Axilleas Loizidis replied to the topic 'FIFA 20' in the forum. 9 hours 32 minutes ago

Σε λίγοτερο από τρεις εβδομάδες.

Το FIFA 20 μετρά ήδη πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες στους online servers του.

Από και που σταματάει κάθε χρόνο συνεχίζει κάθε νέος τίτλος της σειράς FIFA. Το FIFA 20 μετρά λιγότερο από 3 εβδομάδες κυκλοφορίας κι όμως έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Τα περαιτέρω στατιστικά της EA αναφέρουν πως έχουν παιχτεί 450 εκατομμύρια matches, έχουν επιτευχθεί πάνω από 1.2 δισεκατομμύρια τέρματα και πάνω από 5 εκατομμύρια παίκτες έχουν δημιουργήσει Volta avatars.

Η επιτυχία του παιχνιδιού, παρά τα σαφέστατα παράπονα των fans, φαίνεται και στα media outlets. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Reddit thread του FIFA που είδε αύξηση 610.2% τον τελευταίο μήνα. Και να σκεφτεί κανείς πως το παιχνίδι είχε ήδη τεράστιο κοινό στο subreddit forum. Όσον αφορά στο FIFA Ultimate Team έχουν παιχτεί πάνω από 272 εκατομμύρια online matches σε αυτό το mode, τα 138 εκατομμύρια εκ των οποίων έλαβαν χώρα στα Division Rivals. Μέχρι το τέλος της χρονιάς η EA θα δει στα σίγουρα τα νούμερά της να ανεβαίνουν, παρόλα αυτά εξακολουθεί να δέχεται πολλά αρνητικά μηνύματα και ο ανταγωνισμός με το PES μεγαλώνει.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'League of Legends: Γενική Συζήτηση' in the forum. 9 hours 34 minutes ago

Επιβεβαιώθηκε από την Riot Games.Η Riot Games ανακοίνωσε πως ετοιμάζει αλλαγές για τον χάρτη 5v5 του League of Legends με τον ερχομό του νέου έτους.

Μέσω ενός blog post στην επίσημη σελίδα του League of Legends, η ομάδα ανάπτυξης του League of Legends επιβεβαίωσε πως ένας από τους κύριους στόχους της για την σεζόν 2020 είναι να πραγματοποιήσει αλλαγές στο Summoner’s Rift. Μεταξύ άλλων αναφέρει: “Σε αυτό το preseason θέλουμε να βάλουμε νέα επίπεδα βάθους στον χάρτη και να τον εξελίξουμε σε πολλά περισσότερα από ένα στατικό φόντο για τα games μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες αξιομνημόνευτες στιγμές με διαφορετικά περιβάλλοντα που δεν μπορείτε να βρείτε σε κάθε παιχνίδι”.

Επίσης υποστηρίζεται από τους δημιουργούς του παιχνιδιού πως ο χάρτη είναι αρκετά maco-oriented και πως θα ήθελαν να εξερευνήσουν περισσότερους τρόπους για το in-combat playmaking. Είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε τι είδους αλλαγές θα πραγματοποιήσουν στο δημοφιλές MOBA. Η μεγάλη αλλαγή που έγινε προ ορισμένων σεζόν, όπου πραγματικά είχε μεταλλαχθεί ο χάρτης, άλλαξε ολοκληρωτικά την ποιότητα του παιχνιδιού και θα ήταν εντυπωσιακό να συνέβαινε ξανά κάτι τέτοιο.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Mortal Kombat 11' in the forum. 9 hours 37 minutes ago

Η NetherRealm επέλεξε να κοροϊδέψει τους dataminers μέσω ενός easter egg στα outros του Terminator.

Ο Terminator T-800 είναι ο νέος χαρακτήρας που προστέθηκε στο ρόστερ του Mortal Kombat 11. Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι χαρακτήρες που απαρτίζουν το Kombat Pack είχαν διαρρεύσει, αφού οι πονηροί dataminters είχαν εντοπίσει το όνομά του μεταξύ άλλων ως DLC χαρακτήρα. Πλέον ο “Εξολοθρευτής” είναι διαθέσιμος για τους κατόχους του Kombat Pack και παρατηρήθηκε κάτι πολύ ενδιαφέρον σε ένα από τα winning outros του παίκτη.

Συγκεκριμένα σε ένα εξ αυτών βλέπουμε τον Terminator να scanάρει το θύμα του και να γράφει “Terminated”. Η NetherRealm βέβαια, με πρωτοστάτη τον Ed Boon, είναι γνωστή για την διάθεσή της να τρολλάρει τους fans και όχι μόνο και αξιοποίησε αυτό το outro για να δουλέψει τους dataminers. Όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, ο κώδικας που εμφανίζεται στην έξοδο του Terminator γράφει “Data Mine In Progress” και περιλαμβάνει μία σειρά χαρακτήρων που πλέον θεωρείται παραπάνω από δεδομένο πως δεν θα συμμετέχουν στο Mortal Kombat 11 ούτε μέσω του Kombat Pack 2. Αυτοί είναι οι Mileena, Rain, Li Mei, Sareena, Meat και Mokap.

Ειδικά οι πρώτοι δύο είναι χαρακτήρες που οι fans του δημοφιλούς Fighting ζητούν απεγνωσμένα να επιστρέψουν, αλλά πλέον κάτι τέτοιο φαντάζει ανέφικτο. Στον κώδικα εμφανίζονται επίσης όροι όπως οι Friendship, Babality, Animality και Hara-Kiri, παρελθοντικά features που επίσης δεν θα επιστρέψουν σε αυτή την έκδοση του παιχνιδιού.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Overwatch' in the forum. 9 hours 39 minutes ago

Η Mei γίνεται όλο και πιο δημοφιλής καθότι έχει γίνει μασκότ της διαμαρτυρίας ενάντια στην Blizzard.

Αρκετά subreddit forums έχουν γεμίσει με screenshots και βίντεο με εκτυπωμένες αφίσες, cosplays και κάθε άλλης μορφής μέσο διαμαρτυρίας έχοντας την Mei του Overwatch ως φόντο. Πινακίδες που γράφουν “Η Mei παλεύει για τα δικαιώματά της” φαίνονται στο παρακάτω βίντεο καθώς και ένας σωρός από διαμαρτυρόμενους.

Τα αιτήματα των διαδηλωτών έχουν να κάνουν με την απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά την ηπειρωτική Κίνα, την παραίτηση του τωρινού επικεφαλή εκτελεστικής εξουσίας του Χονγκ Κονγκ, την έρευνα γύρω από την αστυνομική βαρβαρότητα, την απελευθέρωση των συλληφθέντων διαδηλωτών και την επέκταση των δημοκρατικών ελευθεριών.

Όλα αυτά δείχνουν πιο όμορφα όταν κοσμούνται από την φιγούρα της Mei,η οποία έχει σκαρφαλώσει στα trends.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Pokemon GO' in the forum. yesterday

Οι κάτοικοι του νησιού εκφράζουν τα παράπονά τους.

Το νησί της Σαλαμίνας έχει καταγραφεί ως μία τοποθεσία άκρως προβληματική για όσους επιθυμούν να παίξουν Pokemon Go.

Το μεγαλύτερο νησί του Σαρωνικού κόλπου είναι σίγουρα άξιο προς επίσκεψη, παρόλα αυτά δεν είναι και ιδανικό αν θέλετε να παίξετε Pokemon Go. Έχοντας κάτι λιγότερο από 50.000 κατοίκους λίγοι εξ αυτών ασχολούνταν με τον τίτλο της Niantic ακόμα και σήμερα παρόλα αυτά έχουν μείνει παρατημένοι στο hobby τους αφού πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν περάσει 7 μήνες από την τελευταία φορά που έγινε spawn κάποιο Pokemon κατά μήκος του νησιού.

Το πρόβλημα είναι πως όλο το νησί έχει περαστεί πια στο σύστημα της Niantic ως “natural bay” μη επιτρέποντας στους servers του παιχνιδιού να εντοπίσουν κάποιο Pokemon, αφού βάσει κώδικα αυτό αποτρέπει την Niantic από το να μοιράσει τα χαριτωμένα πλάσματα σε αυτές τις τοποθεσίες με αυτό το ταμπελάκι. Υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που εξέφρασαν τα παράπονά τους στην εταιρεία σχετικά με το εν λόγω πρόβλημα, ένας εκ των οποίων μίλησε και στο Eurogamer για την απογοήτευσή του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Είναι κρίμα να μην μπορούμε να απολαύσουμε το παιχνίδι που μας ενώνει και απολαμβάνουμε. Δεν έχουμε δει spawn εδώ και 7 μήνες. Μετά το τελευταίο OSM update του παιχνιδιού το νησί μας έχει ξεμείνει χωρίς κανένα wild spawn, καθώς κάποιος έβαλε το νησί ανάμεσα στα bay areas. Οι αναφορές μας στην Niantic έχουν παραμείνει αναπάντητες ή δεχθήκαμε γενικές απαντήσεις του τύπου ‘παίξτε αλλού’ ή ‘επισκεφτείτε τα PokeStops’ ή να ελέγξουμε αν χρησιμοποιούμε σωστά τα δεδομένα μας. Είναι η τελευταία μας προσπάθεια προτού εγκαταλείψουμε το παιχνίδι”.

Ο κόσμος είναι μικρός από ότι φαίνεται και είναι κρίμα για ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας να υπάρχει τέτοια αδιαφορία. Ελπίζουμε πως η Niantic θα διορθώσει το πρόβλημα ώστε να μπορούν οι κάτοικοι της Σαλαμίνας να παίζουν με την ησυχία τους και χωρίς δυσλειτουργίες.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'League of Legends: Γενική Συζήτηση' in the forum. yesterday

Η Riot Games θέλει να προφυλάξει τους streamers του League of Legends προτείνοντάς τους να αποφεύγουν να συζητάνε δημόσια για “ευαίσθητα θέματα”.

Το πρωτάθλημα Worlds του League of Legends ξεκινά παρόλα αυτά η Riot Games δεν μπορεί να έχει στραμμένη την προσοχή της 100% στο event με αυτά τα πολιτικά θέματα που έχουν εισαχθεί και έχουν προκαλέσει τόση αναστάτωση στην gaming βιομηχανία και ιδίως στον χώρο των eSports. Θέλοντας να προφυλάξει τους παίκτες του LoL, πόσο μάλλον του pro players τονίζει πως θα ήταν καλύτερο να προσέχουν τα θέματα στα οποία αναφέρονται όσο streamάρουν για παράδειγμα.

Ο John Needham, πρόεδρος του τμήματος eSports του LoL δηλώνει: “Εξυπηρετούμε fans από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες και πιστεύουμε πως αυτή η ευκαιρία έρχεται με την ευθύνη του να κρατήσουμε χωριστά τα ευαίσθητα ζητήματα και τις προσωπικές απόψεις μας (πολιτικές, θρησκευτικές, άλλες). Αυτά τα θέματα είναι συχνά πολύ λεπτά, απαιτούν βαθιά κατανόηση και διάθεση να ακουστούν και σίγουρα δεν μπορούν να αντιπροσωπευτούν δίκαια. Επομένως υπενθυμίζουμε στους casters και τους pro players απέχουν από συζητήσεις πάνω σε τέτοια θέματα όσο βρίσκονται στον αέρα. Η απόφασή μας αντικατοπτρίζει και το ότι έχουμε υπαλλήλους στην Riot και fans που υποστηρίζουν θρησκείες που έχουν υπάρξει αναταράξεις, όπως συνέβη σε μέρη σαν το Χονγκ Κονγκ. Πιστεύουμε πως έχουμε ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σιγουρέψουμε οι τοποθετήσεις ή δράσεις στις πλατφόρμες μας (εσκεμμένες και μη) δεν θα επεκταθούν σε πιθανές ευαίσθητες καταστάσεις”.

Το post του ίδιου στο Twitter συγκέντρωσε αρκετά σχόλια. Πουθενά δεν αναφέρεται από την Riot Games το αν θα υπάρξουν ποινές σε όσους δεν τηρήσουν τα όσα πρότειναν ούτε ποιες θα είναι αυτές. Σίγουρα πάντως οι κινήσεις της Blizzard δεν άρεσαν καθόλου στους fans και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει προκληθεί τεράστια αναστάτωση. Αν η Riot Games υιοθετήσει και αυτή από μέρους της ανάλογες συμπεριφορές, ενδεχομένως να τα βρει εξίσου σκούρα.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Hearthstone' in the forum. yesterday

Μετά την δημόσια κατακραυγή.

Η Blizzard το…φυσάει και δεν κρυώνει, αποφασίζοντας να μειώσει το ban του Blitzchung.

Μετά το τρομερό κράξιμο που έφαγε και συνεχίζει να τρώει η πασίγνωστη εταιρεία, αποφάσισε να μειώσει την ποινή του streamer Blitzchung μπας και ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Ο πρόεδρος της Blizzard, Allen Brack, πήρε θέση επί του θέματος: “Ο Blitzchung αναγνώρισε και αντιλήφθηκε τους κανόνες και για αυτό αναλάβαμε δράση. Οι απόψεις που εκφράστηκαν από μέρους του δεν αποτέλεσαν παράγοντα της απόφασής μας. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Οι σχέσεις μας με την Κίνα δεν επηρέασαν την απόφασή μας. Αν οι απόψεις του ήταν οι αντίθετες αλλά προβάλλονταν με τον ίδιο τρόπο θα είχαμε δράσει αναλόγως”.

Αφού εξήγησε όμως τον λόγο που η εταιρεία κράτησε αυτή την στάση υποστήριξε πως ίσως η εταιρεία αντιμετώπισε απότομα και με λάθος τρόπο την κατάσταση για αυτό και αποφάσισε να αλλάξει την ποινή της προς τον παίκτη: “Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία παύση, να ακούσουμε το community μας και να σκεφτούμε τι θα μπορούσαμε να κάναμε καλύτερα. Εκ των υστέρων κρίναμε ότι η απόφασή μας δεν ήταν σωστή και αντιδράσαμε άμεσα. Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως διατηρούμε ένα ανοιχτό περιβάλλον για όλους τους παίκτες και πως οι κανόνες μας είναι σαφείς. Όλα αυτά προς τιμήν μίας άλλης σημαντικής αξίας της Blizzard. Παίξτε όμορφα. Παίξτε δίκαια”.

Για την μείωση της ποινής του Blitzchung συμπλήρωσε: “Έξι μήνες αποκλεισμού είναι πιο κατάλληλοι από τον ένα χρόνο. Φυσικά υπάρχουν συνέπειες για το πάρσιμο της συζήτησης μακρυά από τα θέματα του γεγονότος. Όσον αφορά γενικά τους casters θυμηθείτε ότι σκοπός τους είναι να κρατήσουν τα γεγονότα στραμμένα στο τουρνουά. Αυτό δεν συνέβη εδώ, αλλά η γενική ποινή θα είναι έξι μήνες για όλους. Ένας από τους στόχους μας στην Blizzard είναι να σιγουρευτούμε πως κάθε παίκτης, παντού στον κόσμο, ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων, φυλής, φύλου ή άλλου παράγοντα νιώθει ασφαλής και ευπρόσδεκτος να παίζει τα games μας”.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Apex Legends' in the forum. 2 days ago

Ο πρώτος λογικά θα είναι ο Revenant.

Ένας νέος χαρακτήρας φημολογείται ότι θα εμφανιστεί στο Apex Legends, με την ονομασία Revenant. Ανακαλύφθηκε κλασικά από dataminers που βρήκαν το όνομά του στα αρχεία του παιχνιδιού.

Ο dataminer That1MiningGui δημοσίευσε μια φωτογραφία που μοιάζει με design document και δείχνει διάφορους ήρωες σε διαφορετικά στάδια παραγωγής. Στην εικόνα υπάρχουν οι Crypto, Revenant και Loba. Οι τρεις αυτοί χαρακτήρες βρίσκονταν σε στάδιο παραγωγής όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία, ενώ οι Rampart και Valk που θα δείτε στην κάτω σειρά ήταν τότε σε "στάδιο alpha" ως προς την ανάπτυξή τους.

Επιπλέον, στο κάτω μέρος υπάρχουν κι άλλοι χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στο μέλλον και συγκεκριμένα οι Blisk, Downfall και άλλοι δύο για τους οποίους η Respawn δεν έχει ακόμη αποφασίσει όνομα και μορφή.

Πάντως, όπως θα δείτε στη φωτογραφία, ο Revenant θυμίζει περισσότερο ρομπότ. Το προφίλ του αποκαλύφθηκε από τον Alex Graner, level designer της Respawn Entertainment.

Παράλληλα, οι παίκτες του Apex Legends εντόπισαν το λογότυπό του στην παρακάτω φωτογραφία. Πάντως, πολλοί πιστεύουν ότι ο Revenant θα εμφανιστεί στο Fight or Fright Halloween event, μαζί με το σχετικό τρέιλερ.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'League of Legends: Γενική Συζήτηση' in the forum. 2 days ago

Διευκρινίσεις με αφορμή τα γεγονότα στην Κίνα και την Blizzard.

Μετά από τις εικασίες ότι η Riot Games απέκλεισε την ομάδα του League of Legend, Hong Kong Attitude λόγο του ονόματος της, η εταιρία τοποθετήθηκε επίσημα για τους λόγους του αποκλεισμού.

Κατά την ώρα του σχολιασμού του τουρνουά του League of Legends, οι θεατές παρατήρησαν ότι οι σχολιαστές διόρθωναν συνεχως τους εαυτούς τους όταν ανέφεραν την ομάδα Hong Kong Attitude, αλλάζοντας την ονομασία της σε HKA. Η συγκεκριμένη κίνηση τράβηξε την προσοχή του κόσμου ύστερα από τον αποκλεισμό του παίκτη του Hearthstone για την τοποθέτηση του στην συνέντευξη τύπου σε τουρνουά της Blizzard. Παρόλα αυτά μέσω της πλατφόρμας του Reddit συγκεντρώθηκαν πολλές φωτογραφίες και βίντεο που έδειχνα ότι τα πάνελ των συνεντεύξεων και των βαθμολογιών, είχαν ολογράφως το όνομα της ομάδας.

Αυτή την φορά στο στόχαστρο όλων φαίνεται να έχει μπει η Κινεζική εταιρία ανάπτυξης Tencent στην οποία ανήκει η Riot Games, ενώ έχει στην κατοχή της και ένα μικρό τμήμα των μετοχών της Blizzard. Στον περισσότερο κόσμο φαίνεται ότι η εταιρία ασκεί πιέσεις προς την Riot ώστε να αλλάξει το όνομα της ομάδας, παρόλο που το όνομα της δεν έχει καμία σύνδεση με τους διαδηλωτές στο Hong Kong. Αμέσως μετά ακολούθησε η τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της Riot Games, Ryan Rigney μέσω Twitter, o οποίος αρνείται κάθε κατηγορία.

Ωστόσο το League of Legends παρουσίασε την ομάδα από την Κίνα με το πλήρες όνομα της τόσο στις 7 όσο και στις 8 Οκτωβρίου μέσω του λογαριασμού esports του παιχνιδιού. Όπως όλα δείχνουν οι συγκεκριμένες υποψίες ίσως να είναι περισσότερο θεωρίες συνομωσίας παρά αληθινά στοιχεία καθώς δεν υπάρχει καμία απόδειξη. Αντιθέτως ο Rigney δήλωσε πως η Riot Games δεν έχει κανένα σκοπό να αποκλείσει το όνομα Hong Kong, όμως παραδέχτηκε ότι οι περισσότερες συνεντεύξεις μαγνητοσκοπούνται πριν την προβολή τους ώστε να ελέγχονται τα λεγόμενα των καλεσμένων εκτός εάν υπάρχει κάποιο μήνυμα που θέλει να περάσει η εταιρία. Βεβαια ο ίδιος υποστηρίζει ότι αυτή η διαδικασία γίνετε και από την Blizzard ώστε οι καλεσμένοι να μην έχουν το περιθώριο να κάνουν καμία πολιτική τοποθέτηση.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Twitch.tv: Γενική συζήτηση' in the forum. 2 days ago

Λόγω κακόβουλου περιεχομένου.

H πλατφόρμα του Twitch τοποθετήθηκε λεπτομερώς για την στάση που κράτησε απέναντι στα βίντεο του Γερμανού νεοναζί μακελάρη πριν από την θανατηφόρα επίθεση του σε Εβραϊκή συναγωγή με δυο θύματα.

Συγκεκριμένα το Twitch αναφέρει πως αρχικά δεν πρόλαβε να εξετάσει το περιεχόμενο του live stream που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα, με τον μακελάρη να κάνει το φασιστικό του ξέσπασμα. Ωστόσο η μαγνητοσκόπηση των δηλώσεων του πριν σπείρει τον θάνατο που αποθηκεύονται αυτόματα από την πλατφόρμα, αποκλείστηκαν άμεσα μετά από το πέρας 30 λεπτών. Δυστυχώς τα βίντεο πρόλαβαν να παρακολουθήσουν 2200 άτομα πριν το κατεβάσει οριστικά η πλατφόρμα. Η πλατφόρμα έκανε της παρακάτω τοποθέτηση της μέσω του Twitter λέγοντας:

" Η καταγραφή της μετάδοσης δημιουργείται αυτόματα μετά από ρύθμιση καταγραφής των μεταδόσεων που επιλέγει να έχει ο κάθε χρήστης. Δυστυχώς ο βίντεο προβλήθηκε σε 2200 άτομα πριν διαγραφεί οριστικά μετά από 30 λεπτά."

Επιπλέον το Twitch ανέφερε ότι: " To βίντεο δεν διαφημίστηκε από ην πλατφόρμα, ωστόσο το link του διέρρευσε από αλλού. Ο λογαριασμός που έκανε αναμετάδοση του μακελάρη δημιουργήθηκε πριν από δυο μήνες, ενώ έχει προσπαθήσει να κάνει live μετάδοση μια ακόμη φορά στο παρελθόν. Το βίντεο αναρτήθηκε στις προτάσεις του κόσμου; Οι έρευνες μας δείχνουν ότι το link του βίντεο που αποθηκεύτηκε διέρρευσε αργότερα σε πολλές πλατφόρμες των social media. Μετά από την οριστική διαγράφη του βίντεο αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με μια εταιρία προστασίας του περιεχομένου που ανεβαίνει στην πλατφόρμα ώστε να εξασφαλίσουμε τα στοιχεία των χρηστών που ανέβασαν το βίντεο και έκαναν την συγκεκριμένη μετάδοση. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε ώστε να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες διερεύνησης για την προστασία της κοινότητας μας."

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Surviving Mars' in the forum. 3 days ago

Το Epic Store μας στέλνει στον Άρη...και ετοιμάζει άλλα δύο δωρεάν games.

Η Epic Games ανακοίνωσε ότι το δωρεάν παιχνίδι αυτής της εβδομάδας θα είναι το Surviving Mars.

Χτίστε τον πολιτισμό σας...στον Άρη σε αυτό το όμορφο Strategy/Simulation που διαθέτει βαθύ τεχνολογικό δέντρο. Οι λάτρεις των παιχνιδιών στρατηγικής και του sci-fi στοιχείου θα το λατρέψετε.

Την άλλη εβδομάδα το Epic Games Store θα δώσει δωρεάν τα Observer και Alan Wake's: American Nightmare.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Xbox Game Pass' in the forum. 3 days ago

Το Xbox Game Pass στα PC δίνει δωρεάν το The Outer Worlds, το F1 2018 και το Saints Row 4: Re-Elected. Το The Outer Worlds θα έρθει στις 25 Οκτωβρίου, ενώ για τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν ακριβείς ημερομηνίες. Επίσης θα δοθούν δωρεάν και τα Lonely Mountains και Minit, το οποίο δόθηκε πρόσφατα δωρεάν στο Epic Games Store.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Bully 2' in the forum. 3 days ago

Θα το δούμε τελικά το Bully 2;Η Rockstar αναπτύσσει games τα οποία μένουν στην ιστορία, με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους, το Red Dead Redemption 2, να σπάει ρεκόρ.

Το Red Dead Redemption είναι ένα από τα “διαμάντια” της Rockstar, όπως και το Bully, L.A Noire και φυσικά το Grand Theft Auto, με όλα να είναι έτοιμα να φέρουν τεράστια κέρδη στην εταιρία, με την κυκλοφορία κάποιου sequel. Μετά το RDR2 δεν ξέρουμε τι μπορεί να “μαγειρεύει” η Rockstar. Κάποιο GTA 6 ; Bully 2;

Σύμφωνα με έναν developer της, η Rockstar αναπτύσσει αρκετούς μη-ανακοινωμένους τίτλους. Ο Angith Jayarajan, ήταν υπάλληλος της Rockstar India από τον Ιούνιο 2017 μέχρι και τον Μάρτιο του 2018 και είχε δηλώσει πως η εταιρία εργάζεται πάνω σε πολλά games τα οποία δεν μπορεί να ονοματίσει ακόμα. “Δούλευα στην Rockstar Games. Εργάστηκα πάνω στο Red Dead Redemption 2 και σε μερικά άλλα games τα οποία δεν μπορώ να ονοματίσω ακόμα,” έγραφε ο Jayarjan σε μια δημοσίευση στο Instagram.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ένα από αυτά τα games είναι το GTA 6, παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Rockstar. Έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία του GTA 5 και με την καινούργια γενιά κονσολών να κυκλοφορεί τα Χριστούγεννα του 2020, βγάζει νόημα η Rockstar να θέλει να κυκλοφορήσει ένα “δυνατό” τίτλο για τις νέες κονσόλες

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Grand Theft Auto 5' in the forum. 3 days ago

Θα το δούμε τελικά το Bully 2;Η Rockstar αναπτύσσει games τα οποία μένουν στην ιστορία, με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους, το Red Dead Redemption 2, να σπάει ρεκόρ.

Το Red Dead Redemption είναι ένα από τα “διαμάντια” της Rockstar, όπως και το Bully, L.A Noire και φυσικά το Grand Theft Auto, με όλα να είναι έτοιμα να φέρουν τεράστια κέρδη στην εταιρία, με την κυκλοφορία κάποιου sequel. Μετά το RDR2 δεν ξέρουμε τι μπορεί να “μαγειρεύει” η Rockstar. Κάποιο GTA 6 ; Bully 2;

Σύμφωνα με έναν developer της, η Rockstar αναπτύσσει αρκετούς μη-ανακοινωμένους τίτλους. Ο Angith Jayarajan, ήταν υπάλληλος της Rockstar India από τον Ιούνιο 2017 μέχρι και τον Μάρτιο του 2018 και είχε δηλώσει πως η εταιρία εργάζεται πάνω σε πολλά games τα οποία δεν μπορεί να ονοματίσει ακόμα. “Δούλευα στην Rockstar Games. Εργάστηκα πάνω στο Red Dead Redemption 2 και σε μερικά άλλα games τα οποία δεν μπορώ να ονοματίσω ακόμα,” έγραφε ο Jayarjan σε μια δημοσίευση στο Instagram.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ένα από αυτά τα games είναι το GTA 6, παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Rockstar. Έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία του GTA 5 και με την καινούργια γενιά κονσολών να κυκλοφορεί τα Χριστούγεννα του 2020, βγάζει νόημα η Rockstar να θέλει να κυκλοφορήσει ένα “δυνατό” τίτλο για τις νέες κονσόλες.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Rocket League' in the forum. 3 days ago

Στο φετινό Haunted Hallows event.

Το φετινό Haunted Hallows event στο Rocket League θα περιλαμβάνει μπόλικα αξεσουάρ με θέμα το Halloween, όπως πεσμένα φύλλα από τα δέντρα και διάφορα paintjobs.

Όλα αυτά θα μπορείτε να το αγοράσετε με το “Candy Corn”, το οποίο είναι in-game currency που κερδίζετε όταν παίζετε ματς κατά την διάρκεια του Halloween. Εκτός όμως από τα συνηθισμένα αξεσουάρ με θέμα το Halloween, στο Rocket League έρχεται και το Stranger Things.

H Farmstead Arena θα γίνει κομμάτι του Upside-Down. Θα έχει κόκκινο ουρανό και το Mind Flayer να φαίνεται στο background. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν Demogorgon banner και title, Scoops Ahoy avatar border, Hawaiian Hopper decal, Camp Know Where hat και rocket boost που είναι κόκκινο.

Το Haunted Hallows event θα ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Νοεμβρίου.

Read More...

Notification