Ο Blood Prince ευχαρίστησε Άκης Ζαχαριάδης στο θέμα Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα? 4 hours 11 minutes ago
Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?' στο φόρουμ. 8 hours 58 minutes ago

Εγω απο χθες ξεκίνησα το έπος God Of War άρα στη άκρη θα μπει το Spiderman, ναι μεν το έχω τερματίσει στο παρελθόν, άλλα αυτή την φορά θα προσπαθήσω να το κάνω Platinum.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Titanfall Apex Legends' στο φόρουμ. 9 hours 2 minutes ago

Apex Legends: 48 επώνυμοι streamers παίζουν στο Twitch Rivals

Με έπαθλα 200.000 δολαρίων.

Οι Respawn Entertainment και Electronic Arts μπήκαν δυνατά στο promotion του Apex Legends καθώς την εβδομάδα που μας πέρασε διοργάνωσαν το Twitch Rivals, ένα event στο οποίο συμμετείχαν 48 πασίγνωστοι streamers.

Ανάμεσα στα ονόματα αυτά συγκαταλέγονται οι Shroud, DrDisrespect, Sacriel και πολλοί άλλοι, οι οποίοι συμμετέχουν για έπαθλα 200.000 δολαρίων. Το πρώτο event διεξήχθη στις 12 Φεβρουαρίου και τα highlights του μπορείτε να τα δείτε παρακάτω. Το δεύτερο θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου.

www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=O96G7yhycZ0

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα τακτική Marketing που έχει ακολουθήσει η Epic Games με το Fortnite, αν μια εταιρεία πάρει αρκετούς streamers με το μέρος της τότε θα επηρεάσει μέρος των gamers στο να αλλάξουν παιχνίδι. Επομένως η EA προσπαθεί να βαδίσει στα ίδια χνάρια.

Στο παραπάνω event συμμετέχουν 16 ομάδες των τριών παικτών η καθεμία με στόχο το ποια εξ αυτών θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους. Οι νίκες δίνουν 5 πόντους και τα kills 1 πόντο.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Titanfall Apex Legends' στο φόρουμ. yesterday

Apex Legends: Παίκτης έλαβε από το πουθενά Apex Coins αξίας 1 εκατομμυρίων δολαρίων


Κοινοποίησε ενθουσιασμένος το συμβάν.Ένας παίκτης του Apex Legends βρήκε στον λογαριασμό του 125 εκατομμύρια Apex Coins.

Το Reddit είναι πηγή όλων των περίεργων νέων και στα video games, ενώ αυτή την φορά στο στόχαστρο του δημοφιλούς site είναι το Apex Legends. Αυτό διότι ένας fan του παιχνιδιού κοινοποίησε μία φωτογραφία, βάσει της οποίας ισχυρίζεται πως έλαβε 125 εκατομμύρια Apex Coins, πράγμα που θα κόστιζε στον οποιονδήποτε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για να τα αποκτήσει. Φυσικά, είναι σχεδόν απίθανο να τα αγόρασε ο ίδιος, ωστόσο τα ενδεχόμενα για τα οποία συνέβη αυτό είναι πολλά και ανοιχτά.


wcwp3k6s0rf21.jpg

Σύμφωνα με τον ίδιο όμως, τα credits αυτά εμφανίστηκαν σε αυτόν “ως δώρο” μετά το τέλος ενός game. Επομένως είτε κάποιος εκατομμυριούχος επέλεξε να τον ανταμείψει για τις ικανότητές του, είτε πιο πιθανό να προέκυψε κάποιο σφάλμα του συστήματος και να του δώρισε το παραπάνω ποσό καταλάθος. Χωρίζοντας τα bundles με βάσει την τιμή τους επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά πως μόνο με ένα ποσό που ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο δολάρια θα μπορούσε κανείς να έχει στην διάθεσή του τόσα coins.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Titanfall Apex Legends' στο φόρουμ. yesterday

Apex Legends: 16.000 bans σε cheaters

apex-legends-cheaters-banned-77-1550418972.jpg
Μέσα στις πρώτες 10 ημέρες.

Η Respawn Entertainment έκανε ban πάνω από 16.000 cheaters στο Apex Legends τις πρώτες 10 ημέρες.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 5 Φεβρουαρίου και η ανακοίνωση για τα bans έγινε μέσω Reddit. Οι developers ζήτησαν από όλους τους παίκτες να κάνουν report τυχόν αντιπάλους που θεωρούν ύποπτους για cheating.

Τα reports δεν μπορούν ακόμη να γίνουν in-game και θα πρέπει σε πρώτη φάση να σημειώνετε το ID του αντιπάλου σας, αλλά τα in-game reports θα προστεθούν κάποια στιγμή στο μέλλον. Προς το παρόν ένα νέο patch έχει ως στόχο να βελτιώσει την απόδοση ελαχιστοποιώντας το lag. Θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα. Την Τρίτη, η Respawn Entertainment θα ενημερώσει για τις νέες αλλαγές που θα έρθουν με το συγκεκριμένο patch.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Razer: Γενική Συζήτηση' στο φόρουμ. yesterday

Η Razer κλείνει το Game Store, το ψηφιακό κατάστημά της


Τα καταστήματα και η οικονομία κέρδισαν.

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από την έναρξη της λειτουργίας του, η Razer αποφάσισε να κλείσει το Razer Game Store, που αποτέλεσε το ψηφιακό κατάστημά της από τον Απρίλιο του 2018.

Το Razer Game Store έδινε αποκλειστικές προσφορές σε Razer hardware και games. Τελικά απ' ότι φαίνεται "κατεβάζει ρολά" στις 28 Φεβρουαρίου. Όσοι έχουν κάνει προπαραγγελίες σε προϊόντα μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία θα τα παραλάβουν κανονικά.

Η Razer ευχαρίστησε όσους τίμησαν το online store της και θα συνεχίσει να δίνει περιφερειακά και hardware στα καταστήματα. Η εξέλιξη αυτή είναι θετική για την οικονομία κάθε χώρας, μιας και καταστήματα, αντιπροσωπείες και sites θα μπορούν να συνεχίσουν να συντηρούνται, σε μια εποχή όπου το ψηφιακό gaming έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του, ειδικά στα PC.

Παράλληλα, η Razer είχε εκδόσει και το δικό της cryptocurrency, το οποίο μπορούσατε να εξαργυρώσετε για online αγορές σε προϊόντα Razer. Η λειτουργία του θα πάψει πλέον να έχει αξία.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Titanfall Apex Legends' στο φόρουμ. 3 days ago

Το APEX Legends έρχεται στην Κίνα!
34647-%CF%84%CE%BF-apex-legends-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1
Από την Tencent των PUBG και Fortnite.

Η Tencent που έχει κάνει publish τα PUBG και Fortnite στην Κίνα θέλει να φέρει σύντομα και το APEX Legends στους gamers της χώρας.

Σύμφωνα με το South China Morning Post, υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον και η Tencent μιλάει με την EA για publishing και localization. Φυσικά η Tencent γνωρίζει και την διαδικασία υποβολής ενός παιχνιδιού στη χώρα. Όλα αυτά βέβαια ενώ η Tencent κατέχει το 40% της Epic Games και του ανταγωνιστικού Fortnite. Αλλά όπως και με το PUBG, κάθε Battle Royale παιχνίδι που παίρνει για την Κίνα συνυπάρχει αρμονικά με τα άλλα.

Το πρόβλημα είναι να μην έχουμε cheaters στο παιχνίδι. Ευτυχώς η Respawn έχει εμπειρία λόγω της σειράς Titanfall και ξέρει να αντιμετωίζει τέτοια ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Titanfall Apex Legends' στο φόρουμ. 3 days ago

Γονέας πιστεύει ότι με το Apex Legends ο γιος του θα γίνει transsexual


Η δήλωση διέρρευσε μέσω Reddit.

Το Apex Legends κατάφερε να συγκεντρώσει 25 εκατομμύρια παίκτες τις πρώτες 7 ημέρες της κυκλοφορίας του.

Το παιχνίδι φαίνεται ωστόσο να μην έχει εντυπωσιάσει τους πάντες όπως φάνηκε στο Reddit. Ένας χρήστης δημοσίευσε screenshot από 1-star review του παιχνιδιού στο Xbox Store. To review φαίνεται να έχει γίνει από την μητέρα ενός παίκτη και αναφέρει: ''Ο γιος μου παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα, χρησιμοποιεί συνέχεια τους γυναικείους χαρακτήρες. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κάνει τον γιο μου transsexual. Δεν είμαι η μόνη στο Facebook group μου με αυτό το πρόβλημα, το έχω συναντήσει και σε άλλα παιχνίδια.''

Η πλειοψηφία των χρηστών στο Reddit σχολίασε παραθέτοντας αποδείξεις του ότι οι γυναικείοι χαρακτήρες στο Apex Legends είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους ανδρικούς. Μερικά από τα σχόλια ήταν: ''- Οι γυναικείοι χαρακτήρες έχουν μικρότερα hitboxes. –Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι οι γυναικείοι χαρακτήρες είναι καλοί’’. Ένας άλλος χρήστης αστειέυτηκε λέγοντας: ''Μπορώ να την καταλάβω. Παίζω Pathfinder και μεταμορφώνομαι σε transformer''. Δείτε το αναλυτικά το topic εδώ.

Στο Twitter, οι παίκτες δίνουν εύσημα στην Respawn Entertainment για την απεικόνιση των γυναικών στο παιχνίδι. Το Apex Legends διαθέτει περισσότερους playable γυναικείους χαρακτήρες από ότι ανδρικούς, γεγονός που σπάνια συναντάει κανείς σε first-person-shooters.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Νέο Far Cry από την Ubisoft' στο φόρουμ. 4 days ago

Far Cry New Dawn gameplay videos


Δείτε την αρχή του New Dawn. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 23/1/2019] Το PC Gamer δημοσίευσε ένα 29λεπτο gameplay video από την έκδοση για PS4.

Στο βίντεο διακρίνονται ο ζωντανός του κόσμος, η έντονη δράση του και ο ρεαλιστικότατός του ήχος. Απολαύστε τα παρακάτω:


youtu.be/LImMXO0imTs
[Update: 14/2/2019] Με αφορμή την κυκλοφορία του Far Cry New Dawn, η Ubisoft μας δείχνει το intro και τα πρώτα 12 λεπτά του νέου τίτλου. Φυσικά το βίντεο περιέχει spoiler οπότε δείτε με δική σας ευθύνη!


Το Far Cry New Dawn κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου σε PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'RAGE 2' στο φόρουμ. 5 days ago

Νέο Pre-beta gameplay διάρκειας 9 λεπτών

Στο νέο gameplay video του Rage 2, φαίνεται ξεκάθαρα ο πανικός που επικρατεί στον Open World κόσμο του παιχνιδιού. Νέα όπλα και νέα abilities είναι διαθέσιμα, ενώ πλέον μπορείτε να πετάτε με drone κυνηγώντας τους εχθρούς σας.
youtu.be/YblWHhKU1Fc

Το Rage 2 θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2019 για PC, PS4 και Xbox One. Η περίοδος κυκλοφορίας γνωστοποιήθηκε επίσης στην E3.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Φήμη: Call of Duty: Modern Warfare 4 με campaign' στο φόρουμ. 5 days ago

Φήμη: Call of Duty: Modern Warfare 4 με campaign


Διαθέσιμο το 2019.

Η Activision και η Blizzard στα πλαίσια της οικονομικής τους αναφοράς, αναφέρθηκαν στο νέο Call of Duty και υποστήριξαν ότι θα πάει την σειρά ένα βήμα μπροστά.

Συγκεκριμένα είπαν ότι το νέο Call of Duty θα προσεγγίζει τόσο νέους χρήστες, όσο και βετεράνους της σειράς. Ακόμα είπαν ότι η ιστορία του πηγάζει από την ήδη υπάρχουσα ιστορία των Call of Duty, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για το Call of Duty: Modern Warfare 4.

Ακόμα ειπώθηκε πως θα έχει κάποιου νέου είδος camapign και θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε co-op. Συμπλήρωσε επίσης ότι θα έχει έναν μεγάλο mutliplayer κόσμο, το οποίο είναι πρωτόγνωρο για την σειρά Call of Duty.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Προσφορές σε video games' στο φόρουμ. 5 days ago

Αrma 3: Δωρεάν για λίγες ημέρες


Με έκπτωση 66%.

Το Arma 3 θα σας κάνει παρέα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς θα είναι δωρεάν μεταξύ 14-18 Φεβρουαρίου.

Ταυτόχρονα το παιχνίδι θα βρίσκεται σε έκπτωση της τάξης του 66%.

youtu.be/o4g_tF7EOk4

Κατά την διάρκεια των free ημερών, θα μπορείτε να εξερευνήσετε κάποια από τα mod του Arma 3, τα οποία πολυάριθμα. Εδώ θα δείτε ένα δείγμα από το kart mode του παιχνιδιού.

youtu.be/cSAJdRpqltM
Σε sale θα βρίσκονται και τα DLC του παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα...

Άκης Ζαχαριάδης απάντησε στο θέμα 'Nintendo Switch: Γενική συζήτηση/Νέες ειδήσεις' στο φόρουμ. 7 days ago

Nintendo Switch Online

Προστίθενται τα Super Mario Bros 2 και Kirby's Adventure. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/1/17] Στην παρουσίαστη του Nintendo Switch ανακοινώθηκε ότι η κονσόλα θα έχει online υπηρεσία. Μία trial έκδοσή της θα είναι διαθέσιμη μετά το λανσάρισμα της κονσόλας. Για να παίξετε online multiplayer θα χρειαστείτε online συνδρομή, η οποία θα ξεκινήσει την λειτουργία της από το φθινόπωρο του 2017. Έως τότε πιθανόν θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν.

Μέσα στο καλοκαίρι θα διατεθεί και ένα app για smartphones με το οποίο θα μπορείτε να συνδεθείτε στην online υπηρεσία του Switch, για να διαχειριστείτε το προφίλ σας, να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας οργανώνοντας online sessions, να κάνετε chat κτλ. Οι συνδρομητές της online υπηρεσίας θα λάβουν δωρεάν ένα video game για NES ή SuperNES κάθε μήνα. Η προσφορά αυτή είναι αντίστοιχη με τα δωρεάν games που δίνουν Sony και Microsoft κάθε μήνα, μόνο που σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για...retro game!

[UPDATE: 2/6/17 - Τιμή και υπηρεσίες] Η Nintendo ανακοίνωσε το κόστος συνδρομής για την online πλατφόρμα της για το Switch, η οποία θα ακολουθήσει τα χνάρια των Xbox Live και PlayStation Plus.

Κάποια στιγμή μέσα στο 2018, θα χρειαστεί να αρχίσετε να πληρώνετε για να απολαμβάνετε το online multiplayer των games του Switch. Η τιμή της συνδρομής κρίνεται αρκετά χαμηλή σε σχέση με τους ανταγωνιστές της Nintendo, αφού η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 4 ευρώ, η τρίμηνη στα 8 ευρώ και η ετήσια στα 20 ευρώ. Συγκριτικά, το ετήσιο κόστος των Xbox Live Gold και PlayStation Plus ανέρχεται στα 60 ευρώ περίπου.

Διαβάστε περισσότερα...

Notification