Axilleas Loizidis replied to the topic 'Call of Duty: Mobile' in the forum. 4 hours 57 minutes ago

Το Call of Duty Mobile έκανε μια καλή αρχή, και από ότι φαίνεται συνεχίσει ασταμάτητο.

Το Sensor Tower αναφέρει ότι μέσα στους δυο πρώτους μήνες από την κυκλοφορία του έφτασε τα 172 εκατομμύρια downloads και απέφερε κέρδη 87 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρία. Μόλις στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του είχε φτάσει τα 100 εκατομμύρια downloads, ενώ στον πρώτο του μήνα τα 148 εκατομμύρια. Άρα μέσα στον μήνα Νοέμβριο κατάφερε 20 εκατομμύρια επιπλέον downloads, δηλαδή περίπου γύρω στα 31 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη.

Το Sensor Tower λέει ότι τα κέρδη του Νοεμβρίου πλησιάζουν αυτά του Οκτωβρίου (που ήταν 55 εκατομμύρια δολάρια), κάτι που δείχνει ότι η πτώση στα downloads δεν είχε ιδιαίτερη επίπτωση στα κέρδη της εταιρίας.To Call of Duty: Mobile κυκλοφόρησε δωρεάν στις 1 Οκτωβρίου με πάνω από δύο εκατομμύρια downloads. Την δεύτερη μέρα είχε κιόλας φτάσει τα 20.000.000, ενώ μέσα στην πρώτη εβδομάδα είχε 100.000.000 downloads.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'The Elder Scrolls Online' in the forum. 4 hours 59 minutes ago

Σταματάει η ανάπτυξη του The Elder Scrolls: Legends.

Η εταιρία ωστόσο θα συνεχίσει να το υποστηρίζει.

Σχεδόν πριν από τρία χρόνια, όταν είδαμε το The Elder Scrolls: Legends εντυπωσιαστήκαμε, όμως το μέλλον του ήταν αβέβαιο.

Λοιπόν, το μέλλον του πλέον ξεκαθαρίστηκε. Η Bethesda ανακοίνωσε μέσω δημοσίευσης στο Reddit, ότι η “ανάπτυξή του σταματάει μέχρι νεωτέρας.” Η έκδοσή του στην Ασία δεν θα επηρεαστεί, καθώς εκεί το game διαχειρίζεται η Gaea Mobile, ωστόσο το expansion που ήταν να κυκλοφορήσει τον χειμώνα ακυρώθηκε. “Μπορείτε ακόμα να το κατεβάσετε και να το παίξετε σε όλες τις πλατφόρμες, τόσο online όσο και single mode. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το game με τα μηνιαία rewards και τα τακτικά in-game events,” δήλωσε ο community manager Christian Van Hoose.

“Ωστόσο η ανάπτυξη του καινούργιο expansion έχει σταματήσει. Θα συνεχίσουμε να συντηρούμε και να το υποστηρίζουμε.” Το The Elder Scrolls: Legends είχε κάνει καλή αρχή και η Bethesda είχε κάνει σοβαρή προσπάθεια στο να το υποστηρίζει τακτικά. Πάραυτα, το The Elder Scrolls: Legends δεν κατάφερε να κερδίσει αρκετό κόσμο από το Hearthstone, ενώ οι πιο σκληροπυρηνικοί επέλεξαν το Magic: The Gathering Arena. Οι παίκτες θα λάβουν το The Tamriel Collection, μια συλλογή καρτών, όταν κάνουν log in την επόμενη φορά.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Crash Bandicoot N. Sane Trilogy' in the forum. 5 hours 2 minutes ago

Οι φήμες για ένα καινούργιο Crash Bandicoot ξεκίνησαν λόγω της επιτυχίας των N. Sane Trilogy και Nitro-Fueled remasters.

Τώρα οι φήμες φουντώνουν εν όψει των State of Play και The Game Awards, καθώς πολλοί υποθέτουν ότι ένα καινούργιο Crash Bandicoot game θα ανακοινωθεί σε μια από αυτές τις δυο εκδηλώσεις. Λάδι στην φωτιά έριξε η κίνηση της εταιρίας να στείλει σε επτά influencers μερικά συλλεκτικά Crash Bandicoot. Όπως θα δείτε και παρακάτω, έκαστος έλαβε ένα χριστουγεννιάτικο συλλεκτικό με τον Crash.

Αρχικά δεν θα φανεί περίεργο, ωστόσο αν αναλογιστούμε ότι πέρσι την ίδια εποχή fans έλαβαν κάποια χριστουγεννιάτικα Crash Bandicoot μπισκότα, τότε η ιστορία αλλάζει. Ακόμη το γεγονός ότι η Sony γιορτάζει τα 25α γενέθλια του PlayStation και το State of Play πλησιάζει, δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για ένα καινούργιο Crash Bandicoot.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Rocket League' in the forum. yesterday

Rocket League: Δυσαρέσκεια των fans μετά την αφαίρεση των loot boxes και το νέο shop.

Επίσης υπάρχουν φήμες για μετάβαση σε free-to-play.

Το Rocket League με το πρόσφατο update του, εγκατέλειψε τελείως το loot box σύστημα.

Αναλογιζόμενα τα τόσα δικαστήρια και τις διαμαρτυρίες περί loot boxes, θα περιμέναμε ότι οι παίκτες θα χαίρονταν με την αφαίρεσή τους. Ωστόσο, φαίνεται πως ο αντικαταστάτης τους ίσως να είναι χειρότερος. Πλέον στη θέση των loot boxes υπάρχει ένα κατάστημα στο οποίο μπορείτε να ξοδέψετε credits και να αγοράσετε συγκεκριμένα items ή να αγοράσετε σχέδια για να τα χτίσετε. Η κοινότητα όμως θεωρεί ότι δεν προσφέρει καλύτερο value από τα loot boxes.

Όπως αναφέρεται και σε αυτή τη δημοσίευση στο Reddit, προηγουμένως οι παίκτες αγόραζαν κλειδιά και κάθε κουτί που άνοιγες με ένα κλειδί σου έδινε ένα αντικείμενο. Επειδή το τι θα κέρδιζες ήταν τυχαίο, μπορούσες να κερδίσεις κάτι πολύ σπάνιο με ένα κλειδί, δηλαδή κάπου στο 1 δολάριο. Το αρνητικό είναι ότι θα μπορούσες να πάρεις 20 κουτιά και να μην κερδίσεις τίποτα. Με το νέο σύστημα μπορείς να ξοδέψεις 20 δολάρια για να πάρεις ένα μόνο αντικείμενο.

Άδικες οι τιμές του Item Shop

Το Rocket League δεν είναι free-to-play και πλέον για να αγοράσεις κάποια αντικείμενα χρειάζεσαι σχεδόν όσα λεφτά θες για να αγοράσεις ένα αντίτυπο του game. Αρκετοί παίκτες πιστεύουν ότι αυτή η αλλαγή ήταν η πρώτη κίνηση για το Rocket League να γίνει free-to-play.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Fallout 76' in the forum. yesterday

Fallout 76: Δωρεάν περίοδος.


Παίξτε το δωρεάν για τέσσερις μέρες.

Ξεκινώντας από τις 12 Δεκεμβρίου, όσοι δεν έχουν το Fallout 76 θα μπορούν να το παίξουν δωρεάν μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου.

Όσοι έχουν αγορασμένο το Fallout 76 σύντομα θα λάβουν double XP και θα μπουν σε κληρώσεις για holiday-themed loot, τόσο χριστουγεννιάτικα items όσο και Halloween. Η δωρεάν περίοδος θα ξεκινήσει λίγες μέρες μετά το 16ο update του Fallout 76, το οποίο θα προσθέσει map voting στο Nuclear Winter mode και κάποιες επιπλέον διορθώσεις.

Από τις 12 Δεκεμβρίου οι αντίπαλοι θα μπουν στο πνεύμα των γιορτών, αφού θα εμφανιστούν οι Holiday Scorched εχθροί, οι οποίοι θα φοράνε καπέλα Άγιου Βασίλη και όταν τους σκοτώνετε θα αφήνουν διάφορα δώρα. Οι κάτοχοι κονσολών θα πρέπει να έχουν ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή PlayStation Plus προκειμένου να παίξουν το δωρεάν trial του Fallout 76. Τέλος η πρόοδός σας θα περάσει στο full game, αν αποφασίσετε να το αγοράσετε μετά.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Σειρά The Witcher από το Netflix' in the forum. yesterday

Η πολυαναμενόμενη σειρά The Witcher κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες στο Netflix και η παραγωγή δημοσίευσε κάποια posters.

Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter θέλει μας hype-άρει και άλλο και δημοσίευσε τρία posters από τους πρωταγωνιστές της σειράς, μαζί με κάποιες φράσεις. Του Geralt γράφει “created by fear”, της Ciri “created by prophecy και της Yennefer “created by power”. Όλα αυτά φυσικά έχουν σχέση με τα background των χαρακτήρων αυτών, κάτι που θα δούμε στην πρώτη σεζόν της σειράς.

Η πρώτη σεζόν του The Witcher θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου. Επίσης έχει ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Παιχνίδι του μήνα: Νοέμβριος 2019' in the forum. 4 days ago

Το παιχνίδι του μήνα είναι το Death Stranding.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'User του μήνα: Νοέμβριος 2019' in the forum. 5 days ago

Ο user του μήνα είναι ο Aston.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Βίντεο του μήνα: Νοέμβριος 2019' in the forum. 5 days ago

Το βίντεο του μήνα είναι το No.2 ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ PES 2020!

Read More...

Ο συντάκτης του μήνα είναι ο Βασίλης Κτενίδης.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Άρθρο του μήνα: Νοέμβριος 2019' in the forum. 5 days ago

Το άρθρο του μήνα ήταν το Football Manager 2020 του Μάνου.

Read More...

Axilleas Loizidis replied to the topic 'Άρθρο του μήνα: Νοέμβριος 2019' in the forum. 5 days ago

Θα πω το review του Football Manager 2020 του Μάνου.

Read More...

Θα πω τον Μάνο Γρυπάρη.

Read More...

Θα πω τον Μάνο Γρυπάρη.

Read More...

Notification