Καλησπέρα. Ζητώ τη συμβουλή σας σχετικά με την αγορά μερών για νέο PC. Αυτή τη στιγμή έχω κατά νου μια κάρτα γραφικών και επεξεργαστή. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή να βρω, είναι ένα καλό κουτί που να μην έχει εξωφρενική τιμή. Έχω δει μερικά στο skroutz, αλλά έχουν κακές κριτικές όσον αφορά το air flow και το φιλτράρισμα σκόνης ή έχουν παρανοϊκές τιμές. Ή δεν είναι αρκετά καλαίσθητα.

Θα ήθελα προτάσεις κουτιών που να παίρνουν ATX κάρτες με μια λογική τιμή. 100€ για κουτί το θεωρώ υπερβολή.

Διαβάστε περισσότερα...

Παναγιώτης Ξύστρης and 65 others have joined the group Cyberpunk 2077 4 weeks ago

Ψάχνω για ιδέες σχετικά με έπιπλα κρεβατιού. Θέλω να το κάνω στυλ κουκέτα, με το κρεβάτι πάνω και το γραφείο με όλα τα σουμπράγκαλα για το pc από κάτω. Δυσκολότερο απ' ότι σκεφτόμουν αρχικά. Θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να το βρω, μετά θα πάρει καιρό για να το φτιάξουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Netflix: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 1 month ago

Πείτε καμιά καλή σειρά να δω ρε παιδιά, γιατί ότι έχω δει, ξέχασα να το σημειώσω και δε θυμάμαι ονόματα xD

Αυτή τη στιγμή βλέπω μόνο το JoJo.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Ghost of Tsushima' στο φόρουμ. 1 month ago

Ρε τράβα πάρε την παιχνιδάρα κι άσε τις δικαιολογίες στην άκρη tongue.png

Κατά την άποψή μου, κι επειδή έχω ρίξει πολλές ώρες στο παιχνίδι, on & off stream, αξίζει τα χρήματά του. Δοκίμασέ το, δε θα το μετανιώσεις. Δε λέω εύκολα ότι παιχνίδι αξίζει σε ψηλές τιμές. Και για το συγκεκριμένο έχω πάρει τη συλλεκτική. Δε μετάνιωσα ούτε ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...

GameWorld and 407 others have joined the group Τhe Witcher 3:Wild Hunt 2 months ago
Παναγιώτης Ξύστρης and 65 others have joined the group Cyberpunk 2077 4 months ago

Την εβδομάδα που πέρασε παρέλαβα κι εγώ το δικό μου δώρο, τα ακουστικά Spartan Myrmidon 2. Μέχρι στιγμής δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω εκτενώς. Φαίνονται πολύ ωραία πάντως, είναι ελαφριά στο κεφάλι. Αυτό που δεν μου έχουν πει είναι το πώς ακούγεται το μικρόφωνο, αλλά σε κάποιο stream θα το δοκιμάσω και θα ρωτήσω να μου πουν.

Ευχαριστώ και πάλι για το δώρο.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Anime: Προτάσεις σειρών' στο φόρουμ. 6 months ago

Kuroko no Basketball. Ωραία σειρά μέχρι στιγμής. Ακόμη δεν έχω μπει πλήρως στο κλίμα και χάνομαι με το πότε βρίσκονται σε ποια περίοδο του παιχνιδιού :lol:

Είναι ένα διαφορετικό σόου, ίσως σαν το Prince of Tennis, αλλά δεν το έχω δει για να πω ότι όντως κυμαίνεται στις ίδιες γραμμές.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Σάββατο χάσαμε την γιαγιά μας σε ηλικία 103 ετών. Ήταν πλέον η ώρα της να φύγει. Παρόλα αυτά, η απώλειά της εξακολουθεί να είναι μεγάλη.

Σπαρτιάτισσα σε όλα της, δυνατή γυναίκα, με θέληση για ζωή. Δεν ήταν συγγενής εξ αίματος με τη δική μου οικογένεια, μια απλή γειτόνισσα, αλλά αφού οι κανονικοί μας παππούδες είχαν προ πολλού φύγει για τα χωριά, ανέλαβε το ρόλο η ίδια και στάθηκε επάξια σαν κανονική γιαγιά μας. Όταν δεν μπορούσα να βρω αλλού παρηγοριά, η γιαγιά ήξερε πώς να με χειριστεί. Οι ιστορίες της ζωής της περνάνε ακόμη από το μυαλό μου, ειδικά τώρα.

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα ήθελα να έχουν όλοι έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή τους. Παρόλο που θα ήταν μια εμπειρία ζωής και θα μάθαιναν πολλά, ο χαμός ενός τέτοιου ανθρώπου αφήνει μεγάλο κενό. Τη θυμάμαι να λέει ότι δεν ήθελε να τη ρίξει στο κρεβάτι η ηλικία της, αλλά δυστυχώς το τελευταίο εξάμηνο δεν είχε τη δυνατότητα να σταθεί όρθια.

Αν και νιώθω ανακούφιση που πλέον δεν ταλαιπωρείται, εξακολουθώ να είμαι βαθύτατα λυπημένος που ξέρω ότι πλέον δε θα μπορέσω να την ξαναδώ. Μόνο το γεγονός ότι ήταν εκεί και μπορούσα να την επισκεφθώ, ακόμη κι αν δεν με αναγνώριζε, ήταν μεγάλη παρηγοριά για μένα. Δυστυχώς, είναι το τέλος μιας εποχής.

Διαβάστε περισσότερα...

Θα ασχοληθώ λίγο με το Arkham Knight για να ανεβάσω λίγο το Riddler hunting. Έτσι στο stream δε θα χρειαστεί να κάνω άσκοπες βόλτες και θα δει ο κόσμος λίγο ξύλο.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification