Βασίλης Βασιλός has a new avatar. 10 years ago
Βασίλης Βασιλός
Βασίλης Βασιλός has a new avatar. 10 years ago
Βασίλης Βασιλός
Ο χρήστης Χριστίνα Νικολιδάκη με τον/την {target} είναι τώρα φίλοι 12 years ago

Βασίλης Βασιλός απάντησε στο θέμα συζήτησης Game of the Year 2012 12 years ago

Ο χρήστης Οδυσσέας Νεμπεγλέρας με τον/την {target} είναι τώρα φίλοι 12 years ago

Ο χρήστης Γιώργος Κυρενές με τον/την {target} είναι τώρα φίλοι 12 years ago

Ο χρήστης Γιάννης Φαφούτης με τον/την {target} είναι τώρα φίλοι 12 years ago

Ο χρήστης Βαγγέλης Βερβέρας με τον/την {target} είναι τώρα φίλοι 12 years ago

{actor} Now Playing: Darksiders II

www.gameworld.gr/columns/console-wars/item/11964-%…

Μην ξεχάσετε να το διαβάσετε!!

{actor} Now Playing: Darksiders II

Ο χρήστης wavee με τον/την {target} είναι τώρα φίλοι 12 years ago

{actor} Now Playing: Max Payne 3

Hello GameWorld!
Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του GameWorld! Ονομάζομαι Βασίλης Βασιλός και είμαι το νεότερο (ηλικιακά) μέλος της συντακτικής παρέας του αγαπημένου μας site. Με αφορμή την εισαγωγή των Blogs βρίσκω και εγώ την ευκαιρία να σας μιλήσω για μένα με σκοπό να γνωριστούμε καλύτερα! 

Η "ταπεινή" αρχή

Γεννημένος την χρονιά του 94' δεν μπορώ να πω πως πρόλαβα τις πρώτες κονσόλες στον χώρο. Ξεκίνησα ταπεινά με ένα Gameboy Color και τα τότε παιχνίδια Pokemon, όταν μια μέρα ανοίγοντας την ντουλάπα είδα παρατημένο ένα SNES που δεν θυμόμουν καν πως είχα. Η κονσόλα αυτή ήταν και ο λόγος που με έκανε αργότερα να αγαπήσω όλο αυτό το "άθλημα". Σήμερα βέβαια δεν έχω ιδέα σε ποια χωματερή βρίσκεται. Το ηθικό δίδαγμα; Να μαζεύετε το δωμάτιό σας! Όπως και να έχει, δυναμικά στον χώρο μπήκα το 2000 με το Playstation το οποίο μου κάναν δώρο. Θυμάμαι ακόμα τα 78 CD που είχα και οι γονείς μου ακόμα κλαίνε τα λεφτά τους. 

Ανεβαίνοντας στο βάθρο

Αργότερα μπήκε στην ζωή μου το Playstation 2, η -για μένα- μακράν καλύτερη κονσόλα που έχει φτιάξει ο άνθρωπος. Ποιοτικά παιχνίδια, άψογα γραφικά και πολύ "μεράκι" βαλμένο στον κάθε τίτλο. Την ίδια περίοδο πήρε και ο πατέρας μου ένα λάπτοπ και άρχισα να ασχολούμαι (λίγο αργότερα) με το Lineage II. Η γνωστή φάση: ίντερνετ καφέ με φίλους σε party, σπίτι για φαγητό και ύπνο, άντε και λίγο σχολείο. Να μην πολυλογώ όμως, με τα χρόνια ήρθε και το PS3 το οποίο κρατάει δυναμικά μέχρι και σήμερα. Στο ρόστερ των προτιμήσεών μου συμπεριλαμβάνονται τα πάντα εκτός από τα FPS τύπου CoD κ.ο.κ. Ο λόγος; Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να σκοτώνω ανθρώπους με... άνθρωπο! Γι'αυτό και στα FPS προτιμώ περισσότερο τα Sci-Fi. Οι λατρείες μου ωστόσο είναι δύο. Τα RPG και τα Racing. Μπορεί να μην είμαι τόσο ψαγμένος στα RPG όσο ο Παντελής, αλλά αυτά που έχω παίξει με έχουν κάνει να αγαπήσω το είδος. Για τα racing δεν μπορώ να πω πολλά. Για όσους δεν το ξέρουν είμαι δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητής στο NFS: Hot Pursuit και NFS: The Run στις διοργανώσεις της EA Hellas και πάντα είχα εμμονή με την ταχύτητα. Οπότε σας περιμένω να παίξουμε όποια στιγμή θέλετε!

Πως βρέθηκα εδώ

Πριν γίνω συντάκτης του site ήμουν φανατικός ακροατής των Users και αναγνώστης του GameWorld. Οπότε τα πράγματα ήταν λίγο πιο γνωστά για μένα, και κατάφερα να πάρω την θέση. Μέχρι σήμερα χαίρομαι την κάθε στιγμή που περνάω στο site και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνουμε ακόμα πιο γνωστοί στον κόσμο. 

That's all folks!

Λοιπόν, αυτά είχα πάνω κάτω να σας πω για μένα. Χαρά μου να απαντήσω σε κάθε απορία σας, απλά αφήστε ένα comment ή στείλτε ένα pm. Για την ώρα έχω να κάνω προπόνηση στο F1 2012 για το τουρνουά του Σαββάτου που ελπίζω να βρίσκομαι, οπότε σας αφήνω σιγά σιγά. Και μιας και τώρα είμαι στην Ιταλία για σπουδές σας αποχαιρετώ αντιστοίχως. Arrivederci!

Notification