Γιάννης Σιδηρόπουλος

Γιάννης Σιδηρόπουλος (JaGuAr)
Experience: 15870 (494 points to next level)

 
600
3 days ago
Οι fans ζητούν περισσότερη πορνεία στο Red Dead Redemption II 3 days ago

Δημιουργούν σενάρια και ελπίζουν για DLC.

Οι fans του νέου Red Dead Redemption επιθυμούν την πορνεία να γίνει σημαντικό στοιχείο του Red Dead Online.

Μία συζήτηση που ξεκίνησε στο Facebook group με τίτλο The Red Dead Redemption II αφορούσε την πορνεία, στοιχείο που απουσιάζει εμφανώς από το δημοφιλές Western Action-Adventure. Αυτό διότι η σειρά Red Dead είναι “παιδί” της Rockstar Games άρα και “αδερφάκι” της σειράς Grand Theft Auto, όπου εκεί η πορνεία…πάει και έρχεται. Λόγω αυτού, βρέθηκαν πολλοί fans που εξέφρασαν την επιθυμία τους να υπάρξει περισσότερη πορνεία στο Red Dead Redemption II.

Ένας χρήστης έγραψε: “Νιώθω πως η πορνεία θα έπρεπε να αποτελεί μεγαλύτερο στοιχείο του παιχνιδιού, όχι μόνο λόγω της σειράς Grand Theft Auto, αλλά και επειδή τι καλύτερο μπορείς να κάνεις από το να ξοδέψεις χρόνο στο παιχνίδι με μία πόρνη”. Κάποιος άλλος το πήγε ακόμα παραπέρα, φέρνοντας τα DLC στην συζήτηση: “Πιστεύω πως θα έπρεπε στα σίγουρα να έχουμε σχετικές αποστολές ή έστω να υπάρχει ένα online playable σενάριο. Χρειάζονται περισσότερα πράγματα να κάνουμε, αφού δεν υπάρχουν πολλά για να αλληλεπιδράσουμε στον χάρτη του παιχνιδιού. Το να ασχολούμαστε με την πορνεία θα ήταν πολύ cool DLC”.

Άλλοι κάθισαν να φτιάξουν ιδανικά σενάρια σχετικά με το πώς θα κολλούσε η πορνεία στην ιστορία του Arthur Morgan και πόσο θα μπορούσε αυτή να αλλάξει την εξέλιξη της ιστορίας. Αξίζει να μπείτε στο εν λόγω γκρουπ μόνο και μόνο για να δείτε την φαντασία ορισμένων fans να οργιάζει. Δύσκολα πάντως θα ασχοληθεί η Rockstar με αυτό το ζήτημα.

Διαβάστε το review του Red Dead Redemption II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

3 days ago
Ο φεμινιστικός οργανισμός της Anita Sarkeesian πνίγεται στα χρέη 3 days ago

Και αυτή σκέφτεται το Cyberpunk.

Ο οργανισμός Feminist Frequency της Anita Sarkeesian φαίνεται πως δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά.

Τελευταία κυκλοφορούν αρκετά βίντεο που σχολιάζουν την οικονομική κατάσταση του οργανισμού Feminist Frequency. Αυτά σχολιάζουν τα ετήσια έσοδα του οργανισμού σε σύγκριση με τα πόσα χάνει ανά τον χρόνο και τα αποτελέσματα είναι άκρως αρνητικά για την φεμινίστρια Anita Sarkeesian που ηγείται αυτού. Μετά την έκφραση της επιθυμίας της να συμμετέχει στην ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 κατάφερε να τραβήξει και πάλι πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, λίγο καιρό αφού οι SJW την αποκάλεσαν ρατσίστρια και ομοφοβική. Σε ένα βίντεο του TheQuartering αναλύονται όλα τα οικονομικά στοιχεία του Feminist Frequency και όπως θα δείτε, τα αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα.

http://www.youtube.com/watch?v=RNTRbis9WHw

Ανάμεσα στο 2016 και το 2017 τα έσοδα του οργανισμού άγγιξαν τα 343.721 δολάρια. Στο 2017 τα έσοδα ξεκίνησαν στα 253.736 και αυξήθηκαν έχοντας όμως έξοδα 438.192 δολαρίων. Συμμαζεύοντας λίγο την κατάσταση βρέθηκαν με ένα διακριτικό ποσό των 149.711 δολαρίων στις τσέπες τους, πράγμα που έμελλε να αλλάξει το 2018, αφού μέσα στο περασμένο έτος συγκέντρωσαν 354.525 δολάρια ξοδεύοντας τα 323.557 από αυτά. Το κέρδος; Κάνοντας τα μαθηματικά απομένουν 30.67 δολάρια, πολύ χαμηλό ποσό στην περίπτωση που θέλει η Sarkeesian να διατηρήσει τον οργανισμό.

Και το Game Objective μπήκε στην διαδικασία να σχολιάσει τα έσοδα του Feminist Frequency, βγάζοντας ανάλογα συμπεράσματα και υποστηρίζοντας πως η Anita Sarkeesian “δεν έχει μία”.

http://www.youtube.com/watch?v=uwhFHl8PlFk

Η ηγέτιδα του κινήματος έχει απολύσει αρκετό από το προσωπικό της λόγω χρεών κλείνοντας τα γραφεία τους άμεσα. Θυμίζουμε πως το 2014 η Sarkeesian είχε συγκεντρώσει 440.000 δολάρια μέσω Kickstarter για την θέσπιση του οργανισμού Feminist Frequency.

Διαβάστε για την Anita Sarkeesian και το Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

3 days ago
Dota Underlords: Διπλάσιος αριθμός ταυτόχρονων παικτών από το peak του Artifact 3 days ago

Ενώ βρισκόμαστε ακόμα στην beta.

Τα νούμερα του Dota Underlords στην beta εκθέτουν φανερά την αποτυχία του Artifact.

Η beta του Dota Underlords ξεκίνησε εχθές και έφτασε περίπου του 170.000 ταυτόχρονους παίκτες, με βάση τα στατιστικά του SteamDB. Μάλιστα το νούμερο αυτό αφορά μόνο όσους έπαιξαν από PC Και όχι τους χρήστες Android και iOS. Πρόκειται φυσικά για έναν standalone τίτλο που περίμεναν αρκετοί fans και δεν είναι επί πληρωμή στην beta, παρόλα αυτά αυτό δεν απέτρεψε όσους αρέσκονται στο να βλέπουν στατιστικά να το συγκρίνουν με το Artifact.

Τα δεδομένα του GitHyo καταγράφουν πως το Artifact στο peak του έφτασε μόλις τους 60.000 ταυτόχρονους παίκτες στην καλύτερη ημέρα του, νούμερο που δεν πλησίασε καμία άλλη μέρα όλον αυτό τον καιρό που κυκλοφορεί. Η σύγκριση αυτή μιλάει από μόνη της και τονίζει τόσο το καλό ξεκίνημα του Dota Underlords όσο και την τραγική, μέχρι τώρα, πορεία του Artifact. Η Valve έχει υποσχεθεί να πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι, μέχρι τότε όμως δύσκολο να λάμψει.

Διαβάστε περισσότερα για το Dota Underlords και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

3 days ago
Τουρνουά PUBG Nations Cup με 16 χώρες 3 days ago

Θα λάβει χώρα τον Αύγουστο.

Η PUBG Corp. ανακοίνωσε την διεξαγωγή ενός διεθνούς τουρνουά PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Το PUBG Nations Cup θα αποτελέσει διοργάνωση ένωσης 16 χωρών που θα αναμετρηθούν για το έπαθλο των 500.000 δολαρίων. Πρόκειται για ένα τουρνουά που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Αύγουστο, με 16 εθνικές ομάδες τεσσάρων παικτών έκαστη, που θα επιλεχθούν από τους fans του παιχνιδιού. Πρόκειται για την πρώτη πολύ μεγάλη διοργάνωση που στήνεται γύρω από το δημοφιλές Battle Royale.

Ο Jake Sin, director των Central eSports, δήλωσε το εξής για το PUBG Nations Cup: “Το Nations Cup, το πρώτο PUBG-hosted παγκόσμιο eSports event της χρονιάς, είναι η ενσάρκωση των διεθνών διοργανώσεων, που φέρνει μαζί τους κορυφαίους παίκτες από όλο τον κόσμο για να εκπροσωπήσουν την χώρα τους. Θα κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο ένα φανταστικό καλοκαίρι των PUBG eSports και αναπομονούμε να συνεχίσουμε να διατηρούμε αυτό το momentum για το υπόλοιπο του χρόνου”.

Δεν έχει εξακριβωθεί ποιες χώρες θα συμμετέχουν στο PUBG Nation Cup, αφού η ανακοίνωσή τους αναμένεται να γίνει μέσα στον Ιούλιο.

Διαβάστε το review του PlayerUnknown’s Battlegrounds και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί PUBG γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

3 days ago
Respawn: "Η εξερεύνηση στο Star Wars Jedi: Fallen Order θυμίζει αυτή του Metroid" 3 days ago

Σημαντικά traversal στοιχεία στο νέο Action-Adventure.

Οι developers του Star Wars Jedi: Fallen Order εξήγησαν την επιρροή τους από την σειρά Metroid.

O Jeff Magers, level designer του παιχνιδιού, μίλησε στο Game Informer για το νέο Star Wars game και την εξερεύνηση στον μεγάλο κόσμο του. Εντύπωση προκάλεσε το κομμάτι στο οποίο υποστηρίζει πως η δομή του παιχνιδιού έχει εμπνευστεί από το Metroid Prime, χωρίς να εξηγήσει όμως ως προς ποια άποψη ισχυρίζεται κάτι τέτοιο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Θέλουμε να εμπιστευτούμε τους παίκτες στο να βρουν τον δικό τους δρόμο και να ανακαλύψουν τον κόσμο χωρίς εξαναγκασμούς”. Αυτό φαίνεται και από την ολοκληρωτική απουσία των objective markers, αφού η ανακάλυψη της πορείας σας πραγματοποιείται μέσω του περιβάλλοντος και ενός 3D χάρτη.  Ως προς το κομμάτι του Metroid, μπορεί να μην έδωσε κάποια σαφή απάντηση αλλά τόνισε πως η Respawn φρόντισε να δώσει ελευθερία στους παίκτες και hand-crafted περιβάλλοντα και στιγμές. Υπάρχουν levels του παιχνιδιού που θα χαθούν ή δεν θα έχετε πρόσβαση αν δεν έχετε την κατάλληλη μορφή του The Force και εξήγησε: “Θα κάνετε συνεχώς re-traversing ανάμεσα σε αυτά τα levels που νωρίτερα ήταν πιο linear και ίσως είχατε προσπεράσει ορισμένα ability gates στην πορεία σας”.

http://www.youtube.com/watch?v=Z6ynCg6dOHA

Ο ίδιος ξεκαθάρισε επίσης πως θα μπορείτε να πηγαίνετε με το Stinger Mantis ανά πάσα στιγμή σε οποιονδήποτε πλανήτη. Επομένως το replayability έχει βασική αξία, αφού υπάρχουν πολλές περιοχές και μυστικά για να ανακαλύψετε αφού σημειώσετε κάποια επιθυμητή πρόοδο.

Το Star Wars Jedi: Fallen Order θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Star Wars Jedi: Fallen Order και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

3 days ago
Halo Infinite beta 3 days ago

Θα ξεκινήσει πρώτα στο Xbox.

Η 343 Industries μας παρείχε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την beta του Halo Infinite και την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Παρά την παρουσία του παιχνιδιού στην E3, η εταιρεία ανάπτυξής του συνέχισε να μας προσφέρει νέα δεδομένα όσον αφορά στο νέο κεφάλαιο της σειράς Halo. Μέσω ενός blog post, η 343 Industries ξεκαθάρισε αρχικά πως το Halo Infinite θα υποστηρίζει LAN και θα έχει split-screen δυνατότητες, χαρακτηριστικό που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο Halo 5. Πιο σημαντική όμως φάνηκε η ανακοίνωση που αφορούσε την beta έκδοση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα τα beta tests που είναι γνωστά ως “flights” θα λάβουν χώρα αρχικά στο Xbox και αργότερα στα PC. Επίσης οι περίοδοι των δοκιμών θα ξεκινήσουν ως σύντομα testings και θα μεγαλώνουν σταδιακά, μέχρι να φτάσουμε στην κυκλοφορία του παιχνιδιού τον χειμώνα του 2020.

Χαριτολογώντας η εταιρεία έγραψε: “Το Flighting ίσως έρθει αργότερα για τους PC Players, επειδή τους αντιμετωπίζουμε ως first-class πολίτες”. Επιβεβαιώθηκε επίσης πως οι χαρακτήρες του Halo Infinite θα έχουν μαύρα undersuits, μία μικρή λεπτομέρεια με την οποία είχαν ασχοληθεί αρκετοί fans στα Halo 4 και 5, όπου υπήρχαν διάφορα χρώματα προς χρήση. Τέλος, οι δημιουργοί του παιχνιδιού αναφέρθηκαν στο customization: “Αν σας άρεσε το επίπεδο του armor customization στο Halo: Reach, θα μείνετε απολύτως ευχαριστημένοι με αυτό του Halo Infinite”.

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2020 για PC και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Halo Infinite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

3 days ago
Το campaign του Marvel's Avengers θα είναι μόνο single-player 3 days ago

Δεν θα υπάρχει ίχνος multiplayer δυνατοτήτων σε αυτό.

Το campaign του Marvel’s Avengers θα είναι καθαρά single-player.

Οι developers στην Crystal Dynamics φέρονται να ξεκαθάρισαν πως το campaign του επερχόμενου Avengers game δεν θα περιλαμβάνει multiplayer χαρακτηριστικά, παρά το γεγονός το ότι παρουσίασαν το παιχνίδι ως co-op τίτλο τεσσάρων παικτών. Αυτό σημαίνει πως το ξέχωρο story mode του παιχνιδιού θα μπορείτε να παίξετε μόνοι σας, χωρίς την υποστήριξη άλλων παικτών, η οποία θα πραγματοποιείται μόνο σε άλλο multiplayer mode.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το περιεχόμενο του παιχνιδιού σε modes για να γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται, παρόλα αυτά αν όντως το campaign αποδειχθεί εξ ολοκλήρου single-player, σίγουρα η συνεργασία τεσσάρων παικτών που με τόση χαρά ανακοίνωσε η Square Enix πως θα υφίσταται, θα παρατηρείται σε κάποιο άλλο mode, που θα απαιτεί φυσικά και online σύνδεση. Έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι ιστορία έχει να μας δώσει το Marvel’s Avengers, αφού το hype που υπάρχει από τις λατρεμένες ταινίες και μόνο, θέτει υψηλά τον πήχη.

Το Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου του 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Marvel’s Avengers και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

3 days ago
Notification