Featured
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος (Lordwinter)
Experience: 10755 (2025 points to next level)

 
600
Παντελής Δασκαλέλος απάντησε στο θέμα 'Guild Wars 2' στο φόρουμ. 2 years ago

Πρόσφατα απέκτησα και εγώ το Guild Wars 2 και μπορώ να πω οτι το εχω λατρέψει. Ο πρώτος λόγος είναι η ύπαρξη του Necromancer. Ο μηχανισμός της εκμάθησης των skills, μέσω της χρησιμοποίησής τους ουσιαστικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Ένα πράγμα που με έχει εντυπωσιάσει είναι ότι το community είναι ιδιαίτερα φιλικό, καθώς ανά πάσα στιγμή taggαρεις με αγνώστους για να ολοκληρώσεις τα quests. Μάλιστα αρκετές φορές μ' έκαναν revive (και έκανα επίσης), καθώς η συνεργασία μεταξύ των παιχτών είναι πραγματικά απαραίτητη.

Θεωρώ πως ακόμα χρειάζεται να περάσει χρόνος ώστε το Guild Wars 2 να αναπτύξει τις αρετές του στο μέγιστο, αλλά πιστεύω ότι έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει. Λυπάμαι ειλικρινά που δεν εχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ μαζί του, καθώς με έχει τραβήξει πραγματικά στον κόσμο του.

Διαβάστε περισσότερα...

Παντελής Δασκαλέλος απάντησε στο θέμα 'Guild Wars 2' στο φόρουμ. 2 years ago

Εγώ προσωπικά αν και δεν είμαι fan των MMORPG, προτιμώ τα πιο παραδοσιακά single player, απόλαυσα την beta του Guild Wars 2, αν και δυστυχώς λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας δεν μπόρεσα να παίξω όσο θα ήθελα.

Διαβάστε περισσότερα...

Konstantinos Triantafyllou and 26 others have joined the group Jak & Daxter 6 years ago
Χρήστος Φλεβοτόμος and 24 others have joined the group Midnight Club 7 years ago

The Caligula Effect review
To The Caligula Effect είναι από τα games που ήθελα να μου αρέσει, αλλά όσο και αν καταπίεζα τον εαυτό μου πότε δεν κατάφερα να παραβλέψω τα ελαττώματά του και να το χαρώ. Θεωρώ ότι έχει κάποιες καλές ιδέες, τόσο στο σύστημα μάχης, όσο και στο σενάριο, αλλά εν τέλει καταντά πολύ σύντομα βαρετό. Το παράδοξο μαζί του είναι ότι στα χαρτιά φαίνεται σαν το καλύτερο PS Vita exclusive RPG για φέτος, αφού βγαίνει από την Atlus, η οποία δεν βάζει την υπογραφή της όπου κι όπου, διαθέτει μια πρωτότυπη ιστορία από τον σεναριογράφο του Persona και γενικώς το στήσιμο του φέρνει στην σειρά Persona. Στην πράξη όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Θα το πρότεινα αποκλειστικά στους σκληροπυρηνικούς των JRPG.

Read More...

H σειρά Zero Escape είναι από τις αγαπημένες μου, εξαιτίας του εξαιρετικού σεναρίου της, παρόλα αυτά μέχρι προσφάτως δεν είχα καταφέρει να συνθέσω ολόκληρο το σεναριακό παζλ με δεδομένο ότι το 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ στην Ευρώπη. Η συλλογή Zero Escape: The Nonary Games μου έδωσε την ευκαιρία να το δοκιμάσω και να αποκτήσω επιτέλους μια ολοκληρωμένη εικόνα. Οι developers γενικώς προσπάθησαν να κάνουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο port από το DS και πιστεύω ότι τα κατάφεραν. Καλό θα ήταν πάντως αν είχε συμπεριληφθεί στη συλλογή και το Zero Time Dilemma, αυτό θεωρώ ότι είναι και το μόνο ουσιαστικό αρνητικό στοιχείο της συλλογής.

Read More...

Παντελής Δασκαλέλος replied to the topic 'Inside' in the forum. 7 years ago

fits79 wrote:

Καταλαβε κανεις την ιστορια του παιχνιδιου γιατι εγω μολις το τερματισα και δεν καταλαβα τιποτα.

Ειδικα απο εκει που:
[Warning: Spoiler!]

Το σενάριο του Inside είναι ανοιχτό σε πάρα πολλές ερμηνείες και αυτή θα έλεγα είναι και η ομορφιά του, το ότι σε βάζει στο τριπάκι να βρεις το "τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής".
[spoiler] H δική μου ερμηνεία είναι ότι θυσιάζεσαι για το καλό της ανθρωπότητας εμποδίζοντας αυτούς που θέλουν να χειραγωγήσουν το ανθρώπινο γένος.

Είναι το σύστημα με το οποίο γίνεται η όλη η διαδικασία του mind control. [spoiler]

Read More...

Notification