PlayStation Store Sales Charts: Φεβρουάριος 2021 11 hours 45 minutes ago

Τα FIFA 21 και GTA 5 βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των charts.

Ο Φεβρουάριος του 2021 είναι παρελθόν και το FIFA 21 βρέθηκε στην πρώτη θέση των charts για τις πωλήσεις της έκδοσης για PS5, τόσο στην Ευρώπη αλλά και την Αμερική. Την πρώτη θέση της κατάταξης έχει και στα charts πωλήσεων για το PS4 στην Ευρώπη, με το Grand Theft Auto, να βρίσκεται στην αντίστοιχη πρώτη θέση στα charts της Αμερικής.

Το Hitman 3, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία στις ψηφιακές πωλήσεις, βρέθηκε στην όγδοη θέση στα charts της Αμερικής και έβδομο στην κατάταξη της Ευρώπης. Στην λίστα έχουν προστεθεί και τα Nioh 2 Remastered στην 11η θέση στην Αμερική και 16η θέση στην Ευρώπη και το Wererwolf: The Apocalypse - Earthblood στην 13η θέση στην Αμερική και στην 15η θέση στη κατάταξη της Ευρώπης.

ps charts feb

Οι επιδόσεις των PS5 exclusives ήταν επίσης ικανοποιητικές στον τομέα των ψηφιακών πωλήσεων, με το Marvel's Spider-Man: Miles Morales να βρίσκεται στην τρίτη θέση σε Αμερική και Ευρώπη ενώ το Demon's Souls βρέθηκε στην 10η και την 8η θέση αντίστοιχα. Στην κατάταξη του PS4, φαίνεται πως υπάρχει μία προτίμηση στα Minecraft και Call of Duty: Black Ops Cold War.

To Call of Duty: Warzone βρίσκεται στην κορυφή τόσο στο PS5 αλλά και το PS4 στην κατηγορία των free-to-play, ενώ ακολουθούν τα Fortnite και Rocket League. Τέλος το Beat Saber συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων για PlayStation VR, με τα Job Simulator και SUPERHOT VR να ακολουθούν.

 

Διαβάστε για την κυριαρχία των ψηφιακών πωλήσεων σε video games μέσα στο 2020 και συζητήστε για την Sony στο σχετικό forum topic.

To Halo Infinite αποκτά δική του γεύση στα Pringles 14 hours 25 minutes ago

Τα νέα πατατάκια έχουν γεύση Moa Burger.

Το Halo Infinite θα αποκτήσει τη δικιά του γεύση στα Pringles, χάρη σε μία νέα συνεργασία.

Τα Halo Infinite Pringles θα έχουν γεύση Moa Burger. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε το μόα είναι ένα πτηνό που μοιάζει με στρουθοκάμηλο το οποίο είχε εμφανιστεί στο Halo Reach το 2010.

Τα νέα για την νέα γεύση Moa Burger σε κυματιστά Pringles ανακοινώθηκε μέσω του Twitter στην επίσημη σελίδα του Halo.

 

Τα limited edition Halo Pringles είναι διαθέσιμα μόνο στην Αμερική και αποκλειστικά στα Walmart.

To Halo Infinite θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox Series X/S και Xbox One μέσα στο 2021.

 

Διαβάστε περισσότερα για το Halo Infinite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Microsoft: "Γνωρίζομε το πρόβλημα απόκρισης στα νέα Xbox Wireless Controllers και αναζητούμε πιθανές λύσεις" 14 hours 58 minutes ago

Χρήστης του YouTube παρουσιάζει το πρόβλημα σε νέο βίντεο.

Κάποιοι παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα με το νέο Xbox Wireless Controller το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το Xbox Series X. Οι παίκτες αναφέρουν ότι αρκετές φορές όταν πατάνε ένα κουμπί, η εντολή δεν δίνεται στην κονσόλα ή το PC. Τα καλά νέα είναι ότι η Microsoft αναγνώρισε το πρόβλημα και εργάζεται επάνω στην λύση.

Τα κακά νέα από την άλλη, είναι ότι δεν υπάρχει δοθεί επίσημη ημερομηνία σχετικά με την κυκλοφορία κάποιου patch, κάτι που σημαίνει ότι εάν σας επηρεάζει το πρόβλημα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε για νέα ανακοίνωση από την Microsoft.

Το πρόβλημα της απόκρισης αναφέρεται από μία σειρά παικτών, ένας εκ των οποίων είναι ο SK Lee, ο οποίος σχολίασε στο The Loadout ότι στο δικό του χειριστήριο το πρόβλημα εμφανίζεται κατά κύριο λόγο στο κουμπί Y κάτι που καταστρέφει την εμπειρία του στο FIFA. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο SK Lee παίζει σε PC: "Το χειριστήριο δεν αποκρίθηκε αρκετές φορές κατά την διάρκεια 15άλεπτου αγώνα."

Ο SK Lee επέστρεψε στο παλιό του Logitech χειριστήριο καθώς το πρόβλημα της απόκρισης στα χειριστήρια της Microsoft καταστρέφει την gaming εμπειρία του. Παρακάτω θα βρείτε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται το πρόβλημα.

http://www.youtube.com/watch?v=Q8ztvqLTIiM

Ο χρήστης του YouTube γνωστός ως TrueGamingHD παρουσίασε το πρόβλημα του χειριστηρίου στο παραπάνω βίντεο. Από την μεριά της η Microsoft απάντησε στο The Loadout σχετικά με το ζήτημα: "Στην Microsoft, κάνουμε ενδελεχής ελέγχους στα προϊόντα μας και δεσμευόμαστε την παροχή ανεπανάληπτης gaming εμπειρίας. Γνωρίζουμε ότι μερικοί παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα απόκρισης με τα Xbox Wireless Controllers τους και η ομάδα μας εργάζεται στην εύρεση μίας λύσης. Για ακόμα καλύτερη εμπειρία, ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να επισκεφτούν το site Xbox Support για βοήθεια."

 

Διαβάστε περισσότερα για την δίκη της Microsoft σχετικά με τα Xbox Elite Controllers και συζητήστε για τo Xbox Series X στο σχετικό forum topic.

Το Surviving Mars δωρεάν στο Epic Games Store yesterday

Διαθέσιμο από την επόμενη Πέμπτη, 11/3.

Η Epic Games ανακοίνωσε το δωρεάν παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας. Το Surviving Mars είναι ένα Strategy το οποίο αναπτύχθηκε από την Haemimont Games και εκδόθηκε από την Paradox Interactive.

http://www.youtube.com/watch?v=nv5OeJsHnT4

Πρόκειται για single player εμπειρία στην οποία καλείστε να χτίσετε την πρώτη βιώσιμη κοινότητα ανθρώπων στο πλανήτη Άρη. Θα χρειαστεί να εκτελέσετε στρατηγικές με σοφία, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες επιβίωσης της κοινότητάς σας, καθώς ξεκλειδώνετε τα μυστήρια του εξωγήινου κόσμου.

Επισκεφτείτε την σελίδα του Surviving Mars στο Epic Games Store.

Όλα τα εβδομαδιαία δωρεάν games του Epic Games Store παραμένουν μόνιμα στο λογαριασμό σας, αρκεί να τα κατεβάσετε μέσα στην εβδομάδα που διατίθενται δωρεάν.

 

Δείτε τo τρέχον δωρεάν video game του Epic Games Store και συζητήστε για τις προσφορές στο σχετικό forum topic.

Josef Fares: "Το It Takes Two δεν θα έχει collectibles επειδή οι gamers δεν τερματίζουν καν τα games" yesterday

Ο συνιδρυτής της Hazelight Studios θεωρεί ότι κανείς δεν ξανά παίζει τα video games.

To επερχόμενο co-op Adventure με τίτλο It Takes Two, δεν θα συμπεριλαμβάνει collectibles για τους gamers, καθώς σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Hazelight Studios, "οι gamers δεν τερματίζουν καν τα games".

Ο Josef Fares, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το replayability του It Takes Two, σε πρόσφατο Q&A. Η ερώτηση που του έγινε είχε να κάνει με τις συνήθειες των gamers, όταν ο ίδιος απάντησε: "Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτό, επειδή το πρόβλημα με το replayability είναι ότι σύμφωνα με τα στατιστικά, ο κόσμος δεν τερματίζει καν τα games. Ποιος τα παίζει ξανά; Δεχόμαστε συχνά ερωτήσεις σχετικά με το replayability, όμως δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Ο κόσμος δεν ξανά παίζει τα games."

Ο Fares ξεκαθάρισε ότι μπορείτε να ξανά παίξετε το It Takes Two αν το θέλετε, αναφέροντας ότι δεν θα περιέχονται καθόλου collectibles, κάτι που ενδεχομένως να πυροδοτούσε το replayability: "Ναι μπορείτε να παίξετε ξανά το It Takes Two... όμως δεν υπάρχουν καθόλου collectibles στο It Takes Two. Είμαστε κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι."

http://www.youtube.com/watch?v=GAWHzGNcTEw

O Fares αναφέρθηκε στα collectibles ως "αστραφτερά περιττώματα" δηλώνοντας ότι δεν είναι αναγκαία. Ο director αναγνώρισε ότι τα collectibles θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως οδηγοί από τους παίκτες, όμως δήλωσε ότι υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές: "Γνωρίζω ότι αυτά τα αστραφτερά περιττώματα βρίσκονται εκεί για να καθοδηγούν τους παίκτες, όμως μπορείς να το καταφέρεις αυτό και με άλλους τρόπους."

Η άποψη του Fares σχετικά με την μη ολοκλήρωση των games από τους παίκτες, φαίνεται να έχει κάποια υπόσταση. Σύμφωνα με μία αναφορά του Ungeek ακόμα και τίτλοι όπως το The Last of Us Part 2 ολοκληρώνονται από το 58% των παικτών.

Το It Takes Two θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Josef Fares "Θα δώσω 1.000 ευρώ σε όποιον βαρεθεί το It Takes Two" και συζητήστε για το επερχόμενο Adventure στο σχετικό forum topic.

H AMD ανακοίνωσε την κυκλοφορία της RX 6700 XT yesterday

Η νέα κάρτα γραγικών σχεδιάστηκε για να ανταγωνιστεί τις RTX 3070 και RTX 3060 Ti.

Η AMD ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη, την κυκλοφορία της νέας κάρτας γραφικών RX 6700 XT. Η εταιρεία δηλώνει ότι πρόκειται για ένα προϊόν με πιο φιλική τιμή προς τον καταναλωτή σε σχέση με τους προκατόχους της στην σειρά AMD Radeon RX 6000. Η κάρτα είναι σχεδιασμένη ώστε να ανταγωνιστεί τις φθηνότερες κάρτες γραφικών της Nvidia, όπως η σειρά GeForce RTX και συγκεκριμένα τις RTX 3070 και RTX 3060 Ti. Η AMD RX 6700 XT έχει optimization για gaming στα 1440p.

Η κυκλοφορία της θα γίνει στις 18 Μαρτίου με αρχική τιμή τα 479 δολάρια και η ημερομηνία κυκλοφορίας θα ισχύσει τόσο για τα μοντέλα που κατασκευάστηκαν από την AMD αλλά και για τα μοντέλα third party εταιρειών, όπως οι Asus, Gigabyte και MSI.Η η αρχική τιμή της AMD Radeon RX 6700 XT βρίσκεται ανάμεσα στις τιμές των RTX 3070 και RTX 3060 Ti της Nvidia.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σε σύγκριση των τεχνικών χαρακτηριστικών τους, τα νούμερα της RX 6700 XT ξεπερνούν και τις δύο κάρτες της Nvidia, τις οποίες και ανταγωνίζεται, καθώς διαθέτει 12 GB GDDR6 RAM και base clock στα 2.321GHz. Η κατανάλωση βρίσκεται στα 230W και θα χρειαστείτε δύο εξόδους τροφοδοσίας, μία eight-pin και μία six-pin. Μπορείτε να επισκεφτείτε το site της AMD για περισσότερες λεπτομέρειες στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

http://www.youtube.com/watch?v=jjBqaGLRycc

Η AMD προωθεί την νέα κάρτα γραφικών της, τονίζοντας ότι τα σύχρονα games όπως το Red Dead Redemption 2 και το Call of Duty: Black Ops Cold War, συχνά ζητούν περισσότερα από 8GB video memory όταν τρέχουν σε υψηλές επιδόσεις στα 1440p. Η εταιρεία περιέγραψε την RX 6700 XT ως την ιδανική επιλογή για τους gamers που παίζουν σε ανάλυση 1440p, παρουσιάζοντας μάλιστα και ένα διάγραμμα στο οποίο φαίνεται ότι η RX 6700 XT έχει καλύτερες επιδόσεις από τις RTX 3070 και RTX 3060 σε games όπως τα Assassin's Creed Valhalla, Borderlands 3 και Hitman 3.

Όπως και οι υπόλοιπες κάρτες γραφικών της σειράς RX 6000, η RX 6700 XT συμπεριλαμβάνει την τελευταία τεχνολογία της AMD στην αρχιτεκτονική των GPU, το RDNA 2. Πρόκειται για την ίδια τεχνολογία η οποία συμπεριλαμβάνεται στο PlayStation 5 και το Xbox Series X. Άξιο αναφοράς είναι ότι η AMD δεν έκανε λόγο για τις επιδόσεις της RX 6700 XT σχετικά με το ray tracing.

amd rx 6700 xt graph 1920

Με τα χαμηλά αποθέματα της αγοράς σε κάρτες γραφικών λόγω των μαζικών αγορών τους είτε από miners είτε από scalpers μένει να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και με το συγκεκριμένο μοντέλο. Η Nvidia ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία μίας τεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένης για το mining κρυπτονομισμάτων, ώστε να καταφέρει να μειώσει το πρόβλημα με τα χαμηλά αποθέματα ώστε οι κάρτες γραφικών της να φτάσουν στους casual καταναλωτές της. Η AMD από την μεριά της δεν σκοπεύει να πράξει αναλόγως, όμως υπόσχετε να παράγει μεγαλύτερες ποσότητες με σκοπό να καλύψει την ζήτηση.

 

Διαβάστε περισσότερα για την νέα τεχνολογία της Nvidia για τους miners και συζητήστε για την AMD στο σχετικό forum topic.

FIFA 21 Title Update 11.1 yesterday

Το νέο patch διορθώνει ένα bug στην γραφική απεικόνιση.

H ΕΑ Sports κυκλοφόρησε ένα νέο update για το FIFA 21, αυτή τη φορά για να επιδιορθώσει ένα bug στην γραφική απεικόνιση το οποίο εμφανίστηκε στο Title Update 11. Μπορείτε να βρείτε τα patch notes παρακάτω, για να ενημερωθείτε για τις αλλαγές των Update 11 και 11.1.

Σύμφωνα με το επίσημο site FIFA Forum: "Το πρόσφατο patch 11.1 του FIFA 21 είναι πλέον διαθέσιμο σε PC (Origin/Steam) και αφαιρεί τα placeholders που ενδεχομένως να ήταν ορατά όταν παίζετε match με την επιλογή Input Overlay ενεργοποιημένη."

Title Update 11 Patch Notes

FIFA Ultimate Team:
-Όταν ένα κλειδωμένο Objective ξεκλειδωνόταν, ενδεχομένως να συνέχιζε να εμφανίζεται ως κλειδωμένο έως ότου ο παίκτης έκανε log out και ξανά log in στο FUT.
-Ο υπολογισμός των coins στο τέλος ενός match Squad Battles πολλές φορές δεν απεικονιζόταν σωστά. Η λαθεμένη απεικόνιση δεν επηρέαζε τον σωστό υπολογισμό των coins.
-Μετά την εμφάνιση της ομάδας του Captain στο Co-Op lobby, το μοντέλο του παίκτη που εμφανιζόταν στο παρασκήνιο πολλές φορές συνέχιζε να εμφανίζεται και στα υπόλοιπα μενού.
-Σε μερικές περιπτώσεις, τα φίλτρα αναζητήσεων στην καρτέλα Stadium στο Transfer Market εμφάνιζε placeholder κείμενο.
-Μερικές φορές το μενού Stadium φίλτραρε τις αναζητήσεις αντικειμένων στα Ball items αντί για την ζητούμενη κατηγορία.
-Σε κάποιες περιπτώσεις, οι σημαίες στις κερκίδες εμφάνιζαν ένα placeholder έμβλημα (PS4, Xbox One).

Career Mode:
-Η διαδικασία πρόκρισης στο Asian Continental Cup δεν λειτουργούσε σωστά.

Volta Football:
-Στην διαχείριση ομάδας, το Player Chemistry που εμφανίζεται στα Avatars δεν εμφάνιζε την σωστή τιμή. Η λανθασμένη απεικόνιση δεν επηρέαζε την πραγματική τιμή.

FIFA Online:
-Στα PS4 και Xbox One, όταν μπαίνατε στο μενού Privacy Settings, ο τίτλος μερικές φορές φόρτωνε επ' αόριστον.
-Η ομάδα Soccer Aid ήταν διαθέσιμη στο Online Season modes από λάθος καταχώρηση.

Εικόνα και ήχος γενικότερα:
-Προστέθηκε η επιλογή Input Overlay στην καρτέλα Visual η οποία βρίσκεται στα Game Settings.
-Όταν το Input Overlay ενεργοποιηθεί, οι παίκτες μπορούν να δουν τα κουμπιά που πατούν την ώρα που παίζουν και το πως αυτά επεξεργάζονται στα online match.
-Το Input Overlay μπορεί να ρυθμιστεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους.
1) Input Only: Ένα εικονικό χειριστήριο στην οθόνη σας εμφανίζει τα κουμπιά που πατάτε.
2) Input Only + Online Response: Δύο εικονικά χειριστήρια εμφανίζουν στην οθόνη το local input αλλά και τα inputs που επεξεργάζονται από το FIFA Game Data Center και το δίκτυο σας.
3) Off: Το Input Overlay είναι απενεργοποιημένο
- Μπορείτε να επισκεφθείτε το site EA Help για περισσότερες λεπτομέρειες.
-Αναβαθμίστηκαν κάποια kits, διαφημιστικές πινακίδες, μπάλες, παπούτσια, εμβλήματα και οι 2D εικόνες των παικτών.
-Προστέθηκαν 8 Starheads και 3 legacy Starheads.
-Τα Skill Games δεν εμφάνιζαν σωστές οδηγίες όταν παίζατε με ρυθμίσεις εκτός των default στο χειριστήριο σας.

 

 

Το Update 11.1 είναι διαθέσιμο πλέον και για τις PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

 

Δείτε το review του FIFA 21 στο PS5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Θέλετε να παίξουμε FIFA παρέα; Ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

Notification