Ερμής Δερβίσης

Ερμής Δερβίσης (Dervisis)
Experience: 1508 (72 points to next level)

 
600
yesterday
Ντοκιμαντέρ με θέμα το NBA Jam yesterday

Και το πως έγινε τόσο μεγάλη επιτυχία.

Το κλασσικό arcade game NBA Jam θα είναι το θέμα ενός ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το Variety.
 
Η εταιρεία BestCrosses έλαβε τα δικαιώματα για το βιβλίο του Reyan Ali, NBA Jam. Την σκηνοθεσία του θα αναλάβει ο Sean Menard γνωστός για τα The Carter Effect και UFC 25 Years in Short, οποίος θα βασιστεί στην έρευνα που έκανε ο Ali για να γράψει το βιβλίο του. Το NBA Jam κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1993 και έχει γνωρίσει αξιοσημείωτη επιτυχία από τότε.
 
 https://www.youtube.com/watch?v=S4NWrZAnFOE
 
Ο Menard δήλωσε στο Variety: Όταν κυκλοφόρησε το NBA Jam ήμουν με το ζόρι αρκετά ψηλός για φτάσω τον μοχλό και να δω την οθόνη. Παρόλο που πατούσα στις άκρες των δακτύλων μου είχα απορροφηθεί πλήρως σε ένα παιχνίδι το οποίο μου επέτρεπε να κάνω εξωπραγματικά αθλητικά κατορθώματα. Αυτό έγινε μία εποχή όπου το NBA άρχισε να αποκτάει και κοινό νεότερων ηλικιών. Σύμφωνα με τον Menard η ταινία θα είναι περισσότερα από μία πρωτότυπη ιστορία για ένα από τα πιο επιτυχημένα sports games όλων των εποχών. Ο σκηνοθέτης δήλωσε επίσης, ότι θέλει μέσω της ταινίας, να δείξει πως εκείνη την εποχή το gaming έκανε την μετάβαση από τα arcades σε οικιακή ψυχαγωγία και πως αυτό οδήγησε στο κλείσιμο της Midway.
 
Το Insert Coin ένα άλλο ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Josh Tsui αφηγείται την ιστορία της Midway από μία άλλη οπτική γωνία. Ο Tsui, ο οποίος έδωσε την εμφάνισή του στον Liu Kang πήρε συνεντεύξεις από πρώην μέλη της Midway όπως ο Eugene Jarvis ( Robotron: 2084), ο Mark Turmel (Smash TV), ο John Tobias (συνδημιουργός της σειράς Mortal Kombat), o George Petro (NARC) και αρκετοί άλλοι.
 

2 days ago
Ο Mario έγινε James Bond 2 days ago

Σε mod του Goldeneye 007.

Ο modder StupidMarioBros1Fan δημιούργησε το Goldeneye with Mario Characters τον Ιανουάριο του 2018 και για να γιορτάσει την επέτειο τριών χρόνων, κυκλοφόρησε ένα μεγάλο update, το οποίο περιλαμβάνει το κάστρο της πριγκίπισσας Peach.
 
Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε από first-person οπτική τον Mario να μπαίνει στο κάστρο και να εκτελεί τους εχθρούς του όπως ο James Bond χρησιμοποιώντας διάφορα όπλα, όπως ένα πιστόλι με σιγαστήρα και ένα αυτόματο. Το Goldeneye with Mario Characters mod ουσιαστικά αντικαθιστά τους χαρακτήρες και τα περιβάλλοντα του Goldeneye με αυτά του Super Mario 64:

https://www.youtube.com/watch?v=tmDXs_voRTA

2 days ago
Outriders: Οι απαιτήσεις στα PC 2 days ago

Σύμφωνα με την Square Enix και την People can Fly.

Η εταιρεία ανάπτυξης People can Fly και ο publisher Square Enix του επερχόμενου Outriders, έδωσαν στην δημοσιότητα τις απαιτήσεις που θα έχει στα PC.
 
Το επερχόμενο RPG-shooter θα υποστηρίζει 13 γλώσσες, ultra widescreen, dynamic resolution scaling, θα διαθέτει επιλογές για να αλλάξετε το UI και θα υπάρχει cross-play για όλα τα format. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται αναλυτικά οι συγκρίσεις μεταξύ όλων των επιλογών που θα έχετε: 
 
https://www.youtube.com/watch?v=V8VL_4oLHhQ
 
Δείτε αναλυτικά τις απαιτήσεις: 
 
Ελάχιστες:
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10
Επεξεργαστής: Intel i5 3470 ή AMD FX-8350
RAM: 8GB
Κάρτα Γραφικών: Nvidia GeForce GTX 750TI ή AMD Radeon R9 270x
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 70GB
 
Προτεινόμενες:
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10
Επεξεργαστής: Intel i7 7700 ή AMD Ryzen 5 1600
RAM: 16GB
Κάρτα Γραφικών: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB ή AMD Radeon RX 480 8GB
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 70GB
 
Το Outriders θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S, ενώ το demo του θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Φεβρουαρίου.
 
Διαβάστε επίσης για το Outriders Gaming PC και συζητήστε το επερχόμενο RPG-shooter στο σχετικό forum topic.

2 days ago
Τα Star Wars: Squadrons, Dragon Ball FighterZ και Yooka-Laylee δωρεάν με το Xbox Live Gold 2 days ago

Τα δύο βρίσκονται και σε προσφορά.

Από τις 15 ως τις 17 Ιανουαρίου τα Star Wars: Squadrons, Dragon Ball FighterZ και Yooka – Laylee θα είναι δωρεάν για όσους είναι εγγεγραμμένοι στο Xbox Live Gold και στο Game Pass Ultimate.
 
Αν παίξετε κάποιο από αυτούς τους τίτλους κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου event και αποφασίσετε να τον αγοράσετε, η πρόοδος και τα achievements σας δεν θα διαγραφτούν.
 
 https://www.youtube.com/watch?v=nCcfJ9uEwvs
 
Δύο από τους συγκεκριμένους τίτλους, έχουν επίσης έκπτωση αυτό το διάστημα. Το Star Wars: Squadrons μπορείτε να το αποκτήσετε με 40% έκπτωση στα 23.99 και το Yooka-Laylee με 75% στα 9.99.
 

2 days ago
Το Battle.net ανανέωσε τον σχεδιασμό του 2 days ago

Είχε να κάνει αλλαγές οκτώ χρόνια.

Το Battle.net η εφαρμογή για όλα τα games της Activision – Blizzard δεν είχε κάνει καμία αλλαγή για σχεδόν οκτώ χρόνια.
 
Η Blizzard όμως στις 15 Ιανουαρίου έκανε αρκετές αλλαγές και ανανεώσεις κάνοντας το site πιο όμορφο και εύχρηστο, ονομάζοντάς το Battle.net 2.0. Το νέο Battle.net δεν είναι πολύ διαφορετικό από τον προκάτοχό του, όμως έχουν γίνει βελτιώσεις στην διάταξή του. Η λίστα των games εμφανίζεται πια στο πάνω μέρος της οθόνης αντί το αριστερό, αφήνοντας έτσι χώρο για trailers και νέα για όποιο παιχνίδι επιλέξετε. Η λίστα των φίλων σας τώρα εμφανίζεται μόνιμα στο δεξί άκρο της οθόνης, αντί να χρειάζεται να ανοίξει σε ξεχωριστό παράθυρο, ενώ σας δείχνει πιο ξεκάθαρα τις δραστηριότητές τους.
 

Ερμής Δερβίσης replied to the topic 'Twitch.tv: Γενική συζήτηση' in the forum. 3 days ago

Το Twitch αφαιρεί το PogChamp emote
Ο νέος PogChamp αντιμετωπίστηκε με ρατσιστικά σχόλια και απειλές.
Ο νέος PogChamp αντιμετωπίστηκε με ρατσιστικά σχόλια και απειλές.] Την περασμένη εβδομάδα, το Twitter ανακοίνωσε την τροποποίηση του PogChamp emote, όπου κάθε μέρα ένας διαφορετικός streamer θα λαμβάνει τον τίτλο, όμως οι αντιδράσεις του κοινού δεν ήταν οι αναμενόμενες.
 
Για κάποιους streamers, όπως ο Reversal ο οποίος είχε τον τίτλο στις 10 Ιανουαρίου, πήγε σε γενικές γραμμές πολύ καλά. Για τον Omega Jones, γνωστό ως Critical Brand, τα αποτελέσματα ήταν αρκετά διαφορετικά. Ο ίδιος ήταν αρκετά ενθουσιασμένος που θα λάμβανε τον τίτλο, όμως δήλωσε στο Polygon: Είχα προετοιμάσει τους moderators μου στο Twitch και στο Discord, με δεδομένο ότι είμαι ένας μαύρος άντρας ο οποίος θα γίνει το πρόσωπο ενός παγκοσμίου emote το οποίο αγαπάει το Twitch εδώ και πολύ καιρό.

Ο Jones δήλωσε στο PC Gamer: Περίμενα το τυπικό μίσος και τα ρατσιστικά σχόλια καθώς κάθε φορά που ένας μαύρος γίνεται το πρόσωπο του Twitch υπάρχουν αντιδράσεις. Αυτό που δεν περίμενα όμως είναι οι διαστρέβλωση των λέξεων ώστε να ταιριάζουν στην ατζέντα τους και τις ξαφνικές επιθέσεις εναντίων μου, των socials μου και κυρίως του χαρακτήρα μου. Από προσπάθειες για doxxing και hacking, όλο αυτό ήταν πολύ παραπάνω από το απαραίτητο. 
 
Η διαστρέβλωση λέξεων που αναφέρει ο Jones, είναι ένα μονταρισμένο με συγκεκριμένο τρόπο βίντεο, στο οποίο ενώ παίζει Overwatch, λέει ότι “οι ζωές των λευκών δεν μετρούν, διότι δεν είναι ζωές”: "Μπορείς να είσαι περήφανος που είσαι Ιταλός ή Σκοτσέζος. Όμως δεν γίνεται να είσαι περήφανος που είσαι λευκός. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Από την άλλη, οι μαύροι άνθρωποι πρέπει να λένε το σύνθημα “Black Lives Matter”, επειδή αναγκαστήκαμε να βρισκόμαστε εδώ ενώ μας αφαιρέθηκαν η κληρονομιά και η ταυτότητά μας. Το μόνο που ξέρουμε είναι το χρώμα μας".

Κατηγορίες χωρίς λογική για αντίστροφο ρατσισμό έγιναν εναντίων του, καθώς ο κόσμος δεν κατάλαβε το νόημα της κουβέντας του Jones. O Jones επικοινώνησε με την επαφή στο Twitch, όμως είπε ότι δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες καθώς "μέχρι τότε, η κατάσταση είχε γίνει πολύ χειρότερη". Μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου δεν έχει λάβει κάποια πληροφορία για το πως θα αντιμετωπίσει το Twitch την απάντηση. Όπως δήλωσε ο ίδιος, έχει ιδέες για το πως να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις, όμως δεν νιώθει σίγουρος: "Δεν είναι η πρώτη φορά που στράφηκαν εναντίων κάποιου streamer και δεν είναι η τελευταία. Έπρεπε να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας από την αρχή",
 
Ο ίδιος συνέχισε: Το γεγονός ότι κάποιος που δεν αλληλεπιδρά μαζί μου, μπορεί να μπει στο κανάλι μου να πάρει ένα βίντεο και να το μετατρέψει σε λόγο για επίθεση εναντίων μου είναι μεγάλο πρόβλημα. Το ότι ο κόσμος μπορεί να φτιάχνει τον ένα λογαριασμό μετά τον άλλον για κρύβει τις ρατσιστικές πεποιθήσεις του είναι μεγάλο πρόβλημα. Επίσης μεγάλο πρόβλημα είναι το ότι οι συγκεκριμένες επιθέσεις δεν έγιναν μόνο από θεατές αλλά και από συνεργάτες του Twitch.
 
O Jones πιστεύει ότι υπάρχουν δύο τρόπου αντιμετώπισης του προβλήματος: Να αρχίζει να μιλάει δημόσια εναντίων των trolls και των ρατσιστών και να υπάρχουν συνέπειες, όχι μόνο για τους θεατές, αλλά και για τους streamers, οι οποίοι κατευθύνουν το κοινό τους με αυτόν τον τρόπο.
 
Η ανακοίνωση της νέας PogChamp, dearDeere, έλαβε επίσης αρνητικά σχόλια από τον κόσμο όμως έχει λάβει και υποστήριξη καθώς δείχνει αποφασισμένη να μην επηρεαστεί από τα αρνητικά σχόλια:" Ήξερα τι με περιμένει όταν ξεκίνησα. Δυστυχώς αυτή είναι πάντα η αντίδραση που γίνεται σε κάποιον σαν εμένα".

Read More...

Ερμής Δερβίσης created a new topic ' Project CARS 4' in the forum. 3 days ago

Project CARS 4
Ο διευθύνων σύμβουλος της Slightly Mad Studios αποκάλυψε πληροφορίες.Ο Ian Bell διευθύνων σύμβουλος της Slightly Mad Studios, μοιράστηκε στο Twitter νέες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Project CARS 4, στις οποίες υπόσχεται μία άκρως ρεαλιστική εμπειρία και ότι η σειρά θα επιστρέψει στις simulation ρίζες της. Ο Bell διέγραψε τις δημοσιεύσεις του στο Twitter λίγο αργότερα όμως σύμφωνα με αυτές το Project CARS 4 θα είναι το πιο ρεαλιστικό racing simulator που κυκλοφόρησε ποτέ. 
 
Η Codemasters τώρα πια ανήκει στην Electronic Arts, όμως η Slightly Mad Studios θα χρησιμοποιήσει στο Project CARS 4 την δική της Madness Engine 2. Η μετάβαση στην νέα γενιά κονσολών σίγουρα θα βοηθήσει στις οπτικές βελτιώσεις της σειράς Project CARS, όμως ο Bell δίνει έμφαση στις σκιάσεις ως ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του τίτλου. Η επιστροφή της σειράς στο είδος των simulation, πιθανότατα θα ικανοποιήσει τους fans της σειράς, οι οποίοι είχαν απογοητευτεί με την κατεύθυνση που πήρε η σειρά με το Project CARS 3.
 
Προς το παρών δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Project CARS 4, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο τίτλος. Αυτός είναι και ίσως ο λόγος που ο Bell διέγραψε τις δημοσιεύσεις του.

Read More...

Ερμής Δερβίσης created a new topic ' League of Legends MMO' in the forum. 3 days ago

Η Riot Games δουλεύει επάνω σε ένα League of Legends MMO
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των IPs της.Η Riot Games προσλαμβάνει προσωπικό για ένα μεγάλο επερχόμενο τίτλο της, ο οποίος από ότι φαίνεται θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του League of Legends Runeterra.
 
Ο αντιπρόεδρος των IPs της εταιρείας Greg Street το επιβεβαίωσε με μία δημοσίευσή του στο Twitter: "Η δουλειά μου τον τελευταίο καιρό είναι να βοηθήσω στο να διευρυνθεί το σύμπαν του League of Legends επειδή έχει έρθει η ώρα. Η νέα μου δουλειά είναι να κυκλοφορήσω ένα μεγάλο, ίσως τεράστιο παιχνίδι, το οποίο πολλοί από εσάς τους Rioters ζητάτε εδώ και καιρό". Ο Street επιβεβαίωσε επίσης όταν του έγινε η ερώτηση, ότι πρόκειται για MMO.
 

 
Εκπρόσωπος των PR της Riot, μιλώντας με το PC Gamer, επιβεβαίωσε την επιβεβαίωσε την δήλωση του Steet, ότι η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα MMORPG. Το κοινό του League of Legends ζητάει εδώ και αρκετά χρόνια ένα MMO, όμως αντί για κάτι τέτοιο η Riot κυκλοφόρησε τα Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift,  LoL Esports Manager και το FPS Valorant.
 
O διευθύνων σύμβουλος της Riot Games, Marc Merril, μιλώντας στο Dot Esports, είχε δηλώσει πέρυσι: "Θα ήθελα πολύ να φτιάξουμε ένα MMO, αλλά για να μην δημιουργήσω μεγάλη αναμονή, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει σύντομα. Το να κυκλοφορήσεις ένα MMO είναι σας να κυκλοφορείς έναν πύραυλο. Χρειάζεται πολύ δουλειά, είναι δύσκολο και θέλουμε να αξίζει".
 
Διαβάστε επίσης για το Ruined King: A League of Legends Story και συζητηστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Read More...

Ερμής Δερβίσης replied to the topic 'PlayerUnknown's Battlegrounds' in the forum. 3 days ago

PUBG Mobile: Update 1.2
Περιλαμβάνει νέα modes, events και αντικείμενα.
Το νέο update του PUBG Mobile νέα loot καθώς και ένα νέο mode το οποίο λέγεται Runic Power.
 
Το Runic Power mode είναι ένα νέο mode το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Μαρτίου, θα είναι διαθέσιμο στο Erangel map, και οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μια από τρεις δυνάμεις μαζεύοντας κομμάτια ρούνων. Οι τρεις ρούνοι είναι οι Flame Rune, Arctic Rune και Wind Rune και κάθε μία από αυτές προσφέρει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού για να ταιριάζει σε κάθε playstyle. Το Flame Rune βασίζεται σε attacks και δίνει μία επίθεση με φωτιά ώστε να προκαλείτε παραπάνω damage με το κανονικό ammo σας. Με το Arctic Rune μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάγο για εμποδίζετε τους αντιπάλους σας και να σηκώσετε οποιοδήποτε αντικείμενο στην κορυφή του τείχους. Το Wind Rune δημιουργεί μία ασπίδα η οποία μειώνει το damage που δέχεστε και αυξάνει την ταχύτητα κίνησης.
 
These are the only notes worth taking today ?‍♂️? Our new Version 1.2 Patch features Runic Power Mode, Honor building in Metro Royale, a Cheer Park Runic Power Themed Event, Power Armor Mode, and FAMAS rifle ?️???️?

Download the update today! ⬇️? t.co/Ih2lXMaCCr pic.twitter.com/ZeMBVp5GpJ

— PUBG MOBILE (@PUBGMOBILE) January 12, 2021

 
Μαζί με το Runic Power υπάρχει και ένα νέο Battle Pass με το ξεκλειδώνουν items τα οποία βοηθούν τους παίκτες να κερδίζουν στο νέο event.
 
Ένα ακόμα mode το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο EvoGround από τις 5 Φεβρουαρίου είναι το Power Armor, στο οποίο οι παίκτες θα ψάχνουν τα απαραίτητα υλικά για να φτιάξουν το Power Armor set, το οποίο όταν ολοκληρωθεί, ξεκλειδώνει ένα πολύ δυνατό weapon. Ένα νέο Assault Rifle, το οποίο λέγεται FAMAS είναι επίσης διαθέσιμο και έχει το γρηγορότερο rate of fire από όλα τα weapons της ίδιας κατηγορίας.
 
Όσοι παίκτες λάβουν το update πριν τις 17 Ιανουαρίου θα λάβουν bonus BP, AG και ένα Acolyte of Justice backpack.
 
Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες:
Runic Power Gameplay (12 Ιανουαρίου – 7 Μαρτίου)
Gameplay: Οι παίκτες θα διαλέγουν ένα είδος Rune στο Spawn Island μεταξύ Flame, Arctic και Wind. Με κάθε Rune λαμβάνετε δύο skills. Το πρώτο δημιουργεί ένα object και το δεύτερο σας δίνει ένα boost. Το Rune energy το αποκτάτε από matches.
 
Rune Abilities:
 
Flame Rune:
Summon Skill: Δημιουργεί έναν πύρινο κύκλο ο οποίος κινείται μπροστά με αργό ρυθμό κάνοντας burn damage σε όποιον αντίπαλο ακουμπήσει.
Boost Skill: Δίνει ένα burning effect στο Ammo σας για ένα μικρό διάστημα
 
Arctic Rune:
Summon Skil: Δημιουργεί ένα τείχος από πάγο. Κάθε κομμάτι του τείχους καταστρέφεται ξεχωριστά. Όταν το τείχος εμφανίζεται εξυψώνει  οχήματα και πάικτες.
Boost Skill: Δίνει ένα freezing effect στο ammo σας για ένα σύντομο διάστημα όμως μειώνει την αποδοτικότητα του healing.
 
Wing Rune:
Summon Skill: Δημιουργεί μία ασπίδα η οποία μειώνει το damage από σφαίρες.
Boost Skill: Αυξάνει την ταχύτητα κίνησης και reload.
 
Νέα Weapons:
 
FAMAS: Ένα νέο Assault riffle το οποίο χρησιμοποιεί σφαίρες 5.56mm και χωράει 25 ενώ είναι και το γρηγορότερο της κατηγορίας. Στο FAMAS μπορούν να προστεθούν Muzzle, Scope και Mag ενώ δεν υπάρχει foregrip. To FAMAS είναι διαθέσιμο μόνο στον Livik Classic Battle Royale map.
 
Power Armor Mode: (από τις 5 Φεβρουαρίου στο Evo Ground)
 
Ένα νέο high-tech Power Armor δημιουργήθηκε στο Livik. Για να δημιουργήσετε το δικό σας Power Armor set πρέπει να φέρετε Nano Crystals και Armor Blueprint στο Matrix Base. Σε κάθε match έχετε δύο παραπάνω ευκαιρίες να κάνετε respawn τους εαυτούς σας ή τους συμπαίκτες σας σε research stations με τον βασικό εξοπλισμό. Ta Matrix Events θα είναι διαθέσιμα σε κάθε match.
 
Power Armor:
 
Power Armor Chest Piece: Μειώνει το chest damage και αυξάνει την χωρητικότητα του backpack.
Power Armor Arm Piece: Μειώνει το arm damage και αυξάνει το melee damage
Power Armor Leg Piece: Μειώνει το leg damage και το damage από πτώσεις ενώ αυξάνει την ταχύτητα.
Έχοντας ολόκληρο το Power Armor Set ξεκλειδώνετε το Dragon’s Breath Grenade.
 
Metro Royale: Honor: (Από 12 Ιανουαρίου)
 
Το νέο chapter:
Το Metro Royale: Honor θα είναι διαθέσιμο μόλις γίνει το update. Όπως σε κάθε Season οι κατατάξεις σας και το inventory σας θα ξεκινήσουν από την αρχή. Με το Honor θα είναι διαθέσιμα νέα rewards όπως voice packs, στολές και άλλες μόνιμες αμοιβές. Επίσης βελτιώθηκε το AI των εχθρών ώστε να είναι πιο έξυπνοι και απαιτητικοί.
 
Νέο Metro Royale Honor System: 
Το Honor σας αντιπροσωπεύει τη δύναμή σας στο metro Royale Mode. Το Honor αποκτάται όσο κερδίζεται άλλους παίκτες και αποκτάτε Honor items και ολοκληρώνοντας εβδομαδιαία missions. Οι παίκτες στην αρχή κάθε chapter θα έχουν το αντίστοιχο Honor με την απόδοσή τους στο προηγούμενο.
 
Νέο Solo Mode:
Στο Metro Royale Mode όλα τα maps και τα modes υποστηρίζουν Solo. Οι Solo παίκτες δεν θα συναντήσουν αντιπάλους που παίζουν ως ομάδα.
 
Βελτιώσεις στο Metro Royale:
 
Θα μπορείτε να διαβάστε mail στο Metro Royale Lobby. Αφαιρέθηκε το NPC Chat. Αφού το Fame φτάσει το μέγιστο επίπεδο δεν λαμβάνετε περισσότερο από τα missions.
 
Άλλες βελτιώσεις του νέου Season:
 
Royale Pass Season 17: RUNIC POWER (19 Ιανουαρίου – 21 Μαρτίου)
Αμοιβές με θέμα το RUNIC POWER: Γυρίστε το Wheel of Fate για να αποκτήσετε rewards. Επιλέξτε μεταξύ Resplendent Dawn και Deadly Sickle στο rank 50 όταν φτάσετε rank 100 λαμβάνετε το Guardian Armor Set και τα νέα UZI και M16A4.
Η δυσκολία έχει μειωθεί στα RP missions ενώ αυξήθηκαν τα rewards.
 
RP Activity Pack event: Αγοράστε Activity Packs για ανέβει το RP σας γρηγορότερα και συλλέξετε activity points ώστε να τα κάνετε όλα μαζί UC rewards.
 
Τo adventure event επιστρέφει στο RUNIC POWER.  Πηγαίνετε στο αποκλειστικό event tab και αποκτήστε Metro Badges για να πάτε σε μία ξεχωριστή περιπέτεια. Ξεκλειδώστε την ιστορία ενώ εξερευνάτε και επιλέξτε να κάνετε πρόοδο δωρεάν ή όταν κάνετε κάποια αγορά. Συλλέξτε προμήθειες για να λάβετε πολλές ανταμοιβές.
 
Νέο Cheer Park Theme:
 
Runic Power Theme: (12 Ιανουαρίου – 7 Μαρτίου)
 
Τα Runes εμφανίστηκαν στο Cheer Park φέρνοντας μαζί την μαγική τους δύναμη. Οι παίκτες μπορούν τα νιώσουν το Rune energy μία φορά την ημέρα και να συλλέξουν rewards από τα αυτά. Οι παίκτες αφού συλλέξουν τα rewards, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την δύναμη των runes για να ψάξουν για matches με άλλους παίκτες ή να γίνουν rune friends μαζί τους. Μόνο για μία ημέρα μπορείτε να γίνετε rune friend με κάποιον μία φορά την ημέρα θα μπορείτε να κάνε rematch με κάποιον παίκτη. Οι παίκτες θα μπορούν να αναλάβουν επίσης rune missions για να συλλέξουν rewards. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να προβάλουν στον αέρα σημειώσει για τον Άγιο Βαλεντίνο.
 
Βελτιώσεις στην απόδοση:
 
Τα Backpacks θα ανοίγουν γρηγορότερα χάρη στο ταχύτερο loading.
 
Ακύρωση του reloading με ένα πυροβολισμό.
 
Βελτιωμένη η απόδοση του rendering στο Cheer Park ώστε να μπορούν πολλοί παίκτες να εμφανιστούν ταυτόχρονα.
 
Βελτιώσεις στην κατανάλωση ρεύματος σε iOS συσκευές ώστε να μην υπερθερμαίνονται συχνά.
 
Οι χρήστες Android μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι στο background.
 
Βελτιώσεις στην ασφάλεια:
 
Νέα updates στο Security Zone
 
Βελτιώσεις στον εντοπισμό  για auto-aiming, x-ray όραση, άλματα μακρινών αποστάσεων,  hacks ταχύτητας και αφαίρεσης χορταριού και για ανεπίσημες εκδόσεις του game client.
 
Βελτιώσεις στην ακρίβεια των feedback systems 
 
Βελτιώσεις στην βασική εμπειρία:
Μικρές βελτιώσεις στα μοντέλα
Βελτιώσεις στο Holographic Sight.
Βελτιώσεις στο 2× Scope ώστε να φαίνεται πιο φυσικό.
Βελτιώσεις στο  8× ώστε η κίνηση να είναι πιο φυσική όταν αλλάζετε κατευθύνσεις.
Το animation της προσγείωσης έχει βελτιωθεί ώστε να ταιριάζει με την ταχύτητα που προσγειώνονται οι παίκτες και η προσγείωση έγινε πιο ομαλή.
 
Βελτιώσεις στα weapons:
Αύξηση damage στα Kar98K και Μ24.
Μείωση του διαστήματος μεταξύ των βολών στα Kar98K και Μ24.
Αύξηση της ταχύτητας του bolt action στα Kar98K και Μ24.

Read More...

Ερμής Δερβίσης replied to the topic 'Call of Duty: Warzone' in the forum. 3 days ago

Call of Duty: Warzone: Streamer κέρδισε στο Gulag παίζοντας αυλό
Έχει χρησιμοποιήσει και bongos.

Ο streamer DeanoBeano κέρδισε στο Gulag του Call of Duty: Warzone χρησιμοποιώντας μόνο έναν αυλό, μετά από 90 λεπτά προσπάθειας.
 
Ο Deano χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα το οποίο αντιστοιχεί κινήσεις στο παιχνίδι με νότες από τον αυλό. Έτσι παίζει ξεχωριστές νότες για κάθε κίνηση, όπως για να κουνήσει την κάμερα ή να πυροβολήσει. Οι νότες που παίζει αν ενωθούν θυμίζουν κάποια παλιά ασπρόμαυρη ταινία. Ο Deano έχει κάνει και άλλα streams στο Warzone και στο Black Ops – Cold War και δείχνει αρκετά εξοικειωμένος με τον αυλό.
 
 
clips.twitch.tv/GlamorousVictoriousMonitorPipeHype
 
Ο Deano έχει παίξει επίσης Black Ops – Cold War, χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι Donkey Kong Jungle Beat Bongos.
 
www.twitch.tv/deanobeano/clip/FamousInterestingPuffinDansGame

Read More...

Notification