Λόγω του υψηλού κόστους λειτουργίας στη χώρα. Read More

Ιδανικό headset για gaming σε PC και κονσόλες. Read More

Το FC 24 στην κορυφή για δεύτερη εβδομάδα. Read More


Η εταιρεία ανάπτυξης του Payday, Starbreeze, ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω σε ένα νέο Dungeons & Dragons Action Adventure, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2026.

Η προσωρινή κωδική του ονομασία είναι Project Baxter και θα έχει τα γνωστά χαρακτηριστικά της Starbreeze, δηλαδή θα είναι co-op multiplayer και live service. Αναμένεται σε όλα τα διαθέσιμα format και θα υποστηρίζει cross-play.

Ο CEO της Starbreeze, CEO Tobias Sjögren δήλωσε ότι το Dungeons & Dragons ήταν στην κορυφή της λίστας με τα υποψήφια μελλοντικά projects της εταιρείας και ότι "η ανάπτυξη έχει ξεκινήσει και να είναι ενθουσιασμένοι να φέρουν μία εξαιρετική Dungeons & Dragons περιπέτεια το 2026".Ο αντιπρόεδρος της στρατηγικής της Wizards of the Coast, Eugene Evans δήλωσε το D&D συνεχίζει να προσελκύει νέους συνεργάτες και η συνεργασία με την Starbreeze είναι ένα καλό παράδειγμα της στρατηγικής τους. Ο Evans επίσης δήλωσε: "Με δεδομένα τα εντυπωσιακά games τους και το πάθος που έχουν για το Dungeons & Dragons είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουν μία εμπειρία που θα ευχαριστήσει τους fans παγκοσμίως."

Read More...

Το τρέιλερ με το map Urzikstan για το Warzone. Read More

Notification