακόμη πιο χρήσιμο, καθώς το Have I Been Pwned συνεργάστηκε πρόσφατα με το FBI για πιο έγκαιρες ενημερώσεις και θα γίνει επίσης λογισμικό ανοικτού κώδικα.
 

Read More...

Ο ιός εξαπλώθηκε μέσω πειρατικών games και μιας σπασμένης έκδοσης του Photoshop. Read More

Οι Grand Dames, είναι μια ομάδα με τέσσερις ηλικιωμένες γυναίκες που παίζουν διάφορα games. 


Τα μέλη της ομάδας συναντιούνται μια φορά το μήνα για να καταγράψουν ένα livestream για το συνεργατικό τους κανάλι ενώ έχουν ακόμα και δικό τους merchandise, συμπεριλαμβανομένων επώνυμων φλιτζανιών τσαγιού. Η Dame Jessa, η διοργανώτρια και άτυπη προϊσταμένη των Grand Dames δήλωσε: "Οι Grand Dames ξεκίνησαν πέρυσι στο PAX Online, το πρώτο online PAX, και ο τίτλος του πάνελ μας στο PAX ήταν Tea With Grandma Gamers: Grandmas Talk Shit About Games, καθώς μιλάω και με τις τέσσερις μέσω Discord."www.youtube.com/watch?v=dedy1D5lIucH Shirley Curry, γνωστή και ως Skyrim Grandma, η οποία έγινε διασημότητα στο YouTube στα 80 της χάρη στα βίντεο όπου εξερευνά το Open-world RPG της Bethesda είναι το πρώτο μέλος της ομάδας στο YouTube. Το δεύτερο μέλος της ομάδας είναι η Dame Merrie η οποία παίζει περισσότερο καιρό από τις υπόλοιπες έχοντας ξεκινήσει το gaming από το 1977, 1978 με το παιχνίδι Pong. Μεγαλώνοντας άρχισε να παίζει Co-op games όπως το Left 4 Dead ενώ αγαπημένο της είναι το Borderlands. Η Dame Britta, είναι το τρίτο μέλος της ομάδας όπου ήθελε να γίνει πιανίστρια αλλά κατέληξε διευθύντρια μιας εταιρείας ηλεκτρονικών ειδών, ασχολήθηκε με τα με JRPG όπως το Atelier το 2013 για το οποίο έχει δημοσιεύσει ένα guide βίντεο 20 λεπτών. Η Jessa, όπως και η Merrie, έπαιζε Atari στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αλλά ασχολήθηκε με τα παιχνίδια πιο ολοκληρωμένα προς το τέλος της δεκαετίας, όταν ήταν στο κολέγιο και ανακάλυψε τα Text-based Multi-User Dungeons που προηγήθηκαν των σημερινών MMOs. H Jessa είναι λάτρης των RPG με αγαπημένο game το The Sims 2 το οποίο παίζει από το 2004 και δημιουργεί τις δικές της ιστορίες σε αυτό.

Οι Grand Dames θεωρούν την προσβασιμότητα για τους ηλικιωμένους gamers ιδιαίτερα πολύτιμη, και θέλουν περισσότεροι άνθρωποι στα γηροκομεία να μπορούν να παίξουν, αντί να έχουν μια παθητική ψυχαγωγία όπως η τηλεόραση.
 

Read More...

To δεύτερο trailer της ταινίας Space Jam: A New Legacy παρουσιάζει την πλοκή της ταινίας.Στο νέο trailer αποκαλύπτεται ότι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο στούντιο της Warner Bros, ο star του NBA LeBron James και ο γιος του παγιδεύονται κατά λάθος σε έναν κόσμο που περιέχει όλες τις ιστορίες και τους χαρακτήρες της Warner Bros. Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψουν στο σπίτι τους είναι ο LeBron και οι Tunes να κερδίσουν έναν επικό αγώνα μπάσκετ ενάντια στην ομάδα του Al-G Rhythm. Στον αγώνα συμμετέχουν γνωστοί ήρωες των Looney Tunes όπως ο Bugs Bunny, o Daffy Duck και η Lola Bunny.www.youtube.com/watch?v=RCsEKvz2mxs&t=144s
Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Malcolm D. Lee και σε σενάριο των Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler και Terance Nance. Ο Michael Jordan δεν θα κάνει την εμφάνισή του ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιοι ακόμα μπορεί να εμφανιστούν στην ταινία.

Read More...

 


Η Ubisoft έχει περιγράψει μια νέα λίστα bonus για τον διευθύνοντα σύμβουλο Yves Guillemot, και οι αλλαγές περιλαμβάνουν την αντικατάσταση μιας πρωτοβουλίας για την ποικιλομορφία των φύλων με μια πρωτοβουλία που επικεντρώνεται στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.Σύμφωνα με το site Axios , η νέα σειρά bonus της Ubisoft δεν περιλαμβάνει τον ίδιο στόχο για την ποικιλομορφία των φύλων όπως η πέρυσι, αν και ο τριετής αυτός στόχος εξακολουθεί να ισχύει για τον Yves Guillemot. Ο μακροπρόθεσμος στόχος της Ubisoft ήταν να αυξήσει το ποσοστό των γυναικών στην εταιρεία από 22% στο τέλος Μαρτίου 2020 σε 24% στο τέλος Μαρτίου 2023. Ο στόχος παραμένει ως τριετές δυνητικό bonus για τον Yves Guillemot, αλλά αντικαταστάθηκε από έναν στόχο που αφορά την πυκνότητα των εκπομπών του άνθρακα. Η Ubisoft ανέφερε ότι οι γυναίκες αποτελούν το 23,5% του εργατικού της δυναμικού στα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, γεγονός που ενδεχομένως την φέρνει σε καλό δρόμο για την επίτευξη του στόχου που είχε θέσει.Ο νέος τριετής στόχος για την πυκνότητα του άνθρακα έχει τρεις κύριους στόχους. Πρώτον, η εταιρεία πρέπει να φτάσει το 100% των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθώς βρίσκεται στο 73,5% από το 2020. Η εταιρία στοχεύει επίσης να μειώσει τον αριθμό των επαγγελματικών ταξιδιών που πραγματοποιεί η εταιρεία κατά 20%, εκτός από την αύξηση του ποσοστού των games που πωλούνται ψηφιακά έως και 68%. Ενδεικτικά, το 48% των πωλήσεων games της Ubisoft ήταν ψηφιακά το 2019. Για το οικονομικό έτος 2022, το κριτήριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εστιάζει στην προστασία του περιβάλλοντος, ώστε να αντικατοπτρίζει έναν επιπλέον βασικό μετασχηματισμό που αναμένεται από έναν οργανισμό όπως η Ubisoft. 

Ubisoft will pay its CEO roughly $200,000 in variable compensation (think: bonus), pending the year-long execution of a plan to address workplace issues that surfaced during the company’s MeToo moment last summer. t.co/i5gqM2zLJo — Stephen Totilo (@stephentotilo) June 7, 2021

 Αυτό έρχεται ένα χρόνο αφότου η Ubisoft αντιμετώπισε ένα κύμα καταγγελιών για κακοποίηση και τοξική εργασιακή κουλτούρα από ορισμένα ανώτερα στελέχη της εταιρείας. Πρόσφατα ένα γαλλικό δημοσίευμα δημοσίευσε μια έκθεση που κατηγορεί την εταιρεία ότι δεν έκανε ουσιαστικές αλλαγές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μετά τις περσινές καταγγελίες, η Ubisoft πρόσθεσε τον στόχο μπόνους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των υπαλλήλων της, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας να λαμβάνει ένα bonus περίπου 200.000 δολαρίων αν επιτευχθεί ο στόχος. Οι απαιτήσεις για αυτόν τον στόχο περιλαμβάνουν: "ακρόαση των ομάδων, εκπαίδευση των διευθυντών και των εργαζομένων στον "σεβασμό στην εργασία" και αξιολόγηση των μελών της ομάδας ως προς τον υποδειγματικό χαρακτήρα της συμπεριφοράς τους".Οι στόχοι μεταβλητών αποδοχών χρησιμοποιούνται από τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες για να υποδείξουν στα στελέχη την κατεύθυνση προς την οποία το διοικητικό συμβούλιο μιας εταιρείας μπορεί να θέλει να κινηθεί η επιχείρηση. Αυτά τα οικονομικά κίνητρα αποσκοπούν στο να φέρουν το εισόδημα ενός διευθύνοντος συμβούλου πιο κοντά σε αυτό άλλων εταιρειών, εάν επιτευχθούν οι στόχοι. Οι στόχοι προσφέρουν πρόσθετη αμοιβή είτε με τη μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών είτε σε μετρητά. Ο Stephen Totilo του ειδησεογραφικού site Axios σημείωσε στο Twitter ότι ο Guillemot έχασε περίπου 600.000 δολάρια σε μπόνους πέρυσι λόγω των οικονομικών επιδόσεων της εταιρείας.

 

Read More...

Notification