Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας (Lithras)
Experience: 5106 (1274 points to next level)

 
600
20 hours 52 minutes ago
Κλείνουν οι servers του Burnout Paradise 20 hours 53 minutes ago

Η Remastered έκδοση δεν θα επηρεαστεί.

Οι online servers του Burnout Paradise θα κλείσουν την 1η Αυγούστου, ύστερα από σχεδόν 12 χρόνια λειτουργίας.

Όπως αναφέρει και η EA στην ανακοίνωσή της στο Facebook, η κατάργηση αυτή επηρεάζει τις εκδόσεις για PC, PS3 και Xbox 360 (συμπεριλαμβανομένου του backwards compatibility του Xbox One), ενώ οι servers του Burnout Paradise Remastered δεν επηρεάζονται και θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Το αρχικό Burnout Paradise συνεχίσετε να μπορείτε να το παίζετε offline κανονικά.

Διαβάστε το review του Burnout Paradise Remastered και συζητήστε για αυτό σε αυτό το forum topic.

21 hours 14 minutes ago
To indie Puzzle "World of Goo" δωρεάν στο Epic Store 21 hours 14 minutes ago

Έρχεται τον Μάιο, με βελτιώσεις για να τρέχει σε μοντέρνα PC.

Το indie Puzzle του 2008 World of Goo θα διατίθεται δωρεάν στο Epic Store από τις 2 Μαΐου.

Προκειμένου να τρέχει ομαλά στα σημερινά PC, o δημιουργός του, Kyle Gabler, το επανασχεδίασε για Windows, MacOS και Linux ώστε να τρέχει σε 16:9 aspect ratio, καθώς σύμφωνα με τον Gabler, "το παιχνίδι έτρεχε σε 4:3 aspect ratio και ανάλυση 800x600 και τα σημερινά PC δεν μπορούν καν να τρέξουν μια τέτοια ανάλυση χωρίς προβλήματα και glitches, ενώ αν είχε κάποιος πάνω από μια οθόνη, ο υπολογιστής του θα crashαρε." Έτσι, διπλασιάστηκε η ανάλυση, αν και όποιος θέλει θα μπορεί να το τρέξει με τα αρχικά γραφικά.

Ωστόσο, δεν θα είναι διαθέσιμα τα leaderboards, καθώς, σύμφωνα με τον Gabler, ο server του δεν μπορούσε να αντέξει την κίνηση και έπεφτε, οπότε αποφάσισε να το κρατήσει offline, αν και το site GooFans.com προσφέρει υποστήριξη για leaderboards.

Η νέα έκδοση του World of Goo θα κυκλοφορήσει δωρεάν στο Epic Store στις 2 Μαΐου και αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες αργότερα.

Διαβάστε για το Epic Games Store και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

22 hours 4 minutes ago
O Will Smith επενδύει στην εταιρεία eSports Gen.G 22 hours 4 minutes ago

Ως μέρος μιας επένδυσης συνολικού ύψους 46 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ηθοποιός Will Smith συμμετέχει σε μια επένδυση συνολικού ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία eSports Gen.G.

Σύμφωνα με το GamesIndustry, η χρηματοδότηση γίνεται μέσω της εταιρείας Dreamers Fund την οποία ίδρυσε ο Smith μαζί με τον ιάπωνα ποδοσφαιριστή Keisuke Honda. Πέρα από αυτούς τους δύο, στην επένδυση συνέβαλλαν οι Dennis Wong, Michael Zeisser και David Rogier. Οι Smith και Honda δήλωσαν διατεθημένοι να βοηθήσουν τον σύμβουλο προώθησης της Gen.G, Chris Bosh με "τις δημιουργικές και διαφημιστικές προσπάθειες της οργάνωσης".

O Honda δήλωσε ότι "τα eSports δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένα στην Ιαπωνία, αλλά βλέπουμε μεγάλη ανάπτυξη και εδώ και παγκοσμίως, κάτι που είναι πολύ θετικό. Αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην Gen.G λόγω της απίστευτής τους ομάδας και του οράματός τους να ηγηθούν του τομέα αυτού. Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε την Gen.G να ενισχύσει την βιομηχανία των eSports παγκοσμίως".

Η Gen.G ("Generation Gaming") ιδρύθηκε το 2017 ως KSV eSports, αλλά άλλαξε όνομα πέρσι προκειμένου να "γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση". Η εταιρεία δημιούργησε την ομάδα Overwatch "Seoul Dynasty" και επιπλέον διαθέτει επαγγελματικές ομάδες που αγωνίζονται αρκετά games, όπως τα League of Legends, PUBG, Fortnite και Apex Legends.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίξτε μαζί μας Apex Legends. Δηλώστε το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

22 hours 42 minutes ago
Η ΑΕΚ δημιουργεί τμήμα eSports 22 hours 42 minutes ago

Ξεκίνησε την σύσταση ομάδας FIFA.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την συμπλήρωση 95 χρόνων Ιστορίας, η ΑΕΚ ανακοινώνει την δημιουργία τμήματος eSports.

Όσον αφορά την δομή, έφορος του τμήματος αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Σεφτελής, γενικός manager o Ηρακλής Αλιμπινίσης (και παίκτης FUT), ενώ ήδη στα "κιτρινόμαυρα" ντύθηκαν και οι Νάσος Βασαλάκης (παίκτης FIFA 1vs1) και Χρήστος Γρίδας (προπονητής και παίκτης FIFA 11vs11).

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου, δήλωσε ότι όλοι στην ΑΕΚ είναι "χαρούμενοι για τη δημιουργία του τμήματος eSports", ενώ είπε ότι "τα eSports αποτελούν μία καθημερινή ασχολία και χόμπι όλων των νέων σε όλο τον κόσμο. Έτσι, ως ΑΕΚ ήταν αδύνατο να μείνουμε μακριά από τις εξελίξεις και ήδη κοιτάμε ψηλά και σε αυτό το τμήμα". Οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας αρχής, VGL Esports, Μάκης Τογανίδης και Γιάννης Βιδάλης, συνεχάρηκαν την ΑΕΚ για την κίνησή της αυτή και επιπλέον δήλωσαν ότι "με σωστή καθοδήγηση, στήριξη και γερά θεμέλια η Ελλάδα μπορεί να έχει ένα λαμπρό μέλλον, καθώς διαθέτει πολύ ικανούς παίκτες."

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση για εθελοντές παίκτες, βοηθούς κ.α που θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

23 hours 10 minutes ago
Φήμη: Το Grand Theft Auto 6 βρίσκεται υπό ανάπτυξη 23 hours 10 minutes ago

Εμφανίστηκε στο βιογραφικό ενός πρώην concept artist της Rockstar.

O Bibin Michael, πρώην concept artist της Rockstar India έχει δουλέψει στα GTA 5 και Red Dead Redemption 2.

Μέλη των forums της σειράς GTA διέκριναν στο βιογραφικό που έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο site Art Station, το Grand Theft Auto 6, αν και εκείνο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα. Αν και στο προφίλ του στο Linkedin αναφέρει την θέση του στην Rockstar, δεν περιλαμβάνει τα games πάνω στα οποία έχει δουλέψει.

Αναμένουμε τυχόν επίσημες δηλώσεις και ανακοινώσεις που να αφορούν το Grand Theft Auto 6.

Διαβάστε επίσης την δήλωση της Rockstar ότι "ευτυχώς το GTA 6 δεν θα κυκλοφορήσει στην θητεία του Donald Trump", καθώς και για τις εργασιακές συνθήκες στη Rockstar και άλλα στατιστικά στοιχεία.

Δείτε τα gameplay videos του Red Dead Redemption 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

yesterday
Γιώργος Τζίτζιφας replied to the topic 'Mortal Kombat Trilogy Remaster' in the forum. 3 days ago

Χάρηκα και ξενέρωσα ταυτόχρονα. Κρίμα, είχε γίνει καλή δουλειά.

Read More...

4 days ago
Φήμη: Arcade stick από την Capcom 4 days ago

Θα έχει κλασικά games στη μνήμη του, θα συνδέεται στην τηλεόραση και θα υποστηρίζει έως 2 παίκτες.

Νωρίτερα σήμερα η Capcom έκανε μια δημοσίευση στο Twitter όπου έλεγε "Here comes a new challenger" ενόψει μιας ανακοίνωσης που θα κάνει αύριο.

Διάφορες φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν στο internet, με την πιο ισχύουσα να μιλά για κάποιο επερχόμενο Alien vs Predator, μιας και αναφέρονται τα αντίστοιχα trademarks στο τέλος του βίντεο και η Capcom είχε φτιάξει ένα αντίστοιχο arcade.

Ωστόσο, το Νintendo Life αναφέρει πως επικοινώνησε με πηγή μέσα από την Capcom και ενημερώθηκε ότι πρόκειται για ένα διπλό arcade stick που θα συνδέεται σε τηλεόραση και θα περιέχει κλασικά games στην μνήμη του. Σύμφωνα με την πηγή, η τιμή του θα κυμαίνεται σε σχετικά υψηλά επίπεδα (περίπου στα 200 ευρώ).

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση αύριο.

Διαβάστε επίσης το review του Devil May Cry 5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Notification