Γιάννης Σιδηρόπουλος

Γιάννης Σιδηρόπουλος (JaGuAr)
Experience: 11772 (1008 points to next level)

 
600
3 days ago
Fortnite Disco Domination Mode 3 days ago

Χορέψτε και κερδίστε!

Το νέο limited time mode του Fortnite καλεί τους παίκτες να χορέψουν.

Το Blitz mode αποτελεί παρελθόν αφού την θέση σου πήρε το νέο mode υπό την ονομασία Disco Domination. Πρόκειται για ένα 50vs50 mode στο οποίο spawnάρουν πέντε dance floors στον χάρτη και οι παίκτες πρέπει να κάνουν capture αυτές τις τοποθεσίες και να χορέψουν για να υψώσουν μία μπάλα disco. Ο κύκλος κάθε γύρω είναι σαφέστατα μικρότερος σε κάθε γύρο, συνεπώς πρόκειται για ένα από τα πιο δημιουργικά modes μακράν. Το Disco Domination θα είναι διαθέσιμο για λίγες μόνο ημέρες.
Οι κανόνες του Disco Domination έχουν ως εξής:
- Δύο ομάδες των 50 παικτών
- Το respawning θα είναι ενεργοποιημένο μέχρι τον τρίτο (και τελευταίο) κύκλο
- Πέντε dance floors θα εμφανίζονται στον χάρτη σε τοποθεσίες που δεν απειλούνται από τον κύκλου
- Η χρήση emotes στα dance floors όταν δεν υπάρχει κοντά σας αντίπαλος παίκτης θα υψώνει την μπάλα disco για να κάνετε capture την περιοχή
- Όταν ένα floor κατακτηθεί, θα ξεκινήσει να γεμίζει το “Dance Bar” της ομάδας του, μέχρι ωσότου ένας αντίπαλος σταθεί στην περιοχή τους. Η πρώτη ομάδα που θα φτάσει το 100% κερδίζει τον αγώνα
- Τα dance floors στα μετέπειτα στάδια του παιχνιδιού γεμίζουν τις μπάρες πιο γρήγορα
- Δεν είναι εφικτό το να χτίσετε πάνω στα dance floors αλλά μπορούν να προστατευτούν χτίζοντας τα forts σας τριγύρω
- Το mode χρησιμοποιεί τις προδιαγραφές των άλλων 50vs50 modes για τα loots και resources

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

3 days ago
Warhammer: Chaosbane gameplay video 3 days ago

Παρουσίαση του Soldier class.

Κυκλοφόρησε ένα gameplay video του Warhammer: Chaosbane με έμφαση στο soldier class.

Οι Bigben Interactive και Games Workshop παρουσίασαν ένα νέο gameplay video για το επερχόμενο Action-RPG. Σε αυτό βλέπουμε έναν soldier με την ονομασία Konrad Vollen, ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις playable χαρακτήρες το παιχνιδιού. Ειδικεύεται στις melee επιθέσεις και στο AOE damage, ωστόσο μπορεί να λειτουργήσει και ως support χαρακτήρας, με τα banners που τοποθετεί στο έδαφος. Η μοναδική του ικανότητα του επιτρέπει να χρησιμοποιεί την ασπίδα του για να stunάρει και να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στους αντιπάλους του.

http://www.youtube.com/watch?v=is_nLZqF9tI

Η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού μας αποκάλυψε επίσης το Bloodlust Meter που επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν ισχυρά skills αφού πρώτα σκοτώσουν αρκετούς αντιπάλους. Η Eko Software που ηγείται της ανάπτυξής του δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο αναμένεται από αρκετούς fans από τους franchise με μεγάλη ανυπομονησία.

Το Warhammer: Chaosbane θα κυκλοφορήσει το 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Warhammer: Chaosbane και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

3 days ago
Σικάγο: Οι κάτοικοι θα πληρώνουν φόρο ως χρήστες του PSN 3 days ago

Λόγω της εφαρμογής του Amusement Tax.

Νομοθεσία των Η.Π.Α. θα αναγκάζει τους κατοίκους του Σικάγο να πληρώνουν φόρο για την χρήση υπηρεσιών του PlayStation.

Η Sony έστειλε ενημερωτικό email στους κατοίκους του Σικάγο, βάσει του οποίου θα επηρεαστούν από το Chicago’s Amusement Tax που ξεκινά να υφίσταται από τις 14 Νοέμβρη. Σύμφωνα με αυτό, το κράτος θα συλλέγει φόρο 9% από τις αγορές των χρηστών σε PS Plus, PS Network και PS Now, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει το PlayStation και είναι ενεργοί.Το Amusement Tax δεν εφαρμόζεται στις αγορές των games. Επομένως όσοι κατοικούν στο Σικάγο και αγοράζουν games από τα PS Store δεν έχουν λόγο να ανησυχήσουν για αυτές τις αγορές. Όπως αναφέρουν τα σχετικά emails: “Οι χρεώσεις που θα γίνονται θα αφορούν τους συνδρομητικούς φόρους”. Όλο αυτό προφανώς και δυσαρέστησε τους κατοίκους της πολιτείας, οι οποί θα κληθούν να συμμετέχουν σε αυτή την διαδικασία και να έχουν έναν ακόμη φόρο στο κεφάλι τους.

Διαβάστε επίσης για την δυνατότητα αλλαγής του PSN ID και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

3 days ago
Φανταστικό γλυπτό της Aloy του Horizon Zero Dawn 3 days ago

Εξαιρετική λεπτομέρεια στον σχεδιασμό της.

Ένας γλύπτης δημιούργησε εντυπωσιακά αγάλματα του Horizon Zero Dawn.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα αποκλειστικά games του PS4 πράγμα που φάνηκε και από τις πωλήσεις που έχει σημειώσει. Η περιπέτεια της Aloy συγκλόνισε τους πάντες το 2017, ακόμα και τους καλλιτέχνες διαφόρων ειδών. Μέσω ενός post στο Reddit από τον χρήστη u/Rey1000, παρουσιάστηκαν οι εικόνες της προσπάθειάς του να δημιουργήσει γλυπτά γύρω από το Horizon Zero Dawn, επηρεαζόμενος από την αγάπη του για το RPG της Guerilla Games. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως πρόκειται για την πρώτη του δημιουργία από την στιγμή που εντάχθηκε σε σχολή γλυπτικής.

Ο σχεδιασμός της Aloy αλλά και ενός Watcher επιτεύχθηκε υπό τις οδηγίες των καθηγητών του με τον ίδιο να δηλώνει: “Γεια παιδιά. Αυτό είναι το πρώτο γλυπτό πάνω στο οποίο δούλεψα στην Gnomon School of VFΧ and Games. Ήμουν τυχερός γιατί είχα εξαιρετικό δάσκαλο. Το να σχεδιάσω την επιφάνειά της ήταν αρκετά δύσκολο. Έλαβα έμπνευση από ορισμένα άλλα concepts και έδωσα την δική μου πινελιά σε αυτά. Λατρεύω το Horizon Zero Dawn. Το παιχνίδι με έκανε να νιώσω ξανά παιδί με την περιήγηση και την μάχη με τεράστιους, μηχανικούς δεινόσαυρους σε μία άγνωστη περιοχή. Ανυπομονώ για το sequel. Σας ευχαριστώ”.

Τα σχόλια που έλαβε ήταν άκρως θετικά παρά το γεγονός το ότι το πρόσωπο της Aloy δεν είναι τόσο ακριβές. Σίγουρα πάντως πρόκειται για μία εξαιρετική δημιουργία, ειδικά αν πρόκειται για την πρώτη του προσπάθεια. Ίσως η Guerilla Games του κάνει το χατίρι και ανακοινώσει το sequel του Horizon Zero Dawn, που θα ήταν άκρως αποδεκτό από την πλειονότητα των fans που έχουν στην κατοχή τους ένα PS4.

Διαβάστε επίσης το review του Horizon Zero Dawn και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

3 days ago
Η Nintendo κλείνει τις υπηρεσίες streaming του Wii 3 days ago

Τίτλοι τέλους για τις εφαρμογές YouTube και Netflix.

Με το νέο έτος το streaming μέσω του Wii δεν θα είναι πια εφικτό.

Η Nintendo επιβεβαίωσε πως κάθε παροχή video streaming θα πάψει να υφίσταται στο Wii από τις 31 Ιανουαρίου του 2019. Πολλοί fans έλαβαν προειδοποιητικά μηνύματα για αυτή την αλλαγή, κυρίως λόγω του ότι δεν θα μπορούν για παράδειγμα να βλέπουν Netflix. Δυστυχώς, όσοι παρακολουθούσαν video στο YouTube ή στο Twitch μέσω της κονσόλας τους δεν θα μπορούν να το κάνουν πια, ενώ το “εγγόνι” του Wii, το σημερινό Switch, θα αποκτήσει αυτές τις μέρες εφαρμογή του YouTube.

Ήταν λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο για μία κονσόλα που μετρά 12 χρόνια ύπαρξης. Σύμφωνα με το ενημερωτικό email του Netflix: “Ελπίζουμε πως σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε μία καλύτερη Netflix εμπειρία με επιπλέον χαρακτηριστικά σε κάποια υποστηριζόμενη συσκευή”, πράγμα που ίσως υποδεικνύει πως θα δημιουργεί και Netflix application για το Switch.

Διαβάστε επίσης για την σειρά The Witcher του Netflix και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

3 days ago
Troy Baker: "Το Death Stranding είναι περίεργο και τεράστιο" 3 days ago

Απέδωσε τα εύσημα στον Hideo Kojima.

Ο Troy Baker μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Death Stranding και τον Hideo Kojima.

Το hype γύρω από τον νέο τίτλο του Hideo Kojima είναι τεράστιο, παρά το γεγονός το ότι δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε το οτιδήποτε έχει να κάνει με την ιστορία του παιχνιδιού. Το ρόστερ των voice actors του Death Stranding είναι παραπάνω από αρκετό για να αντιληφθούμε πως οφείλουμε να περιμένουμε κάτι τεράστιο από άποψη ερμηνειών. Ένας από αυτούς, είναι ο Troy Baker, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους voice actors στην ιστορία των video games, ο οποίος παίζει έναν μυστηριώδη χαρακτήρα με χρυσή μάσκα. Ο ίδιος μίλησε στο Argentina Game Show για την συμμετοχή του στο παιχνίδι δείχνοντας έντονο ενθουσιασμό.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Ο Norman και εγώ κάναμε γυρίσματα για περίπου δύο εβδομάδες μαζί και φάνηκε υπερβολικά εργατικός. Πραγματικά δίνει την ψυχή του σε αυτό το παιχνίδι και έχει εξαιρετική ηθική στο κομμάτι της δουλειάς. Έχουμε ορισμένες ενδιαφέρουσες σκηνές μαζί, ενώ το παιχνίδι είναι τεράστιο. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε για τον Kojima είναι το ότι δεν κάνει μικροπράγματα. Είναι περίεργο και τεράστιο”. Ο Troy Baker ισχυρίστηκε επίσης πως ο Kojima “κρατούσε το παιχνίδι στο μυαλό του για δύο χρόνια, ωστόσο δεν μίλησε για τον χαρακτήρα του ή την πλοκή όπως ήταν αναμενόμενο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Συγκέντρωσε ένα απίθανο cast ηθοποιών για να δημιουργήσει ένα φανταστικό παιχνίδι. Είναι περίεργο. Πραγματικά δεν έχω ιδέα πότε θα κυκλοφορήσει. Νομίζω πως τελείωσα τα δικά μου γυρίσματα και ολοκλήρωσα τον ρόλο μου και τα πάντα. Το ίδιο νομίζω και για τον Norman, ωστόσο μπορεί να κάνω και λάθος”. Όλοι γνωρίζουν πως ο Hideo Kojima τα πάει πολύ καλά με τον Geoff Keighly και τα The Game Awards, επομένως δεν αποκλείεται να δούμε ένα ακόμη τρέιλερ του παιχνιδιού σε αυτό, γιατί όχι και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Διαβάστε περισσότερα για το Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

3 days ago
Δημητριακά της Kellogg's με τον Lucio του Overwatch 3 days ago

Σε κίτρινο και πράσινο χρώμα.

 

Η Kellogg’s λανσάρει νέα σειρά δημητριακών που στο εξώφυλλο των οποίων θα φιγουράρει ο Lucio του Overwatch.

Τα Lucio-Ohs όπως θα ονομάζονται, αποτέλεσαν ίσως την πιο περίεργη ανακοίνωση της φετινής BlizzCon. Ο support χαρακτήρας του δημοφιλούς FPS θα κοσμεί το εξώφυλλο αυτών των δημητριακών, ως κίνηση marketing από πλευράς Blizzard. Το όνομά τους εμπνεύστηκε από ένα από τα sprays του Lucio, ενώ η διαφήμισή τους έχει ήδη αποκαλυφθεί από την Kellogg’s με την οποία συνεργάστηκε η Blizzard για την δημιουργία τους.

http://www.youtube.com/watch?v=7sQdF2kjCTU

Το παρόν προϊόν θα κυκλοφορήσει σίγουρα εντός των Η.Π.Α. ωστόσο υπάρχει αμφιβολία για την χώρα μας. Τα δημητριακά έχουν το σχήμα των Cheerios ωστόσο έχουν κίτρινο και πράσινο χρώμα, λόγω της βραζιλιάνικης καταγωγής του χαρακτήρα. Το αστείο είναι πως κάθε πακέτο δημητριακών περιλαμβάνει κωδικό για ένα δωρεάν loot boost. Εσείς θα τα δοκιμάζατε;

Διαβάστε περισσότερα για το Overwatch και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Γιάννης Σιδηρόπουλος replied to the topic 'My Memory of Us' in the forum. 6 days ago

Ράγισε η καρδιά μου με το My Memory of Us. Και πως να μην ραγίσει...όταν μπαίνει στο ίδιο τρυπάκι το κομμάτι της φιλίας, ο πόλεμος και η αγάπη δύο ατόμων. Μπορεί να πρόκειται για μία φτωχή προσπάθεια για ένα Adventure με Puzzle στοιχεία, παρόλα αυτά διαθέτει αρκετή συγκίνηση και χαριτωμένα σχεδιάκια για όσους αρέσκονται στις απλοΪκές περιπέτειες. Η επιλογή χρήσης μόνο του ασπρόμαυρου παίζει τον ρόλο της και σίγουρα θα αγγίξει τις καρδιές αρκετών fans παρά τα σαφέστατα προβλήματά του.

Read More...

Notification