Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Ταινία Yakuza' στο φόρουμ. 2 days ago

Ταινία Yakuza: Like a Dragon
Η Sega παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ.

yakuza-like-a-dragon-ichi-9-1601232887.jpg
Η Sega παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Yakuza: Like a Dragon.
youtu.be/M9rx8zbxbFk

Μέχρι στιγμής στα credits της ταινίας δεν αναφέρονται κάποιοι συγγραφείς, παρά μόνο τα ονόματα των παραγωγών, που είναι οι Erik Barmack, Roberto Grande και Joshua Long. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Kazuma Kiryu, ο οποίος εξερευνά τις πόλεις της Ιαπωνίας. Στο μέλλον θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο και για την χρονική περίοδο στην οποία διεξάγεται.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Σειρά Resident Evil: Infinite Darkness στο Netflix' στο φόρουμ. 2 days ago

Σειρά Resident Evil: Infinite Darkness στο Netflix
Έτος κυκλοφορίας και τρέιλερ.

resident-evil-infinite-darkness-netflix-90-1601230688.jpg
Η Capcom ανακοίνωσε ότι η σειρά Resident Evil θα ονομάζεται Resident Evil: Infinite Darkness και ότι θα προβληθεί στο Netflix το 2021. Παράλληλα, παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ.
youtu.be/56_gTT-O7Nw
Η σειρά Resident Evil στο Netflix θα έχει 8 επεισόδια διάρκειας μίας ώρας. Ο συγγραφέας είναι ο Andrew Dabb (Supernatural) και η σκηνοθέτρια -τουλάχιστον για τα δύο πρώτα επεισόδια- η Bronwen Hughes (Breaking Bad).

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Football Manager 2021' στο φόρουμ. 2 days ago

Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format εκτός του PS5
Επειδή η Sony δεν έστειλε στη Sega development kit.

ps5-development-kit-73-1601197721.jpg
Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One, Nintendo Switch, πιθανόν και σε φορητές συσκευές, αλλά όχι στο PlayStation 5.

Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με την Sports Interactive, θυγατρική εταιρεία της Sega, η Sony δεν έστειλε PS5 development kit στην Sports Interactive για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Τα development kits είναι ειδικές κονσόλες που χρησιμοποιούν οι developers για να τρέξουν την πρώιμη έκδοση ενός παιχνιδιού που αναπτύσσουν και που τους χρειάζονται για το development. Στην προκειμένη περίπτωση, η Microsoft και η Sega ενδιαφέρθηκαν από μόνες τους για το Football Manager και έστειλαν ένα development kit εδώ και χρόνια. Όπως όμως ομολόγησε ο Miles Jacobson, Managing Director της Sports Interactive, η εταιρεία του μίλησε με την Sony, αλλά η Ιαπωνική εταιρεία δεν έστειλε κάποιο development kit κι έτσι οι developers δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν μια έκδοση για το PS5.

Ο λόγος που η Sony δεν έστειλε development kit είναι επειδή απάντησε ότι "υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα development kits και δίνουν προτεραιότητα στα games που θέλουν για την πλατφόρμα τους". Όσο για το αν σταλεί dev kit αυτή την περίοδο, ο Jacobson δήλωσε ότι χρειάζονται χρόνια δουλειάς, όπως έγινε με τα Xbox dev kits και ότι δεν γίνεται απλά να λάβουν ένα dev kit και να αρχίσουν να δουλεύουν.

Η Sony πάντως είχε συνεργαστεί με την Sports Interactive για τις εκδόσεις του Football Manager σε PSP και PS Vita. Τα τελευταία χρόνια με το PS4 και πλέον με το PS5, μήπως να σταματήσει να δίνει development kits σε πολύ μικρές indie εταιρείες, όπως τον δημιουργό του Dream Daddy Simulator και να δώσει μια προτεραιότητα αρχικά σε εταιρείες που πουλάνε ορισμένα εκατομμύρια αντίτυπα;

Προφανώς για να αναπτυχθεί το Football Manager σε κονσόλα της Sony (έστω του χρόνου στο FM 2022), θα πρέπει η Sports Interactive να λάβει ένα PS5 development kit σχετικά έγκαιρα, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου για PC και Xbox One και τον Δεκέμβριο για το Nintendo Switch.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'PS5: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 2 days ago

Amazon: "Όσοι παραγγείλετε PS5 και Xbox Series X μπορεί να μην λάβετε την κονσόλα στο λανσάρισμα"
Δηλώσεις και για το Xbox Series X.

ps5-xbox-series-x-7-1601135485.jpg
Το Amazon έκανε την ίδια δήλωση σχετικά με τα αποθέματα κονσολών και για το Xbox Series X.

Όσοι προπαραγγείλετε κονσόλες από το συγκεκριμένο κατάστημα, μπορεί να μην τις λάβετε έγκαιρα αλλά να χρειαστεί να περιμένετε κάποιες ημέρες. Τα αποθέματα και στις δύο κονσόλες ίσως να μην επαρκούν ή τουλάχιστον αυτό ισχύει μόνο για το Amazon και όχι για τα περισσότερα καταστήματα. Στην Αγγλία πάντως τα sites ορισμένων καταστημάτων έπεσαν όταν ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 500 ευρώ. Το PS5 Digital χωρίς blu-ray drive θα κοστίζει 400 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Football Manager 2021' στο φόρουμ. 2 days ago

Football Manager 2021: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Έρχεται σε PC, κονσόλες Xbox και Switch.

football-manager-2021-9-1601133651.jpg
Η Sports Interactive ανακοίνωσε ότι το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου.

Η κυκλοφορία του θα γίνει σε PC και Mac (Steam και Epic Games Store). Όσοι το προπαραγγείλετε θα έχετε έκπτωση 10% και πρόσβαση στην έκδοση Early access, η οποία θα είναι διαθέσιμη δύο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία. Αν αγοράσετε το παιχνίδι μέσω του Steam ή του Epic Games Store, τότε θα λάβετε δωρεάν το Football Manager 2021 Touch.
youtu.be/wlJ82sZEkC8

Το Football Manager 2021 θα επιστρέψει στο Xbox, με την έκδοση του Xbox One (είχαμε να το δούμε από το 2007) και θα αναπτυχθεί επίσης για Switch, Android και iOS. Θα μπορείτε να το παίξετε και για Xbox Series X/S, μιας και η έκδοση για Xbox One θα είναι συμβατή και με την κονσόλα ένατης γενιάς.

Το Football Manager 2021 για το Nintendo Switch αναμένεται τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'No Man's Sky' στο φόρουμ. 2 days ago

Πλανήτες στο No Man's Sky είναι κολλημένοι μεταξύ τους
Σε τρυφερές στιγμές...μπορεί και όχι.

no-mans-sky-planets-71-1601128921.jpg
Στο No Man's Sky, ορισμένοι παίκτες βρίσκουν πλανήτες κολλημένους μεταξύ τους.
Αν προσεδαφιστείτε στον ένα, μπορείτε να μεταπηδήσετε στον άλλο. Το παράδοξο είναι ότι το No Man's Sky έχει δισεκατομμύρια πλανήτες και είχαμε την εντύπωση ότι έχουν γίνει με κάποιο τρόπο αυτόματα generate από το παιχνίδι και πως δεν θα μπορούσε να γίνει ένα τέτοιο σφάλμα.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Beyond Good and Evil II' στο φόρουμ. 2 days ago

Ο Michel Ancel, δημιουργός του Rayman, παραιτείται από την Ubisoft
Θα δουλέψει σε άσυλο άγριων ζώων.

michel-ancel-wild-beyond-good-and-evil-2-92-1600526510.jpg
Ο Michel Ancel, ίσως να μην παραιτήθηκε τυχαία από την Ubisoft, καθώς σύμφωνα με νέα αναφορά της Γαλλικής Liberation, εργαζόμενοι της Ubisoft τον κατηγορούν για την "δημιουργία τοξικού περιβάλλοντος εργασίας".

Μετά από 30 χρόνια ιστορίας στη Ubisoft, ο Michel Ancel αποχώρησε για να δουλέψει σε άλυσο άγριων ζώων, αλλά απ' ότι φαίνεται ορισμένοι πρώην συνάδελφοί του τον κατηγορούν ότι δεν έκανε καλή διαχείριση των projects και ότι επέτρεπε να υπάρχει τοξικότητα μεταξύ των εργαζομένων. Μάλιστα, η Ubisoft παραδέχθηκε ότι ο δημιουργός του Rayman ήταν ανάμεσα στα υψηλόβαθμα στελέχη για τα οποία η Ubisoft είχε δημιουργήσει εκτενή έρευνα για τοξικότητα, πρωτού ο ίδιος παραιτηθεί. Ο Michel Ancel πάντως αρνήθηκε τις κατηγορίες μέσω του Instagram.

Στις μεταφράσεις των συνεντεύξεων, ο Ancel κατηγορείται ότι ανάγκαζε τους developers να εγκαταλείπουν μήνες δουλειάς που είχαν δημιουργήσει, "λόγω της ιδιοτροπίας του". Κατηγορήθηκε ότι "άλλαζε την στρατηγική ανάπτυξης των games του ή εφεύρισκε νέα χαρακτηριστικά για τα games που ανέπτυσσε όταν μιλούσε σε gaming sites, χωρίς τα χαρακτηριστικά αυτά να έχουν προηγουμένως αναφερθεί προς τους developers του". Μέχρι στιγμής οι δηλώσεις των κατηγοριών φαίνονται να μην ευσταθούν, καθότι ως Project Manager τα συγκεκριμένα θέματα ήταν καθαρά θέματα διαχείρισης. Ωστόσο, οι πρώην συνάδελφοί του, τον κατηγορούν για εξάντληση, κατάθλιψη και ότι ήταν τόσο εχθρικός χαρακτήρας ώστε "η Ubisoft έπρεπε να τον χωρίσει από τους developers βάζοντας ενδιάμεσα στρώματα προϊσταμένων για να δίνουν τις οδηγίες".

Ένας πρώην συνάδελφός του Michel Ancel, δήλωσε ότι: "Μπορεί να σου αναλύσει ότι είσαι ιδιοφυϊα, ότι η ιδέα σου είναι εξαιρετική και μετά στα meetings να σε αποδομήσει, λέγοντας ότι είσαι σκατά, ότι η δουλειά σο δεν αξίζει και να μην σου μιλάει για ένα μήνα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια δημιουργική διαδικασία που βασίζεται στη διάβρωση, στη διάβρωση του οράματός του και στη διάβρωση των ανθρώπων γύρω του".

Η Ubisoft δεν αποκάλυψε ότι ο Michel Ancel βρισκόταν σε διαδικασία έρευνας όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του στις 18 Σεπτεμβρίου. Η λεπτομέρεια αυτή έγινε δημόσια γνωστή όταν ο Ancel την επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Liberation, στην οποία είπε ότι ο Yves Guillemot, διευθύνων σύμβουλος της Γαλλικής εταιρείας, τον ενημέρωσε ότι η Ubisoft διερευνούσε τις πράξεις του μέσω συνεντεύξεων εργαζομένων. Ο ίδιος είπε ότι "Κάποιες φορές με αμφισβητούν, λέγοντας ότι η κατεύθυνση που παίρνω δεν γίνεται κατανοητή ή εξηγείται με λάθος τρόπο. Θα παλέψω για την αλήθεια γιατί τέτοιες κατηγορίες είναι κρίμα και λάθος. Δουλεύω σκληρά για τα projects μου και πάντοτε σεβόμουν τις ομάδες που συνεργαζόμουν. Επίσης, ως director στο Beyond Good & Evil 2, δεν είχα στις αρμοδιότητές μου την διαχείριση της ομάδας development αλλά να φέρω το όραμα της νέας έκδοσης, ενώ οι παραγωγοί και οι Project Managers αποφάσιζαν τι θα κάνουν, πότε και πως". Επίσης, ο Ancel αρνήθηκε ότι ανάγκαζε συχνά τους developers να αρχίσουν την δουλειά τους από το μηδέν, ειδικά στο Beyond Good & Evil 2, λέγοντας ότι "Οι πληροφορίες αυτές είναι ψευδείς και αποκαλύφθηκαν από άτομα που θέλουν να καταστρέψουν εμένα και τα projects μου".


Το Beyond Good & Evil 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Transformers' στο φόρουμ. 2 days ago

Transformers: Battlegrounds
Μάχες από την Γη ως τον Cybertron.

transformers-battlegrounds-pc-ps4-xbox-one-switch-5-1601117423.jpg
Το Transformers: Battlegrounds, ανακοινώθηκε αρχικά τον Ιούνιο και έχει τρέιλερ που δείχνει το gameplay και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το νέο τρέιλερ δείχνει ξεκάθαρη έμπνευση από τη animated σειρά Transformers: Cyberverse και μας παρουσιάζει μερικά αγαπημένα Autobots όπως ο Bumblebee, ο Windblade και ο Optimus Prime καθώς πολεμούν τον Megatron και τους Decepticons.
youtu.be/h9-pQy2lv2c

Η Outright Games, εταιρεία που θα κυκλοφορήσει το Transformers: Battlegrounds στην αγορά, ανακοινώσε και μια Digital Deluxe Edition, η οποία θα περιλαμβάνει 4 σετ με skins για τα Autobots και ένα arcade mode του παιχνιδιού. Στo συγκεκριμένο mode, που θα λέγεται CUBE, Autobots και Decepticons θα παλεύουν για τον έλεγχο ενός Κύβου.

Οι προπαραγγελίες τουT ransformers: Battlegrounds θα ξεκινήσουν από τις 2 Οκτωβρίου και θα παρέχουν 10% έκπτωση στην έκδοση Digital Deluxe καθώς και τα Nemesis Prime και Goldfire Bumblebee skins.

Το Transformers: Battlegrounds θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Left 4 Dead 2' στο φόρουμ. 2 days ago

Left 4 Dead 2: Δωρεάν περίοδος
Τρέχει αυτές τις μέρες στο Steam.

left-4-dead-2-free-pc-download-31-1601113323.jpg
Την στιγμή που η Epic Games δίνει τουλάχιστον δύο δωρεάν games κάθε εβδομάδα στο Epic Games Store, η Valve συνεχίζει να δίνει...δωρεάν περιόδους, ακόμα και σε games που είναι παλιότερα της δεκαετίας.

Σειρά έχει το Left 4 Dead 2, το οποίο μπορείτε να παίξετε για ένα τριήμερο στο Steam. Η προσφορά θα λήξει την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Η δωρεάν διάθεση έγινε λογικά διότι modders από το community του Left 4 Dead δημιούργησαν το Last Stand Update, το οποίο μπορείτε επίσης να κατεβάσετε δωρεάν.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Νέα Downloads' στο φόρουμ. 2 days ago

Downloads εβδομάδας: 21/9-27/9/20
Δωρεάν τα Rocket League, Scrap Garden και Left 4 Dead 2.

rocketleague-kentriki-downloads-70-1601112189.jpg
Δωρεάν games για PC και trials
Life is Strange 2: Episode 1 (Steam δωρεάν διαθέσιμο για πάντα)
Chip's Challenge (Δωρεάν διαθέσιμο στο Steam)
Scrap Garden (Steam έως 27 Σεπτεμβρίου)
RollerCoaster Tycoon 3 (Epic Games Store έως 1 Οκτωβρίου)
Rocket League (Δωρεάν διαθέσιμο στο Epic Games Store)
Left 4 Dead 2 (Δωρεάν για το Σαββατοκύριακο μέσω του Steam)

PC Demos
MONOBOT Demo
Starclaw: Battle of StarSpace Nebula Demo
Graviter Demo
Johnny Lionface Demo
RoboPhobik Demo
Brocula Demo
ArrowBall Demo
Shape Cascade Demo
Contraband Police Demo
Hero of Not Our Time Demo
Death: The Ascension Demo
Josh Journey: Darkness Totems Demo
LA FORET DE PAGO : LA VENGEANCE DU DRAGON Demo
Legendary Journeys Demo
Evil Cult Demo
Mech Engineer Demo
Good Night, Knight Demo
Block Motion Demo
Piroku Demo
Rekt! Demo
Nonsense Soccer Demo
Panzer Paladin Demo
SkateBIRD Demo
Running Rogue Demo
Vampire: The Masquerade — Night Road Demo
UNDERZONE Demo
Leyak : Escape from Naraka Demo
Super Cable Boy Demo
Idle Armada Demo
Healing Spree Demo
Gimel Dimension Demo
Project Gravity Demo
GravNewton Demo
Sphere Game Demo
Finding Brenda Demo
Black Border Demo
Tools Up! Demo
Just Flip Demo
Nightmare Puppeteer Demo
Listeria Wars Demo
(Cute dragon Yongyong) Demo
Impulsow Demo
Memorise'n'run Demo
Hero or Villain: Battle Royale Demo
BLASTRONAUT Demo

PS Plus free games
Street Fighter V
PlayerUnknown's Battlegrounds

PS Plus Demos
Asterix and Obelix XXL3: The Crystal Menhir – Demo
9 Monkeys of Shaolin Demo

Xbox One
Tom Clancy's The Division
The Book of Unwritten Tales 2
Tom Clancy's The Division® 2
Bomber Crew
Warhammer: Vermintide 2

Xbox Game Pass
Kathy Rain
Wasteland 3
Hypnospace Outlaw
Night in the Woods
Warhammer: Vermintide 2
Company of Heroes 2: Complete Collection
Halo 3: ODST
Drake Hollow
Tell Me Why: Chapters 1-3
Double Kick Heroes
Destiny 2: Shadowkeep
The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics
Disgaea 4 Complete+
Destiny 2
Black Desert
Touhou Luna Nights
RESIDENT EVIL 7 biohazard
Star Renegades

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Mass Effect Trilogy Remastered' στο φόρουμ. 2 days ago

Φήμη: Mass Effect Trilogy Remastered
Ονομασία, περίοδος και περιεχόμενο.


Σύμφωνα με το GamesBeat , developers της BioWare που δουλεύουν για το Mass Effect Trilogy Remastered, ανέφεραν ότι η τριλογία θα έρθει το 2021, διότι το πρώτο Mass Effect δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να σταθεί σε μία Remastered συλλογή και χρειάζεται λίγη περισσότερη δουλειά στα γραφικά και τους μηχανισμούς του.

Η Remastered έκδοση θα ονομάζεται Mass Effect: Legendary Edition και σε αυτή η EA δεν σκοπεύει να συμπεριλάβει στη Remastered τριλογία το multiplayer του Mass Effect 3. Θα έχει ωστόσο όλα τα DLC της σειράς.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Take-Two: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 2 days ago

H Take-Two εξαγόρασε την Playdots
Έναντι 192 εκατομμυρίων δολαρίων.

dots-ios-android-69-1601123610.jpg
Η προσπάθεια της Take-Two να επεκταθεί στα δωρεάν mobile games προχωράει ένα βήμα παραπάνω με την αγορά της Playdots.

Η αμερικάνικη εταιρεία Playdots, που ιδρύθηκε το 2013, είναι γνωστή για τα Dots, Two Dots και Dots & Co. και έχει συνολικά από όλα της games πάνω από 100 εκατομμύρια downloads.
youtu.be/iyZ3diIAcr0


Ο Micheal Worosz, υπεύθυνος στρατηγικής μάρκετινγκ και κυκλοφοριών της Take-Two, δήλωσε: "Έχουμε την μεγάλη χαρά να καλωσορίσουμε την ομάδα της Playdots στην οικογένεια της Take-Two και είμαστε ενθουσιασμένοι για τις συνεισφορές που θα κάνουν στην δουλειά μας, με τις δυνατότητες που έχουν στην ανάπτυξη νέων games.

Στη συμφωνία που έγινε, η Playdots έλαβε 90 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και 102 εκατομμύρια σε αξία μετοχών της Take-Two. Το πρώτο τρίμηνο του 2020 ήταν και από τα πιο επιτυχημένα της Take-Two καθώς είχε εισπράξεις 831.3 εκατομμύρια δολάρια από games όπως GTA Online, NBA 2K20, Read Dead Online και Borderlands 3.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Metal Gear Solid: The Legacy Collection' στο φόρουμ. 2 days ago

Τα Metal Gear, Metal Gear Solid και Metal Gear Solid 2 ξανά στα PC
Διαθέσιμα στο GOG.

Metal-Gear-Solid-PC-2-39-1600855806.jpg
Το online κατάστημα GOG έχει πλέον τα Metal Gear, Metal Gear Solid 1 και Metal Gear Solid 2.

Το πρώτο Metal Gear είχε κυκλοφορήσει το 1987 για NES και MSX2. Ακολούθησαν τα περισσότερο γνωστά Metal Gear Solid (1998) και Metal Gear Solid 2, το πρώτο για PS1 και το δεύτερο για PS2.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στα προφίλ τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Yakuza 7' στο φόρουμ. 2 days ago

Το νέο Yakuza θα ανακοινωθεί την Κυριακή
Τι ετοιμάζει η Sega στην ένατη γενιά;

yakuza-8-58-1601058849.jpg
Η Sega ετοιμάζει ένα νέο Yakuza video game και θα το ανακοινώσει αυτή την Κυριακή, κατά την διάρκεια του Tokyo Game Show, το οποίο θα διεξαχθεί online.

Το Yakuza 7: Like a Dragon θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου και θα έχει turn-based σύστημα μάχης, ενώ θα περιλαμβάνει περισσότερες τοποθεσίες έξω από το Kamurocho. Τι θα ακολουθήσει μετά από αυτό;

Η παρουσίαση της Sega θα γίνει μέσω YouTube την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 14:00.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'The Last of Us: Part 2' στο φόρουμ. 2 days ago

Επιτραπέζιο The Last of Us και δωρεάν PS4 Beach theme
Οι ανακοινώσεις της Naughty Dog.

the-last-of-us-board-game-20-1601055312.jpg
Η Naughty Dog και η κατασκευάστρια εταιρεία επιτραπέζιων CMON ανακοίνωσαν ότι μετά από τα Bloodborne και God of War, τώρα θα κυκλοφορήσει σε επιτραπέζιο και το The Last of Us.

Το The Last of Us: The Board Game θα έχει μια ατμόσφαιρα τρόμου, όπως αυτή στη gaming σειρά και υπόσχεται να σας προσφέρει πλούσια συναισθήματα. Η CMON δήλωσε ότι "είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να μεταφέρουμε ένα μοντέρνο κλασικό video game της βιομηχανίας σε μια επιτραπέζια εμπειρία, ώστε να εξερευνήσετε τον κόσμο με έναν νέο τρόπο.

Η Outbreak Day (26/9) του The Last of Us, μετονομάστηκε από την Naughty Dog σε "The Last of Us Day", έτσι ώστε να μην υπάρχει κάποια λάθος ερμηνεία σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Beach theme για το PS4
Όσοι έχετε PS4 μπορείτε να κατεβάσετε το Beach Dynamic theme εντελώς δωρεάν.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Το theme είναι διαθέσιμο για το Αμερικάνικο PSN, επομένως χρησιμοποιήστε κάποιο Αμερικάνικο account για να το εγκαταστήσετε.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification