Featured
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας (geololj)
Experience: 10837 (1943 points to next level)

 
600
Γιώργος Λόλας δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Shattered State από τους δημιουργούς του Until Dawn' στο φόρουμ. 17 hours 27 minutes ago

shattered-state-supermassive-games-until-dawn-67-1534684110.jpg
Shattered State από τους δημιουργούς του Until Dawn

Σύμφωνα με καταχώρηση εμπορικού σήματος στην επιτροπή πνευματικής ιδιοκτησίας για τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Supermassive Games ετοιμάζει έναν νέο τίτλο με την ονομασία Shattered State. Έως αυτή την στιγμή, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Παρόλα αυτά, το νέο αυτό IP ανήκει στην ίδια την Supermassive και όχι στην Sony, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι το Shattered State δεν θα αποτελεί αποκλειστικότητα του PS4. Μάλιστα, στο trademark αναφέρονται και τα PC, οπότε πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με ένα multiplatform game.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην Gamescom 2018 η Bandai Namco αναμένεται να ανακοινώσει ένα νέο game για το οποίο θα αναλάβει τον ρόλο του εκδότη. Ταυτόχρονα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, η ίδια είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser για ένα Horror game , το οποίο έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί μέσα στον Αύγουστο. Λέτε οι Supermassive Games και Bandai Namco να συνεργαστούν για το Shattered State;

Διαβάστε περισσότερα...

Γιώργος Λόλας δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Boyfriend Dungeon' στο φόρουμ. 3 days ago

boyfriend-dungeon-action-rpg-dating-sim-pc-mac-3-1534420332.jpg
Boyfriend Dungeon

Η Kitfox Games ξεκίνησε την καμπάνια της στο Kickstarter για ένα ενδιαφέρον Dungeon Crawler που έχει ως βασικό του πυλώνα το φλερτ με τα… όπλα σας.

Το Boyfriend Dungeon θα συνδυάζει το κλασικό hack ‘n’ slash gameplay των Action RPG (ή shack ‘n’ slash όπως το αναφέρει η εταιρεία ανάπτυξης) με τα Dating Simulators. Η διαφορά όμως από τα υπόλοιπα Dating Sim βρίσκεται στο γεγονός ότι θα μπορείτε να φλερτάρετε και να συνάψετε σχέσεις με τα ίδια σας τα όπλα, τα οποία θα μεταμορφώνονται είτε σε άντρες, είτε σε γυναίκες ή ακόμα και σε απροσδιορίστου φύλου χαρακτήρες.

Μάλιστα, κάθε όπλο-χαρακτήρας έχει τα δικά του γούστα, ενώ θα μπορείτε να μάθετε τι τους αρέσει και τι όχι όσο θα αλληλεπιδράτε μαζί τους. Για παράδειγμα, η Valeria είναι ένα dagger και της αρέσουν τα ταξίδια, ενώ απεχθάνεται τις… πάπιες, ενώ ο Seven είναι ένα Lasersaber όπλο που του αρέσει να παίζει κιθάρα αλλά δεν είναι και ο μεγαλύτερος fan των clubs. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί έξι όπλα-χαρακτήρες, μέσα στους οποίους συναντάμε και έναν γάτο, έτσι για να γίνει η κατάσταση λίγο πιο περίεργη.

www.youtube.com/watch?v=lRQjfd0Zf5U

Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στη Verona Beach, μια περιοχή που επισκέπτεστε ώστε με την βοήθεια της ξαδέρφης σας Jesse να βρείτε την αγάπη. Θα μπορείτε να κάνετε customize τους χαρακτήρες, ενώ το φλερτ είναι ελεύθερο για όλα τα φύλα. Όσον αφορά το Dating κομμάτι, θα μπορείτε να βγείτε ραντεβού με τα όπλα σας και να επισκεφθείτε διάφορα μέρη, δημιουργώντας σχέσεις μαζί τους στην πορεία, στοιχείο που θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε στη μάχη.

Στο Kickstarter, η Kitfox Games κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο ώρες να συλλέξει 76.000 δολάρια από τα 50.000 δολάρια που ήταν ο αρχικός στόχος, ενώ απομένουν ακόμα 30 ημέρες έως ότου ολοκληρωθεί η καμπάνια.

Το Boyfriend Dungeon θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PC (Windows, Linux) και Mac, ενώ ενδέχεται να το δούμε και στις κονσόλες.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιώργος Λόλας απάντησε στο θέμα 'Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Γαμώτο το πρώτο στο Xbox One ακόμα το έχω στα μισά! Τώρα που έχει μέσα και το Rise of the Tomb Raider στο Game Pass, πρέπει να κάτσω να τερματίσω το πρώτο και μετά βουρ για το Rise!

Διαβάστε περισσότερα...

Γιώργος Λόλας απάντησε στο θέμα '4ο Xbox από την Microsoft' στο φόρουμ. 2 weeks ago

Η αλήθεια είναι ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα παρουσιάσουν οι Microsoft/Sony για την επόμενη-τωρινή γενιά κονσολών. Και λέω τωρινή γιατί ήδη με το Switch έχουμε μπει ουσιαστικά στην ένατη γενιά κονσολών.

Όπως έχω πει πολλές φορές, αμφότερες οι δύο εταιρείες βιάστηκαν να βγάλουν τα PS4/Xbox One. Αυτό διότι η μία πίεζε χρονικά την άλλη και πέσανε και οι δύο στην παγίδα. Δεν θα μπορούσε η Sony να βλέπει ότι η Microsoft πρόκειται να βγάλει νέα κονσόλα την τάδε χρονιά και απλά να περιμένει και να μείνει πίσω σε μια διόλου ανταγωνιστική αγορά. Το ίδιο ισχύει και αν αντιστρέψουμε τους ρόλους στις δύο εταιρείες. Και όταν λέω βιάστηκαν, δεν εννοώ ότι τα PS4 και Xbox One θα έπρεπε να βγουν 2-3 χρόνια αργότερα. Με τον ρυθμό που τρέχει η τεχνολογία, ακόμα και έξι μήνες μετά αν έβγαιναν, θα είχαν πιο εξελιγμένους επεξεργαστές και κάρτες γραφικών.

Βιάστηκαν και το είδαμε στην πράξη με τα PS4 Pro και Xbox One X. Mid-gen refreshes των ίδιων κονσολών με δυνατότερο hardware. Τώρα, στις νέες κονσόλες είτε θα δούμε να συμβαίνει ξανά το ίδιο για να μην μείνουν ξανά πίσω σε σχέση με τα PC, είτε δεν θα κυκλοφορήσουν δυνατότερα μοντέλα των ίδιων κονσολών και θα καταλάβουν και οι δύο ότι ήταν μια λάθος κίνηση.

Η Microsoft ρίχνει ως ιδέα στο τραπέζι το cloud gaming ως επιλογή. Και αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι επιλογή, δεν θα αναγκαστεί κανείς να προχωρήσει σε cloud gaming λύση αν δεν το επιθυμεί, αφού θα υπάρχει και η κλασική κονσόλα. Την ίδια πρακτική θέλει να ακολουθήσει η EA και η Google με δικές τους λύσεις, τόσο σε software (για την πρώτη) όσο και μέσω μιας νέας "κονσόλας", σύμφωνα με αυτά που ακούγονται για την Google. Εν τω μεταξύ, στην Κίνα ετοιμάζεται και μια "desktop κονσόλα" όπως την αποκαλούν, ένα μηχάνημα που ουσιαστικά θα είναι ένα PC, αλλά θα έχει και στοιχεία από την κλειστή αρχιτεκτονική μιας οικιακής κονσόλας. Το κόστος του λέγεται ότι θα κυμανθεί στα 600 ευρώ. Θα είναι ένα μηχάνημα πιο δυνατό από τα PS4 Pro και Xbox One X. Εάν πετύχει στην Κίνα, μην εκπλαγείτε εάν θα το δούμε να διεισδύει και στην εδώ αγορά.

Διαβάστε περισσότερα...

2 weeks ago
Γιώργος Λόλας δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Call of Booty' στο φόρουμ. 2 weeks ago

call-of-booty-steam-32-1533638430.jpg
Call of Booty

Κι όμως έγινε και αυτό, το Call of Booty κυκλοφορεί στο Steam!

Πρόκειται για ένα free-to-play 2D Platform με χαμηλά production values που έχει ως στόχο όμως να σας την σηκώσει την διάθεση. Παίζοντας ως ένας επιθεωρητής υγείας και ασφάλειας κτηρίων, προσπαθείτε να τελειώσετε (σ)την δουλειά σας, ξεφεύγοντας ταυτόχρονα από ξαναμμένες κυρίες που προσπαθούν να σας την πέσουν.

Σύμφωνα με το σενάριο, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα εκατομμύριο δολάρια, εάν καταφέρετε να μην κάνετε σεξ για 24 ώρες. Αρχικά ακούγεται εύκολο, έλα όμως που ο ανώμαλος μάγος που σας δίνει αυτή την αποστολή, τον έχει βάλει τον πρωταγωνιστή να βρεθεί κοντά σε αμέτρητες γυναίκες με εσώρουχα και kinky αμφιέσεις.

Το Call of Booty ξεχύθηκε στο Steam και διατίθεται δωρεάν.

Διαβάστε περισσότερα...

2 weeks ago
Γιώργος Λόλας δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Russian Subway Dogs' στο φόρουμ. 2 weeks ago

russian-subway-dogs-29-1533631666.jpg
Russian Subway Dogs

Κυκλοφόρησε το Russian Subway Dogs από την ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Spooky Squid Games.

Σε αυτό το ενδιαφέρον Arcade Side-Scrolling game πρωταγωνιστούν τα σκυλιά του μετρό της Ρωσίας, τα οποία στην πραγματική ζωή έχουν μάθει να ζουν εκεί, να… κλέβουν φαγητό από τους ανθρώπους και να χρησιμοποιούν το μετρό για να μεταφερθούν από στάση σε στάση. Το ίδιο ακριβώς σας ζητείται να κάνετε και μέσα στο game της Spooky Squid Games.

www.youtube.com/watch?v=YXKpMhPXv-s

Στο launch trailer που μπορείτε να δείτε πaραπάνω, πραγματικά σκυλιά… μιλάνε για το game στο οποίο πρωταγωνιστούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η εταιρεία ανάπτυξης θα δώσει μέρος των εσόδων από κάθε πώληση στο Save Our Scruff, μια φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ως στόχο να βρει σπίτι στους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας. Το κόστος του παιχνιδιού στο Steam ανέρχεται στα 11.24 ευρώ.

Το Russian Subway Dogs κυκλοφορεί ήδη για PC και Mac ενώ αναμένεται να διατεθεί επίσης για PS4, Xbox One και PS Vita τον φθινόπωρο.

Διαβάστε περισσότερα...

2 weeks ago
Γιώργος Λόλας δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Nickelodeon Kart Racers' στο φόρουμ. 3 weeks ago

Nickelodeon Kart Racers

Το Nickelodeon ανακοίνωσε το Nickelodeon Kart Racers, ένα Racing στα χνάρια των Mario Kart που περιλαμβάνει χαρακτήρες και τοποθεσίες από γνωστά καρτούν του γνωστού Αμερικάνικου τηλεοπτικού σταθμού. Αναπτύσσεται από την Bamtang ενώ χρέη εκδότη έχει αναλάβει η GameMill Entertainment του Cartoon Network: Battle Crashers.

Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε ως χαρακτήρες από 12 γνωστά shows του Nickelodeon, όπως οι Leonardo, Raphael, Michelangelo και Donatello από το Teenage Mutant Ninja Turtles, οι Arnold και Helga από το Hey Arnold και οι Angelica, Tommy και Reptar από το Rugrats. Το τέταρτο από τα 12 καρτούν που θα δώσουν το παρόν στο χαριτωμένο Racing είναι το παγκοσμίως γνωστό SpongeBob SquarePants (Μπομπ Σφουγγαράκης) με τους playable χαρακτήρες Patrick, Sandy και SpongeBob.

Στις 24 πίστες του παιχνιδιού συναντάμε τους υπονόμους της Νέας Υόρκης, το σπίτι του Tommy Pickle, το σχολείο του Arnold και άλλες γνωστές τοποθεσίες από τα καρτούν του Nickelodeon. Στα modes έχουμε το κλασικό free-for-all multiplayer, καθώς και ένα team-based co-op όπου θα μπορείτε να εξαπολύσετε fused attacks. Θα μπορείτε να κάνετε customize τα karts, ενώ όπως είναι φυσικό για game του είδους, στις πίστες θα βρείτε διάφορα power-ups που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από την μέση τους αντιπάλους σας. Τέλος, τα karts θα μπορούν να μεταμορφωθούν σε jet-ski σε συγκεκριμένα σημεία της πίστας.

Το Nickelodeon Kart Racers θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιώργος Λόλας δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Fallout: Miami' στο φόρουμ. 4 weeks ago

Fallout: Miami

Η ομάδα πίσω από το εντυπωσιακό total conversion mod του Fallout 4 με τίτλο Fallout: Miami, έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο, τόσο το τρέιλερ, όσο και ολόκληρο το mod γενικότερα, είναι τόσο καλοφτιαγμένα που θα μπορούσαν να είχαν δημιουργηθεί από την ίδια την Bethesda. Το mod βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και αρκετά χρόνια και σας μεταφέρει στις ειδυλλιακές παραλίες του Μαϊάμι και στις γύρω περιοχές του.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες.

www.youtube.com/watch?v=aPtAjvtJhf8

Οι modders που ασχολούνται με το Fallout: Miami δημιούργησαν από το μηδέν νέα assets, έναν ολοκαίνουριο map, voice overs για αρκετούς χαρακτήρες και καινούρια μουσικά κομμάτια, ενώ πρόσθεσαν νέους εχθρούς και factions. Όπως είναι φυσικό, πέρα από τα καινούρια αντικείμενα, θα βρείτε να ολοκληρώσετε και ένα νέο story campaign με αρκετά main και side quests, ενώ θα βρείτε επίσης νέο εξοπλισμό για τον χαρακτήρα σας. Στις περιοχές του παιχνιδιού συναντάμε τις Meridian, Atlantic, Maimon, Bayshore, Sheridan, Downtown και Flamingo. Καθεμία από αυτές θα περιλαμβάνει διαφορετικές δραστηριότητες, καταστήματα και περιβάλλοντα για να εξερευνήσετε.

Σύμφωνα με το σενάριο, αποφασίζετε να επισκεφθείτε το Μαϊάμι για να δουλέψετε, αλλά τελικά μπλέκετε σε διαμάχες με διάφορα groups που προσπαθούν είτε να αποκτήσουν περισσότερη δύναμη και εξουσία, είτε να ακολουθήσουν τα πιστεύω τους. Το σενάριο κάνει επίσης λόγο για εξαφανίσεις ανθρώπων, την ώρα που προσπαθείτε να βρείτε την αλήθεια στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Order και τους Freedom.

Το Fallout: Miami θα κυκλοφορήσει για PC σε άγνωστη ημερομηνία.

Διαβάστε περισσότερα...

4 weeks ago
4 weeks ago
Notification