Η Αμερικάνικη gaming βιομηχανία σημείωσε αύξηση 2% στα κέρδη συγκριτικά με την ίδια περίοδο το 2020
Σύμφωνα με το NPD, η αγορά των video games στην Αμερική σημείωσε αύξηση της τάξεως του 2% στην περίοδο Απριλίου-Ιουνίου 2021, συγκριτικά με την ίδια περίοδο το 2020, κάτι που ισοδυναμεί σε αύξηση 14 δις δολαρίων.

Διάφορες κατηγορίες παρουσίασαν αύξηση εσόδων, από τις υπηρεσίες cloud, VR μέχρι και τις συνδρομητικές υπηρεσίες, mobile games, PC, αλλά και hardware. Οι κατηγορίες των κονσολών και των αξεσουάρ κονσολών παρουσίασαν μια μείωση συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρσι. Οι συνδρομητικές υπηρεσίες παρουσίασαν διψήφια ποσοστιαία αύξηση συγκριτικά με πέρσι, κάτι που αποδίδεται κυρίως στις next gen κονσόλες.

Ο Mat Piscatella, αναλυτής του NPD, δήλωσε τα εξής: “Παρά το γεγονός ότι τα μέτρα κατά της πανδημίας αλλάζουν ανά επικράτεια, τα χρήματα που ξοδεύουν οι καταναλωτές στα video games συνέχισαν την ανοδική τους πορεία και για το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Ένα χρόνο πριν, στο δεύτερο τρίμηνο του 2020, τα χρήματα που ξόδευαν οι καταναλωτές στα video games είχε σημειώσει μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξεως του 47%, συγκριτικά με την ίδια περίοδο το 2019. Φέτος, όχι μόνο τα χρήματα που ξοδεύουν οι καταναλωτές στα video games κατάφεραν να συντηρήσουν το ίδιο επίπεδο, αλλά παρουσίασαν ακόμα και αύξηση σε ορισμένους τομείς όπως τα mobile, hardware και συνδρομητικές υπηρεσίες.”

Το τρίμηνο που μας πέρασε ήταν και ιδιαίτερα καλό για τα mobile games, καθώς οι πωλήσεις των mobile games σημείωσαν αύξηση 5% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2020, σύμφωνα με αναφορές του Sensor Tower. Στην κορυφή της λίστας των mobile games βρίσκονται τα multiplayer που έχουν real-time online play.

Read More...

Επτά επικεφαλής της ανάπτυξης του Borderlands 3 αποχώρησαν από την Gearbox  Επτά υπάλληλοι της Gearbox, οι οποίοι εργάστηκαν πάνω στο Borderlands 3 και σε άλλα projects, αποχώρησαν από την Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρεία στο Axios. Η λίστα αυτή  αποτελείται από τον creative director Paul Sage, τον UX/game feel director Chris Strasz, τον lead character artist Kevin Penrod, τον senior producer Christopher Brock, τον lead mission designer Keith Schuler, τον art director Scott Kester και άλλο ένα μέλος της ομάδας το οποίο δεν κατονομάστηκε. Μερικά από τα ονόματα που αναφέρονται στην λίστα εργαζόντουσαν στην Gearbox για πάνω από μια δεκαετία. Σύμφωνα με την αναφορά, όλοι όσοι αναφέρθηκαν παραπάνω εργαζόντουσαν πάνω σε ένα νέο μη-ανακοινωμένο project. Μερικοί στην εταιρεία ανάπτυξης, σύμφωνα με την αναφορά, χαίρονται που “φρέσκο αίμα” θα τους αντικαταστήσει σε αυτές τις leading θέσεις. O ιδρυτής της Gearbox, Randy Pitchford, δήλωσε ότι η συνεργασία τους τερματίστηκε με καλούς όρους και επισήμανε ότι οι αποχωρήσεις αυτές δεν θα επηρεάσουν την ανάπτυξη των games που ετοιμάζει η Gearbox.Τέλος, όλα τα μέλη που αποχώρησαν από την Gearbox θα εργαστούν πάνω σε ένα indie project.

Read More...

Το Battlefield 1 Revolution, το οποίο περιλαμβάνει το base game και τέσσερα expansion packs, θα είναι δωρεάν για το σαββατοκύριακο στο Steam. Μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν το singleplayer  campaign , καθώς και multiplayer και αν σας αρέσει μπορείτε να το αγοράσετε με μειωμένη τιμή μέσα στο σαββατοκύριακο. Για να κατεβάσετε το Battlefield 1 κάντε κλικ εδώ .Μπορείτε να παίξετε το Battlefield 1 εντελώς δωρεάν μέχρι την Κυριακή 22:00.

Read More...

Οι παίκτες του World of Warcraft διαμαρτύρονται και ζητούν την αφαίρεση δύο NPCs οι οποίοι φέρουν το όνομα προϊστάμενου που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.
Οι παίκτες του World of Warcraft ζητούν την αφαίρεση δύο NPCs, οι οποίοι είχαν πάρει τα ονόματά τους από τον creative director του WoW, Alex Afrasiabi, μετά την εμφάνιση του ονόματός του σε μια μήνυση που έγινε πρόσφατα προς την Activision Blizzard. Η μήνυση αυτή ανέφερε συγκεκριμένα το όνομά του και τον κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση απέναντι στις γυναίκες υπαλλήλους της εταιρείας.

Ο Afrasiabi, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την Blizzard το καλοκαίρι του 2020, είναι ο μόνος του οποίου το όνομα αναφέρεται στην μήνυση που έγινε ενάντια στην Blizzard σχετικά με περιστατική σεξουαλικής παρενόχλησης. Ακόμα, σύμφωνα με την μήνυση και τους ισχυρισμούς, ο Afrasiabi την έπεφτε συχνά στις γυναίκες υπαλλήλους και προσπαθούσε να τις φιλήσει και να βάλει τα χέρια του γύρω τους. Σε ένα σημείο της μήνυσης αναφέρεται ότι στα γραφεία της Blizzard οι υπάλληλοι αναφερόντουσαν στην σουίτα του Afrasiabi ως η “Σουίτα Crosby”, μια παραμόρφωση του ονόματος “Cosby” που αναφέρεται στον σύμφωνα με ισχυρισμούς βιαστή Bill Cosby, ο οποίος το 2018 είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλακή.

Επίσης, στην μήνυση αναφέρεται ότι οι υπόλοιποι προϊστάμενοι της Blizzard γνώριζαν για την συμπεριφορά του Afrasiabi, όμως δεν έλαβαν κάποια μέτρα λόγω της θέσης του. Ο Afrasiabi είχε ξεκινήσει να δουλεύει στην Blizzard το 2004 ως quest designer στο vanilla WoW και στη συνέχεια έγινε creative director των expansions Warlords of Draenor και Legion. Μετά από την μήνυση αυτή, οι παίκτες του WoW στα forums και στο Reddit ζητούν την αφαίρεση δύο NPCs που έχουν πάρει το όνομά τους από τον Afrasiabi. Οι δύο αυτοί NPCs είναι οι Field Marshal Afrasiabi, ο οποίος βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Alliance στην Stormwind και του Lord Afrasastrasz, ο οποίος βρίσκεται στο Wrymwrest Temple στο Northrend.

Μέχρι στιγμής και οι δυο NPCs βρίσκονται ακόμα στο WoW, ωστόσο ο Field Marshal Afrasiabi την μια υπάρχει και την άλλη όχι. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για την συμπεριφορά αυτή του NPC. Οι παίκτες χρησιμοποιούν ένα in-game παιχνίδι ώστε να δημιουργούν σήματα προσοχής γύρω από τον NPC στο Stormwind. Ακόμα, μερικοί παίκτες του Horde εισβάλλουν στην Stormwind με σκοπό να εξοντώσουν τον NPC Marshal Afrasiabi οι ίδιοι. Άλλοι παίκτες ζητούν πιο δραστικά μέτρα, όπως η εξ’ ολοκλήρου αφαίρεση ή rework των quests που δημιούργησε ο Afrasiabi, καθώς και η αφαίρεση items τα οποία έχουν αναφορά στο όνομά του.

Στο παρελθόν, η Blizzard είχε αφαιρέσει NPCs οι οποίοι είχαν το όνομα του δημοφιλούς streamer Swifty και δεν είχε δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Ωστόσο, ακόμα και αν οι NPCs του Afrasiabi αφαιρεθούν, οι fans του WoW θα αναρωτηθούν αν πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, καθώς σύμφωνα με την μήνυση, οι executives της Blizzard είχαν γνώση για τις συμπεριφορές του Afrasiabi. Στην μήνυση αναφέρεται ότι μέχρι και ο πρόεδρος της Blizzard, J. Allen Brack, γνώριζε για την συμπεριφορά του Afrasiabi.

Μέχρι στιγμής, η Blizzard δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος, όμως ένας εκπρόσωπος της Activision Blizzard, σε απάντησή του στην μήνυση, δήλωσε ότι η κατάσταση που περιγράφεται στην μήνυση δεν αντιπροσωπεύει το περιβάλλον εργασίας της Blizzard.

Read More...

Η  ιστοσελίδα του PlayStation  αποκάλυψε τα δωρεάν PS Plus games του Αυγούστου πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι τα δωρεάν PS Plus games του Αυγούστου θα είναι τα Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Tennis World Tour 2 και το Hunter’s Arena που είχε ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του State of Play.

www.youtube.com/watch?v=RwYjx4VPzx0

Τα Plants vs. Zombies και Tennis World Tour 2 θα είναι για PS4, ενώ το Hunter’s Arena θα είναι το bonus game για τους κατόχους PS5 και δεν θα περιέχει την PS4 έκδοση του. Το Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville είναι το δημοφιλές Third-Person Shooter της ΕΑ, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019. Από την άλλη, το Tennis World Tour 2 της Big Ant Studios κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020. Τέλος, το Hunter’s Arena: Legends είναι ένα Battle-Royale 30 παικτών το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου.

www.youtube.com/watch?v=XGSqu4pDb68

Τα δωρεάν PS Plus games του Αυγούστου θα είναι διαθέσιμα από τις 3 Αυγούστου.

Read More...

Η Konami θα πουλάει το Master League του eFootball ως premium DLC

Read More...

Γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες θα προστεθούν στο Football Manager

Η εταιρεία ανάπτυξης του Football Manager, Sports Interactive, ανακοίνωσε ότι στο Football Manager θα προστεθούν γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες. Ο πρόεδρος της Sports Interactive, Miles Jacobson, δήλωσε ότι το Football Manager 22 δεν θα έχει γυναικείες ομάδες, όμως θα προστεθούν κάποια στιγμή μετά το λανσάρισμά του. Σε ένα  blog post , ο Jacobson δήλωσε ότι η προσθήκη των γυναικείων ποδοσφαιρικών ομάδων στο Football Manager θα κοστίζει εκατομμύρια λίρες, όσον αφορά το κόστος ανάπτυξης και θα προσφέρει στην εταιρεία “ελάχιστα” κέρδη. Ωστόσο, ο Jacobson υποστήριξε ότι “είναι το σωστό”.Η Sports Interactive ξεκίνησε να αναπτύσσει μια βάση δεδομένων για τις γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες πριν λίγους μήνες και στόχος της είναι να ανταγωνιστεί με αυτή των ανδρικών ποδοσφαιρικών ομάδων. Η βάση δεδομένων των ανδρικών ποδοσφαιρικών ομάδων αναπτύχθηκε σε διάστημα σχεδόν τριών δεκαετιών. Το Football Manager χρησιμοποιεί περίπου 1200 ερευνητές παγκοσμίως, οι οποίοι κάθε εβδομάδα που περνάει παρακολουθούν αγώνες σε μια προσπάθεια να αποδοθούν τα στοιχεία των παικτών όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Η Sports Interactive θέλει να πετύχει και το ίδιο για τις γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες.

 Για να το πετύχει αυτό, η Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης προσέλαβε την Tina Keech, προπονητή και πρώην επικεφαλή έρευνας και ανάλυσης στην Smartodds, ως επικεφαλή της έρευνας σχετικά με τις γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες.Η Keech δήλωσε τα εξής: “Σε μόλις λίγους μήνες, πιστεύω ότι τα πήγα καλά. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Προχωράμε απρόσκοπτα και με λίγη βοήθεια θα δημιουργήσουμε μια αρκετά καλή βάση δεδομένων. Παίζω και βλέπω ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή. Προπονώ ομάδες. Είμαι οπαδός. Έχω δύο κόρες που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Υπάρχει ωστόσο ένα γυάλινο ταβάνι, το οποίο δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Το να λαμβάνω μέρος στο σπάσιμο αυτού του ταβανιού είναι υπέροχο συναίσθημα και είμαι πολύ υπερήφανη. Έπρεπε να συμβεί νωρίτερα. Οι μεγάλες εταιρείες έπρεπε να το έχουν κάνει νωρίτερα. Ελπίζω τώρα να το πάρουν χαμπάρι και να ακολουθήσουν.”Ακόμα, θα μπορείτε να προσλαμβάνετε προπονητές από τις γυναικείες ομάδες για να προπονούν ανδρικές ομάδες και το αντίστροφο. Η απόφαση αυτή της Sports Interactive δημιούργησε αντιδράσεις από τους fans του Football Manager και η Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης απάντησε στα σχόλια. Η δήλωσε της Sports Interactive έχει ως εξής: “Για να είμαστε ξεκάθαροι: αν δεν σας αρέσουν οι αποφάσεις που παίρνουμε, απλά μην αγοράζετε το game. Αν πιστεύετε ότι η προσθήκη των γυναικείων ποδοσφαιρικών ομάδων θα αλλοιώσει την εμπειρία σας, τότε ελπίζω να βρείτε αλλού κάποια άλλη εμπειρία την οποία μπορείτε να απολαύσετε.”

Read More...

Όταν κυκλοφόρησε το Warcraft 3: Reforged πέρσι, έλαβε αρκετά κακές κριτικές και οι fans αναρωτήθηκαν τι μπορεί να πήγε στραβά στην ανάπτυξη του  remake  και πετσόκοψαν έτσι ένα από τα πιο εμβληματικά Real-Time Strategy όλων των εποχών. Μια πρόσφατη έρευνα δείχνει πως η κακή διαχείριση και το μειωμένο budget συνείσφεραν στο κάκιστο αποτέλεσμα που κυκλοφόρησε η Blizzard.
  Σύμφωνα με τον Jason Schreier του Bloomberg , ο οποίος μίλησε με διάφορους  developers  που εργάστηκαν πάνω στο Warcraft 3: Reforged, αποκάλυψε ότι πολλά δεν πήγαν βάσει σχεδίου στην ανάπτυξη του. Αρχικά, όταν η Blizzard είχε ανακοινώσει το remaster του Warcraft 3 ήθελε να αναπτύξει μια διαφορετική εκδοχή του δημοφιλούς RTS. Η Blizzard σχεδίαζε να ξαναδημιουργήσει τα  in-game   cutscenes  και να ξαναηχογραφήσει όλες τις φωνές του game, ώστε το Warcraft 3: Reforged να ταιριάζει περισσότερο με το ανανεωμένο  lore  του World of Warcraft.

 Από την στιγμή που το remaster ενός παλιού Strategy δεν θα γινόταν τεράστια επιτυχία για την Activision, σύμφωνα με ισχυρισμούς, το Warcraft 3: Reforged δεν ήταν προτεραιότητα για την εταιρεία, με αποτέλεσμα να μην λάβει το budget που απαιτούνταν. Η ομάδα ανάπτυξης χωρίς να έχει στην διάθεσή της το budget που είχε στον προϋπολογισμό και με την διαρκή έλλειψη επικοινωνίας και κακής διαχείρισης των πόρων να επηρεάζει την ψυχολογία των developers, η ποιότητα έπεφτε κατακόρυφα. Σύμφωνα με αναφορές, οι developers δήλωσαν ότι υπέφεραν από κόπωση, αγχώδεις διαταραχές και κατάθλιψη για περισσότερο από έναν χρόνο ενώ εργάζονταν πάνω στο Warcraft 3: Reforged.
 Για να μπορέσει η ομάδα ανάπτυξης να κυκλοφορήσει το Warcraft 3: Reforged κάποια στιγμή, ξεκίνησε να κόβει από περιεχόμενο και χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, οι διάλογοι που είχαν ηχογραφηθεί εκ νέου πετάχτηκαν στα σκουπίδια και χρησιμοποίησαν τα cutscenes και τους διαλόγους από το original Warcraft 3. Ακόμα, στην αναφορά αναφέρεται ότι η ηγεσία της εταιρείας “βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου σχετικά με την ανάπτυξη και τις διορίες του Warcraft 3: Reforged μέχρι που ήταν πολύ αργά.”
 Παρά το γεγονός ότι η Blizzard έλαβε βοήθεια προκειμένου να τελειώσει και να διανείμει το Warcraft 3: Reforged, αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι κριτικοί και οι fans κατέκριναν έντονα το game σε σημείο που η Blizzard ξεκίνησε να προσφέρει επιστροφή χρημάτων χωρίς καμία προϋπόθεση. Ακόμα, οι developers ένιωσαν τεράστια πίεση να κυκλοφορήσουν σύντομα το remaster διότι είχαν αρχίσει πολύ νωρίς να δέχονται προ-παραγγελίες.

Read More...

Οι scalpers από την στιγμή που ανακοινώθηκε το Steam Deck έτρεξαν και έκανα καταχωρήσεις στο eBay στις οποίες ζήταγαν χιλιάδες ευρώ για τα 5 ευρώ που έδωσαν για την κράτησή τους. Οι τιμές που ζητούσαν οι scalpers έφταναν ακόμα και πάνω από 1.000 ευρώ.
 Πλέον, το eBay έχει αφαιρέσει αυτές τις καταχωρήσεις, διότι παραβίαζαν την πολιτική του για τις προπωλήσεις (presale policy). Στο eBay όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται στις αγγελίες θα πρέπει να έχουν αποσταλεί εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς. Ωστόσο, στην περίπτωση του Steam Deck αυτό δεν είναι εφικτό, διότι θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στην καλύτερη.
 Ένας εκπρόσωπος του eBay  δήλωσε τα εξής : “Καταλαβαίνουμε το πόσο εκνευριστικό μπορεί να είναι για τους gamers το να βλέπουν τέτοιες τιμές που αφορούν την προπώληση προϊόντων. Για να συνάδουν αυτές οι αγγελίες με την πολιτική προπωλήσεων του eBay, οι αγγελίες αυτές θα πρέπει να αναφέρουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για προπώληση και θα πρέπει να εγγυώνται ότι η αποστολή του προϊόντος θα γίνει εντός των 30 ημερών από την ημέρα αγοράς. Όσον αφορά το Steam Deck, αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος και επομένως παραβιάζει την πολιτική μας. Είμαστε στην διαδικασία αφαίρεσης όλων αυτώ των αγγελιών.”

Το eBay έχει αρχίσει να διαγράφει όλες τις αγγελίες για το Steam Deck, όπως επίσης έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί αλγορίθμους που μπλοκάρουν τους scalpers από τα ανεβάζουν τέτοιες παρόμοιες αγγελίες εξαρχής.

Read More...

Πριν λίγες ημέρες η EA ανακοίνωσε τα  remake  του Dead Space μαζί με ένα μικρό  teaser  trailer. Αν θέλετε να παίξετε όλα τα Dead Space ώστε να είστε έτοιμοι για το επερχόμενο remake, τότε αν είστε συνδρομητής του Xbox Game Pass Ultimate ή του EA Play μπορείτε.
 Εκτός από την τριλογία Dead Space, στο Game Pass Ultimate θα είναι διαθέσιμο και το spin-off Dead Space Ignition, το οποίο είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2010. Υπενθυμίζουμε ότι το αρχικό Dead Space είχε κυκλοφορήσει το 2008 και τα sequel του το 2011 και 2013 αντίστοιχα.

Read More...

Πλησιάζοντας τον Αύγουστο τα δωρεάν games όλο και λιγοστεύουν. Αυτή την εβδομάδα το Epic Games Store δίνει δωρεάν το tower defense Defense Grid: The Awakening και το FPS Verdun, ενώ σε Steam και Xbox έχουμε δωρεάν για δοκιμή τα Battlefield 1 και Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων στο Τόκιο.Εκτός από τα μπόλικα demos, προστέθηκαν και αρκετά νέα games στο Xbox Game Pass, οπότε αν έχετε ενεργή συνδρομή ρίξτε μια ματιά διότι υπάρχουν αρκετά αξιόλογα games που προστέθηκαν πρόσφατα. Επίσης, ανακοινώθηκαν τα δωρεάν PS Plus games για τον μήνα Αύγουστο, οπότε κατεβάστε τα δωρεάν PS Plus games του Ιουλίου σε περίπτωση που τα έχετε ξεχάσει και προετοιμαστείτε για ένα πιο μέτριο μήνα.
Δείτε αναλυτικά τα νέα downloads της εβδομάδας:Δωρεάν games για PC και  trials
Defense Grid: The Awakening  (Epic Games Store έως 29 Ιουλίου)
Verdun  (Epic Games Store έως 29 Ιουλίου)
Battlefield 1  (Steam έως 25 Ιουλίου)
Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game  (Steam έως 25 Ιουλίου)PC Demos
CubeCube Demo
SYNDER Demo
Fomalhaut Flowers Demo
Golden Retriever Demo
Born Punk Demo
SAMURAI WARRIORS 5 Demo
最果てのクオリア Demo
iMASSAGE Gold Edition Demo
Astra: Fading Stars Demo
Parasight Demo
Lila's Tale Demo
Evertried Demo
IRON WORLD Demo
Heliotropism Demo
OshiRabu: Waifus Over Husbandos ~Love・or・die demo
桜花ノ艦隊 Demo
Cauldrons of War - Stalingrad Demo
Ignis Universia: Awakening of the Erudite Empress demo
CHR$(143) Demo
萝莉的远征 Lolita Expedition Demo
Dear Mom: My Letter to You Demo
Pirate King Simulator Demo
Jupiter Moons: Mecha Demo
Deep Rune Demo
月球巫妖/Lunar Lich Demo
Monster Harvest Demo
Ragtag Crew Demo
The Mysteries of Ranko Togawa: Murder on the Marine express demo
Made to be Crushed Demo
KindFolx Demo
ShemHaMephorash Demo
Summoners Fate Demo
Alliance of the Sacred Suns Demo
Paper Planet Demo
Coridden Demo
Tempo Demo
Childhood Fears Demo
Lights Camera Slaughter Demo
シューフォーズ Demo
EVOLUTION - Versicorae Domlion Demo
Big Boy Boxing DemoPS Plus free games
A Plague Tale: Innocence (PS5)
Call of Duty: Black Ops 4 (PS4)
WWE 2K Battlegrounds (PS4)Xbox One
Planet Alpha
Rock of Ages 3: Make & Break
Battlefield 1
Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game
Cobra Kai: The Karate Kid Saga ContinuesXbox Game Pass
Farming  Simulator 19
Need for Speed Hot Pursuit Remastered
UFC 4
Cris Tales
Raji: An Ancient Epic
Last Stop
Atomicrops
Bloodroots
Tropico 6Καλό σαββατοκύριακο!

Read More...

Δωρεάν τα Defense Grid: The Awakening και Verdun στο Epic Games Store. Read More

Notification