Kadaz με κλειστά μάτια!

Διαβάστε περισσότερα...

Έχουν κι αυτοί τα δίκια τους. Με την τεχνιτή νοημοσύνη μπορεί ο καθένας να κάνει το οτιδήποτε και να βγάζει λεφτά. Όχι ότι είναι κακό να έχει κανείς εισόδημα. Αλλά το να χρησιμοποιείται η τεχνολογία σε βάρος άλλων, φαντάζομαι ότι είναι αμφιβόλου ηθικής.

Διαβάστε περισσότερα...

sakis and 86 others have joined the group Cyberpunk 2077 4 months ago
sakis and 86 others have joined the group Cyberpunk 2077 4 months ago

Θα πω κι εγώ το 3, πράγματα που δεν είχαν οι gamers το 80-90

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'User του μήνα: Μάιος 2023' στο φόρουμ. 6 months ago

Kadaz, Αποστόλης Μητσακούλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'ComicDom Con Athens 2023' στο φόρουμ. 7 months ago

Υπάρχει κάποια νέα ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης; Υπήρξε απάντηση στην αγωγή του κου Παππά;

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Mortal Kombat 12' στο φόρουμ. 7 months ago

Ναι, γεια σας; Θα ήθελα το δωμάτιο του Derek Kirtzic από το 0:26 του βίντεο παρακαλώ! Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια! grin.png

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'ComicDom Con Athens 2023' στο φόρουμ. 7 months ago

Μόλις πριν λίγο ολοκλήρωσα να παρακολουθώ τη συνέντευξη του Μάνου και του Κωνσταντίνου Παππά στην εκπομπή Right Society. Ένα σχόλιο που μου έχει μείνει και θέλω να απαντήσω, είναι αυτό που είπε ο Μάνος σε κάποια στιγμή, ότι λόγω του καταιγισμού πληροφοριών και ειδήσεων, ο αναγνώστης δε θα κάτσει να ερευνήσει παραπάνω την πηγή ή να βρει αλλού πληροφορίες.

Θεωρώ ότι είναι όντως μεγάλο θέμα το συγκεκριμένο. Αλλά σκέφτομαι κάτι διαφορετικό. Όταν εγώ διαβάζω ένα άρθρο, ή πιο συγκεκριμένα έναν τίτλο άρθρου, τότε το επόμενο που βλέπω είναι ποιος το έχει δημοσιεύσει. Εάν δω ότι πρόκειται για "mainstream" ειδησεογραφικά κανάλια, τα οποία επίσης γνωρίζω ότι είναι πουλημένα και αγορασμένα από μεγάλες τσέπες, καταλαβαίνω ότι αν συνεχίσω να διαβάζω, τα περιεχόμενα θα είναι φανφάρες και αερολογίες. Επομένως, έχω την κριτική ικανότητα να πω ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση. Αυτό αφορά σε εμένα προσωπικά.

Όταν όμως αργότερα βρίσκω άτομα τα οποία έχουν διαβάσει το κάθε "άρθρο" και το έχουν πιστέψει και το αναμεταδίδουν ως γεγονός, τότε παρατηρώ ότι υπάρχει πρόβλημα θωράκισης. Με αυτό εννοώ ότι ο Χ,Ψ αναγνώστης δεν έχει την ίδια κριτική ικανότητα που διαθέτουμε άλλοι, ώστε να βάλει το μυαλό του να σκεφτεί και να κρίνει το αν αυτό που είδε είναι ένα κείμενο παραπληροφόρησης, με σκοπό μόνο την αλληλεπίδραση του κάθε πιθανού αναγνώστη. Το εκλαμβάνει ως αλήθεια.

Γι' αυτό στεναχωριέμαι κιόλας όταν βλέπω ότι εκπομπές που μιλάνε με βαριά λόγια, δεν έχουν τον αριθμό κοινού που τους αξίζει. Αυτό κατάλαβα κιόλας από αυτά που έλεγε ο Μάνος, ότι σε μια εποχή που υπάρχει υπερπληροφόρηση, δε θα κάτσει ο καθένας να εξετάσει το αν αυτό που διαβάζει είναι από έγκυρη πηγή ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα...

H Nintendo αγρούς αγόραζε πάλι; Δεν έχω φέρει καμία κονσόλα εδώ που είμαι και πήρα ένα Switch μόνο.

Τι να κάνουμε, ας πω μόνο ότι ανυπομονώ να δω το συγκεκριμένο παιχνίδι πώς θα βγει. Τα trailer μπορεί να είναι λίγο misleading

Διαβάστε περισσότερα...

Burning Shores θα πω εγώ, αν και το Jedi Survivor νομίζω ήταν αρκετά κοντά.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Horizon Call of the Mountain' στο φόρουμ. 7 months ago

Βασικά όλο αυτό το υποχρεωτικό inclusivity κούρασε, που μας το ταΐζουν με τη σέσουλα πια. Δε με ενδιαφέρει τι προτιμάει ο κάθε χαρακτήρας, περισσότερο το ταξίδι του με ενδιαφέρει.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification