Featured
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου (Glamorous)
Experience: 8477 (1743 points to next level)

 
600
1 week ago
UK Charts Top 10: 25-30/11/19 1 week ago

Η εβδομάδα του Black Friday.

Η προηγούμενη εβδομάδα έφερε τα πάνω κάτω στις πωλήσεις και ο λόγος είναι φυσικά η ημέρα ή περίοδος του Black Friday. Είναι μια περίοδος που οι πωλήσεις των games βλέπουν αύξηση κυρίως λόγω των προσφορών που βρίσκονται παντού και μας προκαλούν να αγοράσουμε...περισσότερο από όσα χρειαζόμαστε πραγματικά. Μπορεί τα FIFA 20 και COD: MW να παραμένουν στην κορυφή αλλά είδαμε ενδιαφέρουσες πρωτιές όπως το Sea of Thieves. Δείτε παρακάτω αναλυτικά την λίστα:

1) FIFA 20
2) Call of Duty: Modern Warfare
3) Star Wars Jedi: Fallen Order
4) Sea of Thieves
5) Minecraft: Xbox Edition
6) Pokémon Sword
7) Mario Kart 8 Deluxe
8) Pokémon Shield
9) Luigi's Mansion 3
10) Minecraft: Nintendo Switch Edition

Διαβάστε για τις πωλήσεις προηγούμενων εβδομάδων και συζητήστε για τις πρόσφατες στο σχετικό forum topic.

 

1 week ago
Earthbreakers: Νέο RTS από πρώην developers του C&C: Renegade 1 week ago

Έρχεται το 2020.

H Petroglyph ανακοίνωσε πώς δουλεύει πάνω σε έναν νέο τίτλο ο οποίος θα αποτελέσει κράμα Real-time Strategy game και FPS (first-person shooter). Συγκεκριμένα η εταιρεία αποτελείται από πρώην Developers της Westwood Studios που μας προσέφερε διάφορα γνωστά games αλλά κυρίως το Command & Conquer: Renegade του 2002.

http://www.youtube.com/watch?v=-HtV9ZtdKVM

Να θυμίσουμε πώς το Command & Conquer: Renegade ήταν ο πρώτος τίτλος της σειράς που μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε κάμερα πρώτου προσώπου. Μπορεί ο τίτλος που κυκλοφόρησε το 2002 να μην σημείωσε μεγάλη επιτυχία, παρόλα αυτά η ιδέα ήταν πρωτοποριακή και πρακτικά θα δούμε μία επανάληψη της με το νέο Earthbreakers.

Το Earthbreakers λοιπόν αποτελεί το νέο τίτλο της Petroglyph ο οποίος θα είναι αποκλειστικά PvP-only και θα κυκλοφορήσει εντός του 2020. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, το Earthbreakers θα έχει η Real-time Strategy στοιχεία με κύριο χαρακτηριστικό το construction διαφόρων βάσεων. Παρόλα αυτά θα δίνεται η ευκαιρία, εάν το θελήσετε, να “βουτήξετε” στην μάχη και να πολεμήσετε με κάμερα πρώτου προσώπου. Με λίγα λόγια η Petroglyph θα προσπαθήσει να “παντρέψει” δύο genres για άλλη μια φορά.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε στο προσεχές διάστημα.

 

2 weeks ago
Προβλήματα υπερθέρμανσης για τα Chromecast Ultra και Google Stadia 2 weeks ago

Το ένα επηρεάζει το άλλο.

Αρκετοί χρήστες του Chromecast Ultra έχουν παρατηρήσει προβλήματα υπερθέρμανσης όταν αυτό χρησιμοποιείται ταυτόχρονα με το Google Stadia. Ένας χρήστης του Reddit, δήλωσε πως το Chromecast Ultra του, όχι μόνο υπερθερμαίνεται, αλλά σταματάει να λειτουργεί λόγω υπερφόρτωσης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τελειώσει τα παιχνίδια του. Αμέσως, και άλλοι χρήστες δήλωσαν πως έχουν παρατηρήσει ιδιαίτερα αυξημένες θερμοκρασίες για το Chromecast Ultra και πιστεύουν ότι έχει να κάνει με το ολοκαίνουριο Stadia και το optimization του.

Μια community manager της Google απάντησε πως είναι λογικό το Chromecast να θερμαίνεται κατά την χρήση του. Παρόλα αυτά, δεν είναι λογικό να κλείνει τα παιχνίδια. Ταυτόχρονα, η εκπρόσωπος της Google ανέφερε πως έχουν γίνει αρκετές δοκιμές από την development team και ποτέ δεν παρατήρησαν να υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα για το Google Stadia και το Stadia Controller και συζητήστε για την υπηρεσία στο παρακάτω forum topic.

3 weeks ago
FIFA 20: Μόνο το 2,5% έχει παίξει γυναικείο αγώνα 3 weeks ago

Απογοητευτικό το νούμερο.

Μπορεί η σειρά FIFA να προσφέρει την ευκαιρία σε όποιον και όποια επιθυμεί να παίξει γυναικείο αγώνα, παρόλα αυτά δεν θα λέγαμε ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν τους αγαπημένους των παικτών. Ένας χρήστης του reddit, δήλωσε πως έπαιξε έναν γυναικείο αγώνα στο νέο FIFA 20 και το τροφή που πήρε Μπαίνει στη κατηγορία Ultra Rare και το έχει πάρει μόνο το 2,5% των παικτών.

Το συγκεκριμένο trophy το αποκτά κανείς όταν παίξει έναν γυναικείο αγώνα και όχι αναγκαστικά όταν κερδίσει, πράγμα που κάνει το συγκεκριμένο ποσοστό ακόμα μικρότερο από ότι θα νόμιζε κανείς. Ένας άλλος χρήστης δήλωσε πως το μικρό ποσοστό των γυναικείων αγώνων στο FIFA 20 δεν έχει να κάνει με κάποιο σεξιστικό πρόβλημα αλλά λέει περισσότερα για το ίδιο το παιχνίδι. Παίζοντας γυναικείο αγώνα, θα βρει κανείς ότι έχει μικρότερη ποικιλία σε ομάδες και ότι δεν υπάρχει σε όλα τα modes οπότε δεν δίνει και κίνητρο στον μέσο παίκτη να παίξει.

Ένας άλλος χρήστης δήλωσε πως δεν υπάρχουν γυναίκες στο Ultimate Team mode και το 99.9% των παικτών, ενδιαφέρονται για το UT mode. Τέλος, ένας άλλος χρήστης δήλωσε πως ο λόγος που δεν υπάρχουν πάρα πολλοί οι γυναικείοι αγώνες είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες παίζουν το FIFA οπότε είναι μικρότερο το γυναικείο κοινό το οποίο θα ταυτιστεί με τον εκάστοτε παίκτη.

 

Διαβάστε για τον pro παίκτη FIFA που τιμωρήθηκε επειδή έφτυσε logo της EA σε livestream. Διαβάστε περισσότερα για το μεγάλο update του FIFA 20.

Διαβάστε το review του FIFA 20 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic. Θέλετε να παίξουμε παρέα online; Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs

 

4 weeks ago
YouTube: Αλλάζει τους όρους χρήσης και μπορεί να κλείσει κανάλια που δεν του επιφέρουν κέρδη 4 weeks ago

Οι όροι ισχύουν από 10 Δεκεμβρίου.

Το YouTube έχει ανανεώσει τους όρους της υπηρεσίας και ένας από τους νέους όρους, του δίνει το δικαίωμα να κλείσει λογαριασμούς οι οποίοι δεν του αποφέρουν χρήματα. Συνήθως οι μικρές αλλαγές που κάνει το YouTube στους κανόνες τους δεν απασχολούν τους περισσότερους που χρησιμοποιούν αυτή την πλατφόρμα. Παρόλα αυτά, οι νέοι όροι είναι ανησυχητικοί για τους content creators αλλά και τους viewers. Μέσω των νέων όρων οι οποίοι θα τεθούν σε λειτουργία από τις 10 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα κάτω από την κατηγορία Account Suspension & Termination, αναφέρεται το εξής: “YouTube may terminate your access, or your Google account’s access to all or part of the Service if YouTube believes, in its sole discretion, that provision of the Service to you is no longer commercially viable”.

Το YouTube αναφέρει πως σε περίπτωση που αποφασίσει να κλείσει το κάθε κανάλι, θα ενημερωθεί ο χρήστης και θα του δοθεί αρκετός χρόνος έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να αποθηκεύσει το υλικό του. Παρόλα αυτά, αυτός ο λιγοστός χρόνος ίσως και να μην δοθεί στην περίπτωση που η εταιρεία πιστεύει ότι το υλικό σας παραβαίνει τους νόμους ή μπορεί να φέρει το YouTube σε νομική διαμάχη με τους affiliates του. Σίγουρα πρόκειται για ένα αρκετά ανησυχητικό νέο για τους content creators από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος όρος δίνει στο YouTube την δυνατότητα να κλείσει το κανάλι σας και να αποφασίσει το ίδιο αν πρέπει να σας ενημερώσει ή όχι για εκείνη την πράξη του. Είναι πραγματικότητα ότι αρκετοί Youtubers βγάζουν χρήματα και ζουν μέσα από αυτή την πλατφόρμα, οπότε το συγκεκριμένο νέο θα δυσαρεστήσει αρκετούς.

Αυτό δεν αφήνει στην απεξω τους viewers. Ακόμα και όσοι απλώς βλέπουν YouTube, μπορεί να βρεθούν με...κλεισμένο κανάλι. Κάποιοι έχουν αναφέρει πως το YouTube αποφάσισε να προσθέσει αυτό τον όρο έτσι ώστε να προκαλέσει αρκετούς χρήστες να αφαιρέσουν τα ad-blockers. Παρόλα αυτά, δεν έχει γίνει 100% σαφές τι σημαίνει ο συγκεκριμένος όρος που σας προαναφέραμε.

Διαβάστε για τον YouTuber που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανηλίκων και συζητήστε για το YouTube σε αυτό το forum topic.

4 weeks ago
Steam Singles' Day: Εκπτώσεις μέχρι και 90% μόνο για τις 11/11 4 weeks ago

Δεν χρειάζεται να είστε single.

H 11η Νοεμβρίου είναι γνωστή ως η Singles' Day λόγω του 11/11 στην γραπτή ημερομηνία. Η μόδα αυτή ξεκίνησε από την Κίνα ως μία αστεία δικαιολογία για να μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να βγαίνουν ραντεβού στα τυφλά και να γνωρίσουν άλλους singles. Το Steam γνωρίζει καλά πώς να μας κακομάθει και αυτή η μέρα είναι άλλη μία ευκαιρία για να το κάνει αυτό.

Λόγω της ημέρας θα βρείτε μία πληθώρα από single player αλλά και multiplayer games τα οποία βρίσκονται σε έκπτωση. Για παράδειγμα μπορείτε να βρείτε το Divinity: Original Sin 2 με 45% έκπτωση, το Dragon Ball Xenoverse πιο φθηνό κατά 80% και πολλά άλλα.

 Η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, στις 6 το πρωί (ώρα Ελλάδας). Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές κάνοντας κλικ εδώ.

1 month ago
Πριν το αγοράσετε: 5 Facts για το Call of Duty: Modern Warfare 1 month ago

Η Χριστιάνα εξηγεί.

Το Call of Duty: Modern Warfare έχει κυκλοφορήσει ήδη και βρίσκεται πολύ ψηλά στα charts πωλήσεων σε όλο τον κόσμο. Σας έχουμε ήδη προσφέρει την κριτική μας τόσο σε γραπτό review αλλά όσο και σε video review. Σήμερα αναφέρουμε λίγα ακόμα facts για το νέο Call of Duty: Modern Warfare. Παρακολουθήστε τα στο παρακάτω βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=8PZzbAjZdEQ

Eσείς παίξατε το νέο Call of Duty: Modern Warfare; Περιμένουμε τα σχόλιά σας κάτω από το βίντεο όπως και προτάσεις για επόμενα βίντεο της σειράς “Πριν το αγοράσετε”.

Επίσης ρίξτε μια ματιά στο video review μας για το Call of Duty: Modern Warfare:

http://www.youtube.com/watch?v=1N7GkN3kpxA

Διαβάστε το review μας για το Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε στο αντίστοιχο forum topic.

1 month ago
Notification