Core: Early Access core-early-access-38-1618562093.jpgΕίναι ήδη διαθέσιμη.

 Το Core κυκλοφόρησε σε Early Access στο Epic Games Store μετά από ένα χρόνο σε Open Beta.

 Η εταιρεία ανάπτυξης, Manticore Games μαζί με την κυκλοφορία της Early Access του Core, έδωσε στην δημοσιότητα και ένα cinematic trailer, το οποίο δείχνει τις τοποθεσίες του παιχνιδιού, οι οποίες είναι όλες φτιαγμένες από τους παίκτες. Όσοι παίκτες κατεβάσουν το Core, θα έχουν και διάφορα αποκλειστικά προνόμια, όπως νέους χαρακτήρες και  mounts .

 Το Core είναι ένα εργαλείο σχεδίασης, όπου οι παίκτες μπορούν να σχεδιάζουν τις δικές τους εμπειρίες, gameplay modes και ιστορίες. Όλοι οι κόσμου του Core συνδέονται μεταξύ τους και έχετε πρόσβαση σε αυτούς από ο hub. Αυτοί οι κόσμοι αποτελούνται από πίστες για shooters, racing ή ακόμα και ολόκληρες πόλεις για να εξερευνήσετε και εξωγήινους κόσμους.
youtu.be/fnuLf0ipQWk
  O διευθύνων σύμβουλος της Manticore Games, Jordan Maynard, δήλωσε: "Το Core δείχνει τι είναι δυνατό όταν τα εργαλεία δημιουργίας είναι προσβάσιμα για όλους. Δημιουργήσαμε το Core ώστε να προσελκύσει ένα νέο κύμα δημιουργών από όλο τον κόσμο. Η νέα αυτή γενιά ήδη κυκλοφορεί εμπειρίες που ανταγωνίζονται τις μεγάλες εταιρείες, ή που οι μεγάλες εταιρείες δεν θα σκέφτονταν ποτέ να φτιάξουν".Η Early Access είναι διαθέσιμο στο Epic Game Store για PC.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'eSports: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. yesterday

Η streamer Valkyrae είναι συνιδιοκτήτρια της ομάδας eSports του Drake "100 Thieves" valkyrae-100-thieves-e-sports-65-1618265650.jpgΜία από τις πρώτες γυναίκες που αγοράζουν ομάδα eSports.

 Η Valkyrae αγόρασε ένα ποσοστό από την ομάδα eSports 100 Thieves και έγινε συνιδιοκτήτρια της εταιρείας.

  Όπως δήλωσε στο Twitter: "Είμαι περήφανη που γίνομαι μία από τις πρώτες γυναίκες συνιδιοκτήτριες σε ομάδα eSports και ενθουσιασμένη για το μέλλον που θα έχουμε μαζί με την ομάδα.

 Η Rachel Hofstetter, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έκανε livestreams για τους 100 Thieves για τρία χρόνια.  Στους 100 Thieves έχει επενδύσει και ο γνωστός ράπερ Drake . Η Valkyrae έφυγε τον Ιανουάριο από το Twitch και κάνει πλέον livestreams μόνο στο YouTube. Έχει 3,3 εκατομμύρια subscribers στο YouTube και 3,1 followers στο Instagram. Έχει επίσης κερδίσει το βραβείο " Content  Creator of the Year" στα The Game Awards 2020.

 Στους 100 Thieves θα είναι συνιδιοκτήτης και ο Jack Dunlop (CouRage). Μετοχές έχουν ακόμη και οι Matthew “Nadeshot” Haag, Scooter Braun και Dan Gilbert. Σίγουρα η ομάδα έχει κάνει εξαιρετικό Marketing για να έχει συγκεντρώσει τόσους πολλούς influencers. 

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Press Start' στο φόρουμ. yesterday

Press Start: Θα θέλατε να απαγορευτούν τα loot boxes στην Ελλάδα; loot-boxes-ban-greece-84-1618168490.jpgΤα τυχερά πακέτα εξάπτουν απλώς το ενδιαφέρον ή καλλιεργούν το μικρόβιο του τζόγου;

 Τα loot boxes στα video games είναι ένα από τα φλέγοντα ζητήματα της βιομηχανίας την τελευταία πενταετία. Η μετάβαση από το offline gaming στο online gaming, συνοδευόταν από πολλά θετικά τόσο για τους παίκτες αλλά και για τις εταιρείες ανάπτυξης, όμως μαζί τους ήρθαν και μερικές αμφιλεγόμενες λειτουργίες, όπως οι  μικροσυναλλαγές  και ειδικότερα τα loot boxes.

 Για όσους δεν γνωρίζουν τα «loot boxes» ορίζονται ως ψηφιακά αντικείμενα, που παρέχονται στον παίκτη, μέσω τυχαίων μηχανισμών ανταμοιβής. Αποτελούν ίσως την πιο αμφιλεγόμενη λειτουργία, ανάμεσα στο εύρος των video games της αγοράς καθώς η κύρια διαφορά τους, σε σύγκριση με άλλα συστήματα  in-game  αγορών είναι ότι βασίζονται στις πιθανότητες. Το γεγονός αυτό, επιτρέπει στους προγραμματιστές να εισάγουν στο gameplay το στοιχείο της έκπληξης, διατηρώντας τα games ενδιαφέροντα, ακόμη κι όταν παίζονται επανειλημμένα.

 Πολλές έρευνες υποστηρίζουν ότι τα loot boxes επηρεάζουν αρνητικά τους νεαρούς παίκτες, θέτοντας ως επιχείρημα ότι πρόκειται για ένα σύστημα τζόγου με περιτύλιγμα, το οποίο εξοικειώνει τα παιδιά με την έννοια των τυχερών παιγνίων και κατ' επέκταση τα εθίζει, σε μία από τις πιο επικίνδυνες συνήθειες δηλαδή τον τζόγο. Από το 2017 το Βέλγιο όρισε την εισαγωγή loot boxes στα video games ως παράνομη, απαγορεύοντας στις εταιρείες ανάπτυξης να κερδοσκοπούν σε βάρος ανηλίκων. Έκτοτε πολλές χώρες άρχισαν να εκφράζουν την ανησυχία τους για την εν λόγω λειτουργία και πλέον χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Σουηδία, η Μ. Βρετανία, η Αμερική, η Ολλανδία, η Αυστραλία και προσφάτως η Βραζιλία είτε εξετάζουν το ζήτημα είτε έχουν ήδη εφαρμόσει περιορισμούς και απαγορεύσεις σχετικά με την εισαγωγή των loot boxes στα video games.

 Η Ελλάδα μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα, όμως ενδέχεται μέσα στα επόμενα χρόνια να χρειαστεί και η δική της τοποθέτηση για την εφαρμογή ενός γενικού μέτρου πρόληψης στην Ευρώπη. Προσωπικά θεωρώ ότι ο μόνος κερδισμένος από την ύπαρξη των loot boxes είναι οι εταιρείες και όχι οι παίκτες. Μπορεί το αθώο στοιχείο της έκπληξης όπως το παρουσιάζουν να διατηρεί το ενδιαφέρον του παίκτη, όμως θεωρώ ότι η συνήθεια που καλλιεργείται μέσω της συγκεκριμένης λειτουργίας ζημιώνει την κοινωνία γενικότερα, καθώς καλλιεργεί μία ολόκληρη γενιά με επιρρέπεια στον τζόγο. Έτσι πιστεύω ότι η απαγόρευση των loot boxes (ειδικότερα των επί πληρωμή) δεν θα ζημιώσει τους παίκτες ή την gaming εμπειρία των παικτών γενικότερα, αντιθέτως θα την αναβαθμίσει. Εσείς θα θέλατε να απαγορευτούν τα loot boxes στην Ελλάδα;

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Crusader Kings III' στο φόρουμ. yesterday

Crusader Kings III review
crusader-kings-iii-review.jpg

Ένας βασιλιάς, μια δυναστεία, μια αιώνια αυτοκρατορία.

 Η πορεία του Crusader Kings III προς την δόξα έχει την αφετηρία της στο μακρινό 2015, όταν έπεσαν οι πρώτες ιδέες και τα προσχέδια για τον διάδοχο του πολυθρύλητου Crusader Kings II. Η αναπτυξιακή ομάδα της αγαπημένης μας Paradox Interactive, αγαπημένης γιατί είναι η “μητέρα” τιτάνιων Grand Strategy, αναβάθμισε την πατενταρισμένη  μηχανή γραφικών  Clausewitz  Engine  και ρίχτηκε στην βελτίωση και επέκταση των εξαιρετικών game mechanics του πρωτότυπου. Οι  developers  κατέφυγαν σε εβδομαδιαία καταγραφή των αναπτυξιακών τους κινήσεων, έστησαν αυτί στα θέλω και τις προτάσεις του φανατικού κοινού της σειράς και παρέδωσαν το αριστούργημα τους εν καιρώ πανδημίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Destruction AllStars' στο φόρουμ. yesterday

Destruction AllStars review
destruction-allstars-review.jpgΌταν το Destruction Derby συνάντησε το Rocket League και του έκλεψε την μπάλα.

 Αν τα μετράω σωστά, το Destruction AllStars είναι μόλις το τρίτο πραγματικό exclusive που κυκλοφορεί στο PlayStation 5. Θα μπορούσε κανείς να πει πως αυτό είναι ευχή και κατάρα. Από τη μία αναπόφευκτα οδηγεί πολύ κόσμο στο να του δώσει μια ευκαιρία. Από την άλλη αναγκαστικά κουβαλάει στην πλάτη του το βάρος της κονσόλας, καθώς είναι μία από τις λίγες επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν τον ίδιο κόσμο στην απόκτησή της.

 Από την μία ζωγραφίζει σε λευκό χαρτί, καθώς είναι δύσκολες οι δίκαιες συγκρίσεις. Από την άλλη ο πήχης είναι ήδη ψηλά, με ΑΑΑ παιχνίδια που δεν ήταν καν σχεδιασμένα για το PlayStation 5 να έχουν κυκλοφορήσει εκδόσεις που αναβαθμίζουν τα γραφικά και την συνολική απόδοσή τους, πάνω στην ήδη πετυχημένη συνταγή του gameplay τους. Μπορεί λοιπόν να σταθεί στο ύψος του;

Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το αναλυτικό review.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Maquette' στο φόρουμ. yesterday

Maquette review
maquette-review.jpg

Ένας μικροσκοπικός και ταυτόχρονα τεράστιος κόσμος.

 Η Annapurna Interactive τα τελευταία πέντε χρόνια που υπάρχει, καθώς αποτελεί τομέα της Annapurna Pictures, έχει προωθήσει αρκετούς indie τίτλους, οι οποίοι δεν θα είχαν αλλιώς ευκαιρία να φανούν στον κόσμο. Δείχνει να είναι αρκετά ανοιχτή σε ιδέες όσο περίεργές και αν ακούγονται. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν κυκλοφορήσει αρκετά διαμαντάκια όπως τα What Remains of Edith Finch και The Pathless, που προσφέρουν μικρότερες, αλλά εξίσου ευχάριστες εμπειρίες με ΑΑΑ τίτλους και σε αρκετά πιο προσιτές τιμές. Η ποικιλία των τίτλων που εκδίδει, είναι αρκετά μεγάλη και ο καθένας αρκετά διαφορετικός από τον προηγούμενο, σε όλους τους τομείς.

 Μία από αυτές τις εταιρείες που βοήθησε η Annapurna είναι και η Αμερικάνικη Graceful Decay, η οποία ιδρύθηκε από τον Hanford Lemoore στο Σαν Φραντζίσκο, ενώ έχει και εργαζόμενους από όλο τον κόσμο. Το Maquette, το πρώτο της παιχνίδι, αποτελεί passion project του Lemoore και του ήρθε ως ιδέα πριν μία δεκαετία, όταν άρχισε να χρησιμοποιεί μηχανές  physics . Ο συγκεκριμένος τίτλος δείχνει ότι έχει μερικές αρκετά πρωτότυπες ιδέες στο gameplay του.Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το αναλυτικό review.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Crash Bandicoot: On The Run' στο φόρουμ. yesterday

Τρέξε Crash, τρέξε!Ο Crash Bandicoot είναι σίγουρα ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των gamers, και για κάποιους ίσως είναι και ο χαρακτήρας που αντίκρισαν πρώτη φορά στο θαυμαστό κόσμο των videogames. Για τους ελάχιστους που δεν ξέρουν τον Crash, που λογικά δεν υπάρχουν ή τουλάχιστον δεν είναι gamers για πολύ καιρό, ας πούμε λίγα λόγια για τον υπερκινητικό ήρωα. Το Crash Bandicoot είναι μια σειρά από platform videogames, που δημιουργήθηκε από τον Άντι Γκάβιν και τον Τζέισον Ρούμπιν, την περίοδο που εργάζονταν στην Naughty Dog, για την Sony Computer Entertainment. Η σειρά αρχικά ήταν διαθέσιμη μόνο για PlayStation, όμως με τη πάροδο των χρόνων αναπτύχθηκε από πολλές εταιρείες, έγινε διαθέσιμη για πολλές κονσόλες, περνώντας και από διάφορα είδη.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Oddworld: Soulstorm' στο φόρουμ. yesterday

Oddworld: Soulstorm review
oddworld-soulstrom-review.jpg

Κάθε επαναστάτης έχει και τις ευθύνες του.
 Η σειρά Oddworld έχει μία ιστορία για πάνω από δύο δεκαετίες. Ο πρώτος τίτλος, Oddworld: Abe’s Oddysee κυκλοφόρησε το 1997 για PC ενώ το demo ήταν από τα πρώτα διαθέσιμα στο αρχικό PlayStation. Λόγω της επιτυχίας του, την επόμενη κιόλας χρονιά είδαμε το sequel με τίτλο Oddworld: Abe’s Exoddus, το οποίο έλαβε επίσης πολύ καλές κριτικές και πωλήσεις. Τα επόμενα παιχνίδια της σειράς Oddworld: Munch’s Oddysee και Stanger’s Wrath ήρθαν στην επόμενη γενιά κονσολών, και συγκεκριμένα στο αρχικό Xbox, το 2001 και το 2005 αντίστοιχα και έκαναν την μετάβαση σε 3D γραφικά και gameplay. Παράλληλα με τις βασικές κυκλοφορίες, κυκλοφόρησαν και διάφορα spin offs τους σε φορητές κονσόλες, όπως το Game Boy, ενώ όλοι σχεδόν οι βασικοί τίτλοι είδαν και  ports  σε μεταγενέστερες κονσόλες.

 Μετά το Oddworld: Stranger’s Wrath, η σειρά έκανε ένα αρκετά μεγάλο διάλλειμα για σχεδόν μία δεκαετία. Τo Oddworld: New ‘n’ Tasty κυκλοφόρησε το 2014 για όλα τα σύγχρονα format και αποτέλεσε 2D  remake  του Abe’s Oddysee, του αρχικού παιχνιδιού της σειράς. Η επιτυχία του ήταν αρκετή για να συνεχιστεί η σειρά, όμως πέρασαν για άλλη μία φορά αρκετά χρόνια και το Oddworld: Soulstorm κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021 και αποτελεί επίσης το ντεμπούτο της σειράς στο PS5, την πέμπτη γενιά κονσολών που την βλέπουμε. Το Oddworld: Soulstorm αποτελεί sequel του New ‘n’ Tasty και remake του Abe’s Exoddus.Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το αναλυτικό review.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Ubisoft: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. yesterday

Ubisoft Forward τις ημέρες της E3 2021 ubisoft-forward-events-39-1618531427.jpgΤα νέα games της Γαλλικής εταιρείας.

 Η E3 2021 δεν θα διεξαχθεί φέτος, ωστόσο η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει την καθιερωμένη της παρουσίαση, έστω και ψηφιακά.

 Το Ubisoft Forward θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 22:00. Στο event αυτό η Γαλλική εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα της games. Για να δείτε την παρουσίαση συντονιστείτε στο  κανάλι της στο Twitch  ή στο YouTube. Η Ubisoft αναμένεται να παρουσιάσει τα Prince of Persia: The Sands of Time  remake , Skull & Bones, Far Cry 6 και Rainbow Six Quarantine.

 Η παρουσίαση αυτή συμπίπτει χρονικά με την πρώτη ημέρα της έκθεσης E3, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο 12-15 Ιουνίου. Τόσο πέρυσι, όσο και φέτος, η E3 δεν θα λάβει χώρα στο Los Angeles Convention Center. Λόγω κορωνοϊού θα διεξαχθεί μόνο ψηφιακά, όπως και σχεδόν όλα τα gaming events στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Kingdom Two Crowns' στο φόρουμ. yesterday

Το Kingdom Two Crowns δωρεάν kingdom-two-crowns-81-1618529338.jpgΔιαθέσιμο για ένα τριήμερο.
 Αυτό το τριήμερο η Microsoft σας επιτρέπει να παίξετε δωρεάν το Kingdom Two Crowns.

 Το ομώνυμο Strategy με  Pixel  Art γραφικά είναι διαθέσιμο από τώρα μέχρι και την Κυριακή 18 Απριλίου. Αν θέλετε να το κρατήσετε μόνιμα στο λογαριασμό σας, τότε μπορείτε να το κάνετε με έκπτωση 40%, στα 12 ευρώ. Επίσης, τις 20 Απριλίου θα κυκλοφορήσει και το expansion Never Alone, με νέα και πιο δύσκολα challenges.
  Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε .
 Το παιχνίδι δίνει δωρεάν περίοδο στα πλαίσια του Free Play Days event της Microsoft. Στο παρελθόν η κατασκευάστρια εταιρεία του Xbox έχει διαθέσει δωρεάν για αντίστοιχα τριήμερα, τα Yakuza 0, Kingdom Come: Deliverance και Sonic Mania.

Διαβάστε περισσότερα...

Σειρά Resident Evil: Infinite Darkness στο Netflix  Νέο τρέιλερ στο Λευκό Οίκο.
Η Capcom παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ της animated σειράς Resident Evil. Δείτε το τρέιλερ προς το τέλος της παρουσίασης.
youtu.be/2NBKqjKcAeo

 Στο βίντεο πρωταγωνιστούν ο Leon Kennedy και η Claire Redfield. Σύμφωνα με το σενάριο, ένα zombie apocalypse θα ξεσπάσει...στον Λευκό Οίκο!Η σειρά Resident Evil θα προβληθεί τον Ιούλιο του 2021 στο Netflix.

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Resident Evil Village' στο φόρουμ. yesterday

Resident Evil Village Showcases lady-dimitrescu-dumitrescu-39-1618524612.jpgDemo, σειρά στο Netflix και νέο gameplay trailer.
 Η Capcom παρουσίασε το νέο gameplay trailer του Resident Evil Village. O Jun Takeuchi, Executive Producer της σειράς Resident Evil, ευχαρίστησε για αρχή τους fans. Στη συνέχεια προβλήθηκε το τρέιλερ, στο οποίο ο Ethan Winters αναζητά την Rose, ενώ σε κάποια σημεία θα δείτε ορδές εχθρών να σας επιτίθενται. Επίσης, η Lady Dimitrescu σε κάποιο σημείο ρουφάει το αίμα του πρωταγωνιστή.O Tsuyoshi Kanda, παραγωγός του Resident Evil Village, ανέλυσε το gameplay. Δήλωσε ακόμη ότι το επόμενο demo θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format, δηλαδή PC, κονσόλες και Stadia, στις 2 Μαϊου και ώρα 04:00 έως 3 Μαϊου και ώρα 04:00. Θα μπορούμε να παίξουμε μόνο μέσα σε αυτό το 24ωρο και για μόλις 60 λεπτά. Τα διαθέσιμα levels θα είναι τα Village και Castle.
 Δείτε αναλυτικά την σημερινή παρουσίαση.
youtu.be/2NBKqjKcAeo

 Ο Director Morimasa Sato ανακοίνωσε το Mercenaries mode, το οποίο θα είναι στην ουσία ένα Survival FPS mode, το οποίο θα έχει όπλα τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε. Θα παίζετε ενάντια σε ορδές από ζόμπι και θα ξεκλειδώνετε abilities, τα οποία θα αυξάνουν το damage των όπλων σας, τις melee δυνατότητές σας, την ταχύτητά σας κτλ.

 Διάφορα στελέχη της βιομηχανίας έστειλαν τις ευχές τους στην Capcom για τα 25 χρόνια της σειράς. Παράλληλα, προβλήθηκε και ένα βίντεο της anime σειράς του Netflix. Στο βίντεο πρωταγωνιστούν ο Leon Kennedy και η Claire Redfield. Σύμφωνα με το σενάριο, ένα zombie apocalypse θα ξεσπάσει...στον Λευκό Οίκο! Η σειρά Resident Evil θα προβληθεί τον Ιούλιο του 2021 στο Netflix.

 Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ένα ολοκληρωμένο gameplay video για το Resident Evil Village, αλλά δυστυχώς η Capcom μας απογοήτευσε. Θα αναμένουμε το νέο demo για να το παίξουμε με τα χεράκια μας

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Warcraft: The Movie' στο φόρουμ. yesterday

Ταινία Warcraft: Βίντεο 14 λεπτών που περιέχει σκηνές που κόπηκαν  Αναρτήθηκε από την Universal.
 Το μοντάζ κάθε ταινίας είναι μια διαδικασία που χρειάζεται αρκετές εβδομάδες έως και μήνες. Κατά το μοντάζ κόβονται πολλά πλάνα, προκειμένου η συνολική διάρκεια να μην κουράσει.
 Στην περίπτωση της ταινίας Warcraft, η Universal έκοψε αρκετά πλάνα. Δείτε 14 λεπτά από αυτά τα κομμένα πλάνα, στο παρακάτω βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο κανάλι της Universal στο YouTube.youtu.be/ZcL2Qr6QXgs

Διαβάστε περισσότερα...

Giorgos Tsolaridis απάντησε στο θέμα 'Call of Duty: Warzone' στο φόρουμ. yesterday

Call of Duty: Warzone: Όσοι πεθάνετε στις νέες Radiation Zones γίνεστε ζόμπι zombies-call-of-duty-warzone-71-1618519709.jpgΠέφτετε από τον ουρανό και είστε ταχύτατοι.
 Στο Call of Duty: Warzone, όσοι πεθάνετε στις νέες Radiation Zones, θα μεταμορφωθείτε σε zombies.
 Σε πολλούς αυτό δεν συμβαίνει. Θα χρειαστεί λοιπόν να είστε σε Duo, Trio ή Quad mode. Μετά, θα πρέπει να προσγειωθείτε στα Ship Wreck ή Prison στο Verdansk. Εκεί θα δείτε ένα άμορφο πράσινο αέριο που κάνει συνεχόμενη ζημιά. Αν πεθάνετε στο αέριο τότε θα γίνετε ζόμπι με τρία abilities: Charged Jump, EMP Blast και Gas Grenade.
youtu.be/wsYAOeCtM_A


Γεγονός είναι πάντως ότι αν η ομάδα σας πεθάνει, τότε θα πεθάνει και ο παίκτης που έγινε ζόμπι. Παρόμοια μετατροπή παικτών σε ζόμπι είχε γίνει και πέρυσι, όταν στο The Haunting of Verdansk προστέθηκαν τα Trick-Or-Trios και Zombie Royale modes, για τον εορτασμό του Halloween.

Ως ζόμπι, στόχος σας θα είναι φυσικά να σκοτώσετε ανθρώπους (άλλους παίκτες) και να τους φάτε! Φυσικά όλα αυτά προς όφελος της ομάδας σας

Διαβάστε περισσότερα...

Notification