Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας (Lithras)
Experience: 4635 (465 points to next level)

 
600
19 hours 44 minutes ago
Η ArenaNet ετοιμάζει απολύσεις 19 hours 44 minutes ago

Λόγω οικονομικών προβλημάτων.

To Kotaku αναφέρει πως η ArenaNet ενημέρωσε χθες το προσωπικό της ότι θα γίνουν απολύσεις.

Ο αριθμός των ργαζομένων που θα απολυθούν δεν είναι ακόμα γνωστός, αλλά σύμφωνα με φήμες θα είναι σημαντικός. Η πρώτη ενημέρωση έγινε μέσω email προς όλους τους εργζόμενους της εταιρείας από την Songyee Yoon, διευθύνουσα σύμβουλο της Κορεατικής εκδότριας εταιρείας NCSoft West στην οποία ανήκει η ArenaNet. Στο email αυτό έλεγε ότι "τα έσοδα από τα online games μας μειώνονται όσο εκείνα 'γερνούν' και οι καθυστερήσεις στην ανάπτυξη των projects για PC και κινητά απορροφούν επιπλέον πόρους από τα κερδοφόρα μας games, ενώ παράλληλα το κόστος των επιχειρήσεών μας στην Δύση έχει αυξηθεί. Η παρούσα κατάσταση δεν είναι βιώσιμη και δεν μπορεί να αποτελέσει βάση για μελλοντική επιτυχία". Η Yoon επίσης ανέφερε ότι η εταιρεία σκοπέυει να περιορίσει τα έξοδά της, και να υποστεί αναδιοργάνωση, μέρος της οποίας θα αποτελεί και η συγχώνευση των ArenaNet και NCSoft. Τέλος, η Yoon τόνισε πως "Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν προκειμένου να εξασφαλιστεί το μέλλον της εταιρείας και για να μπουν τα θεμέλια που θα μας επιτρέψουν να αναπτυχθούμε."

Αργότερα, ο διευθύνων σύμβουλος της ArenaNet, Mike O'Brien συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της εταιρείας, όπου αν και δεν έγινε κάποια αναφορά στον αριθμό των εργαζομένων που θα απολυθούν, ειπώθηκε το ότι όσοι απολυθούν θα λάβουν μισθούς δύο μηνών ως αποζημίωση.

Διαβάστε επίσης για τις απολύσεις στην Activision Blizzard και συζητήστε για το Guild Wars 2 σε αυτό το forum topic.

21 hours 34 minutes ago
22 hours 21 minutes ago
Δωρεάν τριήμερο Halo Wars 1 & 2 στο Xbox Live Gold 22 hours 21 minutes ago

Αν σας αρέσουν, αγοράστε τα με 50% έκπτωση.

Οι συνδρομητές του Xbox Live Gold θα μπορούν να παίξουν τα Halo Wars 1 & 2 δωρεάν αυτό το τριήμερο.

Συγκεκριμένα η προσφορά ξεκινά σήμερα και θα ισχύει έως την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα Ελλάδος 9:59.

Κάντε κλικ εδώ για να τα κατεβάσετε.

Αν σας αρέσουν, και τα δύο games διατίθενται για αγορά με 50% έκπτωση.

2 days ago
Τηλεοπτική σειρά Skull & Bones 2 days ago

θα πρωταγωνιστεί γυναίκα.

To Skull and Bones αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά, ωστόσο η Ubisoft φαίνεται πως έχει ήδη επιπλέον σχέδια για αυτό.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η εταιρεία ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά στον κόσμο του Skull and Bones σε συνεργασία με την Αμερικανική εταιρεία παραγωγών Atlas Entertainment και φημολογείται ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει γυναίκα ηθοποιός. Η διευθύντρια ανάπτυξης της Ubisoft, Danielle Kreinik θα είναι μια από τους υπεύθυνους παραγωγής της σειράς μαζί με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Jason Altman και τους Andy Howritz και Richard Suckle από την Atlas. Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου της σειράς θα επιμεληθεί η Amanda Segel.

Δείτε μας να παίζουμε το Skull and BonesΔείτε μας να παίζουμε το Skull and Bones, διαβάστε το preview του και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

2 days ago
Paradox Mods: Modding πλατφόρμα για PC και Xbox One 2 days ago

Από την Paradox Interactive σε συνεργασία με την Microsoft.

Η εκδότρια εταιρεία Paradox Interactive κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την Microsoft το Paradox mods, μια modding πλατφόρμα για PC και Xbox One.

Αν και οι κάτοχοι PC έχουν ήδη πρόσβαση σε mods μέσω υπηρεσιών όπως το Steam Workshop, το Paradox mods δίνει την δυνατότητα αυτή και στους κατόχους Xbox One. Για την κονσόλα, αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμα 30 mods για το Surviving Mars, ενώ για τα PC υπάρχουν ακόμα περισσότερα, καθώς και mods για τα Cities: Skylines και Stellaris. Σύμφωνα με το PC Gamer, o επικεφαλής της πλατφόρμας Anders Torlind δήλωσε ότι θέλει "να ξεκλειδωθεί ο κόσμος του modding για όλα τα μέλη του community μας, ανεξάρτητα από την gaming πλατφόρμα που κατέχουν."

Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε το site του Paradox Mods.

Διαβάστε επίσης το review του Surviving Mars και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

2 days ago
Το Steam καταργεί τις ταινίες και τα βίντεο 2 days ago

Τα σχετικά με gaming βίντεο θα είναι πλέον διαθέσιμα μόνο στο store.

Τα βίντεο και οι ταινίες στο Steam είναι ένα χαρακτηριστικό της πλατφόρμας το οποίο πολλοί χρήστες δεν γνώριζαν καν πως υπάρχει.

Η Valve προχώρησε στην κατάργηση του τομέα αυτού, λέγοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι αν και η εταιρεία προσπάθησε να επεκταθεί πέρα από τα games, αφού εξέτασε το περιεχόμενο που προτιμούν να παρακολουθούν οι χρήστες, αποφάσισε να επικεντρωθεί σε ό,τι έχει να κάνει άμεσα με το gaming ή σχετίζεται με games και λογισμικό που πωλούνται στο Steam.

Ο τομέας "βίντεο" έχει ήδη αφαιρεθεί από το menu και ο μόνος τρόπος για να δείτε κάποιο βίντεο είναι μέσα από την σελίδα του εκάστοτε παιχνιδιού στο store, ή μεσω tags και προτεινόμενων βίντεο. Τα βίντεο που δεν είναι σχετικά με gaming θα αφαιρεθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αν και όσα έχουν αγοραστεί θα παραμείνουν διαθέσιμα για όσους τα αγόρασαν.

Διαβάστε επίσης για την αναβάθμιση που έγινε στο Steam και δείτε τα τα 100 κορυφαία σε έσοδα Steam games για το 2018. Δοκιμάστε και το demo του Katyusha που υπάρχει ήδη στο Steam.

Συζητήστε για το Steam στο παρακάτω forum topic και ανταλλάξτε online IDs κάνοντας κλικ εδώ.

 

2 days ago
Η Tencent βάζει περιοριστικούς κανόνες στους Κινέζους steamers 2 days ago

Λόγω επιτήρησης από την κυβέρνηση.

Από πέρσι παρατηρείται μια εχθρική στάση της Κινεζικής κυβέρνησης προς την βιομηχανία των video games με πολύ αυστηρές κινήσεις, όπως η σύσταση επιτροπής για απαγόρευση πολλών video games, και η απαγόρευση του Twitch στην χώρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία Niko Partners που ασχολείται με τις πληροφορίες της ασιατικής αγοράς video games, η Κινεζική εταιρεία-κολοσσός της gaming βιομηχανίας Tencent ανακοίνωσε θα βάλει κανονισμούς για την συμπεριφορά των streamers στα games της. Η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της έντονης επιτήρησης από την κυβέρνηση, μιας και η εταιρεία είναι υπεύθυνη και για το περιεχόμενο των games, αλλά και για την συμπεριφορά των streamers. Έτσι, η εταιρεία δημοσίευσε 12 κανόνες τους οποίους θα τηρεί στα games της, καθώς και απαιτεί από τους streamers να υπακούν. Θα απαγορεύονται τα εξής:

 - Η προσβολή των κοινωνικών αξιών της Κίνας όσον αφορά ευαίσθητα θέματα όπως πολιτική, εθνικότητα και θρησκεία.
 - Η προώθηση ή δημοσίευση υλικού που προσβάλλει τις κοινωνικές αξίες της Κίνας, όπως μεταξύ άλλων πορνογραφία, τζόγος και πορνογραφία.
 - Συμπεριφορά που βλάπτει την Tencent άμεσα ή έμμεσα.
 - Η μετάδοση ψευδών πληροφοριών σε άλλους χρήστες με οποιοδήποτε μέσο.
 - Η χρήση προσβλητικής ή απρεπούς γλώσσας.
 - Η διάδοση ή προώθηση cheats ή/και ιών.
 - Η προώθηση υπερβολικής βίας, είτε σε video games είτε στον αληθινό κόσμο.
 - Η παραβίαση του ιδιωτικού απορρήτου άλλων χρηστών ή/και η αποκάλυψη προσωπικών τους δεδομένων χωρίς συγκατάθεση.
 - Η μη τήρηση των κανονισμών των υπηρεσιών streaming.
 - Η παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων των developers ή/και λοιπών content creators.
 - Η πρόκληση αντιπαραθέσεων ή κοινωνικής αναταραχής.
 - Λοιπές πράξεις που δεν συμμορφώνονται με τους τωρινούς νόμους, ηθικές και κανονισμούς που αφορούν τα video games.

H Tencent δήλωσε ότι θα απαγορεύει το streaming των παιχνιδιών της σε όποιους χρήστες δεν θα τηρήσουν τους παραπάνω κανόνες.

Συζητήστε για όσα συμβαίνουν στην Κίνα με τα games στη χώρα στο παρακάτω forum topic.

Ο Blood Prince ευχαρίστησε Γιώργος Τζίτζιφας στο θέμα Dangerous Driving 4 days ago
Γιώργος Τζίτζιφας created a new topic ' Dangerous Driving' in the forum. 4 days ago

Αν και πέρσι κυκλοφόρησε το remaster του Burnout Paradise, τα racing με έμφαση στην καταστροφή δεν έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια.

Η Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης Three Fields Entertainment (της οποίας οι ιδρυτές είναι και ιδρυτές της Criterion Games που ανέπτυξε την σειρά Burnout) ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Dangerous Driving, στο οποίο αναφέρεται ως "πνευματικό παιδί" του Burnout Paradise. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα σύντομο τρέιλερ, στο οποίο διακρίνονται κόντρες, οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα, και φυσικά τρακαρίσματα και ανατροπές οχημάτων. Δείτε το βίντεο παρακάτω:
[video]

Το Dangerous Driving θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου για PC (μέσω του Epic Store), PS4 και Xbox One.

Read More...

Notification