Έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα Worlds, όπου ουσιαστικά μιλάμε για το Champions League+World Cup, σε όρους που καταλαβαίνει περισσότερος κόσμος. Έχω ήδη δει να γίνονται πράματα και θάματα, όπως να χάνει Κορεάτικη ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2019, από Ευρωπαϊκή ομάδα που δεν έχει τέτοιο τίτλο. Επιπλέον, είδα τους C9 να έχουν πάρει απίστευτο πλεονέκτημα, με την προσθήκη του Perkz (Ευρωπαίος παίκτης, οπότε προφανώς και αναβάθμισε το ρόστερ tongue.png).

Γενικά προβλέπεται δυνατό κονταροχτύπημα και φέτος.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή λοιπόν ήταν η πορεία και διάρκεια ζωής του PS3. Φοβερή κονσόλα, υπέροχα παιχνίδια, αναμνήσεις που δύσκολα θα ξεχαστούν. Αυτό που με χαροποιεί ακόμη, είναι το γεγονός ότι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν online servers για να μπορείς να παίζεις. Εγώ προσωπικά ασχολούμαι ακόμη με το multiplayer του Split/Second, ακόμη κι αν δεν έχω ξεκλειδώσει το top αμάξι του παιχνιδιού. Και συναντάω τους ίδιους σχεδόν αντιπάλους συνέχεια xD

Διαβάστε περισσότερα...

Περιμένω να δω τις αντιδράσεις της κοινότητας. Καλά θα πάει κι αυτό. Σε λίγο θα απενεργοποιήσουν και το team chat γιατί αν δε βρίζεις την αντίπαλη ομάδα, θα βρίζεις τη δική σου. Λες και το /mute all δεν έχει επαρκές αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Diablo II: Resurrected' στο φόρουμ. yesterday

Έβλεπα εχθές έναν streamer στο Twitch, ο οποίος είχε έναν απίστευτα buff χαρακτήρα. Έκανε teleport διαρκώς και μόλις έφτανε εκεί που ήθελε, σκότωνε τους πάντες μέσα σε δευτερόλεπτα. "Bam, wham, thank you ma'am" έλεγε χαρακτηριστικά. Ούτε loot μάζευε ούτε τίποτα. Τα άφηνε εκεί πέρα xD

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Horizon Forbidden West' στο φόρουμ. 5 days ago

Hermez post=256160 έγραψε: Έχει γίνει δυστυχώς. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ps5 digital που δεν θα μπορουσε να παιξει το δισκάκι. 
 

Θλιβερό. Και απαράδεκτο θα έλεγα. Εδώ έχω βρει τον μπελά μου με το λογαριασμό μου στο ικαριαμ, που μου τον έχουν κλέψει και στην υποστήριξη μου λένε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν γίνει μια στραβή με τον PSN λογαριασμό μου ή κλειδωθώ έξω από την κονσόλα; Τα χάνω όλα....

Διαβάστε περισσότερα...

Εγώ κόλλησα τώρα με το Lucifer. Είχε αρχίσει να το βλέπει η αδερφή μου και τώρα σκάλωσα κι εγώ. Έχει ενδιαφέρον, περισσότερο με ιντριγκάρουν και τα μυστήρια στις δολοφονίες που συμβαίνουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Horizon Forbidden West' στο φόρουμ. 1 week ago

Καλά, αν γίνει τέτοια πατάτα, θα πέσει κράξιμο. Εδώ ακούγεται ότι η Regalla δε θα έρθει Ελλάδα. Μακάρι να μην ισχύει. Αλλά δε νομίζω να μην περιέχουν δισκάκι, θα είναι μεγάλη αποτυχία. Δηλαδή τι; Δε χωράει στο κουτί; Ας σοβαρευτούμε λίγο...

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Horizon Forbidden West' στο φόρουμ. 1 week ago

Το αποφάσισα κι εγώ. Πάει συλλεκτική. Δεν γίνεται να χαθεί τέτοια ευκαιρία, είναι πολύ όμορφα τα αγάλματα για το ράφι. Μαζί με όλα τα άλλα, όταν καταφέρω να φτιάξω τη βιτρίνα όπως τη θέλω.

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Facebook' στο φόρουμ. 1 week ago

Εγώ γέλασα πολύ με ένα (ψεύτικο?) σχόλιο που είδα ότι κάποιος και καλά ανησύχησε γιατί έστειλε σε 150 κοπέλες και δεν του απάντησε καμία :lol: Μας γονάτισε ο φούστης!

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Tι κάνετε ΤΩΡΑ?' στο φόρουμ. 1 week ago

Εντάξει, όχι ακριβώς τώρα, αλλά χθες το βράδυ έπαιζα μαζί με μια από τις φίλες μου στο Twitch. Εγώ έχω την τύπισσα με το καρέ μαλλί. Παίζαμε Dead by Daylight.

[video]

Διαβάστε περισσότερα...

Aνέστης Αδαμίδης απάντησε στο θέμα 'Προσφορές σε video games' στο φόρουμ. 1 week ago

Η συνεργασία του Netflix με την beHaviour, ομάδα ανάπτυξης του Dead by Daylight, οδεύει προς το τέλος της. Έτσι, το dlc Stranger Things, το οποίο περιλαμβάνει τους Steve Harrington, Nancy Wheeler ως survivors και τον Demogorgon ως killer, δίνεται σε προσφορά. Η αρχική ανακοίνωση έγραφε για 50%, αλλά στο Steam φαίνεται να είναι στο 43%.

Οι εν λόγω χαρακτήρες δε θα είναι διαθέσιμοι για αγορά πέραν της 17ης Νοεμβρίου επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για όσους δεν είχαν το συγκεκριμένο dlc να το αποκτήσουν τώρα. Επιπλέον, ο χάρτης που συνόδευε τους χαρακτήρες αυτούς, θα καταργηθεί δια παντός.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο.

Διαβάστε περισσότερα...

Blood Prince post=256060 έγραψε: Στα πρώτα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Carnival Row , ήταν φορές που την βαριόμουν και σκεφτόμουν πως μόλις δώ όλη την σεζόν θα την διαγράψω από τον δίσκο.

Χθές μιλάμε είδα το έκτο επεισόδιο στα 8 και ήταν πώρωση ! 'Εφτασα στο σημείο να θέλω και άλλη σεζόν.
 

Έτσι έπαθα με ένα anime. Στην αρχή ήταν απίστευτα βαρετό, δηλαδή ήμουν στα όρια να το σταματήσω. Και μετά *μπαμ* έγινε ενδιαφέρον. Αλλά έπρεπε να υποστώ τα πρώτα 6 επεισόδια.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification