Δείχνει αρκετά ενδιαφέρον από αυτό το μικρό teaser. Horror exclusive ειχαμε καιρό να δουμε στο PlayStation οπότε είναι καλοδεχούμενο. Αναμένουμε περισσότερα. 

Read More...

Έχω αναλάβει το review του Oddworld: Soulstorm και σαν πρώτη εντύπωση είναι ένα αξιόλογο Platform. Υπάρχουν αρκετοί μηχανισμοί και items για να χρησημοποιήσουμε και έχει ενδιαφέρον. Βεβαίως υπάρχει αρκετό trial and error και είναι από τα παιχνίδια που μάλλον θα πεθάνουμε πολλές φορές μέχρι το τέλος. Αισθητικά είναι προφανώς το καλύτερο της σειράς όμως υπάρχουν σημεία που φαίνεται ότι χρειαζόταν λίγη περισσότερη δουλειά. Περισσότερα στο review μέσα στις επόμενες μέρες.

Read More...


Κυκλοφορούσε αποκλειστικά στην Κίνα με τίτλο Gu Jian Qi Tan Online.

Το Gu Jian Qi Tan Online, ένα από τα πιο γνωστά MMO της Κίνας, έρχεται και στη Δύση με τίτλο Swords of Legends Online.
Το Swords of Legends Online θα αποτελέσει remaster έκδοση του Κινέζικου τίτλου και θα αφορά τον αιώνιο πόλεμο μεταξύ των δυνάμεων του σκοταδιού και φωτός. Στο MMO θα υπάρχουν έξι ήδη χαρακτήρων: Reaper, Summoner, Bard, Spellsword, Berserker και Spearmaster. Κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του items, την δική του ιστορία και ξεχωριστό στυλ στο gameplay. Όσο ανεβαίνουν τα levels κάθε χαρακτήρας θα ξεκλειδώνει όλο και περισσότερα skills. 

Ο Jason Xue αντιπρόεδρος της εταιρείας ανάπτυξής του Wangyuan Shengtang, δήλωσε: "Η πολύ θετική ανταπόκριση που έχει το παιχνίδι στην Κίνα μας έχει γεμίσει ενθουσιασμό. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης από την ομάδα ανάπτυξης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκαμε ένα συνεργάτη, ο οποίος εξειδικεύεται στην παροχή MMORPG τίτλων σε κοινό της Δύσης, και είμαστε ενθουσιασμένοι να καλωσορίσουμε το συγκεκριμένο κοινό στον κόσμο του Swords of Legends Online".

Ο συνεργάτης αυτός είναι η Gameforge η οποία έχει αναλάβει τις εκδόσεις των Metin 2, Tera και Aion στη Δύση. Ο υπεύθυνός της, Tomislav Perkovic δήλωσε: "Όταν είδα πρώτη φορά το Swords of Legends Online, ερωτεύτηκα τα μοναδικά γραφικά, την συγκλονιστική ιστορία και το gameplay. Εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι έπρεπε να φέρουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό από περισσότερες χώρες".

Το Swords of Legends Online θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για PC.
 

Read More...

MMORPG, το οποίο κυκλοφορούσε αποκλειστικά στην Κίνα με τίτλο Gu Jian Qi Tan Online. Read More

Notification