Στρατηγική θεοκρατία διαμέσου της Runersia. Read More

 
Ξεκίνησα να παίζω το Brigandine: Legend of Runersia και παρακάτω θα παραθέσω τις πρώτες εντυπώσεις μου. Για αρχή έχω να πω ότι είναι η πρώτη φορά που παίζω τέτοιου είδους Strategy σε κονσόλα. Ίσως η δεύτερη αν μετρήσουμε το Fire Emblem, το οποίο δεν ήταν τέτοιου είδους Strategy. 
Το Legend of Runersia είναι σαν μια μίξη Total War και Fire Emblem. Έχουμε victory conditions όπως στα Total War, όμως οι μάχες είναι σε στυλ Fire Emblem, με τα tiles, μονάδες με skills, ήρωες κλπ. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο δύσκολος ο χειρισμός και το πως να επιβλέπεις γειτονικά σημεία, τι δύναμη έχουν κλπ, όμως μετά απο λίγες ώρες εξοικειώνεσαι εύκολα. 
Υπάρχουν 5 campaign που μπορείτε να παίξετε με ίδιες μονάδες και μόνη διαφορά τα cutscenes και την ιστορία της φατριάς. Υπάρχουν επιπλέον modes καθώς και διαφορετικές δυσκολίες και δεν υπάρχει διπλωματία. Δεν ξέρω ποιος θα προτιμήσει Strategy σε κονσόλα, όμως δεν είναι και τόσο κακό όσο περίμενα.
Το μόνο μου πρόβλημα είναι τα διάφορα stutters που παρουσιάζονται και μαυρίζει η οθόνη για 2-3 δευτερόλεπτα και φοβάμαι κάθε φορά μην κρασάρει και δεν έχει αποθηκεύσει. Κατά τα άλλα θα δοκιμάσω διαφορετικά modes και φατριές και θα τα αναλύσω όλα στο σχετικό review.

Read More...

Από Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης. Read More

Notification