Παίζοντας ξανά μετά από 23 χρόνια, η ματιά μου δεν είναι η ίδια με αυτή του έφηβου εαυτού μου. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το Myth: The Fallen Lords είναι ένα ορόσημο του είδους με χορταστική βία και στρατηγικό βάθος το οποίο είναι "must" για τους λάτρεις του είδους. Λεπτομέρειες θα διαβάσετε στο review μου.

 

Read More...

Βία, σφαγή και διαμελισμοί. Read More

myth1.jpgΉταν 1997 κι εγώ τότε μαθητής γυμνασίου, όταν διάβασα σε ένα περιοδικό πληροφορικής για ένα νέο Strategy το οποίο ήταν τίγκα στους διαμελισμούς και τα αίματα με το όνομα "Myth: The Fallen Lords". Κάποια στιγμή έπεσε στα χέρια μου και ένα CD-ROM με το demo του και μετά από μισή ώρα παιχνιδιού άφησα το PC έτσι αναμμένο, πήρα το ποδήλατό μου και πήγα και το αγόρασα. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τα τρισδιάστατα τοπία (προερχόμενος από την σειρά Command & Conquer και Warcraft 1 & 2, ήταν ένα βήμα παραπάνω), ενώ οι απανωτές σφαγές ήταν μια ένοχη απόλαυση για έναν έφηβο.

Πλέον έχουμε 2021 και το επισκέπτομαι ξανά, προσπαθώντας να προσαρμοστώ στα δεδομένα της τότε εποχής και να δω με ένα φρέσκο (και πιο έμπειρο πλέον) μάτι το εκπληκτικό (για τότε) Strategy. Να αναμένετε review σύντομα!

Read More...

Παίζουμε το multiplayer challenge του Monster Train.


Γράψτε το Steam ID σας:

Nickname | Steam ID
Lithras | Lithras

Read More...

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει αρκετές δεκάδες runs, μπορώ να πω με άνεση ότι το Monster Train είναι ένα καλοσχεδιασμένο και εθιστικότατο game. Κάθε φορά που παίζετε είναι και μοναδική, καθώς σε κάθε run μπαίνουν random modifiers στις μάχες και τα bosses και το deck σας ξεκινά με διαφορετικές κάρτες. Έχοντας παίξει και το Slay the Spire, μια μεγάλη διαφορά που παρατήρησα είναι το ότι θα πρέπει να έχετε το νου σας και κάθετα στην πίστα, καθώς οι εχθροί ανεβοκατεβαίνουν ορόφους. Αυτή η διαφοροποίηση του προσδίδει χαρακτήρα και έναν επιπλέον τακτικό παράγοντα.

Ωστόσο, όλοι οι απρόβλεπτοι παράγοντες σημαίνουν πως σε ουκ ολίγα runs η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σας, είτε ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας κατακόρυφα, είτε κάνοντας το παιχνίδι απλά άδικο. Αυτό βέβαια αντισταθμίζεται από το ότι άλλες φορές θα σας γεμίσει buffs και δυνατούς συνδυασμούς καρτών, οπότε δεν έχω προσωπικά παράπονο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο review μου .

Read More...

Notification