Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας (Lithras)
Experience: 5798 (582 points to next level)

 
600
yesterday
Disintegration gameplay video yesterday

Εντεκάλεπτο multiplayer gameplay demo από την φετινή Gamescom.

Ο πρώην creative director του Halo, Marcus Lehto παρουσίασε στην φετινή Gamescom 11 λεπτά από το multiplayer gameplay του Disintegration.

O Lehto εξήγησε πως ο κάθε παίκτης θα ελέγχει και μια ομάδα από επίγειες δυνάμεις πέρα από το grav-bike του, οι οποίες αν και υπό τον έλεγχό σας, θα είναι ικανές να κάνουν και κάποια πράγματα μόνες τους, όπως το να βρίσκουν κάλυψη από τα εχθρικά πυρά. Στη συνέχειοα, ο Lehto έκανε μια σύντομη περιγραφή του σεναρίου του Disintegration, το οποίο ξετυλίγεται στο single-player campaign του παιχνιδιού. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=57MxrUQmHUY

Το Disintegration θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για PC, PS4 και Xbox One. Μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site του Disintegration προκειμένου να συμμετάσχετε στην Alpha.

Διαβάστε περισσότερα για το Disintegration και συζητήστε για αυτό  στο σχετικό forum topic.

yesterday
Mike Pondsmith: "Το Cyperpunk 2077 θα είναι συνέχεια του tabletop RPG" yesterday

Ο δημιουργός του franchise αναλύει την σύνδεση μεταξύ του video game και του TTRPG.

Ο δημιουργός του επιτραπέζιου RPG Cyberpunk, Mike Pondsmith, μίλησε στο PC Gamer κατά την διάρκεια της φετινής Gamescom για την συνεργασία του με την CD Projekt RED, της οποίας μεγάλο μέρος αποτελεί το να υπάρχει συνοχή μεταξύ των Cyberpunk 2077 και του κόσμου του.

"Βασικά πρέπει να διαπραγματευτούμε", είπε ο Pondsmith. "Μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε είναι το να σιγουρευτούμε ότι υπάρχει μια λογική ροή μεταξύ των χρονικών περιόδων του franchise (2020-2077). Θέλουμε πραγματικά να νιώσουν οι παίκτες ότι αν ανοίξουν τα βιβλία του Cyberpunk 2020, θα βρουν στοιχεία που προετοιμάζουν τα πράγματα για το 2077". Ο Pondsmith λέει ότι έχει γίνει πολλή δουλειά ώστε να επιτευχθεί αυτή η σύνδεση στο χρονικό κενό και μέρος αυτής της δουλειάς έγινε μέσω των social media, κυρίως μέσω του event "365 Days of Cyberpunk (#countdowntothedarkfuture)" της εκδότριας εταιρείας R. Talsorian Games (που εκδίδει το tabletop RPG), κατά την διάρκεια του οποίο δημοσιεύονταν πληροφορίες και κομμάτια ιστορίας, βοηθώντας στην συμπλήρωση του σεναριακού υποβάθρου και κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο κόσμος του Cyberpunk συνεχίζει να επεκτείνεται, καθώς η R. Talsorian θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Cyberpunk tabletop RPG που θα διαδραματίζεται στο 2045, ενώ το 2020 θα κυκλοφορήσει και ένα Cyberpunk 2077 Card Game.

Το Cyberpunk 2077, θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 16 Απριλίου 2020.

Δείτε πως φαίνεται το Cyberpunk με γραφικά PS1.

yesterday
Το Gears Tactics έρχεται στο Xbox yesterday

Αναμένεται να διευκρινιστεί αν θα κυκλοφορήσει για Xbox One ή Xbox Scarlett.

Η αποκάλυψη του Gears Tactics στην περσινή E3 άφησε την εντύπωση ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της Coalition, Rob Fergusson, όταν ερωτήθηκε από έναν fan αν το Gears Tactics θα κυκλοφορήσει και στο Xbox One, απάντησε καταφατικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απάντηση του Fergusson δεν εγγυάται την ταυτόχρονη κυκλοφορία και στις δύο πλατφόρμες, ενώ δεν διευκρινίστηκε το αν θα κυκλοφορήσει για το Xbox One συγκεκριμένα, ή για το Xbox Scarlett και αναμένεται διευκρίνηση από την Microsoft.

To Gears Tactics θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PC, ενώ αναμένεται η ημερομηνία κυκλοφορίας για Xbox One ή Xbox Scarlett.

Διαβάστε περισσότερα για τα Gears Tactics και Gears POP και συζητήστε για τα Gears of War spinoffs στο σχετικό forum topic.

yesterday
Το Gears Tactics έρχεται στο Xbox yesterday

Αναμένεται να διευκρινιστεί αν θα κυκλοφορήσει για Xbox One ή Xbox Scarlett.

Η αποκάλυψη του Gears Tactics στην περσινή E3 άφησε την εντύπωση ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της Coalition, Rob Fergusson, όταν ερωτήθηκε από έναν fan αν το Gears Tactics θα κυκλοφορήσει και στο Xbox One, απάντησε καταφατικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απάντηση του Fergusson δεν εγγυάται την ταυτόχρονη κυκλοφορία και στις δύο πλατφόρμες, ενώ δεν διευκρινίστηκε το αν θα κυκλοφορήσει για το Xbox One συγκεκριμένα, ή για το Xbox Scarlett και αναμένεται διευκρίνηση από την Microsoft.

To Gears Tactics θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PC, ενώ αναμένεται η ημερομηνία κυκλοφορίας για Xbox One ή Xbox Scarlett.

Διαβάστε περισσότερα για τα Gears Tactics και Gears POP και συζητήστε για τα Gears of War spinoffs στο σχετικό forum topic.

1 week ago
Dreams preview 1 week ago

Δώστε ζωή στην φαντασία σας.

Η Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης Media Molecule έχει σίγουρα πάρει το κολάι όσον αφορά τα games που επικεντρώνονται σε πάσης φύσεως δημιουργίες. Έχοντας ήδη στην πλάτη τους την σειρά LittleBigPlanet και το Tearaway, οι Βρετανοί developers κάνουν το επόμενο βήμα με το Dreams, ένα video game το οποίο σας δίνει τα εργαλεία να φέρετε στην (ψηφιακή) ζωή ο,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα "συμβατικό" video game. Το Dreams είναι περισσότερο μια πλατφόρμα δημιουργίας, μέσα στην οποία μπορείτε να φτιάξετε οπτικές σκηνές, καλλιτεχνικά έργα, μουσική, animations και ακόμα και δικά σας games. Αν και οι developers έχουν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε η χρήση του να είναι όσο πιο προσιτή και κατανοητή γίνεται, τα πράγματα δεν μπορούν να είναι απλά. Προκειμένου να κατανοήσετε όλες τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του Dreams, η Media Molecule έχει συμπεριλάβει μια σειρά από tutorials εκμάθησης έως σεμινάρια εξειδίκευσης για όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε σοβαρά, να είστε έτοιμοι για να περάσετε αρκετό χρόνο μαθαίνοντας.

dreams preview 1

Το μέσο που χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε το οτιδήποτε στο Dreams είναι ένα συμπαθέστατο χνουδωτό πλασματάκι, το "Imp". O χειρισμός του είναι εύκολος και θα μπορούσε να πει κανείς "πρωτότυπος", μιας και το κινείτε στρέφοντας το χειριστήριό σας προς την κατεύθυνση που θέλετε. Το Imp σας μπορεί να τοποθετεί, να μετακινεί και να επεξεργάζεται τα διάφορα στοιχεία του περιβάλλοντος, ενώ επίσης μπορεί να "κυριεύει" διάφορα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια ελέγχετε εσείς σε στιλ Platform. Τα βασικά αντικείμενα που μπορείτε να τοποθετήσετε στις δημιουργίες σας βρίσκονται σε μια κυριολεκτικά τεράστια μπάνκα, και το γεγονός ότι μπορείτε στη συνέχεια να τα επεξεργαστείτε, δίνει όντως την εντύπωση ότι ίσως να μπορείτε να δημιουργήσετε κυριολεκτικά οτιδήποτε.

Η δημιουργία μουσικής εκπλήσσει, σε σχέση με ο,τι μπορεί να έχετε δει μέχρι τώρα σε αντίστοιχα games του PS4. To Dreams έχει μια τιμιότατη ποικιλία ήχων και το εργαλείο σύνθεσης θυμίζει αρκετά το interface επαγγελματικών προγραμμάτων μουσικής παραγωγής. Έχετε στην διάθεσή σας απεριόριστο αριθμό καναλιών για διαφορετικά όργανα και το κάθε ένα από αυτά ανοίγει σε ξεχωριστό παράθυρο όπου μπορείτε να γράψετε τις νότες του. Μην περιμένετε να έχει τις δυνατότητες του Cubase ή των Pro Tools και ίσως να σας φανεί κάπως εκνευριστικό που δεν είναι και το ίδιο εύχρηστο, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι αποτελεί απλά ένα μέρος ενός video game του PS4 και δεν είναι κάποιο ξεχωριστό, εξειδικευμένο πρόγραμμα για PC. Έχοντας αυτά υπόψη, θα εκτιμήσετε την λειτουργία αυτή.

http://www.youtube.com/watch?v=WKK5SXmQ6zA

Εφόσον παρακολουθήσετε όλα τα tutorials, θα πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή ώστε να αποτυπώσετε στην οθόνη αυτό που φαντάζεστε και αν την έχετε, μαζί με χρόνο και μεράκι, όντως θα καταφέρετε να φτιάξετε πολύ όμορφες δημιουργίες. Οι περισσότεροι όμως, καλύτερα θα είναι να θαυμάσετε και να απολαύσετε τις δημιουργίες άλλων, χαζεύοντας τα animations τους, παίζοντας τα games τους (που περιλαμβάνουν remakes κλασικών τίτλων) ή ακούγοντας την μουσική τους. Ήδη από την early access υπάρχουν αρκετά αριστουργήματα που έχουν μοιραστεί παίκτες με το υπόλοιπο κοινό. Φυσικά, αντίστοιχα μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας με τους υπόλοιπους παίκτες, αν το επιθυμείτε.

Οπτικά το Dreams θυμίζει κάποιο παιδικό/παραμυθένιο game και σίγουρα η υποστήριξη VR που έχει υποσχεθεί η Media Molecule θα το απογειώσει. Αν και σε γενικές γραμμές δεν αποτελεί κάποια καινοτομία στον τομέα των γραφικών, η παντελής έλλειψη glitches και η ομαλότατη ροή των frames δείχνουν ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Όσον αφορά τον ήχο, τα εφέ είναι χαριτωμένα και η ambient μουσική ατμοσφαιρική και όπου χρειάζεται, διακριτική.

dreams preview 2

Εν κατακλείδι, το Dreams είναι περισσότερο μια πλατφόρμα δημιουργίας, έκθεσης και ανταλλαγής καλλιτεχνικών συνθέσεων. Αν έχετε την όρεξη να ζωντανέψετε τις δικές σας ιδέες, ή θέλετε να θαυμάσετε τα έργα άλλων, σας παρέχονται όλα όσα χρειάζεστε για να το απολαύσετε.

To Dreams θα κυκλοφορήσει για το PS4 μέσα στο 2019.

Διαβάστε περισσότερα για το Dreams και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

1 week ago
1 week ago
Παίκτες του Apex Legends παίζουν ομαδικά στο Solos Mode. 1 week ago

Οι παίκτες που παίζουν μόνοι παραπονιούνται για άδικο πλεονέκτημα.

Στο νέο Solos mode του Apex Legends, ο κάθε παίκτης πολεμά μόνος, καθώς μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής.

Όμως, πριν καν ξεκινήσει το match, πολλοί παίκτες δημιουργούν ομάδες μεταξύ τους προκειμένου να φτάσουν στο τελευταίο στάδιο του κύκλου. Αρκετές συζητήσεις στο Reddit (όπως αυτή) τονίζουν το φαινόμενο αυτό ως πρόβλημα, καθώς οι παίκτες που σχηματίζουν ομάδες έχουν τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με εκείνους που μπαίνουν μόνοι. Σύμφωνα με έρευνα του Eurogamer, αν μπείτε σε queue ταυτόχρονα με έναν φίλο, τέσσερις στις πέντε φορές θα μπείτε μαζί στο ίδιο match.

Δείτε το solo mode του Apex Legends.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίξτε μαζί μας Apex Legends. Δηλώστε το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

1 week ago
Ο παραγωγός του Anthem φεύγει από την Bioware 1 week ago

Μετά από 8 χρόνια.

Ο Ben Irving, επικεφαλής παραγωγής του Anthem, αποχωρεί από την Bioware.

H ανακοίνωση έγινε με μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter, όπου αναφέρει ότι δέχτηκε μια θέση σε κάποια άλλη εταιρεία.

Ο Irving περιγράφει την Bioware ως ένα "ονειρεμένο" μέρος, προσθέτοντας ότι το Anthem έχει ένα "λαμπρό μέλλον" υπό την υπάρχουσά του ηγεσία. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος αντικαταστάτης του.

Διαβάστε το review του Anthem και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Anthem γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Notification