Όσον αφορά τις μνήμες και τις μητρικές, έχω να πω ότι σύμφωνα με το skroutz υποστηρίζουν αυτές τις μνήμες οι μητρικές που διάλεξες. Όμως, εγώ θα σου πρότεινα να πας σε μεγαλύτερη συχνότητα, μιας και υπάρχουν οι ίδιες ακριβώς μνήμες. Μάλιστα, παρατήρησα ότι οι 2x16GB στα 4000ΜΗz βγαίνουν πιο φθηνά από 4x8 3600MHz. Βέβαια αυτό είναι στη δική σου κρίση και το τι αντέχει η τσέπη σου. Είδα και τις 2x8 3600MHz που λογικά αυτές έχεις διαλέξει. Πάντως, με καμία μητρική δε θα έχεις πρόβλημα.

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημά σου, απ' όσο γνωρίζω δε θα υπάρχει πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα...

Παρέλαβα το πληκτρολόγιο. Μόλις καταφέρω να το συνδέσω, θα γράψω και άποψη, αν και κάνοντας έρευνα στο ιντερνετ είδα ότι είναι πολύ καλό. Ευχαριστώ και πάλι για το δώρο.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Tι κάνετε ΤΩΡΑ?' στο φόρουμ. yesterday

Το πήρα απόφαση να ξηλωθώ άγρια για να κάνω επιτέλους ένα PC που να είναι αντάξιο της εποχής. Ανάλογα και τις απαντήσεις που θα λάβω βέβαια, μπορεί να φάω κάνα άκυρο ξαφνικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Tι κάνετε ΤΩΡΑ?' στο φόρουμ. 2 days ago

Τώρα κλείνω τα πάντα μήπως και κλείσω κάνα μάτι! Αυτά τα ξενύχτια πρέπει να τα κόψω, μήπως και μπορέσω να μπω σε ένα πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Είδα και την ταινία Reign of Supermen όπως είπα. Δεν ήταν κακή, είχε πολύ ενδιαφέρον. Τώρα θα δω πώς είναι ιστορικά οι ταινίες και θα βάλω την επόμενη.

Διαβάστε περισσότερα...

Τέλος και η σειρά Van Helsing. Νομίζω ότι η διακοπή που υπήρχε μεταξύ 4ης και 5ης σεζόν, δεν έκανε ιδιαίτερα καλό στη σειρά. Βέβαια, υπήρχε το πρόβλημα της πανδημίας, οπότε μέχρι να μπουν σε μια σειρά, υπήρξε ίσως λίγο χάος. Σε κάθε περίπτωση, το Netflix την έληξε, με ένα καλούτσικο τέλος. Είχε δυνατή αρχή σίγουρα. Όποιος θέλει, προτείνεται να τη δει.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Tι κάνετε ΤΩΡΑ?' στο φόρουμ. 3 days ago

Θα κάτσω να βοηθήσω ένα γνωστό με ένα παιχνίδι που έφτιαξε. Είναι όμοιο με το τηλεπαιχνίδι ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος, αλλά το έκανε μόνος του για κάποια εργασία αν κατάλαβα και θέλει feedback.

Διαβάστε περισσότερα...

Είδα τα Justice League Dark: War of Apokolips και Death of Superman. Τώρα θα δω το Reign of the Supermen, μιας και είναι η συνέχεια ιστορικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Ομολογουμένως, δεν είναι μαύρο χάλι η σειρά. Επειδή ούτε κι εγώ έχω ασχοληθεί με όλα τα παιχνίδια της σειράς, δεν με ξένισε ιδιαίτερα. Έχω δει Longplay, playthroughs από streamers σε μερικά παιχνίδια κι έτσι έχω ότι γνώσεις έχω για το σύμπαν. Είδα κ

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Pokemon GO' στο φόρουμ. 4 days ago

Ναι, αλλά δε μας λένε αν ήταν shiny Snorlax. Δεν βρίσκονται εύκολα αυτά. Υπερβολικούς τους βρίσκω που τους απέλυσαν xD

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Twitch.tv: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 4 days ago

Το περιστατικό με τον Gordon Ramsay δεν το έπιασα. Δηλαδή τι; Δεν επιτρέπεται να μη γνωρίζει κάποιος τι είναι το twitch?

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Τι φάγατε σήμερα;' στο φόρουμ. 4 days ago

Μιας και είχε τσουχτερό κρύο, είχαμε μια ωραία σούπα γιουβαρλάκια.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Προσφορές σε video games' στο φόρουμ. 4 days ago

Θα το κοιτάξω να το βάλω κι εγώ κάποια στιγμή, γιατί βαριέμαι σήμερα. Δε μου φαίνεται πολύ καλό, αλλά δε βαριέσαι...

Διαβάστε περισσότερα...

Κι εγώ να ευχαριστήσω για το πληκτρολόγιο που κέρδισα μέσω του διαγωνισμού στο Youtube. Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification